Jagarliv Anmeldelser 122

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa kundservice o så sabb leverans . Min beställning gjordes efter utsatt tid för att få paketet nästkommande dag .. De såg till att paketet kom med ändå o ringde dessutom upp o medelade det . In... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fina plagg till rimliga priser och vilken stjärna på kundtjänst, snabb och trevlig och en riktigt stjärna som hjälpte oss på bästa sätt när DHL slarvat med vårt paket. Vi är verkligen nöjda oc... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jägarliv har en otroligt bra kundtjänst, det går snabbt att komma fram på telefon och de löser problemet direkt. Sedan har de uppenbarligen den snabbaste pakethanteringen i e-handelns historia, båd... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Fruktansvärt

Fruktansvärt! De här är en skam för svenska folket! Har aldrig varit med om ett sämre företag som inte kan sitt arbete. Snåla outbildade och inget serviceminded. Ska det behöva kosta pengar för en retursedel som dom skickar via Mail o inte bara de ska det ska ta en hel vecka för att få den absurt säger jag bara. Avråder alla att handla hos dom fruktansvärt säger jag bara!

9. september 2021

Extremt dålig kundservice.

Extremt dålig kundservice.
Beställde ett par Tiveden byxor i herrstorlek. Fick hem dessa i damstorlek.
Skickade ett mail i trevlig ton och påtalade missen. Som svar tjafsar de tillbaka att det minsann kan skilja i storlekar mellan byxor. Skickar ett nytt mail nu i ett mer otrevligt tonläge. De tar nu iallafall på sig missen och mailar en retursedel. Plusspoäng på det ändå, men det borde de ha gjort redan från början. Efter att de mottagit returen debiterar de fortfarande för frakten.
En kund ska aldrig behöva betala för företagets felaktiga agerande. Mycket besviken. Kommer aldrig att handla hos jägarliv igen. Håll er borta.

17. juni 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Beställde fiskespö med rulle

Beställde fiskespö med en rulle.
Rullen glömde de skicka helt och fiskespö kom i fel storlek.

Svarar oftast inte när man skickar mail eller sms (svarade på 1 mejl av 4, de bara ignorerar 3).

Till slut skickade de en rulle som fattades i paketet, men fiskespö är fel ändå och de inte svarar.

Jag förstår, att vi alla är människor, och alla kan göra fel. Men om man beställer bara 2 grejer och företaget gör 2 fel, måste de iallafall svara på mejl och föreslå en lösning på problemet.

31. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb och jätte fin service

Hej
Tack för all hjälp jag fick när min ena "gåstav" var sönder vid leveransen. Om alla i en kundtjänst var lika trevliga och snälla som "tjejen" hos er då skulle livet vara mycket bättre.Tack en en gång.
Mvh
Agneta

23. marts 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde skoterhandskar som var…

Beställde skoterhandskar som var felsydda, mailade kundtjänst och 5 dar senare levererades ett nytt felfritt par. Har aldrig varit med om bättre hantering av en reklamation.

Det känns tryggt att handla av Jägarliv som kund.

17. februar 2021
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lovorden med 1-5 dagar dröjde MEN…

Lovorden med 1-5 dagar dröjde MEN JÄGARLIV ordnade upp beställningen och allt löstes till KUNDENS BÄSTA! Jag är mycket nöjd! Bra kundservice! Tack - jag återkommer! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16. februar 2021

Helt fruktansvärt!

Helt fruktansvärt!

Det här var garanterat det värsta jag varit med om när det gäller köp av produkter på nätet.

Svarar inte när man skickar mail eller sms.
Fick inte min produkt på över en månad och kontaktade därefter kundtjänst. Efter 2 veckor svarade de och berättade att de nu skickade varorna eftersom en tidigare beställning aldrig gjordes.
Efter ca en vecka kommer min produkt och tänker då att allt är frid och fröjd men bara 2 dagar senare kommer det andra paketet som beställdes först trots att de själva sagt att de aldrig skickat det. Efter detta tog det ytterligare ca 1 månad att få en retursedel skickad till mailen och därefter posta paketet för retur.

Nu, 1 vecka efter att jag skickat paketet för retur kom fakturan med DUBBEL returfrakt på 59 kronor styck.

KÖP ALDRIG FRÅN JÄGARLIV!

7. februar 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Extremt krångliga och dålig service.

Jag och min sambo beställde byxor åt han för 700kr och när vi ville byta till en annan storlek så måste vi betala 150kr för att byta storlek. Till och med stället vi skulle skicka tillbaka på frågade flera gånger om vi missförstått något för dom tyckte det lät väldigt konstigt. Både priset och att man inte fick nån retursedel eller nått. Aldrig varit med om liknande och vi beställer alltid saker eftersom vi bor på landet. Vi bestämde oss för att skicka tillbaka byxorna och köpa dom på annat ställe för det där va väldigt konstigt. Vi skulle liksom BYTA inte returnera. Dessutom när man returnerar en produkt brukar det kosta typ 59kr för dom flesta seriösa företag har ju avtal. Konstigt det kostar 59kr frakt hem men dom kan inte skicka med en retursedel så det kostar 59kr att byta. Sen stod det att de skulle kosta 59kr att byta dessutom. 200 kronor i sjön!

4. februar 2021

Skickar ej varorna

Skickar ej varorna, trots att de beställt DHL själva. Och skickat orderbekräftelse med spårningsnummer. Återkopplade ej, som de lovade via telefon. Sägs på tel.svar att kundtjänst har öppet, vilket den ej har. Fick tag på dem via Messenger!!! De lovade att återkomma i morgon...

7. november 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Kundvård

Beställde 2 par skidor. Efter drygt 2v. hade dom fortfarande inte skickat skidorna. Mailade och avbokade beställningen. Fick svar omgående där dom bad om ursäkt för förseningen och erbjöd mej att få köpa till kraftigt reducerat pris. Jag tackade ja och fick skidorna levererade efter 4 dgr.
För mej är det bra kundvård att kunna be om ursäkt för att det blev fel och erbjuda en bra deal. Tack för det Jägarliv👍

31. oktober 2020

Omöjliga att få tag på.

Omöjliga att få tag på.
Köpte ett par fårskinnstofflor, efter typ 2 veckor släppte sömmen...sånt som kan hända. Men jag som kund vill ju kunna få reklamera mina tofflor och få en kontakt med företaget.
Kommer aldrig handla där igen!!!

27. januar 2020

Varning för jägarliv.com

Vill bara varna för detta företag! Beställde ett par kängor som inte passade och har i snart 2 månader försökt få kontakt med företaget ang retur. Frakten vid beställning var 49,- och eftersom man får stå för returfrakten själv ville jag veta om summan var detsamma. Men inger svar trots att jag varnade för att gå ut i media. Kollade med post nord och paketet skulle kosta 108,- i retur. Dom har också enligt FB haft annonser på tofflor som det varit fel på. Och folk har även där bland kommentarerna bekräftat att dom inte går att få tag på. Så akta er om ni vill slippa bekymmer. Kände mig tvungen att behålla kängorna som var billiga och returen dyr.

26. januar 2020

Usel service

Jag beställde ett par byxor som de bokade frakt för, men av någon anledning aldrig lämnade till speditören. När jag försökte få information återkopplade de aldrig. När jag försökte via deras fb-sida likaså. När jag på samma sida kritiserade dem blev jag blockad.

Efter tre veckor kom plötsligt byxorna. Ingen kommentar. Ingen ursäkt. De fick tillbaka sina byxor.

9. juli 2019

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.