Isolatietechniek Brabant Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een verhelderend en duidelijk gesprek met Dennis Koops over onze spouwmuur isolatie zijn wij met Isolatietechniek Brabant accoord gegaan over het isoleren van onze spouwmuur. Op de afgesproken... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De tegelvloer in ons huis in Burgh-Haamstede is naar alle tevredenheid in de kruipruimte geisoleerd. Netjes en snel gewerkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren en zijn zeer tevreden over het resultaat en de klandizie van het bedrijf isolatie techniek Brabant...ze werken netjes en ruimen alles heel goed en netjes op... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf, duidelijke website. Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken. Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk person... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Isolatør
  2. Byggefirma
  3. Vedvarende naturressourcer
  4. Butik med isoleringsmateriale
  5. Leverandør af isoleringsmateriale

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

76 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rick en Mike leveren goed werk

De medewerkers Rick en Mike kwamen prima op tijd en stelden zich netjes voor. Ze hebben - voor zover ik nu kan beoordelen - goed werk verricht; het zag er professioneel uit. Ook hebben zij alles weer keurig achtergelaten.

28. august 2024

Zeer tevreden

Isolatietechniek heeft onze spouwmuren geïsoleerd.
Wij zijn zeer tevreden, zowel over de afspraken en de uitvoering. Vriendelijke mensen. Zeer aan te bevelen.
Tom Meijnen

26. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf om mee samen te werken

Onzettend efficient, kundig en behulpzame medewerkers. Erg fijn bedrijf om mee samen te werken. In Ridderkerk zouden 3 bedrijven kunnen leveren, maar vooral deze partij had een goede prijs/kwaliteit verhouding. En de isolatie van de spouwmuur werkt goed, tijdens deze warme dagen toch redelijk koel binnen.

15. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Topservice in Isolatie: Betrouwbaarheid en Snelheid op zijn Best!

Vriendelijke inspecteurs die vakkundig te werk gingen. Na het uitvoeren van de isolatie heb ik met een warmtescan ik een deel zonder isolatie ontdekt. Ik nam contact op met Isolatietechniek Brabant, en ze kwamen binnen een week kosteloos langs.

De inspecteur ging professioneel te werk en ontdekte dat een onbekende PVC afvoerbuis in de spouw de oorzaak was. Dit hadden ze bij de initiële werkzaamheden niet kunnen weten.

De inspecteur heeft dit meteen kunnen oplossen. Ik ben zeer tevreden met de snelle reactie en de professionele oplossing. Ze hebben het probleem snel en efficiënt opgelost. Isolatietechniek Brabant is zeker aan te raden!

18. juli 2024

Spouwmuur isolatie

Wij hebben 8-7-2024, spouwmuur isolatie laten uitvoeren aan onze woning in Waalwijk, door Isolatietechniek Brabant uit Made.
Wij zijn erg tevreden over de vakkundige, vlotte en vriendelijke mensen die dit werk geleverd hebben.

8. juli 2024

Dakisolatie in Rotterdam

Dakisolatie in Rotterdam. Firma houdt zich precies aan gemaakte afspraken en levert werk goed af. Vriendelijk personeel, behulpzaam. Dat het lichtpunt daarna los in de ruimte hangt was kennelijk niet te vermijden.

28. juni 2024

Spouwmuurisolatie

Recent heeft Isolatietechniek Brabant bij onze woning in Zundert spouwmuurisolatie aangebracht. Er is prima en netjes werk afgeleverd! Speciale dank aan Mitrut die op zijn vrije dag is teruggekomen om alles af te werken!

18. maj 2024

Oude isolatie helemaal opgefrist

Wij hebben een hoekwoning uit midden jaren 90 in Veldhoven en vroegen ons af of de spouwmuur isolatie nog wel op orde zou zijn. Via een relatie kwamen wij in contact met Isolatietechniek Brabant. Een afspraak was snel gemaakt. Precies op het afgesproken moment stond adviseur Jan van den Biggelaar op de stoep. Een aardige kerel, vol met humor maar bovendien: een vakman. Hij legde duidelijk uit dat de glaswol inmiddels grotendeels was ingezakt en liet ons zelfs met een camera mee kijken in de spouw om dat zelf te kunnen zien. We hebben toen direct de deal gesloten en een afspraak voor plaatsing gemaakt. Op het afgesproken moment verschenen Robin en Jordi. Mooie gasten vol met humor maar belangrijker: specialisten en harde werkers! In een halve dag hebben ze onze isolatie weer helemaal op orde gebracht. Bovendien hebben ze onze gevel, tuin en oprit keurig netjes achter gelaten. Laat de winter maar komen, wij zitten er dan warmpjes bij! Wij kunnen Isolatietechniek Brabant aan iedereen aanbevelen!

4. juni 2024

Heel positieve ervaring met Brabant Isolatie

Haaren 14 mei 2024. Isoleren van huis: De offertes waren uitgebreid en duidelijk en de te verwachten subsidie bleek te kloppen. De medewerkers hebben de isolatie van zowel zolder als spouwmuur in één dag aangebracht ondanks een zieke. Met 3-en keihard gewerkt en toe het klaar was alle restanten netjes opgeruimd. Prettig om mee te werken. Subsidies zijn toegekend door RVO.

16. april 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Isolatietechniek Brabant heeft goed werk geleverd

Isolatietechniek Brabant heeft muurisolatie aan ons huis aangebracht. Vanaf het eerste contact is er direct gereageerd op onze vraag. Tijdens het eerste gesprek is er een goede voorlichting over het isoleren en de aan te brengen materialen gegeven.
Op de dag van het werk waren Michael en Rik stipt op de afgesproken tijd, werkten professioneel, waren vriendelijk en kort na de middag was de klus geklaard, gaten gedicht, aangeveegd en opgeruimd.

26. april 2024

Goed bedrijf!

Wederom een fijne ervaring met dit bedrijf. Na het isoleren van de spouwmuren wilde ik nu het dak laten isoleren door het opvullen van de ruimte tussen de dakplaten en de binnenafwerking. Waar andere bedrijven me vroegen om alle gegevens zelf aan te leveren, kwam van Isolatietechniek Brabant iemand langs om de situatie te beoordelen. Was complex; bijna twee uur is Corne bezig geweest met opmeten en uitbrengen van advies. Dezelfde dag ontving ik de offerte!
Het werk werd uitgevoerd door Jeremy (?) en zijn collega. Deden meer dan hun best om het werk goed uit te voeren. Nadat ze weg waren was aan niet te merken dat ze geweest waren, behalve aan de temperatuur in huis.
Heel blij met dit bedrijf!

18. april 2024

Spouwmuurisolatie met I-foam

Spouwmuurisolatie met I-foam is uitgevoerd bij woonhuis in Oosterhout. Erg netjes gewerkt! Aardige mensen, alle met wie ik te maken heb gehad (planning, adviseur, vak-werklieden).
Nu kijken wat ik ervan ga merken.
Goede prijs en een bedrijf uit de buurt. Shop lokaal!

30. april 2024