Dejligt med farver, og god kvalitet! Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos homeroom.dk Jeg var spændt på om jeg skulle vente flere uger, da jeg kunne se på Trustpilot, at flere skulle vente l... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 13 af de 13 bedste virksomheder i Marked for byggematerialer
- nr. 68 af de 73 bedste virksomheder i Møbelforretning
- nr. 30 af de 31 bedste virksomheder i Butik med udstyr til hjemmet
- nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Havemøbelforretning
På Homeroom.dk finder du indretning til enhver boligstil. Oplev over 35.000 produkter fra over 250 brands. Skab et hjem, der afspejler netop din personlighed og stil. Kig ind og se vores brede sortiment af møbler og boligindretning! Shop nemt og trygt på Homeroom.dk
C/O Ellos Denmark A/S Postboks 150, 6400, Sønderborg, Danmark
- 70 60 20 60
- customerservice@homeroom.dk
- homeroom.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dejligt med farver
Jeg var spændt på om jeg skulle vente flere uger, da jeg kunne se på Trustpilot, at flere skulle vente længe. Men jeg fik alle varer i min ordre, efter en uges tid :)
Eneste minus, også grunden til kun 4/5 stjerner, er der mangler størrelsesangivelse i vaskemærket. Jeg har købt lagner i flere forskellige størrelser, og efter vask måtte jeg stå med målebånd, for at få de rette størrelser ud til de forskellige senge. Ret frustrerende, når jeg har købt 10+ lagner!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Ikke særlig hjælpsom kundeservice
Ikke særlig hjælpsom kundeservice. Hævede alle pengene før de sendte alle varerne.

Gode produkter
Gode produkter. Fin kvalitet. hurtig levering - en god oplevelse - kan anbefales
God service og lev til tiden
opførelse er ikke okay
Nadine, din opførelse er ikke okay. Du snakker om noget, som du ikke har forstand om. Jeg har haft en masse reel oplevelser hos jer, og ingen af dem er gode.

Alt var helt perfekt
Fine varer, gode priser
Fandt præcis hvad jeg ledte efter til markedets bedste pris på tilbud.
Leveringstid en enkelt dag længere end beskrevet på hjemmesiden.
Utilfredshed med ordre og håndtering
Hej Homeroom,
Jeg vil gerne udtrykke min utilfredshed med min ordre fra den 25/8 (sofabord, TV-bord og spisebord). Der stod levering på 5-6 uger, og d. 29/9 var angivet som forventet leveringsdato.
Efter den dato har jeg kontaktet jer mange gange uden at få klare svar – hver medarbejder sagde noget forskelligt, og jeg fik blot at vide, at det var leverandørens skyld. Efter 10 uger blev ordren så alligevel annulleret, hvilket jeg synes er alt for dårligt.
Jeg har modtaget gavekortet på 300 kr. som kompensation, men jeg må være ærlig og sige, at jeg ikke har lyst til at handle hos jer igen efter denne oplevelse.
Selime

Besvarelse fra Homeroom Danmark
Bestilte og modtog et lille vægskab i…
Bestilte og modtog et lille vægskab i messing og glas i februar 2025. Allerede nu er det ved at gå i stykker, hvor glasset er faldet lidt ud af messinglisten, så selve glaslågen er ved at falde af skabet.
Kun heldigt at ingen er kommet til skade.
Sendt billeder, som tydeligt viser det. Dog skal jeg sende skabet retur og først der, vil jeg få mine penge retur.
Dog ikke fået nogen returlabel eller emballage til at sende det i og det er jo svært med et flersidet glasskab.
Ville være nemmere selv at destruerer det, når nu de ikke kan lave det eller sende et nyt. Og så få pengene retur. I forvejen træls at skulle ud at finde et nyt skab, når man allerede har boret huller i væggen m.m. og indrettet efter dette. Elendig service.
Respons på deres svar her: Jeg har allerede svaret på mailen i går fra kundeservice og bedt om en label og emballage. Men intet svar fået. Det går åbenbart hurtigere med at svare på trustpilot.
Svar gerne på min mail i stedet. Hvordan får jeg sendt det tilbage, uden at det går i stykker og giv mig gerne en returlabel?
Ikke særligt klimavenligt eller smart at skulle døje med dette, men okay.

Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering
Tæppet er pænere end forventet 👍😊
God kundeservice
Jeg bestilte to pudebetræk.
Hurtig levering og god kvalitet.
Jeg havde brug for at kontakte kundeservice og det var meget nemt ved hjælp af deres formular på hjemmesiden. De svarede også tilbage med det samme.
Så god kundeservice og hjemmeside og hurtig levering!
Dårligeste online oplevelse nogensinde
Jeg bestilte bordet for halvanden måned siden med 3–5 dages levering. Det kom først efter 26 dage, og jeg har siden været i kontakt med jeres kundeservice over 10 gange – uden én eneste proaktiv opdatering eller undskyldning fra jeres side.
Da bordet endelig ankom, manglede skruerne, og 8 dage efter at i fortæller at i vil sende skruerne, får jeg så at vide, at jeg selv skal købe dem. Samtidig er bordet både ridset og rustent, og det ligner reelt en brugt vare.
Jeg har haft to kæmpestore papkasser stående i min lejlighed i ugevis, og jeres håndtering har været langt under, hvad man kan forvente af en seriøs forhandler.

Fint og hurtig levering
Hurtig levering…
Da jeg først så produktet jeg ønskede, var det udsolgt, skrev mig på venteliste. Da produkt var på lager igen, fik jeg hurtigt en mail om dette. Bestilte mit tæppe, det kom 2 dage senere.
Er meget utilfreds med pakningen af det…
Er meget utilfreds med pakningen af det store tæppe jeg købte hos jer ...det var rullet sammen men derefter var begge ender bukket sammen , så der er en masse folder som IKKE er forsvundet endnu ...
Sådan pakker man ikke sådanne typer tæpper ..