Heymommies Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De kolfset is effectief. Het komt met een handige draagbare etui. Je krijgt genoeg tools erbij. Het ziet er ook mooi uit. Makkelijk schoon te maken. - Enigste verbeterpunt is dat er soms wat m... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De borstkolf beschikt over meerdere modi en verschillende zuigsterktes, waardoor je de instellingen kunt aanpassen aan je eigen voorkeur. Hij is draadloos en oplaadbaar, wat het gebruik flexibel maakt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden met de dubbele borstkolf! Er zijn verschillende standen en ook een massagefunctie. Hij is echt ideaal voor mijn relactatie avontuur. De kolf is ook heel voorzichtig voor de tepels waardo... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Fijn product, maar niet geschikt voor full time kolven. Je kunt precies dezelfde kolf kopen op AlieExpress zag ik later. Ik heb een half jaar full time gekloft, het bewaarkoffertje had snel schimmelv... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Babyudstyrsbutik

Skrevet af virksomheden

Slimme en betrouwbare babyproducten voor moeders die gemak, comfort en kwaliteit zoeken exclusief ontwikkeld op basis van echte mama behoeften.

Verzending & garantie

Gratis verzending & 2 jaar garantie

Gratis verzending & 2 jaar garantie
Gratis verzending vanaf €100 en voor 21:59 besteld is de volgende dag in huis. Op alle producten zit 2 jaar garantie.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 82 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

167 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Zeker aan te raden

Erg tevreden over de handsfree kolf. Onderdelen kunnen in de vaatwasser. Fijn dat er verschillende standen op zitten. Dat maakt het kolven aangenamer wanneer je aanvoelt dat het even iets intensiever of lichter mag. En ook per kolf kun je programma’s kiezen. Fijn dat er ook een klokje op zit zodat je in de gaten kunt houden hoe lang je bezig bent. Schakelt na 20 minuten automatisch uit.

Zitten er ook wat nadelen aan? Als je de onderdelen niet goed in elkaar klikt dan kan het lekken en is zonde van de moeite die je doet. Je moet de kolven regelmatig opladen. Niet erg, maar moet je wel goed rekening mee houden.

3. oktober 2025

Besvarelse fra Heymommies

Hey Denise, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze handsfree kolf en de verschillende standen en programma’s zo prettig vindt! Ook heel waardevol dat je eerlijk deelt dat het goed in elkaar klikken en regelmatig opladen iets is om rekening mee te houden 🌿

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Hele fijne kolf, als je heel voorzichtig reinigt

Hele fijne kolf! Werkte bij mij heel goed en is ideaal om onderweg mee te kunnen kolven.
Enige nadeel vond ik dat de siliconen beschadigde na een aantal keer reinigen. Mogelijk te warm water gebruikt?
Zoek je een fijne kolf, die ten goede is van je productie en ook nog makkelijk onderweg te gebruiken is? Dan raad ik deze zeker aan! Als je de onderdelen maar voorzichtig reinigt.

15. juli 2025

Besvarelse fra Heymommies

Hey Anna, fijn om te horen dat onze kolf je zo goed heeft geholpen en ideaal is voor onderweg! Jammer om te horen dat de siliconen na een aantal keer reinigen beschadigd raakten, maar bedankt dat je dit ook eerlijk deelt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Handsfree kolf en flessenwarmer heel blij mee!

Ik heb de handsfree kolf besteld en de flessenwarmer. Beide gebruik ik regelmatig. Ik vind ze beide erg fijn in gebruik en gebruik ze dan ook regelmatig. Ik zou dit dus ook echt aan iedereen aanbevelen!
Het enige waar ik tegenaan liep is dat er 2 opladerdraden inzitten bij de handsfree kolf, maar dat is met een Usb kabel en ik had geen kop meer in huis waar je een usb op aan kan sluiten. Dat had ik zelf wel van tevoren willen weten of dat ze zo een usb kop erbij hadden geleverd zodat je het meteen kan opladen. Wel fijn dat alles opgeladen wordt opgestuurd dus je kan het meteen in gebruik nemen.

26. januar 2026

Besvarelse fra Heymommies

Hey Soraya, fijn om te horen dat je zo blij bent met zowel onze handsfree kolf als de flessenwarmer en ze regelmatig gebruikt! Ook bedankt dat je eerlijk deelt over de USB-kabel en adapter, dat nemen we zeker mee.

Great

So far delivery went well. Product works good as well. Even after using the pumps myself a lot I was still able to keep it all nice and clean and resell them again via Vinted not too long ago. Very happy with the pumps, service and delivery. It’s not a speedily delivery so just order on time.

24. marts 2025

Besvarelse fra Heymommies

Hey, thank you for sharing your experience. We’re so happy to hear you’re pleased with the pumps, service and delivery, and that you also find them easy to keep clean!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ontzettend fijne kolf!

Wat een ontzettend fijne kolf!

In het begin vond ik het best lastig om mijn weg te vinden in de wereld van borstvoeding en kolven er is zó veel keuze. Uiteindelijk ben ik voor HeyMommies gegaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

De kolf ziet er mooi uit, wordt geleverd met veel handige extra onderdelen en verschillende tepelmaten, wat echt een groot pluspunt is. Ook de hoes is super praktisch: ruim genoeg om alles netjes in op te bergen én om bijvoorbeeld bewaarzakjes mee te nemen.

En het allerbelangrijkste: hij doet precies wat hij moet doen en werkt echt heel goed. Absoluut een aanrader!

Besvarelse fra Heymommies

Hey Sciarel, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze kolf en er geen moment spijt van hebt gehad! Ook heel leuk dat de extra onderdelen, verschillende tepelmaten en de hoes je zo goed bevallen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uiteindelijk is het probleem van geretourneerd product goed opgelost door Vera.

In december een kolf gekocht, geretourneerd want defect. Duurde even voordat ik hem kon retourneren, maar uiteindelijk is het probleem netjes opgelost en is de kolf geretourneerd en heb ik mijn geld terug ontvangen. Uiteindelijk van de week nam Vera contact met mij op, zij heeft mij goed geholpen en heeft mij het gevoel gegeven dat er geluisterd werd.

Hey Marielle,

Wat vervelend dat dit zo wordt ervaren. Zoals per email besproken, hebben wij hierover inmiddels 2 keer contact gehad met onze bank en het bedrag is vanuit onze kant echt teruggestort naar de creditcardrekening waarmee is betaald.

Bij een creditcardterugbetaling kan de verwerking aan de kant van de ontvangende bank helaas langer duren. Dat ligt op dit moment dus bij je eigen bank.

Jammer dat hiervoor nu wel zo’n review wordt achtergelaten.

Team Heymommies

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super tevreden van de heymommies…

Super tevreden van de heymommies borstkolf! Ik heb er 2 besteld en gebruik ze al sinds januari. Tot heden nog geen problemen ondervonden. Ik zou deze echt aanraden aan andere mommies!
Ik kolf er toch wel wat ml mee en de borsten voelen goed leeg na het kolven.

Besvarelse fra Heymommies

Hey Jana, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze borstkolf en er al sinds januari zonder problemen gebruik van maakt! Ook heel mooi dat je er goede opbrengst mee hebt en je borsten na het kolven goed leeg aanvoelen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle verzendig en hele fijne…

Super snelle verzendig en hele fijne kolven! Super handig dat ze draadloos zijn dus dat je tijdens het kolven niet hoef stil te zitten! Dikke aanrader!

16. marts 2025

Besvarelse fra Heymommies

Hey Anouk, fijn om te horen dat de kolven bevallen en bedankt voor je review :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er is mij netjes gevraagd of ik een…

Er is mij netjes gevraagd of ik een review kon schrijven nadat wij een defecte motor hadden en dit direct na het aanleveren van een video is opgelost. Mijn vrouw maakt er vee gebruik van en ons kleine monster geniet er ook van. Dikke prima dus!!

2. marts 2026

Hey Max,

Super bedankt voor het achterlaten van een review!

Fijne ervaring gehad met Heymommies

Fijne ervaring gehad met Heymommies. Wij kochten hier een flessenwarmer en borstkolf die nu prettig gebruikt worden!!!

Ordernummer 2504

6. marts 2026

Hey Sander,

Super bedankt voor het plaatsen van je review en fijn dat beide producten goed bevallen!

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Ik heb een flesopwarmer bij jullie besteld en ontvangen, maar na een paar dagen valt het apparaat telkens uit. Ik heb meerdere keren gemaild om dit probleem te melden, maar ik heb nooit een reactie gekregen.
Wat nog erger is: wanneer ik met een andere account een bericht stuur met de vraag om iets te bestellen, krijg ik wél direct antwoord. Blijkbaar reageren jullie alleen snel als er geld binnenkomt, maar niet wanneer een klant een probleem heeft.
Dit is absoluut onprofessioneel en zeer teleurstellend. Door deze ervaring zal ik hier nooit meer bestellen en ik raad anderen dit bedrijf ook niet aan.

4. februar 2026

Hey Simo,

Erg vervelend om te horen dat het je niet lukt om met ons in contact te komen, ik probeer er echter achter te komen wat jouw contact gegevens zijn maar kan deze niet vinden. Ik zou graag met je in contact willen komen.

Liefs Jessica

11-04-2026 - Na meerdere pogingen zijn wij niet in contact kunnen komen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bestelde bij heymommies een…

Bestelde bij heymommies een flessenwarmer als cadeau voor mijn nicht haar eerste baby en ze vind het een top ding!! Ze gebruikt hem niet mega veel maar als ze buiten de deur gaat is dit mega handig, kwaliteit is ook enorm hoog. ik raad het aan!

9. februar 2026

Hey Rick,

Enorm bedankt voor het plaatsen van je review en wat goed om te horen dat je nicht het een top ding vindt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijne ervaring met deze webshop

Super fijne ervaring met deze webshop, we bestelde hier een borstkolven set + flessenwarmer en deze kwamen netjes binnen. Vriendin is er super tevreden mee en heeft het haar vriendinnen ook aangeraden!! Top top
Top

4. marts 2026

Besvarelse fra Heymommies

Hey Daan, super bedankt voor het plaatsen van je review en wat fijn om te horen dat je vriendin hier tevreden mee is.

Vriendelijke groet team heymommies

Still waiting..

I'm extremely disappointed with the communication from this company. The information provided in their emails is very poor and unhelpful. The promised delivery time has not been respected — it has now been 8 working days since I placed my order and I still have not received the product. This level of service is very frustrating.

10. marts 2026

Hey Constanza,

Our sincere apologies for the experience. You are right that your shipment was severely delayed, and that is absolutely not how we want things to go. We have been trying to reach out to you to arrange a compensation refund, but so far we have not received a response from you. Could you get back to us so we can make this right? We would really like to sort it out for you.

Regards
Team Heymommies!

Update 16-06: Not able to get in contact for a refund.

Geweldig! Geweldig

Geweldig, gehaald voor mn vrouw. En ze maakt er optimaal gebruik van, geen klachten gehad, echt top!

10. marts 2026

Besvarelse fra Heymommies

Hey Skye, super bedankt voor het plaatsen van de review en fijn om te horen dat hij bevalt!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had voor het eerst een bestelling…

UPDATE!! Dit is mijn ordernummer ORDERID#2534. Bekijk mijn mails maar nogmaals! Ik werd nog onlangs gecontacteerd via de Whatsapp om mijn review te verwijderen, ook meermaals mails ontvangen van hen om het te verwijderen. Nu beweren ze hieronder dat ze mijn naam niet herkennen maar toch stuurde Vera een bericht naar mijn privé nummer. Ik kan gerust het gesprek overal posten!!! Onprofessioneel en oneerlijk zulke bedrijven moet je zeker niet vertrouwen. Mijn review ga ik niet verwijderen, ze hebben 0 empathie voor moeder en kind mijn productie is door hun enorm achteruit gegaan met de eerste weken.

Ik had voor het eerst een bestelling geplaatst bij heymommies. Jammer maar helemaal niet tevreden over de klantenservice. Je krijgt amper een antwoord op je mails. Na mijn bestelling had ik een e-mail ontvangen dat er toch geen voorraad meer is (foutje van hun website), er werd gevraagd of ik mijn bestelling wilde annuleren of wachten tot dat dat terug voorraad is. Ik stuurde meteen terug en wilde het annuleren kreeg weken lang geen antwoord tot ze terug voorraad hadden, plots stuurde ze dat annuleren niet meer mogelijk was, pakketje was opgestuurd vervolgens nog 1,5 week later geleverd. Ik had ondertussen een andere toestel besteld was er van overtuigd dat ze mijn bestelling gingen annuleren. Nu wacht ik op een retour label, vermoed dat dit ook zal duren tot de retour termijn eindigt en ga ik de kosten moeten betalen, terwijl dat het hun fout is. Eerste en de laatste keer dat ik bij heymommies bestel.

9. marts 2026

Hey Filiz,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat je beschrijft. We willen dit graag oplossen, maar we herkennen deze ervaring en de naam niet terug in ons systeem. Zou je hier een mailadres of ordernummer willen achterlaten? Dan zoeken we het direct voor je uit en nemen we persoonlijk contact met je op.

Liefs

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Defecte kolf en geen respons meer na melding.

2 kolven gekocht bij heymommies. In eerste instantie heel blij ermee. Totdat 1 motor van de kolven begon na te laten en de kolf niet meer werkte. Mail gestuurd en eerst heb je contact met een AI/automatische assistent die na meerdere vragen de order pas doorzet naar een echt persoon als de gevraagde bewijsstukken goedgekeurd zijn. Uiteindelijk een nieuwe motor thuis gestuurd gekregen met als extra bewaarzakjes. Alleen deze motor leek niet helemaal nieuw. Maar goed uiteindelijk toch gaan kolven, na 2 sessies stopte ook deze motor met dezelfde defecten als de eerste onder het kolven.

Dus wederom niet meer verder kunnen kolven en weer een mail gestuurd. Hierop komt steeds het antwoord u vraag wordt doorgezet maar tot op heden geen respons meer ontvangen.

Uiteindelijk begint de kolf wat ik nog over had ook dezelfde defecten te tonen, alleen deze start dan wel weer op en de andere helemaal niet. Ook aangeboden om alle 3 de kolven/motors terug te sturen zodat ze zien dat het waar is wat gemeld wordt. Maar helaas geen respons.

Mijn advies spaar liever door voor een duurdere kolf want dit blijkt bij problemen waar jezelf niks aan kan doen een trieste afhandeling te zijn.

8. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Inmiddels al ruim 1,5 maand probeer ik…

Inmiddels al ruim 1,5 maand probeer ik mijn kolf apparaat om te ruilen of te laten maken etc. Na meerdere filmpjes zowel via mail en via hun eigen chat op de website waarin je duidelijk ziet en hoort dat het apparaat stuk is krijg ik vanuit het bedrijf geen oplossing. Mijn productie is gigantisch terug gelopen omdat ik afhankelijk was van de kolf. Ik wil nu geen nieuw apparaat meer maar mijn volledige aankoop bedrag terug!

8. marts 2026

Hey Macy,

Wat vervelend dat dit zo lang heeft gespeeld, en onze oprechte excuses voor het ongemak, juist omdat je afhankelijk was van de kolf. Fijn dat we inmiddels contact hebben gehad en het volledige aankoopbedrag aan je hebben terugbetaald. Nogmaals sorry voor de moeite die het je heeft gekost, en bedankt voor je geduld.

Liefs Ver

Alles gaat mis

Misschien had ik gewoon pech maar bij mijn bestelling ging eigenlijk alles mis. Voorraadfout op de site waardoor de levertijd met een week werd verplaatst. Het was voor een babyshower dus dat was een domper maar ik kreeg toen toch een track en trace dus verwachten het toch nog op tijd in huis want kreeg verder geen reactie meer op mijn mail. Pas na de babyshower kreeg ik bericht dat het de 25e zou worden verstuurd. Ik vroeg voor die tijd of het adres kon worden gewijzigd want de gebruiker woont niet in mijn buurt en de babyshower was immers al geweest. Dit kon zogenaamd niet want het was al verstuurd maar tot op heden heb ik geen kolfset ontvangen en het is al 3 maart. Ik vind de communicatie slecht en onbetrouwbaar. Het zal dan wel om dropshipping gaan, dat zou de problemen verklaren maar communiceer aub beter.
Hopelijk ontvang ik mijn bestelling nog.

17. februar 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.