Jagarliv Anmeldelser 119

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa kundservice o så sabb leverans . Min beställning gjordes efter utsatt tid för att få paketet nästkommande dag .. De såg till att paketet kom med ändå o ringde dessutom upp o medelade det . In... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fina plagg till rimliga priser och vilken stjärna på kundtjänst, snabb och trevlig och en riktigt stjärna som hjälpte oss på bästa sätt när DHL slarvat med vårt paket. Vi är verkligen nöjda oc... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa kundservice o så sabb leverans .

Bästa kundservice o så sabb leverans .
Min beställning gjordes efter utsatt tid för att få paketet nästkommande dag ..
De såg till att paketet kom med ändå o ringde dessutom upp o medelade det .
Inte använt det jag beställde ännu men allt ser ut att vara av bra kvalite'.

15. april 2026

Besvarelse fra Jagarliv

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår kundservice och att vi kunde hjälpa till att få iväg din beställning trots att den gjordes efter utsatt tid. Vi försöker alltid göra det lilla extra när vi kan.

Hoppas du blir lika nöjd med produkten när du börjar använda den – du är varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver!

Önskar er en toppen dag 😊

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Att returnera varor är dyrt

Att returnera varor är dyrt, svårt och tröttsamt.

3. maj 2026

Hej hej!

Tack för eran feedback, vi tar detta med oss.
Önskar er en fortsatt fin dag 😊
Mvh Kundtjänst

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beställde en jacka i strl 36/38 från…

Beställde en jacka i strl 36/38 från P4H men den var alldeles för liten, förstår inte hur man kan kalla den för "small". Nej tack, inte igen. Jag är runt 169cm och väger 56 och brukar beställa storlek small men den här jackan fick jag inte ens på mig

2. april 2026

Hej hej!
Tack för eran feedback. Vi vet med oss att våran Duralite jacka är lite mindre i storlek. Vi har även skrivit med det på produkten, där vi rekommenderar att man går upp en storlek!
Önskar er en fortsatt fin dag😊
Mvh Kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har beställt lite här i från och den…

Har beställt lite här i från och den service och bemötande och bra kvalitet till varorna är för mig 10poäng Tack Tack

30. marts 2026

Hej hej!

Tack för eran feedback, roligt och höra att ni vart nöjda 😊

Önskar er en fortsatt fin dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt service och bra kvalitet

Bra artiklar, bra personal, snabba leveranser. Superlativen räcker helt enkelt inte till. Jag är varken vän, köpt eller sponsrad bara en jäkligt nöjd kund. REKOMMENDERAS STARKT

20. marts 2026

Besvarelse fra Jagarliv

Stort tack för dina fantastiska ord – det betyder verkligen mycket för oss!

Vi blir otroligt glada över att höra att du är så nöjd med både våra produkter, leveranser och vår kundservice. Det är precis den upplevelsen vi vill ge, så din feedback värmer verkligen.

Tack för att du tog dig tid att skriva detta och för att du rekommenderar oss – det uppskattas enormt!

Varmt välkommen tillbaka!
Mvh Kim Kundtjänst 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb beställning till att få sakerna…

Snabb beställning till att få sakerna samt snabb retur. Beställde termobyxor o aldrig haft bättre vinterbyxor. Känner sig bekväm i dem o de känns inte så stora o bylsiga som en del andra vinter täckbyxor kan göra.

4. februar 2026

Hej hej!

Vad roligt och höra att ni vart nöjda och tack för eran feedback 🌞
Önskar en toppen dag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt bra kundservice och bra varor

Jag är mycket nöjd med produkterna som jag köpte från Jägarliv. Deras kundservice är makalöst bra. Supersnabbt trevligt svar! Kan varmt rekommendera detta företag!

30. december 2025

Hej hej!
Tack så mycket för eran feedback och super roligt och höra att ni vart nöjda!

Önskar en fortsatt toppen vecka!

Mycket besviken!

Mycket besviken!

Vi köpte en stickad tröja från Jägarliv, men fick hem en tydligt använd och mycket nopprig tröja – det var en tidigare kunds retur. När vi påpekade detta lovades en ny tröja skickas direkt, men efter en vecka hade vi fortfarande inte hört någonting.

Efter ännu ett påpekande fick vi veta att tröjan var restnoterad, men trots det hävdade de att de ändå skulle leta fram en.

Nu undrar vi bara vad som faktiskt kommer att skickas.

Den noppriga tröjan skulle vi behålla, men den var i så dåligt skick att vi skänkte den som nöd till någon som behöver ulltröja enbart för värme.

Riktigt dålig kvalitet och bedrövlig service.
Rekommenderas inte.

Här finns mycket att arbeta på för företaget.

Att ha ett säkert system för returer på defekta varor kanske vore bra? Även om ni har det i dag behöver ni se över och fundera på vad ni kan ändra.

12. december 2025

Hej hej!

Tack för eran feedback. Så här ska det absolut inte vara och har tagit det vidare med kollegorna. Ser att det är ett paket på väg till er med en ny!
Vi jobbar hela tiden på att förbättra oss och tar till oss era åsikter.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Annonserna stämmer inte med varan, skor och byxor är 2-6 storlekar mindre än om jag köper på andra sidor

Jag köpte skor stl unisex 43 och ett par byxor Dam 50.
Skorna var trånga i tån varken jag eller killen kunde ha dem, majoriteten av dubbarna var fejk, hård plats som redan vid tillverkning va trasig.
Byxorna var pyttesmå, dom va lika små som mina 44, och sömmarna va inge bra, vasa och stora, och materialet var inte mjukt och stretch utan som att dra på sig något stelt.

Först drog dom av 69 kr utan att förklara varför, men sen när jag skrev så berätta dem att det var en återfrakt. Fick tillbaka dem när jag ifrågasatte avdraget.

Skulle tyvärr inte rekommendera dessa, jag har 40 i sko storlek och kunde inte ha 43, tycker det är märkligt att man behöver köpa betydligt större storlekar än vad man har.

19. december 2025

Hej hej!
Tack för att du delar din upplevelse.

Tråkigt att höra att produkterna inte motsvarade dina förväntningar vad gäller passform och känsla. När det gäller avdraget vid återbetalningen så beror det på vår returfrakt på 69 kr, vilket framgår i våra köp villkor. Det är alltså ingen extra avgift och inget som dras utan förklaring, utan kostnaden för retur hanteringen.

Suverän Kundtjänst

Man blir glad att få ett sånt positivt bemötande hos Kundtjänst. Mina fårskinnstofflor visade sig inte stämma med storlekstabellen. Ett nytt par är redan på väg till mig. Kundtjänst löste det direkt, imponerande.

17. december 2025

Hej hej!
Vad roligt och höra att ni vart nöjda med hjälpen, vi gör alla vårt bästa!
Önskar er en fortsatt toppen dag 🌞

Enkel retur

Snabb hantering/frakt. Enkel och problemfri returhantering.

6. december 2025

Hej hej!

Roligt och höra att ni vart nöjda 🌞
Önskar en fin dag!

Toppen

Jag kan rekommendera absolut. Jag har fått min större storlek i L
Det passar perfekt. Väldigt bra kvaliät. Beställde i onsdags och kom idag på fredag

5. december 2025

Hej hej!

Vad roligt och höra att i vart nöjda!
Önskar er en fin helg 🌞

Otroligt bra service

Otroligt bra service,
Hade ett fel på skorna jag beställde, och så fick jag ett nytt par skickat till mig!

2. december 2025

Hej hej!
Vad roligt och höra att ni vart nöjda, vi gör alla vårt bästa!
Önskar en fortsatt fin dag 🌞

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. En vara ville jag skicka tillbaka pga fel storlek - retursedeln funkade inte men deras kundtjänst skickade mig en ny direkt - så det löste sig. Toppenbra och trevlig service.

3. november 2025

Hej hej!
Vad roligt och höra att ni känner er nöjda, vi gör alla vårt bästa 🌞

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra produkter och fantastisk…

Bra produkter och fantastisk kundservice! Behövde tyvärr göra en reklamation av en vara, men jag fick otroligt snabbt svar och de löste allt kanonbra. Supernöjd!

13. november 2025

Hej hej!
Vad roligt och höra att ni vart nöjda, vi gör alla vårt bästa!
Mvh Kim kundtjänst 🌞

Stjärnor

Vi är verkligen nöjda och jägarliv är från och med nu vårt första val när vi behöver ett värmande plagg eller något till friluftsliv.
Stort tack till er

3. november 2025

Hej hej!
Tack snälla för dom fina orden 🙌
Mvh Kim kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde byxor innan kl 12 och…

Beställde byxor innan kl 12 och fickuren levererade dagen efter - fantastisk bra service 😃👍

30. oktober 2025

Hej hej!
Vad roligt och höra att ni vart nöjda 🌞
Önskar er en toppen dag!
Mvh Kim kundtjänst

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aldrig varit med om ett så proffsigt…

Aldrig varit med om ett så proffsigt och smidigt kundservice team innan!
Hade en reklamation på ett underställ och det löstes snabbt 👍🏻otroligt snabb återkoppling och snabb leverans på ny produkt😊

9. oktober 2025

Hej hej!
Tack snälla för eran fina feedback, vi gör alla vårt bästa!
Önskar en fortsatt toppen dag 🌞

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.