HouseofLingerie Anmeldelser

3,6

Bestilte et sæt til min kones fødselsdag. Selv om det var markeret på lager varede det 20 dage inden pakken kom. I mellemtiden var sættet faldet i pris (rabat tilbud), men der blev dog trukket det fu... Se mere

Stort udvalg til okay priser. Holder form og farve selv efter flere gange vask. Super nemt at kunne få overblikket av varer efter str. Sparer masser af tid. Burde dog være nemmere at få overblik i... Se mere

House of Lingerie, de har det flotteste lingerie jeg har kunnet finde nogle steder. Det passer perfekt hver eneste sæt. Deres service er i top. De imødekommer og fornyer sig hele tiden på absolut beds... Se mere

Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare! Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design. Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfe... Se mere

1. Undertøjsbutik
  2. Lingeributik
  3. Badetøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Gratis fragt på alle ordre over 599 kr! Gratis ombytning på alle ordre - benyt blot det vedlagte returlabel! Bestil inden kl. 13.00 så sender vi din bestilling samme hverdag. Benyt ViaBill - og delbetal helt rente- & gebyrfrit. House of Lingerie vil gerne hjælpe kvinder med at føle sig mere feminine, smukke, sexede og selvsikre. Lingerie handler nemlig ikke kun om at se godt ud. Det handler også om hvad det får dig til at føle – også selvom der ikke er nogen der kan se hvad du har på inde under tøjet.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

MEGET TILFREDS

Super nem hjemmeside, Super levering og fantatiske udvalg af vare!

Jeg synes hjemmesiden er dejlig nem for forbrugeren samt har et smukt design.

Jeg bestilte de flotteste vare, som var i perfekt kvalitet. ALLE pengene værd. Varerne modtog jeg KUN 2 dage efter det var bestilt omkring kl 23.

Er meget tilfreds og vil bestille igen.

5. december 2018

Bestilte

Bestilte, der gik 4 dage så kom min bestilling. Noget skulle byttes - sendte retur og 7 dage senere kunne jeg hente min vare👍

4. december 2018

Helt fin kvalitet

Helt fin kvalitet, hurtig service

19. november 2018

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse!

Fortæl os hvad vi kunne gøre bedre for at det kunne blive 5 stjernet oplevelse for dig?

Houseoflingerie

Elendig butik - nul vare, nul kundeservice

Elendig butik - nul vare, nul kundeservice. Jeg er meget træt af, at jeg forsøgte at handle med House of Lingerie, det kommer helt sikkert ikke til at ske igen. Det er nu tre uger siden, jeg lagde min ordre. Jeg har stadig ikke modtaget min vare, på trods af, at den angivne leveringstid på hjemmesiden blot var nogle dage. For to uger siden mailede jeg til kundeservice for at høre til sagen - de har stadig ikke skrevet tilbage. Efterfølgende har jeg ringet til dem en 5-6 gange (på forskellige tidspunkter indenfor åbningstiden), men det er ikke muligt at komme igennem på det nummer, som er angivet på hjemmesiden. Der er telefonsluse, og når man vælger kundeservice siger en indtalt besked, at de desværre har for travlt, at de ønsker, at man sender en mail i stedet. Og så går linien død. Jeg håber, at det er et sammenrend af uheldige omstændigheder - men jeg kan virkelig ikke anbefale House of Lingerie.

19. november 2018

Kære Anita,

Tak for din anmeldelse og desværre har du jo aldrig skrevet nogen mails som vi drøftet i telefonen - da du ingen ticket nummer har modtaget.

Din ordre har været annulleret siden d. 7/11 pga. dit kreditkort blev afvist.

Vi kan i sagen natur ikke levere varen uden betaling!

FANTASTISK

Super service, hurtig levering og fantastisk udvalg. Jeg er så tilfreds med oplevelsen, hvis jeg skulle sætte en finger på noget så var indpakningen lidt kedelig, når man har betalt 1000kr for 2 dele ville det ikke gøre noget hvis der blev gjort lidt mere ud af det end en brun kasse og et par ark sort silkepapir (men det betyder ingenting, det er bare mig der leder efter noget der trækker ned).

4. november 2018

Kære Cecille,

Tak for din anmeldelse og dit input - den har vi godt nok aldrig hørt før.

Vores papkasse er fordi de fleste kunder ønsker diskret forsendelse og så går det jo ikke at vi skriver houseoflingerie over hele kassen og indtil dato kun modtaget ros fra vores kunder der syntes at det er super lækkert, at varen indpakket i silkepapir i stedet for kedelige plasticpose som vi tit ser fra vores kollegaer. :-)

Vi glæder os til at hjælpe dig endnu mere med lingerie fremover!

House of Lingerie

Høj kvalitet og flot design

Super lækkert design og rigtig fin kvalitet. Jeg bestilte flere stykker undertøj, som skulle byttes - bl.a. en bh som var en anden en den jeg bestilte. Returnerede selvfølgelig denne med note om at få leveret den, jeg bestilte. Når jeg tracker returpakken, kan jeg se at den er leveret tilbage til lageret for 10 dage siden, men jeg har stadig intet hørt, hvilket bekymrer mig lidt da leveringen normalt går hurtigt, men jeg håber da at høre noget snart, da jeg har brugt en del kroner, og er meget glad for det, jeg har købt hos House of Lingerie. :-)

22. oktober 2018

Hej Marie Lund,

Jeg kan se, at vi har modtaget din forsendelse d. 12/10 og vi har normalt 4-9 hverdages behandlingstid på returforsendelser som vi skriver på vores hjemmeside. Desværre arbejder vi ikke weekenderne og vi har behandlet din sag den 18/10 og pakket den d. 19/10. (4 hverdage) Jeg kan se, at forsendelsen er på vej til dig igen.

Du får ingen informationer omkring vores gratis ombytningservice som vi også skriver i vores bytteregler, men du er altid velkommen til kontakte vores kundeservice pr. telefon eller mail.

Desværre kan det ikke gøres meget hurtigere! Vores retur afdelingen skal jo lige have en chance for behandle sagen. Vi håber. at det bliver 5-stjernet oplevelse når du modtager forsendelsen.

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Det bestilte kom hurtigt frem. Og varen er i topklasse.
Kan kun anbefales herfra.

30. september 2018

Kære NN,

Houseoflngerie

Giver 1 stjerne kun fordi man ikke kan…

Giver 1 stjerne kun fordi man ikke kan give 0
Aldrig før har jeg oplevet så dårlig service i en net butik.
De sendte fejl vare end hvad jeg bestilte
De var ikke til at få kontakt til da der skulle ombyttes.
Jeg blev snydt da jeg skulle ha pengene refunderet.
De ville ha at jeg selv betalte retur portoen selvom jeg kunne vise kopi af ordre bekræftelsen. plus de stadig skylder mig de 146 kr for trusserne. Dem får jeg aldrig, de ville tage det op i dres eget klagenævn men vendte aldrig tilbag, nu er der gået flere måneder. De er totalt ligeglade med kundens tilfredshed.
Jeg handler der aldrig igen uanset hvor godt tilbyder må lyde. Deres lagerstatus var heller ikke opdateret så du ved ikke hvad du får....

30. september 2018

Besvarelse fra HouseofLingerie

Ak. Ja. Der er jo altid to sider af sagen. Og der ingen tvivl fra vores side om hvor problemet ligger.

Her er forløbet:

05.08 afgiver du en ordre og som afsendes d. 06.08 som du henter d 07.08.
08.08 afgiver du ordre nummer 2 du modtager d. 10.08.
15.08 sender du en ordre nummer 2 komplet tilbage som bliver returbehandlet og krediteret.
24.08 Tilskriver du kundeservice, at du har fået forkert tilbagebetaling selv om du har modtaget fuld
tilbagebetaling excl. returlabelen som du brugt. Vi svarer dig på din henvendelse og fremsender din
opgørelse.
25.08 Fremsender du nu en reklamation over at ordre 1 var der en fejllevering og du har ikke modtaget den
rigtige varer og derfor bestilte du ordre nummer 2.

Du har på intet tidspunkt omtalt en fejllevering på ordre 1 før d. 25.08 og ordre 2 har du tilbageleveret de samme varer tilbage som du har modtaget. Som vi også skrev til sig i vores sidste mail d. 25.08 er der ingen tvivl om at du har tilsidesat samtlige regler, vejledning og stadig har du ikke påvist en reklamation i form af fejllevering. Vi kan se, at du handler tit på nettet så du er jo bekendt med hvordan E-handel fungere og derfor er det naturligvis os en gåde hvorfor du ikke anmelder en reklamation d. 07.08 da du modtager forsendelse (som vi vejleder i vores betingelser) – vores bud er fordi der aldrig har været en fejlleverance!

I din første anmeldelse anbefaler du også en anden virksomhed hvilken man naturligvis ikke må og du skulle måske lige kikker på deres TrustScore på 5.2 inden for anbefaler dem til andre. Du skriver, at vores lagerstatus ikke er opdateret hvilket ikke giver nogen mening, da vi kører realtime lagerstatus således, at når du vælger en størrelse får du vores her og nu status fra vores to lager.

Vi er E-mærket virksomhed som du kan altid klage til E-mærket fonden hvis du utilfredse med vores afgørelse. Igen hvis du havde kontakte os kunne vi have rådgivet og vejledt dig, men du har tilsyneladende en anden dagsorden.

25. september 2018

Kære Helen,

Houseoflngerie

House of Lingerie leverer bare varen!

House of Lingerie leverer bare varen!
De er virkelig seriøse, og det er bare kvalitetsvarer, de har.
Jeg har handlet en del på nettet, men HoL er bare toppen!

23. september 2018

Kære Hans Erik,

Tak for din anmeldelse!

Vi glæder os til at hjælpe dig endnu mere med lingerie fremover!

House of Lingerie

Hos House of Lingerie fandt jeg flot og…

Hos House of Lingerie fandt jeg flot og lækkert undertøj. Jeg vil helt sikkert handle igen. De har en hel verden af flot og lækkert undertøj til enhver lejlighed.

17. september 2018

Kære Mette,