Naast dat Reins top­schoenen verkoopt van het merk Bont, wordt de winkel ook gerund door een paar goede gasten. Het contact is prettig, de service netjes en de afhandeling snel. De schoenen van B... Se mere

Beste sneaker cleaner op de markt! Ik heb verschillende merken geprobeerd. Maar Reins protectie is by far de beste die ik tot nu toe ben tegengekomen. Daarnaast heb ik het ook gebruikt om mijn b... Se mere

1. Butik med udstyr til udendørssport

Increase your cycling performance on the road, in the dirt, on the track and in the mountains. Also custom made and heat moldable shoes!

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Je suis ravie d'avoir enfin trouvé des…

Je suis ravie d'avoir enfin trouvé des chaussures de vélos plus larges, moi qui porte des chaussures barefoot au quotidien, c'est un confort indispensable. Les mesures indicatives du site sont très précises pour faire un choix juste du premier coup ! L'envoi est très rapide. Tout est parfait !

10. februar 2026

Tout a été parfait

Tout a été parfait, Niels a répondu à toutes mes questions de manière cordiale et précise , j’ai choisis d’acheter chez vous grâce à Niels .Cdt

9. februar 2026

Top service en prachtige schoenen

De schoenen van Bont zijn echt perfect als je geen voeten hebt die gemodelleerd zijn naar een Italiaanse instapschoen. Mijn voeten zijn behoorlijk breed — zowel bij de tenen als bij de middenvoet — en Bont heeft hiervoor daadwerkelijk een bredere variant.

Let op: de maatvoering van Bont is een beetje eigenaardig. Neem echt een maatje groter en kies bij twijfel voor de brede versie.

22. december 2025

Very professional

Fast responds to e-mails.
Courteous and helpful in all questions.
I had to return-exchange an item for another.
They were quick in all steps of the process.
Very professional!

19. januar 2026

Beste sneaker cleaner op de markt

Daarnaast heb ik het ook gebruikt om mijn bril schoon te maken en het resultaat is echt bizar. Normaal moet ik mijn bril meerdere keren per dag schoonmaken. Maar nu blijven mijn glazen ook nog helemaal schoon.

Ze doen dus echt wat ze beloven en ik heb dan ook direct hun abonnement afgesloten. Ik ben fan!

20. marts 2026

Gerne wieder mit Reins!

Der Artikel war gut beschrieben, die Grössenwahl dank der Tabelle einfach. Bei der Bestellung wurde noch einmal bezüglich der Größe nachgefragt und Hilfestellung angeboten. Der Versand erfolgte zügig. Reins ist sehr zu empfehlen.

1. december 2025

Perfect!

Super fast AND friendly customer service.
I had a problem with a product - there were no discussions, only the goal of finding a solution for that sitaution. Thx niels & team reins

23. december 2025

Thank you

I don't know him personally, but I can say with certainty that he's a serious, professional person, the likes of which you rarely encounter.
I think his honesty is unique.
I had a problem, and he solved it quickly and impeccably.
I can only say thank you.

12. januar 2026