Authentiek, niet gekunsteld, creatief, meedenkend en niet bezig het zo duur mogelijk te maken, maar juist proberen binnen het jou aangegeven budget te blijven. Ik vond het een hele fijne verzorgende d... Se mere

Virksomheden har svaret
Vanaf het eerste moment bij het uitzoeken van een keuken, badkamer en toiletten zéér deskundig en vriendelijk begeleid. De communicatie vooraf en tijdens de montage verliep prima. De monteur is een va... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goed geholpen door Jannick, dacht mee met onze wensen! Zeer vriendelijk en helder in het advies. Voor het monteren van de keuken zijn William en Jeroen geweest, wat een vakmanschap hebben zij g... Se mere
Virksomheden har svaret
Rij zo hard als je kan voorbij dit bedrijf. Zeer slechte ervaring met Bo en huysinc. Wat zijn wij voorgelogen zeg. Ze spelen onder een hoedje met de aannemer. Dit bedrijf verkoopt slecht en beschadigd... Se mere
Virksomheden har svaret
Huysinc keuken, badkamer & tegels is een interactieve showroom waar ruim 4.500 m² aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samen komen. Een unieke beleving waar je onder andere virtueel door je nieuwe keuken en badkamer loopt, je keuken past op ware grootte, keuzes maakt op overzichtelijke pleinen en véél meer! Ontdek het op de website of breng een bezoek aan de showroom!
Regterweistraat 5, 4181 CE, Waardenburg, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na melding van een klacht mbt een spiegelkast is dit probleem nu netjes opgelost door Huysinc. Jammer dat het zolang heeft moeten duren maar we zijn erg blij met de inzet en de uiteindelijke oplossing.

Besvarelse fra Huysinc
Huysinc was aangesloten als preferred supplier bijons nieuwbouwproject. We voelden ons van begin af aan ontzorgd, geïnformeerd en betrokken bij het proces. Stephan heeft een mooie keuken voor ons ontworpen.
Het enige jammere is dat er desondanks geen korting toegekend kon worden

Besvarelse fra Huysinc
Prima adviseur, zeer kundig en oprecht. We hadden er een heel goed gevoel over. We zijn erg goed geadviseerd.

Besvarelse fra Huysinc
Voor het nieuwbouwplan waarvan ik een woning gekocht heb mogen zij een keuken offreren. Dit terwijl je niet gebonden bent om bij hen een keuken af te nemen.
Inmiddels zeker 10x gebeld voor het maken van afspraak oftewel commercieel druk zetten om zaken te mogen doen.
Voor mij geen keuken of sanitair van Huisinc temeer door diverse negatieve ervaringen hiero. Ook rijd je tig aanbieders voorbij onderweg naar Waardenburg. Negeer de reviews op de eigen site: vrijwel alle positief. Dat kan nooit dus gemanipuleerd voor goed beeld. Het telefoonnummer heb ik zodoende geblokkeerd. Een keuken of badkamer kopen doe je met een goed gevoel. Het is het plaatje in en een grote kostenpost van jouw huis. Volg je gevoel in deze…

Besvarelse fra Huysinc
Ik vind het zeer vervelend, dat je een jaar voor de oplevering van de badkamer, niets meer kunt wijzigen. Wilde een andere kleur wastafel meubel en tegels, dit was echter niet meer mogelijk. Aangezien ik het onwaarschijnlijk vind dat deze materialen al besteld zijn, begrijp ik niet waarom dit niet mogelijk is.

Besvarelse fra Huysinc
*update: uiteindelijk ben ik nog een keer gebeld en hebben ze de juiste maten door gegeven aan de leverancier gister hebben ze het pas stuk dan eindelijk geleverd en goed gemonteerd.
Al ruim vier maanden zonder goed passtuk – echt frustrerend
December is onze keuken geleverd. Tijdens het plaatsen bleek een passtuk niet te passen. Kan gebeuren, dat snap ik. Duidelijke tekening gemaakt zodat ze het konden bestellen Maar nu, ruim 4 maanden later, heb ik nog steeds geen goed passtuk en is het al drie opnieuw fout geleverd.
Elke keer krijg ik excuses en de belofte dat ze “nu echt goed naar de tekening gaan kijken”. Maar het resultaat is steeds hetzelfde: weer fout. Ondertussen heb ik hier meerdere keren voor thuis moeten blijven, moeten bellen en wachten.
Maar na ruim 4 maanden wil je gewoon dat het netjes is afgewerkt. De afhandeling voelt gewoon rommelig en onprofessioneel. Het voelt als of de keuken verkocht is en dat het daarna niet meer uitmaakt. Klantenservice is vriendelijk, maar oplossen lukt maar niet.
Ik schrijf dit omdat ik hoop dat het bedrijf hier iets mee doet, en ook om anderen te waarschuwen: de service na plaatsing laat echt te wensen over.

Besvarelse fra Huysinc
We hebben de zaak bezocht in verband met ons voornemen om een douchewc (kost bijna 6000 euro) aan te schaffen en te latan installeren. Helaas werd ons medegedeeld, dat installatie voor particulieren iet mogelijk was. Ze doen dat uitsluitend voor bouwbedrijven. Zeer slechte zaak dus.

Besvarelse fra Huysinc
Prima showroom ruim aanbod, fijne vriendelijke adviseurs
Iets gehaast gevoel omdat de adviseurs weinig tijd hebben

Besvarelse fra Huysinc
De vaatwasser kon niet op tijd geleverd worden. Kayleigh heeft nav.ons gesprek er alles aan gedaan dat het toch nog gelukt is. Kayleigh je bent een topper!!

Besvarelse fra Huysinc
Keuken gekocht voor nieuwbouw woning, montage in eigen beheer…
Keuken wordt geleverd zonder ook maar 1schroef, hoekje, beugeltje of iets dergelijks( nu staat in de offerte Idd levering zonder bevestigingsmiddelen) maar de bochten van de afzuigkap horen er gewoon bij …. Serviceteam zegt gewoon: niks aansluiten en achter de keuken tegen de muur uitblazen?????
De achterwand was ruim 10cm rond getrokken omdat er alleen een plasticje omheen zit, een U profiel voor op het blad (waar de wand in valt) zat er natuurlijk niet bij…. Leverbaar tegen meerprijs.
Koelkast ombouw is 2cm hoger dan de keukenkastjes….. serviceteam zegt: dit staat zo op tekening?????
Dus er word verwacht dat ik de maten van plint, onderkast, blad, achterwand, bovenkast even optel om te kijken of dit gelijk is met de rest van de keuken!
Ander type handgrepen geleverd dan we besteld hadden met zeer scherpe punten aan de hoeken, 3 maanden op en neer mailen en uiteindelijk doordat ik het op veiligheid had gegooid konden we met moeite vervangende grepen krijgen…
Het ging over 9 grepen waar het “service team” zo lang over discussieert..
En zo nog wat meer ellende.
Kortom 0 service en veel geld voor matige kwaliteit

Besvarelse fra Huysinc
Goed toegankelijk bedrijf met een deskundige adviseur die onze wensen begreep en aanvoelde.
Wij hadden een wederzijdse click. Open en transparant.
Heerlijke lunch genuttigd.

Besvarelse fra Huysinc
Misleidend en super slechte service.
Wij hebben onze woonvloer (tegels) (van circa 10.000 euro) bij Huysinc aangeschaft. In de showroom zag deze er heel mooi en strak uit.
Toen het gelegd was zag het er gewoon niet uit. De kleur was onwijs kil en wijkte erg af van wat er in de showroom getoond werd. Totale teleurstelling natuurlijk. Wij allemaal foto's en video's opsturen naar hun en ze weten dondersgoed dat het erg afwijkt van wat er in de showroom ligt, maar bedenken allerlei smoesjes om er onderuit te komen.
Als excuus wordt je gewoon afgewimpeld met dat het door het licht komt en dat het gewoon heel anders eruit mag zien omdat het een natuursteen is. Dit was totaal niet in het adviesgesprek naar voren gekomen. In tegenstelling werd er zelfs gezegd dat de vloer exact hetzelfde eruit zou komen te zien.
Waarom bestellen we die vloer als we toch totaal iets anders krijgen?? De tegels die in hun showroom liggen waren trouwens ook nog de oude productie en inmiddels leggen ze al de nieuwe productie... dat is sowieso al onwijs misleidend.
Maargoed hun "oplossing" was dat we nieuwe tegels bij hen konden bestellen met korting die ze dan over de oude tegels heen konden leggen. Met andere woorden, ze willen dat we nog meer geld gaan uitgeven aan hun. Ze wilden hoe dan ook geen kleine vergoeding aanbieden voor deze fout, want het was natuurlijk niet hun fout!
Kortom, nu zitten wij met een super lelijke en dure vloer, omdat er dus geen (goed) advies gegeven werd en ook geen goede oplossing aangeboden werd.
Ik zou hier echt nooit wat aanschaffen. Je wordt gewoon opgelicht waar je bijstaat en ze komen er gewoon mee weg.
Als wij eerder gewaarschuwd waren geweest voor dit bedrijf, dan hadden we sowieso hier niks aangeschaft.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Besvarelse fra Huysinc
Mijn keuken van 2,5 jaar oud laat de lamineer los . Beetje raar na 2,5 jaar. Wat gaan ze eraan doen . Een prijs opgeven voor het vervangen . Valt niet in de garantie . Kwaliteit is niets . Dus jammer, los het zelf wel op . In iedergeval ga ik daar nooit meer een keuken kopen . Groet Danny

Besvarelse fra Huysinc
Een deskundige, transparante, goed luisterende en meedenkende adviseur Lincy heeft ons zeer goed geholpen en ondersteund bij het samenstellen van de nieuwe keuken. Nico en Els

Besvarelse fra Huysinc
Vorig jaar de keuken laten plaatsen. Er kwamen wat restpuntjes uit naar voren en die zijn netjes opgelost. Tevreden met de keuken. Tijdens het laatste bezoek heeft de monteur de plint onder de vaatwasser op maat gemaakt en daarnaast wat extra puntjes gecontroleerd (toevallig een lek in de afvoer gevonden) en opgelost. Ik had ook wat roestpunten in de spoelbak en douchegoot. Waarschijnlijk te maken met nieuwbouw en het niet goed doorspuiten van de leidingen. Hiervoor kreeg ik een polijstmiddel opgestuurd. Daarmee kreeg ik het goed weg. Tot nu toe geen problemen meer. Wel is het belangrijk om zaken die niet goed zijn op tijd te melden. Ik heb een deuk in de afzuigkap en die te lang laten zitten zonder het door te geven. Uiteindelijk besloten om het zo te laten. Mijn review komt een beetje laat.. Maar ik wil de serviceafdeling via deze weg toch nog even bedanken :-) En Marcel natuurlijk voor het advies.
Of ik blij ben met de apparatuur is nog even afwachten. De volgende keer zal ik wel iets meer willen betalen voor een ander merk. De vaat in de vaatwasser is vaak nog erg nat na het draaien. De oven is niet helemaal in orde en daarvoor komen ze deze week vanuit de fabrikant. Niet helemaal tevreden tot nu toe. Maar die keuze heb ik zelf gemaakt. Hopelijk blijft het allemaal functioneren en kan de oven zonder rare dingen en beschadigingen worden gerepareerd.

Besvarelse fra Huysinc
Wij zijn echt fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken en badkamer bij voorheen van Wanrooij, inmiddels is dit huysinc.
Met het plaatsen van de keuken ging het al niet helemaal volgens plan en stond de beste monteur alles alleen te doen. Kwam wel goed zei hij.. jaren ervaring.
Uiteindelijk miste er van alles, strippen die niet pasten of kapot geplaatst waren in de hoop dat wij daar niet achter zouden komen.
Ons inbouw apparatuur wat geadviseerd is voldoet niet aan de verwachtingen. Vaatwasser wast niet schoon, onze oven zit een raampje in wat er niet uit kan om te reinigen, zit vocht tussen dus we kunnen er niet bij. Daarnaast als ik de kast boven mijn oven open trek ruik je het weer erin.. het is vochtig.. ben blij dat ik hier geen etens waar heb staan.
We hebben onze wasbak bij de muur zitten, nooit is geadviseerd om er een spatrand of iets achter te plaatsen om mee gedacht voor alternatieven. Wel wordt er extra goed opgelet om jou van alles aan te smeren.
Onze keukenblad hadden wij bedacht uit een geheel maar dit werden er twee, kon niet anders volgens huysinc.. nu zit er een rand die niet gelijk loopt, ene rand is hoger als het andere.. monteur bij geweest.. kon niks meer mee.. heb je een keuken van boven de 20k.
Ons inbouw koffie apparaat heeft een apart melk opschuimen welke na een maand al kapot was.. echter ook deze werkt de ene keer wel perfect en de andere keer kan je net zo goed zelf melk klier want het is slappe hap.
We hebben express de kosten van de montage nog niet voldaan omdat de keuken gewoon niet voldoet aan de eisen en wij er aardig wat geld voor hebben neergelegd. En zolang het niet opgelost wordt zal dit ook niet door ons betaald worden.
Tot zover de keuken...
Nu de wc en badkamer.. ook hier zijn we erg fijn door geholpen. We waren super blij met onze keuzes.
Echter binnen 3 maanden zijn mijn zwarte wasbakken kapot.. gewoon hapjes uit de coating rand (nee is niks opgevallen) en bij de afvoer begint ook de coating los te laten. De wc brillen zijn zwart ook hier begint de coating zowel op de deksel als er onder en de brik zelf volledige los te laten.
Onze douche bak zou zo gemonteerd moeten zijn dat her water perfect afloopt de put in, echter blijft het water staan waardoor er enorme kalk aanslag komt. De douche deur strip is al 2x vernieuwd en nog loopt het water voorbij de deur de badkamer in ipv terug de douche in.
Van wanrooij/huysinc stuurt je na de aannemer en die weer naar van wanrooij.
Wij zouden het fijn vinden als we serieus genomen worden en onze klachten ook opgelost worden ipv dat jullie je factuurtje betaald willen zien. Zodra wij tevreden zijn, betalen wij het laatste deel montage kosten.

Besvarelse fra Huysinc
Wat een fijne ervaring om hier onze keuken uit te zoeken.
We zijn zeer professioneel geholpen door Lincy. Wat een Topper is dit.
Er is goed naar onze wensen geluisterd, er wordt echt meegedacht en er is ruimschoots de tijd genomen om onze droomkeuken precies te krijgen zoals onze wens was.
De 3D tekeningen en de interactieve 360° panorama view zijn heel duidelijk en zeer overzichtelijk en geven een reël beeld van onze nieuw keuken.
Tijdens de aangeboden, zeer goed verzorgde lunch, hadden we ruimschoots de tijd om alles nog eens samen door te nemen.

31 oktober 2024 een vraag gesteld over keukenapparatuur via info@huysinc
We zijn nu 2 maanden verder en nog niets gehoord. Blijkbaar is de verkoop van complete keukens interessanter.

Besvarelse fra Huysinc
Deskundig geholpen bij de keuze van de keuken. Ruim assortiment, goede tekeningen, 3D zodat je een goed zicht krijgt op het te verwachten resultaat.
Uitvoering volledig conform verwachting.

Besvarelse fra Huysinc
Zeer duidelijke uitleg en fijne begeleiding met het zoeken naar de perfecte keuze
Bedankt

Besvarelse fra Huysinc
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.