1. Guldsmed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Welkom bij MAGNETOX, uw nummer één bron voor alles wat te maken heeft met de kracht van helende armbanden. Wij zetten ons in om u het beste te bieden op het gebied van helende armbanden. Onze focus ligt op de helende eigenschappen, de betrouwbaarheid en natuurlijk op de best mogelijke service.

2,8

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

220621.

220621.
Har bestilt og betalt en vare den 020621. Har ikke modtaget den endnu, men pengene er trukket.
Mvh Lis Lykke. Er det et fup firme? Firmanavn MAGNETOX.DK

22. juni 2021

Fupfirma

Fupfirma. har en bestilling, som er lavet til en ordre. Pengene er trukket, det går stærkt, og så sker der ikke en skid. Lad være med at handle der.

7. juni 2021

Fupfirma

Ordre 2170 🤮 en måned siden i trak pengene 🥲 spor pakke funker ikke og kundeservice svarer udenom. Der stod ikke noget om disse ting ved bestilling 🧐Returnere mine penge tak.

11. april 2021

Aldrig mere

Fik ikke oplyst ekstrem lang leveringstid, og track af det købte virkede aldrig. Blev i stedet for dagligt bombarderet med utallige mails med rabatkoder til yderligere køb ? Det viste sig at være kinesisk dårlig kvalitet, da det købte endelig dukkede op.

16. marts 2021

Køb ikke noget hos dem.

Køb ikke noget hos dem.
De snyder jer.
De glemmer at skrive at der kommer Importmoms og gebyr til Postnord oven i prisen.
Og de vender ikke tilbage når man kontakter dem med spørgsmål om Importmomsen.

23. februar 2021

Intet modtaget

Jeg bestilte mit armbånd midten af januar og fik mails om, at nu var den sendt - der skete intet - får så mail om at jeg kan tracke min ordre, det er så fra Kina. Der sker intet, skriver mail til Celina, og hun svarer, at de har problemer med fragten. Jeg får så i sidste uge et brev fra PostNord om, at jeg skal indbetale ca 170,- da jeg har købt for over 80,- fra Kina, det har jeg valgt ikke at gøre, så nu står jeg 279,- fattigere og uden armbånd, jeg er ikke tilfreds.

18. februar 2021
Vis anmeldelser på alle sprog (812 anmeldelser)