homeQgo Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben ze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Leverandør af udstyr til solenergi
  3. Leverandør af solvarmeanlæg til vandopvarmning

Om homeQgo

Skrevet af virksomheden

Wil je ook je huis verduurzamen

maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.

Bezoek homeQgo.nl
  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd 100% vrijblijvend
  • Snel online geregeld

Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.

Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885

Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.

Woning verduurzamen Zonnepanelen Warmtepomp Isolatie

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede ervaring snelle service

Goede ervaring snelle service, direct in contact gekomen met isolatiecentraal en door hen verder goed geholpen met het isoleren van de spouwmuur

15. august 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review. Hier worden we blij van! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er zou binnen 5 werkdagen contact met…

Er zou binnen 5 werkdagen contact met mij worden opgenomen, maar ik heb niks vernomen.

27. august 2025

Besvarelse fra homeQgo

Wat vervelend om te horen dat dit niet goed verlopen is.
We hebben direct met de installateur geschakeld. Ze zullen vandaag nog contact met je opnemen. Bij de installateur is het inderdaad niet gelopen, zoals je zou mogen verwachten. We gaan uitzoeken wat er gebeurt is, zodat dit in de toekomt niet meer kan gebeuren.

Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan vernemen we het graag.

Goede telefonische uitvraag

Tijdens telefonisch contact werd goed uitgevraagd wat de bedoeling was waarna bleek dat een andere aanbieder beter zou passen.
Offerteaanvraag etc werd daarna aangepast en doorgestuurd naar nieuwe aanbieder.
Het is wel verstandig om zelf kritisch te blijven op het aanbod en de prijzen

26. august 2025

Hi Ruud,

Bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te horen dat we in het telefoongesprek hebben kunnen helpen. Mochten we in de komende tijd nog wat voor je kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en duidelijke uitleg over de…

Goede en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Zeer vriendelijke en correcte medewerker (Armando). Offerte aanvragen direct in de mail en eigen omgeving met overige informatie.

15. august 2025

Hi Marieke,
Wat fijn om te horen dat Armando goed heeft kunnen helpen. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede reflectie en doorstuur optie

Prettig gesprek, goede reflectie en doorstuur optie naar expert installateur voor de details

12. august 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor je review! We zijn erg blij om te horen dat je een prettig gesprek gehad hebt. Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Advies opgevolgd en offerte gevraagd…

Advies opgevolgd en offerte gevraagd bij Isolatie Centraal voor vloerisolatie. Deze bleek (inclusief 10% korting via Consumentenbond) 30% goedkoper dan andere offertes. Mede vanwege goede referenties over dit bedrijf en materiaal op Trustpilot voor hen gekozen
Inmiddels snel en netjes aangelegd en schoon opgeleverd.

23. juli 2025

Hi Jan,

Bedankt voor de 5-sterren review. Daar worden we blij van!

Heel duidelijk proces

De aangevraagde (voorlopige) offerte voor een warmtepomp was er direct. Daarna twee keer telefonisch contact met een adviseur die één en ander toelichtte en ook een voorlopige offerte van een alternatieve installateur stuurde.
Ik ben met één van de twee verder gegaan en dan is de rol van homeQgo eigenlijk uitgespeeld.

22. juli 2025

Hi Michiel,

Bedankt voor je 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen. Mochten we in de toekomst nog iets kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Informatie voor verbetering vatbaar: adequate opvolging!

Informatie is voor verbetering vatbaar. Via de consumentenbond kom je op de website. Voor mij onduidelijk dat ze alleen je door een keuzeproces loodsen tot een offerte. De uiteindelijke installatie gaat dus via een ander bedrijf. Je moet dan eerst betalen voor een uitgebreidere offerte en na betaling lees ik dat ik tot 6 weken moet wachten voor meer info voor een offerte via een call of een schouw. De verwachtingen hierin kunnen beter gecommuniceerd worden.
Hierna heeft het bedrijf met me contact opgenomen en intern besproken om dit voor de toekomst te verbeteren. Dat is echte klantenservice! Dus van 3 naar 5 sterren.

24. juli 2025

Hi Rob,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.
Fijn dat we inmiddels contact gehad hebben. We zullen met de feedback aan de slag gaan. Het is belangrijk dat duidelijk is wat de vervolgstappen zijn en hoe lang het proces ongeveer duurt.

Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Klanten binnenharken?

Offerte warmtepomp Coolblue:
1 De geschatte besparing (91%) was veel te optimistisch voor een 1910 huis, enigszins geisoleerd en met radiatoren. Dat zou aan het aantal bewoners liggen (2), maar die had ik correct opgegeven. Een gecorrigeerde offerte gaf nog altijd een te optimistische besparing (82%).
2 De benodigde groepenkast kon niet in de offerte opgenomen worden. Waar is de totaaloplossing dan?
3 Service kan niet gecombineerd worden met onderhoud cv ketel, want Coolblue is daarvoor niet gecertificeerd.
4 In eerste instantie werd redelijk adequaat gereageerd op vragen, maar op mijn laatste mail werd in het geheel niet meer gereageerd. Het lijkt erop dat Coolblue mij niet (meer) als potentiele klant ziet en het dus niet meer de moeite waard vindt om te reageren.
Kortom, ik krijg de indruk dat Coolblue klanten probeert binnen te harken met een onrealistische besparing en het verder wel gelooft als ik daar niet intrap. Dan nog een rigide offertesysteem, geen cv-service en communicatie die zomaar ophoudt.

26. juni 2025

Hi Gerrit,

Bedankt voor je review. Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad om de situatie te bespreken. We vinden het vervelend om te horen dat Coolblue Energie niet aan je wensen kan voldoen. We zullen dit ook met Coolblue Energie bespreken.
Je geeft aan niet verder geholpen te willen worden door een andere installateur binnen ons netwerk. Mochten we in de toekomst toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan staan we uiteraard voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

HomeQgo heeft ons goed geholpen door goed te bemiddelen

HomeQgo heeft ons goed geholpen door voor ons een goed issolatiebedrijf te regelen in dit geval Isolatie Centraal uit Vianen. Dit bedrijf heeft onze hele woning voorzien van Centrafoam in de spouwmuren. Wij zijn al zeer benieuwd naar de nieuwe factuur van onze energieleverancier richting het eind van dit jaar.

20. juni 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de uitgebreide review! We wensen je veel plezier met de isolatie, en verwachten dat je er de komende winter lekker warm bij zult zitten!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Advies gekregen wat niet bij mijn huis…

Advies gekregen wat niet bij mijn huis past.
Hr++ ramen kan niet en spouwmuurisolatie wil het bedrijf niet aanpakken ivm geschilderde muren.

30. april 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor je feedback.
We vinden het jammer dat je ervaring niet helemaal positief was. Onze collega heeft je gelukkig nog kunnen spreken en je een nieuwe offerte voor een warmtepomp kunnen sturen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helaas niet alle al uitgevoerde verduurzamingmaatregelen zijn in berekening opgenomen.

De al opgestelde warmtepompinstallatie en aanwezige gevel/paneelisolatie is niet meegenomen in de duurzaamheidsberekening. Ook mis ik de al uitgevoerde kruipruimte-isolatie in de berekening. Ik heb hiervoor wel alle kopie facturen verstrekt.
Verder mis ik het meewegen van groter aandeel zelf consumptie van de opgewekte zonne-energie wat we ervaren sinds de installatie van thuisaccu-installatie op 3 fasen. Allemaal factoren die volgens mij tot verduurzaming bijdragen.

30. april 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de review. Fijn dat we elkaar inmiddels gesproken hebben. We hebben het meteen aangekaart bij onze collega's die het huisbezoek hebben gedaan om ervoor te zorgen dat de vragen die je nu nog hebt snel beantwoord worden!

Mochten we verder nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen we het graag!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer professioneel en objectief.

Zeer professioneel

28. april 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de positieve review! Indien we kunnen helpen met verder verduurzamen, dan verneem ik het graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het voordeel van een organisatie als…

Het voordeel van een organisatie als homeQgo, dat je niet te veel betaald voor werkzaamheden die "oncontroleerbaar" zijn... Zij houden een oogje in het zeil door hun kennis m.b.t. gangbare prijzen.

Verder liep alles prima met vervolg en afwikkelingen via homeQgo. Dank

1. april 2025

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de 5-sterren review!

Team homeQgo

Læs mere om andre typer anmeldelser.