Jagarliv Anmeldelser 122

4,3

Bästa kundservice o så sabb leverans . Min beställning gjordes efter utsatt tid för att få paketet nästkommande dag .. De såg till att paketet kom med ändå o ringde dessutom upp o medelade det . In... Se mere

Bra sida osv inga konstigheter. Varför dom får 5 stjärnor är följande: Köpte ett tält och det saknades några tältpinnar (de små som sätts i marken). Ingen stor sak egentligen då de är billiga att... Se mere

Super fina plagg till rimliga priser och vilken stjärna på kundtjänst, snabb och trevlig och en riktigt stjärna som hjälpte oss på bästa sätt när DHL slarvat med vårt paket. Vi är verkligen nöjda oc... Se mere

Jägarliv har en otroligt bra kundtjänst, det går snabbt att komma fram på telefon och de löser problemet direkt. Sedan har de uppenbarligen den snabbaste pakethanteringen i e-handelns historia, båd... Se mere

4,3

Svarer typisk inden for 2 uger

Snabb leverans

Snabb leverans. Lätt att byta vara och fick snabbt en ny storlek. Trevligt bemötande när jag ringde dem.

29. maj 2025
Jagarliv-logo

Besvarelse fra Jagarliv

Super kul och höra att ni vart så nöjda! Vi gör alla vårt bästa!
Önskar fortsatt fin Sommar 🌞
Mvh Kim kundtjänst

Bra företag

Bra företag, men..
Kommer inte handla där mer då walley är så krångliga att ha att göra med. Synd att deras val av samarbete får dom att tappa kunder.

21. maj 2025

Jag fick en oerhört fin kompensation på…

Jag fick en oerhört fin kompensation på en vara som jag ville reklamera. De andra paren i samma beställning var fantastiska så egentligen inget fel på produkten i sig. Över förväntningarna på Kundtjänst. Rekommenderar varmt att handla här. Svenskt, nära och inget ” chinaplast…”

28. januar 2025

Mycket nöjd

Ruggigt snabb leveranstid. Mycket trevlig och serviceinriktad personal på kundtjänst. Vi är även väldigt nöjda med kläderna vi beställt.

9. januar 2025

Bra kundtjänst

Jag råkade beställa fel och kundtjänst svarade snabbt, stoppade leveransen, och pengarna var tillbaka på kontot samma dag.

21. januar 2025

2 fårskinmössa

Tog lite längre tid att leverera. Kontaktade kundservice. Jättetrevlig . Fixade att nästa dag vad beställningen levererad. Vi beställde 2 fårskinmössa. Jättefin och mycket bra kvalität.

9. januar 2025

Tack

Besökte Jägarlivs lager för att få hjälp med en beställning/köp eftersom jag inte lyckades komma fram per telefon. Inga problem. Jag blev så väl mottagen och gick därifrån mycket nöjd med det jag köpt. Kan varmt rekomendera.

17. december 2024

Ljuger om sina varor & kundtjänst svarar inte!!

Beställde ett 3-pack raggsockor som företaget på sin hemsida skriver ska vara gjorda av 65% ull och 35% alpacka men när jag får hem raggsockorna ser jag att de är gjorda av 15% ull, 15% alpacka, 40% polyester och 30% akryl.
Deras kundtjänst är under all kritik, de svarar inte på mejl. Fick skicka flertalet mejl innan jag fick någon kontakt. Skickar tillbaka raggsockorna och ser att Jägarliv mottog min retur dagen efter jag skickade det, ändå var jag tvungen att efter två veckor åter igen försöka få kontakt med dem eftersom de inte registrerat min retur och tagit bort fakturan. Otroligt oseriöst företag!! Kommer aldrig handla igen!

10. oktober 2024

Jag han aldrig hämta ut mitt paket

Jag han aldrig hämta ut mitt paket, så det gick I retur.
Får då ett mail där det står att jag ska betala dubbla fraktkostnader pluss 300 kr!
Fraktkostnad OKEJ, men 300 kr utöver det? För INGENTING!

Ska alltså betala över 500 kr för en vara som kostade 499 kr men som dom fick tillbaka och kan sälja vidare!? Kan det verkligen vara rätt?

20. august 2024

Jag har under flera år handlat olika…

Jag har under flera år handlat olika produkter från Jägarliv, har ldtig blivit missnöjd, varken av leveranserna eller kvaliteten, kan mycket varmt rekomendera att handla där, om man har ett brinnande intresse av djur och natur, förresten annars också

17. juli 2024