De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere
Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere
Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Se mere
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nlOf je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Weena 268, 3012NJ, Rotterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Snelle reactie en duidelijke uitleg over de beschikbare opties.
Aardige man die alles kwam opnemen, doormeten en fotograferen.
Duurde lang voordat de uiteindelijke aannemer contact opnam. En was bovendien onduidelijk wie precies (Glaspunt, Hrrmans ...).

Besvarelse fra homeQgo
Ik heb een integraal overzicht gekregen van de toestand van mijn huis op gebied van duurzaamheid en energiebeheer. Tevens inzicht in de mogelijkheden om volgende stappen te zetten in verduurzaming.

Besvarelse fra homeQgo
Goede keuze van leverancier.
Duidelijke afspraken met correct personeel

Besvarelse fra homeQgo
Het was een ervaren persoon. Hij wist precies wat er te doen stond. Prima werk geleverd.

Besvarelse fra homeQgo
Heeft ons goed geholpen bij het verduurzamen van ons huis.

Besvarelse fra homeQgo
Vriendelijke en nette medewerkers. Ons huis was erg slecht bereikbaar maar de chauffeur had aan de telefoon voldoende geduld om er te komen.
Ook de installatie ziet er top uit!

Besvarelse fra homeQgo
Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben zeer tevreden. Men was helaas vergeten om te vermelden dat Coolblue het aanvragen van de subsidie zou verzorgen.

Besvarelse fra homeQgo
Prima bemiddeling naar een zonnepanelen leverancier. Toen de uitverkoren leverancier niet reageerde werden direct andere offertes geregeld. Zowel telefonisch als via mail verliep de communicatie uiterst efficiënt en professioneel.

Besvarelse fra homeQgo
Snel een duidelijk overzicht over de eventueel te nemen maatregelen en gekoppeld aan een installateur die binnen 2 weken het werk heeft uitgevoerd.

Besvarelse fra homeQgo
Vrij snelle offerte en alles volgens afspraak verlopen.

Besvarelse fra homeQgo
Ik heb u verzocht mijn telefoonnummer vanwege privacy niet te delen. Nu wordt ik dus toch gebeld door de door u uitgekozen aanbieders van warmtepompen

December 18, 2025
+ Friendly and professional
+ Friendly and professional
+ Agreements are kept
+ Clear quote
- disruption of the heat pump for 1 week but then fixed and fully working
+ Neat work and tidied up again.
++ Recommended!

Besvarelse fra homeQgo
Grondige werk en een passend label.
Coördinatie met Woningschouw kan beter.