De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere
Virksomheden har svaret
Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben ze... Se mere
Skrevet af virksomheden
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nlOf je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Weena 268, 3012NJ, Rotterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het is een sterk communicatief, eerlijk en vakkundig bedrijf.

Besvarelse fra homeQgo
Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet alleen om plaatsing gaat maar ook om de zonnepanelen op de mooiste en handigste manier te installeren.

Besvarelse fra homeQgo
Binnen één dag in contact gebracht met Solar Concept.
Zes weken later lagen de zonnepanelen op mijn dak en alles werkte zonder problemen.

Besvarelse fra homeQgo
Solar Concept. Een mooi bedrijf waar wij hele goede herinneringen aan zullen hebben en het zeker doorvertellen aan anderen. Contact met de medewerkers erg fijn en zijn zeer behulpzaam. Groepenkast laten vervangen, correct en vriendelijke medewerker. De zonnepanelen en de installatie vakkundig gelegd en geïnstalleerd. Alleen maar lof over Solar Concept. Laat de zon nu maar schijnen.

Besvarelse fra homeQgo
Gewoon uitstekende monteurs en alles conform afspraak

Besvarelse fra homeQgo
De zonnigste kant van een bewolkte dag....
Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wat de installatie en alles er omheen netjes online regelt.
Alles keurig uitbesteed aan 365zon.nl.
Maar nog belangrijker de uitvoering van Mo, Adil en Jesi. Deze jongens leveren vakwerk met veel aandacht voor uitvoering. Zo'n enthousiast en gedreven team zie je niet altijd meer.
Het plezier waarmee deze jongens de installatie geplaatst hebben, is top om te zien. Netjes verzorgd in een dag compleet afgeleverd. Bij elke zonnestraal zal aan 365zon terug denken 🙂😊 😀

Besvarelse fra homeQgo
Snelle levering, heel nette en zorgvuldige instalatie met het nieuwste type zonnepanelen

Besvarelse fra homeQgo
Onze zonnepanelen zijn aangeschaft via de collectieve actie van de Consumentenbond. Deze besteedt de werkzaamheden uit aan HomeQgo, die het installatiewerk uitbesteedt aan 365Zon, die weer contact heeft met de installatiebedrijven in de verschillende regio's. Dat klinkt als een flinke omweg, vergeleken met de klant die rechtstreeks zaken doet met een leverancier/installateur van zonnepanelen. Maar het werkte bij ons als een tierelier.
De Consumentenbond kwam met een prima voorlopige offerte, dus we reageerden. De vlot daarop volgende definitieve offerte van 365Zon was ook okee, dus deze ook geaccepteerd. Twee dagen later belde installatiebedrijf Meijer uit Heerenveen al voor een afspraak: of ze weer tien dagen later de tien matzwarte panelen van elk 435 Wattpiek konden aanbrengen.
Drie vrolijke en vaardige monteurs hebben vorige week deze klus in vijf uur vakkundig geklaard. Alles werkt toppie. HomeQgo heeft vlot volgens de afspraak de € 29 aanbetaling voor de serieuze offerte teruggestort, en de cashback van € 100 voor leden van de Consumentenbond geregeld.
Alles met alles een perfecte organisatie. Chapeau voor alle betrokken partijen, met HomeQgo voorop!

Besvarelse fra homeQgo
Ik heb een huurwoning en ik heb geen dak maar bovenburen.
Geen idee waarom ik een email krijg dat mijn offerte klaar staat. Ik heb niks aangevraagd. Ik zit blijkbaar in e.o.a. commercieel emailadressen bestand dat iemand gebruikt om commerciele leads te genereren.
Ik weet niks van dit bedrijf en kan commerciele colportage niet waarderen. Wie van jullie relaties verkoopt er emailadressen?

Besvarelse fra homeQgo
Snelle actie, vriendelijke mensen en correcte plaatsing

Besvarelse fra homeQgo
Zonnepanelen door het bedrijf laten leggen. Het bedrijf is duidelijk in de communicatie en afspraken. Persoonlijke wensen worden meegenomen. Na afloop werkte alles(panelen app en de btw teruggave is geregeld). Nu een jaar later brengen de panelen zelfs meer op dan geschat.

Besvarelse fra homeQgo
Fijn, snel en efficiënt geholpen. Afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken.

Besvarelse fra homeQgo
Vakkundig geleverd en geplaatst, zonnepanelen werkte direct. Na 12 maanden nog steeds tevreden over de werking. Geen verdere incidenten voorgedaan.

Besvarelse fra homeQgo
Aanvullend op de online in gevoerde gegevens een goed adviesgesprek gehad gericht op onze wensen. Het uiteindelijke advies was duidelijk beschreven met goede prijs kwaliteit.

Besvarelse fra homeQgo
We zijn vanaf de start goed begeleid. In eerste instantie met de berekening van het aantal zonnepanelen op onze kantine.
Maar ook de plaatsing van de zonnepanelen is met vakmanschap gebeurd. Alles verliep geheel volgens afspraak. We zijn dan ook zeer tevreden.

Besvarelse fra homeQgo
Bijna alles ging snel en goed. Vriendelijke monteurs. Zonnepanelen liggen nagenoeg uit het zicht wat een pluspunt is. Hierdoor passen er wel minder panelen op de oppervlakte.

Besvarelse fra homeQgo
HomeQgo heeft me gekoppeld met 365Zon wie hebben mijn zonnepanelen installatie gedaan. De hele proces gaat supersnel en zijn ze echte toppers. Ik heb de klantenservice gecontacteerd en in een dag was mijn aanvrag gestuurd naar de installateurs. Helemaal prima!

Besvarelse fra homeQgo
I was recommended by my banker ABN AMRO towards homeQgo. I had a good conversation first with an advisor on possible home improvement measures in terms of where value for money will be. After the call I have received provisional quotes for the identified measures. Firms have followed up me on the provisional quotes to make an appointment to visit the house and make a tailor fit final quote. It was a competitive offer and I have accepted it.
So I had an overall very positive experience with homeQgo and their partners.

Besvarelse fra homeQgo
We hebben zonnepanelen laten plaatsen. Dat is zeer vakkundig gebeurd. We zijn zeer tevreden.

Besvarelse fra homeQgo
De zonnepanelen zijn snel en vakkundig geplaatst. Over het wegwerken van de kabels is goed meegedacht en alles is netjes achtergelaten. Na afloop ook een duidelijke uitleg over de app gehad.

Besvarelse fra homeQgo
Læs mere om andre typer anmeldelser.