Hikershouse is The place to be als je kwaliteitsgear voor je hikersavonturen zoekt. Ik was een echte beginner en kreeg erg goed persoonlijk advies. Veel is te huren, online bestellen verloopt soepel.... Se mere
De gehuurde spullen bij HikersHouse waren van hoge kwaliteit. De organisatie eromheen was keurig, een mooie box met retour label werd thuis gestuurd. Iets meer meedenken over tijdigheid van de leverin... Se mere
Rugtas gehuurd. Zowel de rugtas als de service (heb m in Leiderdorp opgehaald) was top. Rugtas was als nieuw. Twee waterdichte tassen bijgeleverd. Prijs zeer acceptabel. Service: goede uitleg, rug... Se mere
Goed geregeld. Eenvoudig te bestellen. Duidelijke voorwaarden. Wordt geleverd in stevige boxen en kunnen ook zo weer terug inclusief retourlabel ect. Alles komt met instructies. Paar 'dingetj... Se mere
Wil je met de tent en rugzak eropuit maar vind je het zonde om alles aan te schaffen? Huur lichtgewicht kampeerspullen voor je volgende hike bij HikersHouse. Bij HikersHouse huur je alles voor je lichtgewicht hiking uitrusting. Daarnaast is een groot deel van de materialen ook te koop.
Sisalbaan 51, 2352 AZ, Leiderdorp, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Fijn om zulke specifieke spullen te kunnen huren en niet meteen te hoeven kopen. Goede service, met tijdige bezorging en heldere instructie voor retour zending.
Perfect geadviseerd, redelijke prijzen en goed verzorgde levering. En de borg was snel teruggestort.
Met totaal geen ervaring met GPS apparatuur ben je blij dat er iemand is die je direct helpt en het niet vervelend vindt dat je 10x op een dag belt omdat je het niet snapt.
Super tevreden met het matje wat ik gehuurd heb. Het kwam goed ingepakt en retour sturen was ook goed geregeld.
Prima service, snelle reactie op vragen.
Ik heb heerlijk geslapen op mijn matje, blij dat ik hem kon huren want aanschaffen had ik geen behoefte aan. Helemaal prima zo!
Duidelijke informatie, flexibel, goede materialen, vriendelijk en behulpzaam, snelle reactie via de mail.
Goed advies. Goede communicatie. Transport van gehuurde tent in stevige box. Retoursticker en verzendinstructies netjes meegeleverd. Heldere instructies tav opzetten tent.
Fantastische concept! Goede prijs, goede spullen, op tijd bezorgd (een paar dagen vroeg zelfs) en makkelijk om terug te sturen. Duidelijk instructies voor gebruik van equipment, en voor de terugzending. Borg ook op tijd terug.
Ze dachten goed mee en hielpen ook heel snel toen ik zelf nogal laat was met boeken. Echt super!!
De slaapzak kwam op tijd aan, was schoon en het retour sturen was super makkelijk.
Ik heb zeer goed en kundig advies gekregen over het huren van de juiste rugzak. Alles werd netjes thuis afgeleverd met een instructie hoe je je rugzak moet afstellen. 'klant = koning(in)' en dat maakt Hikershouse meer dan waard. Bedankt!
Goed omschreven producten met duidelijke foto's. Snelle levering en goede service. Vriendelijk aan de telefoon.
Duidelijke communicatie, goede tent, erg goede prijs-kwaliteitverhouding, helder proces. Kan het niet genoeg aanbevelen als je een tent wil huren om dat hier te doen!
Het gehuurde materiaal werd ruim op voorhand geleverd in een handige box eveneens te gebruiken om terug te sturen nadien.
Top materiaal !
Prima materiaal, redelijk geprijsd en uitstekende service wat betreft ophalen, opsturen en retourneren.
Aanrader om es materiaal uit te proberen zonder direct hoge kosten te maken. Ik zou er zo weer spullen huren!
Ontzettend goed geholpen met meedenken welke tent en slaapzak ik nodig had. Ik was redelijk besluitloos. Mijn vraag was nogal specifiek. Want ik ging met mijn paard een trektocht maken. Daarom was het gewicht ontzettend belangrijk. De manier van verzenden van de spullen en ook afhandelen is top. Zeker een dikke 10 uit 10 waard en ik zal zeker hier opnieuw huren.