Na een verhelderend en duidelijk gesprek met Dennis Koops over onze spouwmuur isolatie zijn wij met Isolatietechniek Brabant accoord gegaan over het isoleren van onze spouwmuur. Op de afgesproken... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De tegelvloer in ons huis in Burgh-Haamstede is naar alle tevredenheid in de kruipruimte geisoleerd. Netjes en snel gewerkt.
Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren en zijn zeer tevreden over het resultaat en de klandizie van het bedrijf isolatie techniek Brabant...ze werken netjes en ruimen alles heel goed en netjes op... Se mere
Fijn bedrijf, duidelijke website. Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken. Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk person... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Isolatør
- Byggefirma
- Vedvarende naturressourcer
- Butik med isoleringsmateriale
- Leverandør af isoleringsmateriale
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Kontaktoplysninger
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Holland
- isolatietechniekbrabant.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Spouwmuur isolatie Zevenbergen.
Spouwmuur isolatie Zevenbergen.
Nette prijs, afspraken keurig nagekomen, vriendelijke mensen die ook echt mee- en na denken en uiteindelijk ons huis binnen een dag een stuk behaaglijker.
Vanaf het begin een heel fijn contact…
Vanaf het begin een heel fijn contact en de mannen die kwamen isoleren werkten zeer netjes en lieten alles ook weer heel netjes achter.
Ook het probleempje wat we tijdens het boren hadden gekregen was binnen no time keurig geregeld.
Goede ervaring
Prettig personeel, netjes bezig met het isoleren van de kruipruimte, zat iets wat tegen met apparatuur maar geen enkel idee gehad dat dit een rol speelde. Plaats Achterveld gemeente Leusden (prov. Utrecht).
Het isoleren van de vloer is correct…
Het isoleren van de vloer is correct uitgevoerd door twee zeer behulpzame en vriendelijke werknemers.
Goede service, goed verteld wat er gaat gebeuren voor een redelijke prijs. De man die het werk uitvoerde deed zijn werk netjes en was niet te beroerd om ook even 2 vleermuiskasten op te hangen op hoogte. We zijn erg tevreden.
Isolatie spouwmuur
We hebben in Oosterhout (N-Br.) een hoekhuis en hebben bij noorden en oostenwind in herfst en winter een koude muur. Dat is binnen goed te voelen.
We vroegen advies, en Bjarne kwam langs. Van de glaswolisolatie uit 1982 bleek niet veel meer over te zijn. Hij adviseerde om de muren van het gehele huis te doen, met i-foam. Hij legde dit keurig uit, en lichtte de vervolgstappen toe, inclusief de subsidiemogelijkheid.
Na ons accoord op de offerte kon door het vrijkomen van een werkdagdeel, binnen 2 weken door Mike en Bartos de isolatie uitgevoerd worden. Lekker nog voor het begin van de winter.
Ze legden netjes de bedoeling uit en in een halve dag brachten zij de isolatie aan, en ruimden naderhand het stof en een restantje ifoam op. De boorgaten hebben zij goed dicht gevoegd, en wel zo dat het maar amper te zien is.
Wat een vakmannen
Wat een vakmannen, super hard gewerkt en mooi werk geleverd. Zelfs toen het tegenzat en het werk uitliep, zijn ze tot laat doorgegaan zodat we niet onverhoopt die week erna weer iemand over de vloer zouden hebben om het af te maken. Martin en Bartek, onwijs bedankt!
Fijn bedrijf!
Alles is netjes verlopen, van advies tot de uitvoering. Er is goed uitgelegd wat wel en niet kon en het was duidelijk hoe de prijs was opgebouwd. De uitvoering ging snel en netjes en het resultaat is een veel aangenamer klimaat in huis. Ik ben zeer tevreden!
Keurig werk geleverd voor spouwmuurisolatie
Een zeer positieve ervaring gehad met de isolatie van de spouwmuur. Het bleek een flinke klus, omdat er veel puin in de spouw zat. Deze is netjes verwijderd en ze hebben goed meegedacht met het terugplaatsen van stenen in de buitenmuur en het voegen. Er stonden twee dagen gepland en ze hebben meer werknemers laten komen om het af te krijgen. Daarna zijn Jeremy en Mitrut nog tot 19.00u door gegaan om het af te maken. Dit is zeer netjes gedaan, alles was keurig geveegd. Absoluut onze complimenten voor deze mannen! Wij raden IsolatieTechniek Brabant aan. Wanneer we later het dak willen isoleren komen we zeker terug bij dit bedrijf. We kunnen niks ter verbetering melden.
Zeer goed gedaan Mitrot!
Zeer goed gedaan. Mitrot heeft goed werk geleverd. Werkt rustig en nauwkeurig, voeg mooi op kleur (per gedeelte van het huis bekeken en goed ingeschat) en netjes afgewerkt. Alles goed opgeruimd en achtergelaten.
Goed en eerlijk bedrijf
Maandag 21-10-1972 onze spouwmuren geïsoleerd.
De werknemer van isolatietechniek heeft het keurig netjes en snel gedaan. Deze topper verdient een 10 met een griffel. Als bedrijf mag je wel zuinig zijn op zulke medewerkers!
Aanbrengen spouwmuurisolatie
Afspraak voor maken van een offerte nagekomen. Binnenkant van de spouwmuur gecontroleerd.
De te verrichten werkzaamheden zijn besproken welke in de offerte zijn verwerkt. Betreft het aanbrengen van spouwmuurisolatie aan de voor- en achterkant van het huis.
Op de afgesproken datum en tijdstip heeft Isolatietechniek Brabant zich gemeld voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Hiervan foto's genomen in verband met de subsidie aanvraag.
De werkzaamheden zijn verricht zoals is afgesproken. Werkomgeving is schoon achtergelaten.
Meerdere offertes laten maken. Isolatietechniek Brabant kwam hier als voordeligste uit naar voren.
Vandaag bezoek gehad van Isolatietechniek Brabant
Vandaag bezoek gehad van Isolatietechniek Brabant, in de ochtend de spouwmuren en in de middag de zolderverdieping. Uitstekend werk verricht door Mitlut in de ochtend en door Martin in de middag. Zeer tevreden en in kan dit bedrijf van harte aanbevelen!
Twee hele goede ervaringen!
Na de uiterst positieve ervaring van 5 oktober 2024 bij de isolatie van de spouwmuur, kwam vandaag, 8 oktober weer keurig op tijd dezelfde medewerker Mitrut van de spouwmuur isolatie, maar nu om de gevelimpregnatie uit te voeren!
Isolatietechniek Brabant, u kunt gerust trots zijn dat u een geweldige medewerker zoals Mitrut in dienst heeft!
Complimenten!
de vakmensen die hier waren zijn…Mike en Robin.
de vakmensen die hier waren zijn specialisten op hun gebied.
deze mannen Mike en Robin waren heel kundig en hebben alles netjes opgeruimd. bij een ander project zou ik deze mannen ook aanbevelen, keurig gewerkt en een dikke 10 voor het bedrijf.
Isolatietechniek Brabant aanbevelings waardig
Isolatietechniek Brabant heeft bij mij de kruipruimte geïsoleerd 115 vierkante meter. Bij controle achteraf door een externe installateur waren er vragen over het spuit werk. Isolatietechniek Brabant kwam direct kijken en heeft de problemen snel, professioneel en klantvriendelijk tot volle tevredenheid opgelost.
Vrij lompe uitvoering van het werk
Vrij lompe uitvoering van het werk. Ze vragen niet of er ergens door de wanden standleidingen of dergelijke lopen, daar moet je zelf dan maar aan denken (zij zijn de experts toch?)
Verder zeer slordig en milieubelastend, de hele oprit (waar hun bus met unit stond) lag vol met plastic korrels. Netjes opruimen zit er niet bij. (wat als het een openbare straat is, wie ruimt dat dan op?)
Verder verschillende boorgaten niet gedicht. Volgende dag hebben ze dat wel meteen netjes gefixed dat dan weer wel.
Tenslotte, nu 2 jaar later bij stuccen van de binnenwanden zie ik dat in een stopcontact korrels zitten, dus veel te ver doorgeboord.... Geen aanrader dit bedrijf helaas.

Besvarelse fra Isolatietechniek Brabant
review itb
Goed werk geleverd door Mike en Rick. Isolatie Techniek Brabant houdt zich goed aan de afspraken.
Dik tevreden
Very nice workers who did there job very well.
The work was properly done!
The workers cleaned all the places they worked.
We were very pleased how they worked and how friendly they were.
We hope that the isolation (Nestaan) will help is to keep our house warm!
Top bedrijf
Dit is het enige bedrijf van de 4 die hier geweest zijn om een offerte uit te brengen die daadwerkelijk een oplossing hadden voor mijn lekkage boven mijn tuindeuren.In goed een halve dag is er 5 meter vervuiling uit mijn spouw gehaald en netjes weer de stenen er terug in en mijn gevel geïsoleerd en dat ook nog voor de beste prijs.dit is echt een aanrader.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.