De zonnigste kant van een bewolkte dag.... Het team van 365zon stond werkelijk te springen om zonnepanelen te installeren!!! Offerte aangevraagd via het Consumenten collectief, en mooi systeem wa... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik belde omdat er nog geen contact was opgenomen door de Installateur. Ik wilde snel weten waar ik aan toe was in verband met een uitstaande offerte die ging verlopen. De persoon die ik sprak verzeker... Se mere
Virksomheden har svaret
Het offerte proces ging soepel en netjes. Alle vragen werden netjes beantwoord. Het installatie team was extreem aardig, dacht mooi mee en heeft net werk afgeleverd. Mooi om te zien dat het niet allee... Se mere
Virksomheden har svaret
Vakkundig en vriendelijk personeel. Van tevoren goed overleg gehad via telefoon en whatsapp. Daarna door deskundige de beoogde plaats geschouwd. Goede voorbereiding, maar ook goede uitvoering. Ben ze... Se mere
Skrevet af virksomheden
maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg.
➔ Bezoek homeQgo.nlOf je nu wilt besparen op je maandlasten, je wooncomfort wilt verbeteren of je gasverbruik wilt verminderen; wij hebben altijd een oplossing die bij jou past.
Met onze gratis huisscan weet je binnen twee minuten hoe je jouw huis kunt verduurzamen. Zo heb je direct een vliegende start. Je ontvangt direct een gratis vrijblijvende offerte.
Wil je contact opnemen met onze adviseurs? Dat kan via: info@homeqgo.nl of 085-3030885Meer weten over onze producten? Klik dan op onderstaande producten.
Weena 268, 3012NJ, Rotterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
het personeel van het bedrijf waren vriendelijk, behulpzaam en hebben keurig werk verricht, onze complimenten, zo doorgaan in deze wat moeilijke tijd.
met vriendelijke groet Fam. Wienholts

Besvarelse fra homeQgo
Erg makkelijk om inzicht te krijgen in je verduurzamingsopties. Daarnaast krijg je ook nog korting. De enige verbetering die ik zie is dat als er eenmaal een advies gegeven is, dit erg lastig aan te passen is. Zoals bijvoorbeeld als het advies 4 zonnepanelen is, kan je er niet minder of meer van maken

Besvarelse fra homeQgo
Er ging niets mis. Jongedame Maureen die mij hielp was voor wat ze moest doen prima. Eigenlijk is hQg niets anders dan een doorgeefluik geëntameerd door grote organisaties zoals Rabobank. Mogelijk een netwerkje. Jammer! Ik wacht af.

Zeer gebruiksvriendelujke

Besvarelse fra homeQgo
Nuttige duurzaamheid adviezen. Doorverwezen naar een professionele partij, prettig contact.

Heldere adviezen
Hierin werd ook aangegeven wat beter niet kan en wat beste wel kan.

Besvarelse fra homeQgo
wanneer er een vervolg afspraak gemaakt moet worden, kan je geen dingen beloven die dat andere bedrijf niet kan waar maken. Het is niet alleen verkopen , maar ook zorgen dat het waargemaakt kan worden.

Besvarelse fra homeQgo
Makkelijk in te vullen, gelijk werd er gereageerd om afspraak te maken

Besvarelse fra homeQgo
Hele snelle reactie op mijn vraag naar zonnepanelen.Binnen 14 dagen lagen ze op mijn dak.

Besvarelse fra homeQgo
Tot nu toe zijn de door home@go gelegde contacten (plaatsen warmtepomp, aanbrengen HRdubbelglas) op niets uitgelopen. Het zou helpen als homeQgo volgt wat de uitkomst van hun bemiddeling is en bij geen resultaat met een nieuw initiatief komt.

Besvarelse fra homeQgo
Goede bereikbaarheid telefonisch. Medewerkers welke vragen duidelijk kunnen beantwoorden en meedenken met de klant

Besvarelse fra homeQgo
Offerte voor zonnepanelen en warmtepomp opgevraagd. Dit kan alleen door een account aan te maken. Waarom? Ik heb al zoveel accounts.
De offerte zou per mail gestuurd worden, maar wat je krijgt is een mail met een linkje naar een offerte. Dat is niet hetzelfde.
Edit na de reactie: ik ben helemaal niet in verwarring, ik vind het gewoon onnodig om een account aan te maken om twee offertes te ontvangen. “Alles centraal, niet meer door je mail hoeven zoeken…”, overdrijven jullie niet een beetje?

Besvarelse fra homeQgo
Geen idee wat functie van homeQgo is. Blijkbaar tussenpersoon tussen installateurs.

Besvarelse fra homeQgo
duidelijke ingang in de site ,van te voren aangeven wat je nodig bent , kom je terug kun je van voor af aan beginnen?????

Besvarelse fra homeQgo
Alles is goed gegaan en afspraak werd nagekomen

Besvarelse fra homeQgo
Het exacte adres doorgegeven met alle specificaties inclusief aanbetaling voor de offerte en dan pas nadat ik zelf contact heb opgenomen om te checken of zonnepanelen inderdaad mogelijk zijn op ons dak, kan het niet. Vervolgens wordt per mail bevestigd dat de kosten voor de offerte binnen 10 dagen teruggestort worden maar moet ik zelf na 17 dagen reclameren. Hopelijk ontvang ik het deze week eindelijk.

Besvarelse fra homeQgo
Alles was tot in de puntjes verzorgd,alle afspraken zijn vlot uitgevoerd.en er is netjes gewerkt,de enige rommel kwam van de gaten boren in spouwmuur.

Besvarelse fra homeQgo
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.