Op de website staan de voorwaarden duidelijk vermeld. Bijvoorbeeld hoe te handelen in geval van een ongelukje/ schade bij de gehuurde spullen. Dus geen onverwachte verrassingen achteraf. Ik had wat sc... Se mere
Virksomheden har svaret
Hikershouse is The place to be als je kwaliteitsgear voor je hikersavonturen zoekt. Ik was een echte beginner en kreeg erg goed persoonlijk advies. Veel is te huren, online bestellen verloopt soepel.... Se mere
Virksomheden har svaret
De gehuurde spullen bij HikersHouse waren van hoge kwaliteit. De organisatie eromheen was keurig, een mooie box met retour label werd thuis gestuurd. Iets meer meedenken over tijdigheid van de leverin... Se mere
Virksomheden har svaret
Rugtas gehuurd. Zowel de rugtas als de service (heb m in Leiderdorp opgehaald) was top. Rugtas was als nieuw. Twee waterdichte tassen bijgeleverd. Prijs zeer acceptabel. Service: goede uitleg, rug... Se mere
Virksomheden har svaret
Wil je met de tent en rugzak eropuit maar vind je het zonde om alles aan te schaffen? Huur lichtgewicht kampeerspullen voor je volgende hike bij HikersHouse. Bij HikersHouse huur je alles voor je lichtgewicht hiking uitrusting. Daarnaast is een groot deel van de materialen ook te koop.
Sisalbaan 51, 2352 AZ, Leiderdorp, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super goede service. Afspraken worden nagekomen en als je vragen hebt helpen ze je verder.

Besvarelse fra Hikershouse
Super voor het huren (of kopen) van hikingmaterialen. Wordt op tijd verzonden (was vertraagd door PostNL en alsnog op tijd voor onze trip). Verpakken en instructies zijn duidelijk en ook de afhandeling na de huurperiode is duidelijk en goed gecommuniceerd. Volgende keer huren wij weer!

Besvarelse fra Hikershouse
Ze waren flexibel toen we de datum van onze vakantie en dus ook van de huur van de rugzakken een paar dagen wilden verzetten. We huurden de rugzakken ook iets korter dan oorspronkelijk gedacht en kregen zonder problemen geld terug. Ze dachten goed mee bij vragen.
Heel makkelijk te bestellen en een goede kwaliteit. En heel erg licht om op reis mee te nemen.
Mooie rugzak gehuurd, goede kwaliteit en fijne service! Zal hier zeker nogmaals huren/kopen.
Prima aanbod, prima prijskwaliteit verhouding, fijne en duidelijke communicatie, aanrader!
Heel goede zaak waar je goed geholpen wordt en mensen veel kennis van hun producten hebben. Ze weten heel goed welke tenten er op de markt zijn en wat de voor/nadelen van de verschillende tenten zijn. Ze nemen alle tijd voor je, Je kunt ook veel producten bij hen huren!
De spullen zijn van de hoge kwaliteit die beloofd is. Er wordt duidelijk gecommuniceerd en ook een beetje persoonlijk.
Service is top geweest! De tent en slaapzak waren echter niet gemaakt voor een natte hike in Schotland. Dit in tegenstelling tot andere deelnemers aan de reis die hun gear relatief goedkoop bij Decathlon vandaan hadden.

Besvarelse fra Hikershouse
Zojuist retour gekomen van het ‘wandelprobeerweekend’ georganiseerd door Hikershouse om jawel; allerlei soorten materialen uit te proberen (tent, matjes, kookstel, slaapzak, maaltijden, etc.) en daar ongeremd vragen over te kunnen stellen. Behalve een geweldig en duurzaam concept, was het ook nog eens rete gezellig met Joost en Evelien, die dit ongedwongen en perfect begeleiden vanuit hun brede kennis en ervaringsachtergrond.

Besvarelse fra Hikershouse
Joost heeft ons fantastisch geholpen met zijn kennis en kunde. Hij nam ruim de tijd om ons alle verschillende opties te laten zien en wist van alle producten de ins and outs. Echt een aanrader om via Hikershouse materialen te huren en te testen.

Besvarelse fra Hikershouse
Enkele benodigdheden stonden nog op 'uitverkocht' Na een bezoek in Leiderdorp en mailcontact zijn er wel mogelijkheden voor het bestellen en tijdig ontvangen en een vervangend artikel.
Duidelijke communicatie, heldere uitleg en betrouwbare afhandeling van de levering.
Precies wat het moet zijn!
Matje gehuurd om mee te gaan kamperen in de winter. Verzending in een makkelijk krat, retourlabel al voor je geprint zodat je daar zelf niet meer mee hoeft te klieren, en zelfs de tie-wraps bijgevoegd om de krat weer mee dicht te krijgen. Communicatie is helder, en de prijs fair voor wat je krijgt.
Borg ook weer binnen een paar dagen op de rekening, dus helemaal blij!
Lichtgewicht tent en slaapmat gehuurd. Deze had ik nodig voor een bergtocht, maar wilde zelf nog niet gelijk alles aanschaffen voor veel geld, daarom was ik blij dat deze huuroptie er is.
Alles keurig op tijd ontvangen, duidelijke instructies erbij voor de spullen en hoe terug te sturen.
Spullen zelf waren prima in orde, alles keurig netjes en schoon.
Terugsturen was ook makkelijk, terug in de doos, bijgevoegde sticker er op en afleveren bij het postkantoor.
Dit bedrijf is echt een aanrader!
Læs mere om andre typer anmeldelser.