Kastruplufthavn Anmeldelser 98

1,8

Havde booket lufthavnsparkering i virkelig godt tid. Som følge af krigen i mellemøsten, har jeg fået ombooket flyet - og skal have booket ekstra 13 timers parkering. Til en pris på 740 kr. Hvorfor? Fo... Se mere

Lufthavnen er fantastisk. Personalet og området er godt. 5 stjerner, HVIS IKKE det var for det elendige bagagesystem. Det kan IKKE betale sig at have bagage med, medmindre at det er håndbagage. Vent... Se mere

Jeg har fået en fantastisk service i cph, parkering tak for det. Jeg har aldrig haft problemer og denne gang er bare så dejligt,

Vi har været 6 dage i Spanien og har holdt i p8. Kommer hjem og skal ud fra parkering, hvor der står det bliver 2100kr, hvilket jo er fuldstændig vanvittigt. Vi ringer til service og da fuldstændig ui... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,8

Rejse fra Kbh til Aalborg med…

Rejse fra Kbh til Aalborg med…
Rejse fra Kbh til Aalborg med ungdomsbillet..

Kommer til Kbh lufthavn 1,5 time før, jeg kan ikke tjekke ind da der står jeg skal tjekkes ind manuelt af personale. Jeg bliver henvist af norwegians personale til at stille mig i kø til bag drop, køen går SÅ langsomt, 10-15 min bruger de for at få en person igennem! Tiden begynder at blive presset så jeg spørger igen personalet om jeg (og 6 andre med ungdomsbiletter) kan blive tjekket ind så vi kan nå vores fly. Og de svarer meget stresset af vi bsre skal stå i køen. Efter en times ventetid i køen og vi kommer helt frem, siger de at vi desværre ikke kan komme med vores fly da de har lukket gaten! Vi bliver henvist til ticket Office for at forhandle med dem..... ticket Office virker meget flabede og fortæller mig og de 6 andre, at det er vores egen skyld og vi skulle have været der 2 timer før! Det er en indenrigsrejse.... 2 timer før burde IKKE være nødvendigt da man INGEN bagage havde.... vi fik heldigvis forhandlet os til nye billetter og skulle vente i 6 timer i lufthavnen til næste fly.. hvilket var forsinket...

7. august 2019

Ingen trækvogne :(

Ankom hjem i nat fra ferie ca. Kl. 3.30. Venter på min bagage sammen med flere passagere, som undrer sig over , at der ikke er en eneste trækvogn. Jeg spørger en medarbejder, som siger, at han ikke har noget at gøre med trækvogne. Han kunne i det mindste kontakte nogen, som kunne løse problemet :(.

Jeg spørger told- personalet om jeg må gå ud og hente en trækvogn. Svaret var NEJ. Hmm tænk at vores lufthavn giver folk et dårligt indtryk af vores land, ved først at mangle trækvogne, at have inkompetente medarbejdere og så lignede lufthavnen en svinesti. Det flød med affald over det hele. Jeg måtte trække min bagage selv trods en skade i albuen.
Jeg møder yderligere en medarbejder, som fortæller, at det er ret normalt, at der ikke er trækvogne ved afhentning af bagage. Hmm jeg kan ikke andet end ryste på hovedet. En skamplet over " Kastrup Lufthavn".
God service er et fremmedord blandt personalet. Ledelsen burde skamme sig over at efterlade lufthavnen i sådan ringe tilstand. Jeg har endda taget billeder, som j desværre ikke kan vedhæfte her! Så snart jeg kommer ud, ser jeg en masse trækvogne i lange rækker. Den oplevelse er jeg total skuffet over.

17. juli 2019

Ændre gate uden videre

Det virkelig dårlig stil og ændre gate 30 min før afgang og ikke oplyse folk ved første angivet gate. Skærmen ved gate bliver sort og det så det. Intet over højtalerne.

19. juni 2019

Min yndlingslufthavn

Jeg rejser månedligt og generelt hader jeg lufthavne. Københavns lufthavn er undtagelsen. Serviceniveauet, security, shoppingmuligheder, spisesteder, udbuddet af destinationer, tilgængelighed med offentlig transport ligger langt over gennemsnittet sammenlignet med de fleste andre internationale lufthavne.

12. februar 2019

Online parkering fungerer helt håbløst. Charger ofte dobbelt

Online booking systemet har i flere måneder fungeret helt håbløst, fakturerer dobbelt, sender ikke bekræftelse, man kan ikke komme igennem på telefon og hvis du endelig vil klage er selv det nærmest umuligt.
Idag kom jeg endelig igennem til en super sød Connie som forsøgte at hjælpe mig men selv Connie kunne ikke få systemet til at virke.
Så brug metroen, toget eller tag en taxa.
Kastrup er en af de bedste lufthavne i verden, men parkeringen er helt ude at trit med resten

8. august 2018

Igen en forfærdelig oplevelse !

Igen en forfærdelig oplevelse ved ankomst fra Alicante med Norwegian!
Vi står 3 par i ca. 45 minutter og venter på vores hunde hvor vi normalt får dem udleveret.
Kun fordi jeg nu var så gal, efter i marts at have ventet ca. en time på at der skulle udleveres flere hundrede golfbags før vores hund, gik jeg ned for at klage til bagagehåndteringen ved bånd 3. På vejen ser jeg tilfældigt 3 hundebokse hvoraf den ene er vores. De er bare smidt af et nyt sted uden opsyn så enhver kunne have taget dem. Gi da ordentlig besked hvis i ændrer tingene og følg op på at hundene afleveres til deres ejere så de kan få vand efter en lang flyvetur, det vil nok anbefales af dyreværnet!

7. juni 2018

Logistisk udfordring og chokerende mangel på service

Logistikken omkring check-ind er voldsomt uoverskuelig, ikke mindst gr. noget ombygning. Man styrter rundt for at finde skranker, der ikke er i nummerorden. Der mangler skiltning i alvorlig grad.

Vi landede om natten og ventede på bagage kl. 04.30 (08.10.17). En ældre dame trippede foran mig mod dametoilettet, men blev afvist bestemt af en rengøringsassistent. Den ældre dame bad så mindeligt om at få lov til at bruge toilettet alligevel, for hun havde dårlig mave. "Det løber jo ud af mig", fortalte hun. Rengøringsassistenten sagde "Nej, der er kemikalier og det er mit job". Jeg sagde "Hør nu her, damen er syg og skal have skiftet tøj". Men nej. Vi kunne gå til det andet toilet "lige dernede". Jeg var dybt rystet over den ansattes mangel på menneskelighed og service!
Der var forøvrigt ret langt at gå til næste toilet for en ældre dame, der har gjort i bukserne.
En himmelråbende mangel på service og forståelse for lufthavnsgæsternes behov. Det er helt utroligt hvis personalet virkelig har fået besked på at de skal udføre deres opgave, uanset hvilket behov en gæst måtte have!!

13. oktober 2017

Med beklagelse må man konstatere at …

Med beklagelse må man konstatere at ledelsen mangler basale værdier og dermed ikke er deres job voksne. Man har givet valuta veksel rettigheder til et selskab der tager åger priser. Ved kommunikation af dette til lufthavnen lyder svaret at den ikke tager stilling til den forretning der udføres - hvordan en bestyrelse kan accepterer en så åbenbar ikke kompetent ledelse er mig uforståelig.

13. august 2017

Kastrup lufthavn har udviklet sig til …

Kastrup lufthavn har udviklet sig til intet mindre end helvedes foregår! Totalt forvirring pg kaos. Jeg skulle afsted til Kreta med min snart 80 årige mormor og alt var blevet selvbetjening. Så står der en ung pige der jo er ansat i et servicefag med en garanteret højere timeløn end de fleste, og hun var ubehøvlet og alt andet end hjælpsom! Derudover er parkerings og kørevejledningen for både afsætning og afhentning helt af pommerns til! Det var en hel lettelse at lande i Chania lufthavn hvor alt sjovt nok fungere..til trods for at landet er ramt af økonomisk krise. Og ja så tilsidst skal det lige nævnes at lufthavnens priser er uforskammet høje, men det er så ikke noget nyt! Jeg overvejer at tage toget på ferie næste gang for at undgå forhøjet blodtryk og generel ubehag som opstår i Kastup Kaos Lufthavn! Frygteligt sted efterhånden uden behjælpeligt personale. Der bare vimser rundt småvrisne og til en latterlig høj timeløn. ØV

9. august 2017

Bedkidt og ulækker...

Bedkidt og ulækker...
Verdens mest beskidte toiletter
Lofterne skaller af, gammel tape på væggene, skrevet på væggene, beskidte gulve.
I sekundær områderne i spisearealerne er der møjbeskidt.
Det vsr det samme sidste efterår...
Som en kendt politikker engang udtalte. Svin svin svin. Skam jer.

11. april 2017

Security

Søndag den 18. september 2016 skulle jeg flyve med Qatar Airlines fra Terminal 2. Flyet har afgang 22:40, check in starter 3 timer før afgang. Er mødt op for at kunne tjekke ind 19:40. Ifølge jeres hjemmeside er der ikke lang ventetid til security i dette tidsrum (lille risiko for ventetid grøn). Der er dog en lang kø i afgangshallen i terminal 2, men der står heldigvis et skilt med 23 minutters ventetid. Så er man forberedt. Dette er dog løgn, da det tager 1 time og 25 minutter at komme igennem security. Hvilket må siges at være langt over hvad der er acceptabelt. Undskyldningen er ombygning af security, men der er ikke indkaldt nok personale så alle security gates er åbne.

Man får den tanke at det er for at spare penge og at lufthavnen er ligeglade med om folk når deres fly. Hvis jeg havde en butik i lufthavnen ville jeg bestemt klage da de rejsende ikke længere kan nå at handle der, grundet den uacceptabelt lange ventetid.

Jeres personale som var indkaldt den aften gjorde deres bedste, men har nok måtte lægge øre til en del klager som var berettigede. Håber de får ekstra for at arbejde under så dårlige vilkår.

Hvis jeg var mødt op 2 timer før som er normalen, ville jeg have haft meget svært ved at nå mit fly.

Helle Jørgensen

3. oktober 2016

Tabere i sikkerhedsuniform

Hvad får man, når man putter småborgere i en magtstilling? - Kastrup lufthavns security.

Magen til nedladende og racistisk behandling har jeg ikke været ude for siden jeg så kineserne slå danskerne i badminton på fjernsyn med mine bedste venner.
Samlebåndsblondinen med lokumsfjæs vrisser arrigt til mig og mine forældre på dansk, og når jeg træder ind tæt på og fortæller hende at hun skal behandle gæsterne pænt, bliver hun forskrækket over at jeg kan forstå dansk og skynder sig at 'sige det til læreren' - endnu en lufthavnstaber, men i anderledes uniform.
Under vores ophedet diskussion om, hvordan mennesker bør opføre sig i en lufthavn og generelt, minder denne overordnet person mig flere gange om, at hun kan nægte mig adgang til flyet.

Det er ærgerligt at tænke på, hvilket indtryk turisterne forlader landet med.

26. juni 2016

Høj klasse

Jeg har rejst mange steder rundt om i verden og mener at Københavns lufthavn ligger helt i top. Den er naturligvis dyr ligesom resten af Danmark, men lufthavnen giver masser af muligheder.

12. april 2016

Blandt de bedste lufthavne

Jeg nyder at komme i Københavns lufthavn. Jeg har rejst meget igennem årene og for mig er det meget få som kan måle sig med Københavns lufthavn. Jeg kan finde på at tage ud og shoppe i lufthavnen bevidst inden afrejse, så det er meget mere end blot en afgang/ankomst.

22. december 2015

Er dette din virksomhed?