Isolatietechniek Brabant Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een verhelderend en duidelijk gesprek met Dennis Koops over onze spouwmuur isolatie zijn wij met Isolatietechniek Brabant accoord gegaan over het isoleren van onze spouwmuur. Op de afgesproken... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De tegelvloer in ons huis in Burgh-Haamstede is naar alle tevredenheid in de kruipruimte geisoleerd. Netjes en snel gewerkt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren en zijn zeer tevreden over het resultaat en de klandizie van het bedrijf isolatie techniek Brabant...ze werken netjes en ruimen alles heel goed en netjes op... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fijn bedrijf, duidelijke website. Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken. Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk person... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Isolatør
  2. Byggefirma
  3. Vedvarende naturressourcer
  4. Butik med isoleringsmateriale
  5. Leverandør af isoleringsmateriale

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

76 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Isolatie spouwmuur.

We hebben de spouwmuren van onze woning in Steenbergen NB laten isoleren met gecertificeerde I-FOAM door Isolatie Techniek Brabant.
Het werk is snel en goed gedaan, de monteur die bij ons bezig is geweest is heeft heel netjes gewerkt en was heel vriendelijk en correct.

3. april 2024

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden. Goede en duidelijke communicatie, ook tijdens het bezoek om alles op te meten. De mannen die de isolatiewerkzaamheden hebben uitgevoerd waren zeer vriendelijk en professioneel bezig. Ook goede adviezen van hen gehad. Met andere woorden Isolatietechniek Brabant is zeer aan te bevelen.

8. april 2024

Super soepel.

Super soepel.
Na aanvraag offerte, zeer prettige en informatieve afstemming ter plaatse. Uitvoering keurig, gaatjes weer bijna onzichtbaar hersteld en alles keurig opgeruimd achtergelaten. Kan deze firma zeer aanbevelen.

18. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kiezen voor isolatietechniek Brabant is een veilige en betrouwbare keuze.

Via de Gemeente Heusden kwamen we via een voorlichtingsavond over isoleren van de woning in contact met Isolatietechniek Brabant. Het bedrijf heeft zowel de spouwmuurisolatie (2023) als de dakisolatie (2024) voor ons verzorgd.
Voor, tijdens en na de werkzaamheden in ons huis is ons de professionaliteit en de klantvriendelijkheid van de medewerkers opgevallen.
Wij kunnen Isolatietechniek Brabant aanbevelen aan allen die twijfelen over hun keuze voor isolatiewerkzaamheden. Doen!

Fam. C.Cz. Akerboom, Vlijmen

30. marts 2024

Superpearl Uden

Wij hadden gekozen voor isolatietechniek brabant om onze spouw te vullen met de superpearl spouwmuurisolatie in Uden. Super hulpvaardige heren die het hebben aangebracht en alles netjes achtergelaten.

15. marts 2024

Gewoon dik inorde

Gewoon dik inorde , eerst komen ze kijken naar de woning u krijgt dan een offerte…. Gaat u dan akkoord staan ze na paar dagen bij u voor de deur voor de werkzaamheden,Ossendrecht

20. marts 2024

Zeer netjes gewerkt

Afgelopen week is er bij ons door ITB de spouwmuur nageisoleerd met I-Foam. De 98m2 was in een ochtendje gedaan door de twee mannen. Ze waren beleeft, werkte netjes, waren ook behulpzaam en dachten actief mee.

Super manier van werken. Zou ze, als ik nog meer isolatie werkzaamheden had, zo weer benaderen.

Betreft: hoekwoning in Oosterhout

14. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd

Keurig op tijd volgens afspraak.
Dubbele isolatie vloer en muren met de nodige ongemakken, o.a op vier plaatsten spouwvervuiling
maar keurig opgelost en netjes stenen terug geplaatst.
Hard werkende gemotiveerde vakmensen een prima sfeer.
Al bij al een spannende dag maar mooi op tijd klaar
dankzij de inzet van nog 2 extra medewerkers.
Hopelijk gaan we het werken met de stookkosten
Theo en Jose Nagelkerke Prinsenbeek

29. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden met de…

Ik ben zeer tevreden met de spouwmuurisolatie die ik recentelijk heb laten installeren in mijn huis. Deze investering heeft een aanzienlijk verschil gemaakt in het comfortniveau en de energie-efficiëntie van mijn woning.Ten eerste was ik onder de indruk van het installatieproces. De vakmensen die de isolatie aanbrachten, werkten snel en efficiënt zonder verstoring van mijn dagelijkse activiteiten. Het hele proces verliep soepel en professioneel.Wat betreft de effectiviteit van de isolatie, heb ik gemerkt dat mijn huis veel beter op temperatuur blijft, vooral tijdens koudere maanden. De isolatie houdt de warmte binnen, waardoor mijn energieverbruik voor verwarming aanzienlijk is afgenomen. Dit heeft niet alleen geleid tot lagere energierekeningen, maar ook tot een aanzienlijke vermindering van mijn ecologische voetafdruk.Bovendien heeft de spouwmuurisolatie geholpen om geluidsoverlast van buitenaf te verminderen, wat resulteert in een rustigere en meer ontspannen leefomgeving.Wat betreft de investering, beschouw ik de kosten van de spouwmuurisolatie als een waardevolle langetermijninvestering. De besparingen op energierekeningen en de verbetering van het comfort in mijn huis rechtvaardigen ruimschoots de initiële uitgave.Al met al kan ik spouwmuurisolatie ten zeerste aanbevelen aan huiseigenaren die op zoek zijn naar manieren om hun energieverbruik te verminderen, het comfort te verhogen en de geluidsisolatie te verbeteren. Het is een investering die zichzelf op lange termijn zeker terugverdient.

27. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na Isolatie van ons Huis in Middelburg.

De twee Mannen van Isolatietechniek Brabant , waren op de afgesproken tijd bij ons in Middelburg en hebben in een middag ons hele huis van een na isolatie in de spouwmuren voorzien .
In 5 uurtjes was het gepiept .
Hele aardige en hart werkende jongens .
Aan het einde de werkzaamheden alles netjes opgeruimd en netjes achter gelaten helemaal TOP.
We zijn er erg blij mee.
Ons hartelijke dank voor de goede Service.

27. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden over Isolatietechniek…

Zeer tevreden over Isolatietechniek Brabant. We hebben deelgenomen aan een collectieve isolatieactie in onze gemeente.
Het hele proces van offerte tot afwerking is soepel verlopen. De spouwmuurisolatie was in een paar uur vakkundig en netjes aangebracht. Dakisolatie is inclusief afwerking aangebracht en tot in de puntjes afgewerkt, waardoor de zolder nu prima bruikbaar is.

8. februar 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aanvraag vlot en goed verlopen voor de…

Aanvraag vlot en goed verlopen voor de vloerisolatie bij mij in Veghel. Vooronderzoek is zorgvuldig uitgevoerd. De jongens die het kwamen uitvoeren waren vriendelijk en hebben alles netjes achtergelaten. Heb wel een tip: het zou fijn zijn als ze op de bewuste dag contact opnamen met de klant om door te geven wanneer ze er ongeveer zullen zijn. Ben verder zeer tevreden!

8. februar 2024

Keurig werk geleverd!

Zowel spouwmuur als vloerisolatie laten doen door dit bedrijf. Zeer professionele als aardige mannen die het werk bij ons in Breda hebben uitgevoerd.
Aandachtspuntje is de communicatie: er wordt amper/niet op mails gereageerd. Er was een beschadiging in de tuin (door de isolatieslang) ontstaan en dat heb ik dezelfde dag gemeld. Na meermaals een reminder te hebben gestuurd kreeg ik uiteindelijk (3,5 maanden later) een reactie. Toen had ik het probleem al zelf opgelost.
Ook waren de mannen die de vloer kwamen isoleren uren te laat. Ik had die middag vrij genomen voor hen en ik heb tot 18.20uur uiteindelijk moeten wachten totdat ze er waren. Kan gebeuren natuurlijk, maar ik ben hier totaal niet over geinformeerd. De communicatie is wel een dingetje..
Over de isolatie zelf ben ik zeer tevreden, evenals het adviesgesprek voorafgaand aan de offerte.

26. oktober 2023