Bästa kundservice o så sabb leverans . Min beställning gjordes efter utsatt tid för att få paketet nästkommande dag .. De såg till att paketet kom med ändå o ringde dessutom upp o medelade det . In... Se mere
Virksomheden har svaret
Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Se mere
Virksomheden har svaret
Super fina plagg till rimliga priser och vilken stjärna på kundtjänst, snabb och trevlig och en riktigt stjärna som hjälpte oss på bästa sätt när DHL slarvat med vårt paket. Vi är verkligen nöjda oc... Se mere
Virksomheden har svaret
Jägarliv har en otroligt bra kundtjänst, det går snabbt att komma fram på telefon och de löser problemet direkt. Sedan har de uppenbarligen den snabbaste pakethanteringen i e-handelns historia, båd... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra support
Fick hem en trasig sovsäck men fick en ny skickad efter kortare kontakt med kundtjänst. Fantastiskt!
Otroligt trevlig och tillmötesgående kundtjänst. Snabb leverans och alltid med en lösning på mitt problem (har haft 2 problemsituationer totalt). Jag är faktiskt lite tagen av hur väl omhändertagen jag blivit, trotts att jag inte gjort något stort köp så fixar dom mina problem med mer än jag tänkt mig. I dagens online-handels-miljö är detta lite ovant. Rekommenderar starkt och själv kommer jag köpa mer av mina grejor här framöver!
Sedan har de uppenbarligen den snabbaste pakethanteringen i e-handelns historia, både gällande beställning och retur/byte och återbetalning.
Jag är imponerad!! Och dessutom otroligt nöjd med varor efter byte av storlek.
Här har många e-handelsföretag något att ta efter!
Löste en reklamation på ett bra sätt.
Tack
Blixtsnabb behandling av min brådskande order.
Snabba leveranser, bra kvalitet, köpte en regnjacka som jag blev tvungen att byta då den var för stor, det var inga problem. Köpte även två pannlampor, där den ena slutade fungera efter ca 4 månader, tog kontakt med kundtjänst och fick snabbt svar, allting löste sig mycket smidigt, kan verkligen rekommendera att handla från Jägarliv!
Var snabb på tangenterna när jag beställde en mössa i fel storlek, men det löste kundtjänsten åt mig utan problem så allt blev rätt.
Service i världsklass. Rekommenderas verkligen!
Beställde 3 par tofflor innan jul som blivande julklappar och det var väldigt snabb leverans! Ett av paren hade en felsydd toffla, så kontaktade Jägarliv via kontaktformulär. Berättade om felet och att alla lappar + förpackning var kastade. Efter att jag skickat foton fick jag svaret att nya skulle skickas utan att vi behöver skicka tillbaka den felsydda. Toppenfin service!
Tofflorna är underbart sköna, särskilt nu.
Rekommenderas varmt!
Har köpt både tofflor å fleece jacka hos jägarliv å de har varit utmärkt service bägge gångerna. Jackan fick jag beställa en större storlek än jag brukar men så värt de så himla skön å varm å den jag beställde först sålde jag själv vidare för visste en som var ute efter en sån så de löste sig bra på alla sätt. Snabb leverans å alltid fått bra bemötande. En super nöjd kund.
Jag beställde ett jaktställ som tyvärr inte höll riktigt vad det lovade. (Sådant kan hända)
Ringde kundtjänst som svarade direkt och inom några få dagar hade jag ett nytt ställ tillsammans med en retursedel för att skicka tillbaka det defekta.
Mycket trevligt bemötande!
Tack Kim!
Snabb leverans på byxorna jag beställde När varan kom var det ett litet hål i resåren på insidan Fick direktkontakt via telefon (vilket är väldigt ovanligt för dagens webhandel) med en mycket trevlig kvinna som bad mig skicka in foto på skadan Fick genast svar om att jag fick välja på att byta byxorna eller få rabatterat pris Ersättningen var till belåtenhet Mycket nöjd
Är väldigt nöjd med detta företag o deras kundtjänst är väldigt bra
Detta är ett oseriöst företag! Skickar varor som inte håller vad man lovat och sen kräver en på returavgift på 300kr!! Lägg ner detta skojarföretag!
Köpte ett par störtsköna vandrarkängor som tyvärr det gick en sömn på. Vill ge en stor eloge till Kim på kundservice som gjorde den tråkiga upplevelsen med ett par trasiga skor till något positivt då allt fixades smidigt utan att jag behövde lägga någon som helst tid på det. Ett par nya skor damp ner på poststället 2 dagar senare utan att jag behövde skicka tillbaka de gamla. Tack för fin service!
Fruktansvärt krångligt att returnera!! Kräver att du har en timme över att mecka med allt som krävs. tex fylla i väldigt många siffror för hand och ha och sedan starta en skrivare. Bli lite moderna och skicka med klisterlappar och ha en länk eller liknande det bara är att fylla i. Detta är under all kritik!
Snacka om helt omvänd upplevelse jag hade jämfört med många recensioner här! Beställde för första gången från Jägarliv, bra hemsida, gick smidigt att betala, kunde välja vilket ombud byxorna skulle skickas till (vilket är ett stort plus när man bor mitt emellan två städer). Jag beställde på kvällen på onsdagen, de skickades på torsdagen och kom fram på fredag strax efter lunch, grymt!!👌 Byxorna, softshellbyxor strl 48 (184cm, normal kroppsbyggnad) satt klockrent, supersnygga, och jag är kräsen. Kände jag var tvungen att boosta lite för alla dåliga recensioner för jag tyckte allt var toppen, kommer definitivt beställa snart igen!👍
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.