HouseofLingerie Anmeldelser

3,6

Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere

Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere

Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere

1. Undertøjsbutik
  2. Lingeributik
  3. Badetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig fin oplevelse

Nem bestilling, hurtig levering, god kvalitet og varerne passede perfekt. Det kan vist ikke blive bedre.

15. maj 2018

Kære Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse,

Vi ser frem til at handle med dig igen!

Houseoflngerie

House of Lingerie

House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut bedste vis. Kan varmt anbefale House of Lingerie. Alt undertøj min hustro har er fra dem, alt andet er smidt ud. Kvaliteten og pasformen er perfekt.

9. maj 2018

Kære Tony,

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Var på udkig efter nogle bundløse trusser til madammen men vidste ikke hvilken størrelse hun ønskede - fik hjælp via. email. Super fedt! Det er jo en meget personlig ting må man sige, og varierer meget fra person til person, så godt med hjælp til størrelse mv! Thumbs up!

Kære Henrik,

House of Lingerie

Det bedste sted at handle lingeri.

Har nu handlet flere gange og hver gang en super oplevelse.
Kan varmt anbefale HouseofLingerie, og vil fortsat købe lækkert undertøj til min kone her. Til glæde for os begge:-)

Kære Jesper,

Tak for din anmeldelse!

Sikke en masse dejlig ros! Det elsker vi :-)

Tak for dine søde ord – det betyder meget for os.

Tilfreds med Stort T

Nemt og hurtigt, flot indpakning og der er ikke en finger at sætte på varen 👍🏽

Kære Malene,

House of Lingerie

Sidste gang jeg handler her!

Det er første og sidste gang jeg har handlet hos House of Lingerie.
Jeg bestilte to sæt undertøj d. 15/4 og da jeg bestilte, kunne jeg se, at det hele var på lager, så jeg forventede at få det forholdsvis hurtigt, da de skriver på deres hjemmeside, at varen bliver sendt afsted mellem 1-5 hverdage efter bestillingen er lagt, såfremt det er på lager.

D. 24/4 får jeg et opkald fra dem, hvor de fortæller mig, at det ene sæt jeg har bestilt ikke kan leveres alligevel grundet syningsfejl - hvilket er fint de ringer for at fortælle mig - dog lidt sent. Jeg siger, at det er okay og at de kan bare kan sende det andet sæt der var bestilt.
Nogle dage efter modtager jeg min pakke og jeg tænker at alt er fint. Så kigger jeg mit kontoudskrift igennem og kan se, at de alligevel har trukket penge for begge sæt, selvom jeg kun modtog det ene.

Den originale emballage jeg modtog pakken i, var blevet beskadiget undervejs og da sættet ikke passede, sendte jeg det retur med vedlagte returlabel. Jeg var på daværende tidspunkt ikke klar over, at de ikke accepterer en boblekuvert som returemballage - det indrømmer jeg er min fejl, da det står på deres hjemmeside.
Et par dage efter modtager jeg en mail om, at min retur er blevet afvist. Jeg sender herefter en mail til dem og spørger hvorfor. Her får jeg et meget flabet svar tilbage og får at vide, at hvis jeg vil have min vare tilbage (nu hvor jeg ikke kan få pengene retur) så skal jeg indbetale 39kr for returlabel og 35kr for ny forsendelse.

De andre steder jeg handler på nettet, kan man sagtens sende retur uden at betale for det - især når der er vedlagt et returlabel. Jeg ved ikke hvordan reglerne er ved afvisning, men at jeg både skal betale for retur og ny forsendelse, syntes jeg ikke er i orden! Især ikke efter den måde de har valgt at svare mig på i mine mails - flabet og ubehøvlet.

Jeg er forarget over den service jeg har fået og jeg ligger bestemt aldrig mine penge hos House of Lingerie igen.

Hej Josefine,

Tak for din anmeldelse - Og vi bliver nok lige nødt til at rette dig lidt.

Det er korrekt, at vi kontakter dig i forbindelse med pakningen da et af vores produkter havde en fejl og vi sender ikke defekt produkter ud af huset. I sammen forbindelse oplyser vores kundeservice medarbejder, at det fulde beløb er trukket og differencen tilbageføres samme dag.
Hvilket du lige glemte at skrive her!

Vedrørende din retursag skal en vare altid sendes tilbage i samme stand så du har modtaget denne og dvs. at originalkassen til produkter skal naturligvis sendes tilbage til os. Du sender den tilbage i prøvepose hvor produktet i øvrigt er blevet beskadiget uden originalkassen hvorefter du forslår os at vi sender den tilbage til dig og så kan du sender den igen.

Jeg har kikkede dine mails igennem og det er tydeligt for mig at se, at du har tilsidesat alle returreglerne og det bærer også meget præg af, at du ikke har bestemt ikke har læst vores returregler siden du stiller spørgsmålstegn ved at du skal betale for vores returlabel og du afsender varer uden deres emballage.

Det muligt, at du syntes at vi fablet og ubehøvlet når du ikke kan få din vilje og vi er utroligt glade for din anmeldelse her på Trustpilot således, at andre forbruger kan se hvor galt det kan gå når man tilsætter returreglerne.

Endnu gang kan vi kun anbefale dig, at læse returregler til at starte med og så havde du ikke sat dig selv i denne dumme situation.

House Of Lingerie

@josefine - du skal huske at kontake kundeservice hvis du stadig ønsker din varer retur indenfor 14 dage.

Har ikke fået mine bestillinger .

De tager ikke Telefonen . Har ikke sendt mine ting og skriver ikke tilbage når man sender dem E - mails .

27. februar 2018

Hej Kirsten Toft,

Tak for din anmeldelse - dog har vi ikke modtaget nogen mails fra dig på noget tidspunkt. Kan du ikke være sød, at sende os en kopi af dit ticket nummer som vores system sender som bekræftelse til dig.

Jeg kan se, at vi ikke har haft ventetider over 5 min idag på telefonen. Er du sikker på, at du ringet eller skrevet os?

Vedrørende din ordre kan jeg se, at du har bestilt nogen varer som er restordre som det fremgik da du bestilt og på din ordrebekræftelse, at den forventet levering er omkring d. 9 hverdage så det burde være cirka d. 1/3 de ankomer til os.

Houseoflingerie

Bestilte forkert størrelse

Bestilte forkert størrelse, fik ombyttet lynhurtigt og smertefrit ❤️ TAK for god service og fantastisk udvalg 😍😍😍

24. februar 2018

Kære Josefine,

Tak for din anmeldelse!

Sikke en masse dejlig ros! Det elsker vi :-)

Tak for dine søde ord – det betyder meget for os.

Mangel på alt...

Ikke tilfreds med behandlingen de giver!!!

Da I i en tidligere anmeldelse har kaldt mig for en løgner, og påstår dårlig kreditvurdering i et offentligt svar (not cool), der ikke kan forsvares på.
Hvilket resultere i at jeg sletter min bruger herinde, da I ikke kan tage imod konstruktiv kritik. og forsøger at udstille personfølsomme oplysninger og andre vurderinger herinde som begrundelse.
Men i skal ikke snydes for min vurdering af jer, så her kommer mit sagsforløb:

Ordre 100025612
Ordren er lagt hos jer 26/1-17 08:04
Og pengene bliver reserveret hos ViaBill
D.6/2-17
Efter ikke at have hørt fra jer, kontakter jeg jer, for derefter at få svar med det samme, hvor i efterspørger ordrenummer.
D. 7/2-17
Jeg svare på jeres henvendelse med ordrenummeret i efterspørger. Dog uden at få svar.
D.12/2-17
Jeg tager endnu engang kontakt til jer, da jeg ikke har modtaget et svar eller mine vare. Denne gang kommer der svar, dog et smule næsvist, om at varen er i restordre. Men i har den i en anden størrelse.
Aldrig har der været snak om en annullering, og pengene er stadig reserveret hos ViaBill
Her forsøger jeg flere gange at kontakte jer via opkald, dette kunne ikke lade sig gøre da jeres telefonsvare efter et nummer siger i har ekstra travlt og man skal forsøge senere.
D. 19/2-17
Efter utallige opkaldsforsøg uden held. Svare jeg denne gang på mail, for at fortælle at det ikke kan lade sig gøre at ringe til jer, da jeg også har et job at passe og ikke kan sidde i flere timer og forsøge at komme i kontakt med jer.
Jeg går nu på Trustpilot og skriver en anmeldelse af jer og et andet firma, to forskellige ordre, to forskellige firmaer, to forskellige oplevelser.
Herefter modtager jeg en bekræftelse på at ordren nu er afsendt og jeg skriver til jer, med at ordren er afsendt og siger mange tak.
Herefter kommer der nu flere mails til mig, med screenshots af mine anmeldelser for dagen på Trustpilot, hvor I stiller spørgsmålstegn ved mit humør, da begge er negative og på trods af ikke at kende til sagen.
Herefter bliver pengene frigivet hos ViaBill, og jeg opfatter herfor nu ordren som annulleret.
D. 20/217
Efter kontakt til ViaBill har jeg nu fået bekræftet at I refunderede pengene. Der har aldrig været problem med dækningen. DET HELE LIGGER HOS JER!

Hertil kommer jeres svar til min første anmeldelse af jer.
I tager dagens anmeldelser ind som begrundelse for jeres dårlige rating, I skriver at min ordre er annulleret pga. ViaBill, hvilket ikke kan lade sig gøre da de har været reserveret fra ordren blev lagt, og først frigivet da I annullere ordren. Hvilket sker efter bekræftelsen på at ordren er afsendt.

Hele forløbet startede i en sober tone, men jeg mener at i efterfølgende bliver for grove og nedladende i jeres sprog. Det vil måske skræmme andre til at slette deres rating, men det sker ikke denne gang.

Derfor kommer her en anmeldelse på 1 stjerne, da 0 ikke er en mulighed.

21. februar 2018

Kære Annika,

Som du ved har Trustpilot jo allerede slettet din første to stjernet anmeldelse og ligeledes er din ven Klaus's anmeldelse slettet pga den betragtes som falsk.
Da du vælger, at skrive i offentlige forum - svarer vi naturligvis også på din anmeldelse og ligeledes har vi aldrig kaldt din en løgner (og du læner dig op at en injuriesag), men blot viderebragt hele forløbet og ikke kun til din fordel men det faktiske forløb.

Vi orkerhelt ærligt ikke, at gå i detaljer da du blot gerne ville brokke dig over, at vi har ventet henholdsvis 5 + 7 dage på du svare tilbage på vores mail og som vi også skriver er betaling blevet afvist af ViaBill i forbindelse med gennemførelse af leverancen. Hvorvidt du er kreditværdig eller ej skal vi ikke tale stilling til, men som vi skrev i den tidligere anmeldelse du lavede kan vi desværre ikke levere uden betaling.

Der ingen tvivl hos os, at de forsinkelser som alt i alt 3 hverdage har du selv været skyld og du hvis mener, at dette er dårlig service at vi ikke rykker dig for svar så bukker vi hovedet i støvet. Du har igen skrevet en fejlagtigt forløb da alle dine mails er besvaret indenfor få timer. Vi har tidligere tilbudt dig en kopi af korrespondance, da du tilsyneladende har valgt at fortrænge virkeligheden.

Ligeledes er der vist ingen tvivl om hvem der har det grove og nedladende sprog i denne dialog og dit primitive forsøg med at producere falske anmeldelser sammen med din kæreste siger jo alt.

Vi i kundeservicen hos Houseoflingerie er rystet over hvordan man som personer kan gå sådanne ”amok” og fremsætte urigtige informationer og falske anmeldelser blot med hensigt, at skade vores omdømme fordi man ikke selv har lidt selv indsigt.

Men tak for anmeldelsen

Top service

Top service, varmt anbefales:)!

Kære Bozena,

Kære Peter,

House of Lingerie

Hold op kæresten blev glad

Hold op kæresten blev glad. Nemt og hurtigt og tak for så lækre produkter!

Kære Nikolaj,

Varerne kom hurtig.

Rigtig flotte varer de har og varen svarer til det man ser på billederne.
Varerne kom hurtig.
Havde bestil en forkert størrelse og det blev byttet uden problemer.
Rigtig god service

16. januar 2018

Fantastisk god service!!

Fantastisk god service! Jeg købte en Bh til min kæreste i julegave, men den viste sig desværre at være et nummer for lille. Jeg henvendte mig kort efter nytår til HouseogLingerie i håb om, at jeg kunne få den byttet til nummeret større, trods vi for længst havde overskredet 14 dages returneringsret. De bad mig om at sende den retur hvorefter de ville sende en ny. Et par dage seneremodtager jeg en mail om, at Bh'en desværre lugter af røg så de måtte beklage ikke at kunne videresælge den, hvorefter de spurgte om de skulle sende den retur? Jeg svarede ja, og ægrede mig. Kort tid efter dukkede der en ny mail op, hvori der stod, at kundechefen synes det var en øv-sag for min kæreste og jeg, og meddelte mig, at jeg alligevel ville få en ny og større BH tilsendt som goodwill fra deres side af. Jeg havde aldrig anfængtet deres første beslutning, og var i den grad imponeret over den gode service. 5 stjerner her fra! ;-)

15. januar 2018

God online service

God online service, overblik og super service ved levering, flot inpakning

15. januar 2018

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse!

Sikke en masse dejlig ros! Det elsker vi :-) Tak for dine søde ord – det betyder meget for os.

House of Lingerie

Igen en god oplevelse med House of …

Igen en god oplevelse med House of lingeri. Produkter af høj kvalitet og fantastisk kundeservice.

7. januar 2018

Kære Jan,

Tilfredshed

Nem bestilling, hurtig levering, fin indpakning, kvalitet i orden. Varme anbefalinger.

1. januar 2018

Kære Thomas,