Na een verhelderend en duidelijk gesprek met Dennis Koops over onze spouwmuur isolatie zijn wij met Isolatietechniek Brabant accoord gegaan over het isoleren van onze spouwmuur. Op de afgesproken... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De tegelvloer in ons huis in Burgh-Haamstede is naar alle tevredenheid in de kruipruimte geisoleerd. Netjes en snel gewerkt.
Wij hebben onze spouwmuren laten isoleren en zijn zeer tevreden over het resultaat en de klandizie van het bedrijf isolatie techniek Brabant...ze werken netjes en ruimen alles heel goed en netjes op... Se mere
Fijn bedrijf, duidelijke website. Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken. Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk person... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Isolatør
- Byggefirma
- Vedvarende naturressourcer
- Butik med isoleringsmateriale
- Leverandør af isoleringsmateriale
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Kontaktoplysninger
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Holland
- isolatietechniekbrabant.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aanrader spouwmuur isolatie
Aanrader
Ben zeer positief over de werkwijze van dit bedrijf. Duidelijke uitleg en prettig persoonlijk contact bij de opname van de woning. De heren die de werkzaamheden uitgevoerd hebben, werken netjes en professioneel. Na afloop van het werk is alles netjes opgeruimd, geen afval aangetroffen.
Zeer tevreden klant en het huis heeft een flinke upgrade gekregen.
Materiaal: EPS Supearl HR++
Locatie: Baarle-Nassau
Isolatietechniek Brabant Bedankt!
Prima communicatie en vriendelijke…
Prima communicatie en vriendelijke jongens die hard hebben gewerkt. We zijn heel tevreden hoe het verlopen is.
Spouwmuur met foam/ naisolatie
Spouwmuur met foam/ naisolatie. Goede informatie na bezoek aan huis, ontvangen. Omdat het na-isolatie betreft is foam de beste isolator voor ons huis. Volledige en vlotte communicatie. Korte wachttijd. Uitvoerders nemen de tijd om situatie goed te bekijken vooraf, wanneer het gaat over luchtcirculatie van de kruipruimte, in ons geval worden nieuwe ontluchtingskanalen geboord. Er wordt professioneel en netjes gewerkt.
Blij met mijn vloerisolatie.
Blij met mijn vloerisolatie.
Alles probleemloos verlopen vanaf de aanvraag tot de uitvoering.
👍👍
Dak en muur isolatie
Martin en Vito hebben goed werk geleverd van isolatie techniek Brabant .Zeer tevreden!
Jongens werken netjes. En zijn hulpvaardig. Goed geïsoleerd 10 cm muurisolatie is ook 10 cm meten dit ook constant na top. Tevens hebben zij ook14 cm dakisolatie aangebracht .Wij zijn zeer tevreden. Aan te bevelen omgeving Echt.
bijzonder
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van het werk dat verricht is (bodemisolatie en het boren van ventilatiekanalen). De mensen van Isolatietechniek Brabant zijn bijzonder vriendelijk, vakkundig, en duidelijk.
Isolatieglas en spouwmuurvulling
Op zaterdag de klus beëindigd, in Maassluis, de gevel geïsoleerd met EPS Supearl HR++ Parels, afwerking perfect en een grote ruit en kleine ruit met HR++ glas. Snelle afwerking en prima resultaat.
Het bedrijf heeft ons dak geïsoleerd…
Het bedrijf heeft ons dak geïsoleerd met Nestaan. De voorlichting en offerte waren duidelijk, de werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd; er is heel netjes gewerkt. Dank aan de isoleerders Martin en Wytol (?) !
Plaats: Oosteind
Dakisolatie woning 1935 van buitenuit
Beringe,
Dakisolatie woning 1935 van buitenuit tussen dakbeschot en binnenplaten laten aanbrengen met easycell
De vriendelijke medewerkers werken netjes en hebben goed werk geleverd.
De vertegenwoordiger raadde ons aan te isoleren met easycell tussen dakbeschot en gipsplaten binnenkant
Deze methode was bij ons niet bekend en waren blij dat het van buitenuit kon.(nogmaals bedankt Herbert Vos)
Dus zeker een aanrader dit bedrijf
Muurisolatie aangebracht
Muurisolatie aangebracht. Alles prima gegaan, speciale dank voor de 2 harde werkers Rick en Vincent.
Klasse jongens !
Spouwmuurisolatie Asten-Heusden
Spouwmuurisolatie laten uitvoeren. Vriendelijk personeel, vakkundig uitgevoerd en alles binnen 1dag.
Ook duidelijk advies vooraf.
Aanrader.
Vriendelijke en vakkundige mensen die…
Vriendelijke en vakkundige mensen die snel en goed werk leveren.
Vloerisolatie - snel en vakkundig.
Vloerisolatie - snel en goed uitgevoerd. Aardig personeel, dat scheelt ook.
Prima communicatie, goede prijs/prestatieverhouding.
Prima communicatie, houden aan afspraak, goede prijs/prestatie verhouding. De kruipruimte is gevuld met een 20cm laag van Supearl HR++ parels in Hellevoetsluis volgens de geldende regels.
vriendelijke uitvoerders
vriendelijke uitvoerders, alles na aanbrengen keurig opgeruimd
Betrouwbaar bedrijf
Goed en betrouwbaar bedrijf. De verkoper Corné was heel kundig en was niet opdringerig.
Monteur Mike heeft bij ons in Rijsbergen de uitbouw geïsoleerd met iFoam. Hij werkte super netjes, snel, en liet alles opgeruimd achter. Topper!
We merken nu al dat de uitbouw warmer is.
Isolatietechniek Brabant heeft er een tevreden klant bij in Dussen
De eerste kennismaking tijdens de inspectie voor spouwmuurisolatie van ons huis met aanbouw gaf een vertrouwenwekkend gevoel. De offerte was duidelijk en scherp geprijsd. Afspraak gemaakt en op de bewuste decemberdag meldde zich Mitrut, terwijl het nog donker was. In zijn eentje, want zijn collega bleek ziek. Het was voor hem alleen een flinke klus. Hij heeft hard en vakkundig doorgewerkt. Even na 16.00 uur was het werk gedaan, alle stof met de tuinslang weggespoeld en alles aangeveegd. Mijn complimenten. De isolatie (met supearl parels) lijkt zijn werk te doen, want het koelt binnen voelbaar minder snel af als de verwarming uitgaat. Hopelijk volgt later de bevestiging als de gasrekening binnenvalt. Mogelijk dat we komend jaar nog eens de beglazing laten vervangen. Dan zal ik zeker weer aankloppen bij Isolatietechniek Brabant.
Heel erg tevreden over de spouwmuur…
Heel erg tevreden over de spouwmuur isolatie die ik heb laten installeren.
Rick was binnen 3 uurtjes klaar en heeft alles netjes opgeruimd. Gaatjes zijn netjes opgevuld en er was geen bolletje isolatie te vinden rond mijn huis.
Vervolgens heeft Rick mij nog wat fotos toegestuurd als bewijs voor de subsidie aan te vragen.
Zeker een aanrader als je professioneel bedrijf zoekt!
Klus professioneel geklaard!
Net de spouwmuren van m’n huis laten isoleren door Isolatietechniek Brabant. Ik ben onder de indruk! Twee jongemannen, Jeremy en Mike, hebben de klus goed geklaard. Duidelijk professioneel, erg beleefd en naderhand ook alles netjes opgeruimd. Erg goed! Ik beveel dit bedrijf van harte aan.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.