ILVA Sverige Anmeldelser

6.499

4,5

God og fin betjening. Vi lavede lidt om på datoerne, men det gik godt. Leveringen - vi blev ikke ringet op inden levering - men det foregik prima og meget tilfredsstillende. Den manglende sidste stjer... Se mere

God kommunikation med sælger - dog en lille hage - han sagde at møblerne var på lager, da vi dagen efter ville hente/købe - skulle de først tages hjem

TAK Ilva for en rigtig rar modtagelse i butikken i Helsingborg. Södeste og mest hjälpsomme ansatte. Ikke kun en men 4 opmärksomme piger. Stort PLUS i en tid hvor god service er en mangelvare!

Hurtigt betjening og så har vi handlet fra Danmark og vi glæder os til st få leveret de møbler vi har købt så det er nemt og hurtigt og ingen problemer med at betale her fra Danmark

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Världen är rund. Världen flödar av nya idéer, nya sätt att göra saker och ting på, nya material, nya uppfinningar. Det är detta som har drivit ILVA – sedan 1961. Vi har alltid varit först. Först med nya färger, först med nya modeller och först med olika alternativ. Vi står aldrig stilla, stannar aldrig och letar alltid efter det nästa som är på väg. ILVA är ditt fönster till världen. Så om du letar efter något nytt, något unikt och något du kan göra till ditt eget, så är det här du hittar det. Först sedan 1961.

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(6.499)

829 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Really good service

17. juli 2026

Hello Kian,

Thank you for your wonderful review!

We're so happy to hear that you were satisfied with our service.

Thank you for taking the time to leave us a review – it truly means a lot to us.

Welcome back to ILVA & have a great day!

Felicia / Customer Care

God kommunikation med sælger

7. maj 2026

Hej Per,
Tak for din feedback og for at du deler din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du oplevede en god kommunikation med vores sælger.
Samtidig beklager vi forvirringen omkring lagerstatus på møblerne – vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når forventningerne ikke helt stemmer overens.

Din tilbagemelding er værdifuld for os og hjælper os med at blive endnu bedre til at give tydelig og korrekt information.
Vi håber, at du bliver glad for dine møbler, og at de vil skabe en hyggelig følelse i dit hjem.

Du ønskes en rigtig god dag.
Med venlig hilsen, Emmie / ILVA kundeservice

Dårlig kundeservice

Rigtig god service i butik i Aalborg sv.
Men kommer hjem med en sofa hvor et mondul var knækket. Tog fat i butikken som sagde vi skulle ringe til kundeservice og snakke nedddem og om kompensation også. Det gjorde vi dagen efter, sendte billeder osv.
vi kunne få en ny sofa lørdagen efter og dette her var tirsdag. Vores sofa var røget ud så tre dage uden sofa. Har sclerose
Vi spurgte til noget kompensation og fik afvide at det var de kom med en ny.
Vi skrev en mail til kundeservice om at dette burde være alm kundeservice og IKKE kompensation.
Vi modtog ALDRIG svar derfra.
Utrolig dårligt service og aldrig vil jeg handle med Ilva mere.

Her Søndag d 20/4-26 stadig ingen svar…..

15. april 2026

Kære Tinna,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at høre om dit forløb med den defekte sofa og den efterfølgende håndtering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi forstår godt, at det har været både frustrerende og belastende – især når man pludselig står uden sofa i flere dage.

Det er også meget beklageligt, at du ikke har modtaget svar på din henvendelse til kundeservice. Det burde naturligvis ikke ske, og vi forstår godt din skuffelse over det samlede forløb. Du må gerne sende en mail til kundeservice@ilva.dk med mere information, så vi kan kigge på din henvendelse.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre, så vi kan blive bedre til både kommunikation, opfølgning og håndtering af reklamationer.

Hvis du fortsat ønsker det, vil vi meget gerne se nærmere på din sag og sikre, at den bliver fulgt ordentligt til dørs.

Elisabeth B./ILVA

Fantastisk service så snart vi trådte…

Fantastisk service så snart vi trådte ind af døren

9. februar 2026

Hej Vibeke,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde god service redan från det att du klev in genom dörren. Precis så vill vi att det ska kännas hos oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en riktigt fin dag!

Felicia / ILVA kundservice

Super sød service🤩

6. december 2025

Hej Donka,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vår service så bra . Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din feedback till oss.

Varmt välkommen tillbaka & ha en riktigt fin dag!

Felicia / ILVA Kundservice

Super god

Super god, venlig og tålmodig medarbejder og yderst hjælpsom.

13. august 2025

Hej,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, og at du ville dele den med os.

Vi sætter pris på al den feedback, vi modtager fra vores kunder. På den måde kan vi fortsætte med at tilbyde en god service og forbedre os, hvor det er muligt.

Hav en god dag.

7. maj 2025

Hej Karina

Tack för ditt positiva omdöme.

Det gläder oss att du har haft en god upplevelse och att du har lust att dela denna med oss.

Vi uppskattar all feedback som vi får från våra kunder. På detta sätt kan vi fortsätta med att erbjuda en god service samt att förbättra oss där möjligheten finns.

Hej Snjezana

hurtigt og effektivt

22. april 2025

Hej Stig​,

TAK Ilva!

Stort PLUS i en tid hvor god service er en mangelvare!

12. marts 2025

Hej Nina​,

super fin service

super fin service, fantastisk betjening, nu ser vi frem til at møblerne kommer hjem

13. februar 2025

Hej Ejner​,

ILVA

ILVA har altid leveret et godt produkt…

ILVA har altid leveret et godt produkt kombineret med god service fra medarbejdernes side. Det er mit foretrukne bolighus at købe design møbler fra.

16. september 2024

Hej,

Best

Good service 👍

29. august 2024

Hello kandasamy,

Thank you for your positive review.

We are glad to hear that you have had a good experience with us and that you feel like sharing it.

We appreciate all the feedback that we get from our customers. In this way, we may continue to provide a good level of service and to improve where it is possible.

We wish you a pleasant day.

Sincerely

24. august 2024

Hej GERT​,

Tack för ännu ett positivt omdöme.

Du önskas en trevlig söndag.

21. august 2024

Hej John​,

Super hurtig

Super hurtig.
Men jeg hedder Birgit Thorup
Ved inte hvorfor Pernille Nielsen ?

Men men tak for en god service og hurtig behandling af bestillingen

9. juli 2024

Hej Pernille​,

Fantastisk service som altid

Fantastisk service som altid

27. maj 2024

Hej Ole​,

ILVA

Hurtigt betjening og så har vi handlet…

13. maj 2024

Hej Rene