homeQgo Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben ze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. E-handelsservice
  2. Leverandør af udstyr til solenergi
  3. Leverandør af solvarmeanlæg til vandopvarmning

Om homeQgo

Skrevet af virksomheden

Wil je ook je huis verduurzamen

maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.

Bezoek homeQgo.nl
  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd 100% vrijblijvend
  • Snel online geregeld

Of je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.

Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.

Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885

Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.

Woning verduurzamen Zonnepanelen Warmtepomp Isolatie

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

49 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

het personeel van het bedrijf waren…

het personeel van het bedrijf waren vriendelijk, behulpzaam en hebben keurig werk verricht, onze complimenten, zo doorgaan in deze wat moeilijke tijd.
met vriendelijke groet Fam. Wienholts

18. juli 2024

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de lovende woorden! Mochten we in de toekomst nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Eenvoudig inzicht in verduurzamingopties

Erg makkelijk om inzicht te krijgen in je verduurzamingsopties. Daarnaast krijg je ook nog korting. De enige verbetering die ik zie is dat als er eenmaal een advies gegeven is, dit erg lastig aan te passen is. Zoals bijvoorbeeld als het advies 4 zonnepanelen is, kan je er niet minder of meer van maken

31. juli 2024

Hi Daniel,

Fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen met het inzicht verkrijgen in de verduurzamingsopties. Bedankt voor de feedback ook, we zullen kijken of we dit verder kunnen verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Doorgeefluik zonder toegevoegde waarde

Er ging niets mis. Jongedame Maureen die mij hielp was voor wat ze moest doen prima. Eigenlijk is hQg niets anders dan een doorgeefluik geëntameerd door grote organisaties zoals Rabobank. Mogelijk een netwerkje. Jammer! Ik wacht af.

24. juli 2024

Hi Kees,

Wat jammer dat je geen toegevoegde waarde ervaart in ons proces. We zien dit zelf anders, we beoordelen installatiepartners op hun producten, garanties, doorlooptijden en prijzen, om er zo voor te zorgen dat onze klanten altijd een goed aanbod krijgen.

Mochten er nog vragen zijn, of mochten we nog ergens bij kunnen helpen. Dan staan we voor je klaar!

Emiel - Team homeQgo

Nuttige duurzaamheid adviezen

Nuttige duurzaamheid adviezen. Doorverwezen naar een professionele partij, prettig contact.

8. juli 2024

Hi Romy,

Bedankt voor de prettige review. Als we in de toekomst nog wat voor je kunnen betekenen, staan we voor je klaar!

Heldere adviezen

Heldere adviezen
Hierin werd ook aangegeven wat beter niet kan en wat beste wel kan.

28. maj 2024

Hi Sjors,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij om te horen dat je ervaring positief was. Mochten we in de toekomst nog wat kunnen betekenen, dan staan we voor je klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

wanneer er een vervolg afspraak gemaakt…

wanneer er een vervolg afspraak gemaakt moet worden, kan je geen dingen beloven die dat andere bedrijf niet kan waar maken. Het is niet alleen verkopen , maar ook zorgen dat het waargemaakt kan worden.

26. juni 2024

Hi,

Fijn dat we nog even telefonisch contact gehad hebben. Vervelend dat we je voorkeuren voor contact niet goed met de installatiepartner besproken hebben. Wel mooi dat je er met IsolatieCentraal wel uitgekomen bent. Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan hoor ik het graag.

Emiel - Team homeQgo

Makkelijk in te vullen

Makkelijk in te vullen, gelijk werd er gereageerd om afspraak te maken

24. juni 2024

Hi,

Bedankt voor de 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan vernemen we het graag.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Een zaluw maakt nog geen zomer

Tot nu toe zijn de door home@go gelegde contacten (plaatsen warmtepomp, aanbrengen HRdubbelglas) op niets uitgelopen. Het zou helpen als homeQgo volgt wat de uitkomst van hun bemiddeling is en bij geen resultaat met een nieuw initiatief komt.

5. juni 2024

Hi,

Bedankt voor je review. Fijn dat we gisteren even telefonisch contact konden hebben! Mochten we in de toekomst nog kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Goede bereikbaarheid/ goede service

Goede bereikbaarheid telefonisch. Medewerkers welke vragen duidelijk kunnen beantwoorden en meedenken met de klant

4. juni 2024

Hi,

Bedankt voor de 5-sterren review! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, dan staan we voor je klaar.

Waarom een account?

Offerte voor zonnepanelen en warmtepomp opgevraagd. Dit kan alleen door een account aan te maken. Waarom? Ik heb al zoveel accounts.
De offerte zou per mail gestuurd worden, maar wat je krijgt is een mail met een linkje naar een offerte. Dat is niet hetzelfde.

Edit na de reactie: ik ben helemaal niet in verwarring, ik vind het gewoon onnodig om een account aan te maken om twee offertes te ontvangen. “Alles centraal, niet meer door je mail hoeven zoeken…”, overdrijven jullie niet een beetje?

25. maj 2024

Hi,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat er verwarring is over de reden voor het aanmaken van het account ook omdat je al zoveel accounts hebt. Het aanmaken van een account zorgt ervoor dat je op één plek alle offertes op maat hebt die bij jouw verduurzamingsplannen passen. Hierdoor hoef je niet keer op keer in je mail opzoek te gaan naar je offertes. Alles centraal bij elkaar in één overzicht zodat voor jou het verduurzamen van je woning makkelijker is.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen idee wat functie van homeQgo is

Geen idee wat functie van homeQgo is. Blijkbaar tussenpersoon tussen installateurs.

6. maj 2024

Besvarelse fra homeQgo

Beste klant, bedankt voor je review. Ik begrijp dat er verwarring is ontstaan over de functie van homeQgo. We bieden een unieke huisscan aan waarbij we een 3D-model van je woning maken en op basis daarvan een persoonlijk advies opstellen. In plaats van dat jij elke installateur apart moet benaderen voor prijzen, krijg je bij ons meteen een overzicht met offertes die aansluiten bij jouw plannen om te verduurzamen. Als je besluit een offerte te aanvaarden, sturen wij hem ook door naar de installateur en nemen zij vervolgens contact op met jou. Onze functie is dus persoonlijk advies geven, offertes verzamelen van betrouwbare installateurs en het voor jou zo makkelijk mogelijk maken om je huis te verduurzamen. Hopelijk verduidelijkt dit onze rol. Bij verdere vragen of advies staan we voor je klaar!

met duurzame groet,
Deon - homeQgo

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

duidelijke ingang in de site ,van te…

duidelijke ingang in de site ,van te voren aangeven wat je nodig bent , kom je terug kun je van voor af aan beginnen?????

17. maj 2024

Besvarelse fra homeQgo

Bedankt voor de feedback! Dat is inderdaad niet prettig. We helpen je graag verder, je kan contact opnemen met info@homeqgo.nl of 0853030885.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede verwijzing naar installateur…

Goede verwijzing naar installateur warmtepomp.

31. marts 2024

Hi Jan,

Bedankt voor de review! Als we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, horen we het graag.

Emiel - homeQgo

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraken worden niet nagekomen

Het exacte adres doorgegeven met alle specificaties inclusief aanbetaling voor de offerte en dan pas nadat ik zelf contact heb opgenomen om te checken of zonnepanelen inderdaad mogelijk zijn op ons dak, kan het niet. Vervolgens wordt per mail bevestigd dat de kosten voor de offerte binnen 10 dagen teruggestort worden maar moet ik zelf na 17 dagen reclameren. Hopelijk ontvang ik het deze week eindelijk.

5. april 2024

Besvarelse fra homeQgo

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Ik zie dat de aanbetaling inmiddels retour is. We hebben geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen, maar hebben u helaas niet te pakken gekregen. Mochten we nog wat voor je kunnen betekenen, dan kan je ons bereiken via 085 - 30 30 885.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles was tot in de puntjes…de dag van de isolatie

Alles was tot in de puntjes verzorgd,alle afspraken zijn vlot uitgevoerd.en er is netjes gewerkt,de enige rommel kwam van de gaten boren in spouwmuur.

8. marts 2024

Hi,

Dat is fijn om te horen! Bedankt voor de 5-sterren review. Mochten we in de toekomst nog kunnen helpen met verder verduurzamen, dan horen we het graag!

Emiel - homeQgo

Læs mere om andre typer anmeldelser.