Authentiek, niet gekunsteld, creatief, meedenkend en niet bezig het zo duur mogelijk te maken, maar juist proberen binnen het jou aangegeven budget te blijven. Ik vond het een hele fijne verzorgende d... Se mere

Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste moment bij het uitzoeken van een keuken, badkamer en toiletten zéér deskundig en vriendelijk begeleid. De communicatie vooraf en tijdens de montage verliep prima. De monteur is een va... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed geholpen door Jannick, dacht mee met onze wensen! Zeer vriendelijk en helder in het advies. Voor het monteren van de keuken zijn William en Jeroen geweest, wat een vakmanschap hebben zij g... Se mere
Virksomheden har svaret
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Se mere
Virksomheden har svaret
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn super goed en professioneel geholpen. Er werd goed meegedacht over alle opties die mogelijk zouden zijn in onze toekomstige keuken en aan alle kleine extra’s is gedacht, zelfs dingen waar we zelf niet op zouden zijn gekomen. De afspraken voelde heel vertrouwd en volledig transparant waarom er voor bepaalde dingen werd gekozen, wilde wij iets anders kon dat ook heel goed doorgevoerd worden. Zeker een topervaring gehad daar!!

Besvarelse fra Huysinc
Communicatie vooraf; Het ging eerst mis met het inplannen van de installatie. Na mailcontact in december en een voorlopige datum 'die in de agenda gezet is'. kwam ik er in mei achter dat er intern iets niet goed ging waardoor de keuken niet 2 weken later (als gepland) geïnstalleerd kon worden. Er was niks in de agenda gezet. Kan gebeuren, iedereen maakt fouten. Zou echter fijn zijn als dit toegegeven wordt en er niet benoemd wordt dat er 'miscommunicatie van beiden kanten is geweest'. Dat vind ik simpelweg niet klantvriendelijk als ik een keuken koop van ruim 15K. + installatie van 1300€.
Werd echter wel, vermoedelijk een noodoplossing, gevonden.
Levering ging perfect.
Installatie: Er kwam slechts 1 monteur die eigenlijk constant ondersteuning nodig had (tillen apparatuur, kasten omhooghouden, zwaar en gevaarlijk werk) waardoor mijn partner de gehele dag (van 07:00-20:00) thuis is gebleven en middag vrij heeft genomen. De nodige ondersteuning was ook niet gecommuniceerd. Ik kamp met een ernstige blessure en mag niet tillen. Als ik +-1300€ betaal, en afspreek dat ik zelf niets hoef te doen, verwacht ik zelf niks te hoeven doen.
Hierna ben ik zelf nog ongeveer een uur bezig geweest met details (oa. kast planken installeren). Toegegeven mijn partner had om 20:00 honger en gaf aan, die planken doen we zelf wel.
Resultaat
Blijken aardig wat schoonheidsfoutjes. Een stuk hout dat onder de wasbak is gemonteerd, aanrechtblad sluit niet op elkaar aan en is gaan zakken, randjes niet allemaal afgekit. Lampen die het niet goed doen, en de wijnkoelkast stopt er na een nacht mee (foutmelding: E8 technische installatie error)
Oplossingen
Hierover gemaild, ook over ontevredenheid installatie en hoeveelheid eigen werk.
Geen inhoudelijke respons gehad ze zijn wel de keuken komen herstellen behalve de wijnkoelkast en de lampjes. Daar mag ik zelf nog een paar uur aan besteden om de klantenservice van de fabrikanten te mailen en/of bellen.
Zou ik dit bedrijf aanraden:
voor de keuken kwaliteit en levering volmondig JA.
Voor de installatie: nee zeker niet.
Ik had voor veel minder geld een soepelere installatie procedure kunnen regelen.

Besvarelse fra Huysinc
Wat een drama met onze keuken (aanrechtblad). 26 februari 2024 onze uitgezochte keuken laten plaatsen. Vooraf was ons verteld dat het aanrechtblad niet in zijn geheel in de lift zou passen dus dat moest in 2 stukken. Nu al voor de derde keer een nieuw blad geplaatst en weer beschadigd. Huysinc wij eisen een blad uit een stuk en een nieuwe achterwand (spatrand) wanwege eventueel kleurverschil. Kijk maar hoe jullie dit gaan regelen maar de maat is bij ons vol.

Besvarelse fra Huysinc
We have had a very pleasant experience purchasing a kitchen with Lincy at Huysinc. She really put our needs and concerns first and went the extra mile to help us get the kitchen of our dreams. Her technical and design knowledge along with the quality and variety of materials from Huysinc elevated the design and functionality of our kitchen. We can gladly say we have chosen a future-proof kitchen with quality appliances and design.

Besvarelse fra Huysinc
Snel een afspraak kunnen maken. Prettige ontvangst. Zeer fijn geholpen door deskundige meedenkende medewerkers. Goede adviezen en vergelijkingen om je keus te kunnen maken. Intussen wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd.

Besvarelse fra Huysinc
Ik vind de medewerker die mij de keuken heeft geadviseerd zeer deskundig en correct ik zou zeker weer een keuken of badkamer kopen bij huysinc dus ik beveel huysinc aan bij andere die ook een keuken of badkamer gaan kopen.

Besvarelse fra Huysinc
Goede nazorg. De inbouwkeuken had waterschade vanwege de Quooker. De stoom van de Quooker trok in de keukenkastjes. Monteur Arjan had een goede kijk op de situatie en kwam met goede oplossingen. Paar weken later kwam Arjan met collega langs en werd het probleem in de keuken opgelost. Arjan en zijn collega geven vertrouwen en zijn vakmensen.

Besvarelse fra Huysinc
Op een uur voor sluitingstijd op een vrijdag binnengelopen. Niet zoals op veel plaatsen gewezen op het moeten maken van een afspraak. Maar gewoon netjes geholpen door Sander van R. die even naar huis moest bellen dat het later werd. Vervolgens tot ruim na sluitingstijd is hij doorgegaan met de berekening van onze keuken en door de winkel gidsen richting deuren, bladen, handgrepen enz.
Toen we weg gingen was de winkel volledig verlaten, maar hadden wij onze offerte.
We hebben Sander meer dan hartelijk bedankt voor zijn uitstekende service.
We hikken nog een klein beetje tegen de prijs, maar de start was bovengemiddeld goed.

Besvarelse fra Huysinc
Wij hebben een keuken bij Huysinc gekocht, opzich erg tevreden met de keuken.
Maar nu is er eind vorige week een stuk van het werkblad afgebroken. Dit omdat het hoekje waarschijnlijk net een stukje uitstak (productiefout) en er iemand langs af is gelopen.
Nu mag je er vanuit gaan dat een keuken van 10000 euro niet zomaar af kan breken. Dit netjes gemaild naar Huysinc, maar volgens Huysinc hadden we dit dan maar moeten melden toen de keuken binnen kwam en niet nu pas.
Wie gaat alle hoekjes van de keuken checken of ze netjes aansluiten?!
Na 1 jaar zitten wij nu dus met een beschadigd keukenblad en geen enkele service vanuit Huysinc.
Zou ik ze aanraden bij vrienden en familie? Absoluut niet.
Je kunt beter naar een bedrijf gaan waar klantenservice voorop staat!

Besvarelse fra Huysinc
De aanpak van Resul is prettig een persoonlijk.
Resul heeft ons goed begeleid en geadviseerd in het proces om tot een keukenopstelling te komen welke volledig voldoet aan onze wensen. Wij hebben het advies van Resul als zeer deskundig ervaren. Daarnaast heeft Resul buitengewoon goede skills in de software die wordt gebruikt bij Huysinc. Dit brengt het voordeel met zich mee dat eventuele wensen/aanpassingen direct gevisualiseerd worden wat het keuzeprocess vergemakkelijkt. Resul weet goed rekening te houden met de budgetten en weet een goede indicatie te geven eventuele kosten voor wensen/aanpassingen.
Tot slot willen wij Resul persoonlijk bedanken voor zijn inzet en vriendelijkheid.

Besvarelse fra Huysinc
Wij hebben de keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Huysinc gekocht. Bij de levering bleek er een onderkast flink beschadigd te zijn, wat waarschijnlijk gebeurd is tijdens het vervoeren. Na een aantal telefoongesprekken en flink aandringen zou er na 1,5 week een nieuwe kast bezorgd worden. Helaas was deze kast nog erger beschadigd dan de oude en niet meer te gebruiken, waardoor de keuken nog steeds niet gemonteerd kon worden. Na nog meer op en neer bellen en veel frustraties, zijn we nu 3 weken verder en wachten wij nog steeds op een nieuwe onderkast, zodat onze keuken gemonteerd kan worden. Huysinc schuift het probleem steeds vooruit en denkt niet echt mee over een passende oplossing.
Update:
Na het plaatsen van de review is er contact met ons opgenomen vanuit de klantenservice. We hebben het idee dat het probleem met de onderkast nu wel serieus werd genomen en er werd meegedacht over een passende oplossing. Uiteindelijk is de onderkast geleverd (met een enkele kras) en hebben we een compensatie ontvangen voor het ongemak.

Besvarelse fra Huysinc
We zijn zeer goed geholpen door Dieuwertje en Bo bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken en badkamer.
Ze hebben allebei de tijd genomen om ons van deskundig advies te voorzien.
We konden rustig onze uiteindelijke keuze maken.

Besvarelse fra Huysinc
De kennis, het meedenken, de vriendelijkheid en gastvrije ontvangst. Top!

Besvarelse fra Huysinc
Wij wilde een basic badkamer ivm kosten. Wij zijn hierbij goed geholpen en er is ons niks aangesmeerd wat we niet wilde. Opties zijn goed besproken.

Besvarelse fra Huysinc
De adviseur heeft mijn smaak heel goed begrepen en daar goed op in kunnen spelen. Deze samenwerking maakte het maken van keuzes heel makkelijk. Met de goede adviezen erbij zijn we tot een mooi ontwerp gekomen waar ik straks veel plezier van zal hebben. Een dikke 10 voor de adviseur!

Besvarelse fra Huysinc
Luuk heeft onz zeer goed geholpen en geadviseerd!!!
In een zeer mooie showroom!!!

Besvarelse fra Huysinc
Ze hebben een zeer uitgebreide keuze aan badkamers, toiletruimte en keukens. Zeker aan te raden wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer en toiletruimte.

Besvarelse fra Huysinc
Super bedrijf. Enorme collectie. Zeer vriendelijke medewerkers.

Besvarelse fra Huysinc
Goede correcte afspraak en voortreffelijk met inhoudelijke kennis geinformeerd en geadviseerd.

Besvarelse fra Huysinc
Wij wilden rustig uit kunnen zoeken, zorgvuldigheid en duidelijkheid mbt prijzen. Zeker goed geholpen en ook niet te duur.

Besvarelse fra Huysinc
Læs mere om andre typer anmeldelser.