homeQgo Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben ze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Leverandør af udstyr til solenergi
  3. Leverandør af solvarmeanlæg til vandopvarmning

Om homeQgo

Skrevet af virksomheden

Wil je ook je huis verduurzamen

maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.

Bezoek homeQgo.nl
  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd 100% vrijblijvend
  • Snel online geregeld

Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.

Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885

Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.

Woning verduurzamen Zonnepanelen Warmtepomp Isolatie

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Op vooroordelen gebaseerd

Alle beoordelingen gaan op afstand en met foto's, terwijl een situatie heel specifiek kan zijn en terplekke moet worden bekeken. Het lukte me niet om een bedrijf te laten komen om te kijken. Ik ben zeer teleurgesteld want het is in het verleden gebleken dat er echt veel mogelijkheden zijn. We lopen alleen steeds tegen een vooroordeel van een jaren 30 woning aan. Als er gekeken wordt kan er veel, doet met het alleen op afstand dan worden we overspoeld met oordelen, vooroordelen dus. Heel vervelend en klantonvriendelijk.

8. marts 2024

Hi,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt met onze installateur. We zijn hard bezig met het uitbreiden van ons installatienetwerk zodat we iedereen een inspectie op locatie kunnen bieden. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen dan kan je contact met ons opnemen, dan denken we graag mee over je situatie!

beste bedrijf

15. december 2023

Hi,

Bedankt voor je positieve 5-sterren review! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Offerte van jullie was veel lager dan…

Offerte van jullie was veel lager dan die van 365zon.Toen hen daar op wees vertelden ze mij dat jullie offerte maar globaal was.

11. marts 2024

Hi,

Bedankt voor deze reactie! Wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. We doen ons uiterst best om de offerte zo dicht mogelijk bij de definitieve prijs te krijgen. Helaas kan het af en toe zo zijn dat er bepaalde meerwerkkosten gemaakt moeten worden, die wij niet vooraf in kunnen schatten.

Goed en betrouwbaar.

Goed voorbereid (communicatie). Uitvoering snel en vakkundig. Dit betrof aanpassing meterkast en later installatie panelen. Installatie werkt nu ruim 4 maanden naar tevredenheid. Klein minpuntje: Bij doorboren vloer naar de meterkast raakt de vloerbedekking op de slaapkamer beschadigd.

22. november 2023

Hi Kees,

Bedankt voor de review! Fijn dat alles goed verlopen is, maar vervelend dat de vloerbedekking beschadigd is. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Vriendelijk en servicegericht

Prima installateurs. Servicegericht en vriendelijk. Ze kwamen wel een stuk later dan aangegeven. Dat scheelt de vijfde ster. Verder in orde.

8. april 2024

Hi,

Fijn om te horen dat het goed verlopen is. Vervelend dat de uitvoerders laat waren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wens je nog veel plezier met de zonnepanelen!

Prima service

Prima service

1. april 2024

Besvarelse fra homeQgo

Goed om te horen! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet aangeboden wat er gevraagd was en…

Niet aangeboden wat er gevraagd was en relatief duur.

18. marts 2024

Hi,

Wat vervelend om dat te horen. Graag kijken we of we toch nog wat voor je kunnen betekenen. Zou je bij interesse contact op kunnen nemen met onze klantenservice via 0853030885.

Afspraak is afspraak

Afspraken nagekomen en goede instructids

15. marts 2024

Hi Bram,

Bedankt voor je 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag.

Govolt failliet, wat nu

Via HomeQgo ging alles goed. Afhandeling Ok. Hierna ging Govolt failliet en heb nu een installatie ZONDER garantie. Installatie is al sinds 6 maart 2024 wegens storing buitenbedrijf. Maar een plaatselijk installateur in de arm genomen.

11. marts 2024

Ha Bert,

Bedankt voor de positieve review. Het is inderdaad erg vervelend dat GoVolt failliet is gegaan. Zoals eerder aangeboden helpen we graag mee met het zoeken naar een passende oplossing. Je kan ons dan een mail sturen.

Ik hoop dat de storing snel verholpen is, en wens je nog veel zonnige uren toe!

Alles is super gegaan

Alles is super gegaan, inleg snel weer terug en ook de subsidie regeling is al uitgekeerd.

Hi Elizabeth,

Wat fijn om te horen! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Verwarrend en een niet zo leuke uitvoering

Voor mij onduidelijk met wie ik te maken had, ook nooit reactie gehad op een vraag daarover. Was het 365Zon, jullie, consumentenbond, de uitvoerder of Enphase. Ook de uitvoering laat wel wat te wensen over; er loopt nu een buis over de vloer van een slaapkamer..ook de cashback nog niet ontvangen

20. december 2023

Hi,

Ik begrijp dat dit niet helemaal goed verlopen is.
We zullen proberen contact met u op te nemen. U kunt ons ook bereiken via 0853030885.

Vlot verwerkt

Vlot verwerkt
Zelfs de 10 euro aanbetaling voor de offerte is (ongevraagd) keurig teruggestord.

Hi,

Fijn om dat te horen! Ik wens je nog veel plezier met de zonnepanelen.

Prima adviezen

Prima adviezen , waardoor je in het onbekende terrein van zonnepanelen en warmtepompen toch bij de juiste bedrijven terecht komt

Hi Job,

Wat fijn om te horen! Mochten we je in de toekomst nog verder kunnen helpen, dan horen we het graag.

zonnepanelen

Ik heb al verschillende malen zonnepanelen laten leggen maar deze maal verliep alles zo geruisloos en aardig!! Perfect bedrijf die uitgebreid meedenkt!!

18. januar 2024

Ha Inez,

Wat fijn om te horen, van dit soort reviews worden we blij! Veel plezier met de zonnepanelen.

Uitstekende communicatie.

Uitstekende communicatie.
Keurig werk geleverd en op de afgesproken tijd

23. januar 2024

Hi,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan verneem ik het graag.

Onder slechte weersomstandigheden

Onder slechte weersomstandigheden, prima werk verricht

19. januar 2024

Hi Rene,

Bedankt voor je review! Fijn dat het allemaal goed verlopen is, ondanks het slechte weer.

Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan horen we het graag.

Top geregeld.

Top geregeld.
Snel, duidelijk.
Geen issues.

22. december 2023

Hi,

Bedankt voor deze 5-sterren review, daar zijn we blij mee! Goed om te horen dat alles goed is verlopen.

We wensen je alvast een fijne jaarwisseling toe!

Dennis - homeQgo

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle installatie en vriendelijke medewerkers

Snelle installatie door drie vriendelijke installateurs. Bij de schouw was er een bepaalde loop van de kabels afgesproken. De installateur constateerde dat er een veel betere loop mogelijk was. Ik ben hem hiervoor zeer erkentelijk. Ik wilde namelijk dat van de buitenkant de kabels minimaal zichtbaar mochten zijn. Dat was mijn voorwaarde voor de installatie.

22. december 2023

Hi,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat de installateur goed mee heeft gedacht over de loop van de kabels. We wensen je heel veel woonplezier toe en alvast een fijne jaarwisseling gewenst.

Dennis - homeQgo

Læs mere om andre typer anmeldelser.