Authentiek, niet gekunsteld, creatief, meedenkend en niet bezig het zo duur mogelijk te maken, maar juist proberen binnen het jou aangegeven budget te blijven. Ik vond het een hele fijne verzorgende d... Se mere

Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste moment bij het uitzoeken van een keuken, badkamer en toiletten zéér deskundig en vriendelijk begeleid. De communicatie vooraf en tijdens de montage verliep prima. De monteur is een va... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed geholpen door Jannick, dacht mee met onze wensen! Zeer vriendelijk en helder in het advies. Voor het monteren van de keuken zijn William en Jeroen geweest, wat een vakmanschap hebben zij g... Se mere
Virksomheden har svaret
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Se mere
Virksomheden har svaret
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Eerste klant gesprek is vriendelijk, tot dat er afgerekend is. Daarna laten ze je barsten. Er is geen communicatie, als je belt krijg je het gevoel dat je te veel bent, spullen retourneren is een ramp! Ik zou zeggen koop alsjeblieft ergens anders!
Reactie: 166977

Besvarelse fra Huysinc
Nieuwbouwhuis, keuken, badkamer, Toilet alles nieuw. wat waren wij trots om alles naar onze eigen wens in te vullen. Echter heb ik nooit veel met verkopers, de gladde praatjes etc. Maar wij werden in de ochtend netjes en zorgvuldig geholpen en het was iemand die precies wist wat onze smaak was. Het middagdeel zijn wij ook netjes en zorgvuldig geholpen voor het uitzoeken van de keuken. Wat dacht hij goed mee. Na de nieuwbouw klaar was (ongeveer 1 1/2 jaar verder) hebben we een planning gemaakt voor het leveren van de keuken. Ja toen begon de ellende. beschadiging van de afzuigkap, kras op de handvaten en deur waar de nerven goed zichtbaar waren (in de buitenlucht gespoten en toen nat geregend) spatplint krom. Uiteraard kan het allemaal gebeuren. Dit kort gesloten met van Wanrooij. Het wordt besteld en er dan het verzoek om te contacten met hun leveranciers. Ik doe toch zaken met van Wanrooij en niet met hun leveranciers? div. mensen over de vloer gehad. de monteur is later teruggekomen om de spatscherm te plaatsen en handvaten te vernieuwen. de spatscherm heeft hij verzaagd kan gebeuren, maar de monteur meld het niet en plakt deze op en overal zit kit aan etc. dus niet netjes afgewerkt. de monteur komt voor de derde keer een maand of 5 later. Hij komt binnen (vrijdagmiddag 18.00 uur) hij was niet blij, trekt de het spatscherm er af. echter lukt niet echt. maar uiteindelijk lukt en plaatst een nieuwe. hierbij komt er een forse kras op het aanrechtblad. Dit gebeurde net voor de bouwvak vakantie. Ik dacht heel het bedrijf is dicht, laat ik na de bouwvak het melden. Ik had het gelijk moeten melden, nu kon ik een nieuwe kopen er is totaal geen service geleverd. hiervoor heb ik weken dan wel maanden voor gemaild gebeld en ga zo maar door. Elke x opnieuw foto's moeten maken en men is niet thuis. voor de keuken zijn men in totaal wel 10x geweest. dan een leveranciers dit en dan weer van dat. zo dit was alleen nog maar de keuken. Douche: zoveel problemen mee, douchewand niet goed afvoer niet goed kranen niet goed. wachten nog steeds op nieuwe kranen vanaf februari en het is nu 12-12-22. x op moeten ze besteld worden of er moeten weer foto's gemaakt worden. Met stelt zich niet aansprakelijk omdat de bouwer het plaatst, hierover is nog steeds mailverkeer. Laat ik maar stoppen met de douche. Hiervoor zijn ze wel meer dan 30 x keer geweest. Kan er een boek over schrijven. conclusie, bedenk goed voordat je met ze in zee gaat. Ze zijn heel vriendelijk totdat er geleverd moet worden dan wel geplaatst moet worden. Laat je badkamer echt niet door de aannemer plaatsen, want dat is echt huilen met de pet op... en kastje van de muur zijn ze ook heel goed in, net zo lang tot je afhaakt, daar zitten op te wachten. Het besef is er niet meer dat het voor de consument veel geld is en dat er hard voor gewerkt moet worden. zoals ik eerder aangaf het boek is nog lang niet uit. Laat ik maar stoppen. Ohja ik ben nog afgescheept met een diner bon.

Besvarelse fra Huysinc
Bijzonder goed geholpen!! Duidelijk, rustig en vriendelijk. Van Wanrooij heeft heel veel keus. Als je hier niet kunt slagen, vergeet het dan maar.

Besvarelse fra Huysinc
De medewerkers van Van Wanrooij weten gewoon waar ze het over hebben. Onze afspraak was informatief, duidelijk, maar vooral ook gezellig. We zijn met een goed gevoel naar huis gegaan.

Supersnel en professioneel geholpen
Björn wist precies onze wensen in te vullen
Fijne sfeer echt een gezellig en meedenkend persoon om je keuken mee samen te stellen
Voor ons was het een hele leuke ochtend waarin we geslaagd zijn met het kopen van een keuken
Bedankt

Besvarelse fra Huysinc
Zeer mooi bedrijf en klant gericht. Totaal geen druk op ons en over de prijs zijn we zeer tevreden. Personeel is heel klantvriendelijk zeker een aanrader ook met minder budget

Besvarelse fra Huysinc
Er is heel goed gestuurd op onze vooraf aangegeven wensen

Besvarelse fra Huysinc
Boven verwachting goed geadviseerd, niet alleen kostbare opties, maar juist passend bij onze wens en bij ons budget, werden getoond.

Besvarelse fra Huysinc
Zowel bij de badkamer (Laslo) en de keuken (Yannick) zij we uitstekend geholpen, ondanks dat we een beperkt budget hadden.

Besvarelse fra Huysinc
We zijn een hele dag bezig geweest om badkamers, een keuken en vloerbedekking uit te zoeken. Veel beslissen en kiezen. Keuze volop.
Tussendoor kregen we een lunch aangeboden en was er de mogelijkheid iets te drinken in het restaurant als we wachtten op de berekening en zagen we daar steeds dezelfde mensen terug die ook een dag-vullend programma doorliepen.

Besvarelse fra Huysinc
Als ik 0 ster kon geven deed ik het.
Drama de keuken in ons nieuwbouw huis. We gaven een budget en kwamen met een keuken die 10.000 boven budget lag. Adviseren pelgrim maar zowel de koelkast als de vaatwasser is er al stuk van. Montage keuken slecht. Dingen laten los, zoals de deur vd inbouwkoelkast op de keukenkast. Je betaald de hoofdprijs maar krijg troep. Kan mensen met een Ikea keuken die de helft vd prijs is en stukken beter dan onze zogenaamde kwaliteit keuken.
Service 0,0. En als je een gespecificeerde rekening wil omdat een onderdeel stuk is dan kun je dat wel vergeten.

Besvarelse fra Huysinc
We zijn tevreden over het meedenken, goede tips, de deskundigheid. Wouter van IJzendoorn heeft ons uitstekend geholpen!

Besvarelse fra Huysinc
Bij van Wanrooij hebben ze voor een ieder de mooiste oplossing voor in ieder geval de keuken en ze hebben ons enorm geholpen met het uitzoeken van het geheel. Top geregeld.

Besvarelse fra Huysinc
Erg fijn geholpen voor een keuken door Lincy.
Wij wisten wel heel duidelijk dat we niet voor een vrij standaard witte keuken wouden gaan, maar wat dan wel... Met een rondje door de showroom werd wel een steeds duidelijker beeld geschetst. Ze heeft voor ons een keuken ingedeeld met praktische opbergmogelijkheden en alle apparatuur zoals we graag zouden zien. Ook fijne kleuren/materialen opties laten zien voor fronten en bladen zodat we hier zelf een goede combinatie in konden maken.

Besvarelse fra Huysinc
This review only concerns the showroom, design and offer stages. The kitchen has not been built yet, so I can't comment on the quality yet.
Impressive showroon, kind and attentive staff. The help in designing a beautiful kitchen/bathroom is excellent, they really listen to your wishes and ideas.
BUT BEWARE: they will push hard for you to accept an offer and sign it ASAP. You should know that Van Wanrooij does not offer a cooling off period, so once you sign, you are stuck with them (or you have to pay a fine for getting out of the agreement). So don't commit, take your time and make sure you are comfortable with the design and offer.
In my case, there was a strong push to choose kitchen appliances of a certain brand. After coming home and reading some really concerning reviews and comments in forums like Tweakers and Consumentenbond, I tried to retract from the agreement and try again with a different brand.
I was told that that is impossible. We can make changes to another brand, but the costs of course go higher (more than the difference in price for the chosen appliances).
At this point, I had lost all leverage for negotiation by having signed.
So I would definitely still recommend checking them out and getting an offer, but with the warning of only signing an offer after careful reviewing every single detail and negotiating the price for what you want.
It should be common sense, I know, but don't make my mistake of assuming a cooling off period.
------
Edit: in response to the comment below, my reference number is 178693. (I don't see how to reply to comments)

Besvarelse fra Huysinc
Stephan heeft ons TOP en met kennis van zaken en vol enthousiasme geadviseerd !!! Antoinette & Yvon

Besvarelse fra Huysinc
In een schitterende showroom op een hele fijne manier een keuken uitgezocht. De keuze is in de showroom is groot qua opstellingen en apparatuur. De verkoper Stephan stond ons op een kundige en relaxe manier te woord zonder ons het idee te geven dat we moesten kopen. Zijn houding om mee te denken qua opstelling en gebruiksgemak hebben we als zeer prettig ervaren.
Kortom we zijn zeer tevreden en zullen van Wanrooij zeker adviseren.

Besvarelse fra Huysinc
Geweldig bedrijf, verkopers denken met je mee en na wat heen en weer gebel is er toch de oplossing die ik verwachtte. Top! Op naar de volgende keuken, na een jaar of 15.

Besvarelse fra Huysinc
Læs mere om andre typer anmeldelser.