Ik ben vriendelijk benaderd. Het was wel duidelijk dat men onderbemand staat; tijdens de afspraak om de auto op te halen was het even zoeken wie ons zou helpen, maar na 3 kwartier werden we te woord g... Se mere
Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL
Virksomheden har svaret
Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwa... Se mere
Virksomheden har svaret
Vandaag zonder afspraak even langsgereden bij Hedin Service in Wormerveer voor een liter olie. Omdat dat niet voorradig was werd mij aangeboden dat een monteur even naar mijn oliepeil zou kijken. W... Se mere
Virksomheden har svaret
Voor mijn APK en onderhoud moest ik naar de werkplaats in Wormerveer gaan. Helaas was het mij niet mogelijk erheen te gaan wegens omstandigheden. De werkplaats medewerker zorgde ervoor dat de auto we... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Hogeweg 8, 1521 AZ, Wormerveer, Noord-Holland, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Ik heb een klacht ingediend bij Hedin Automotive over de vestiging in Wormerveer. Uiteindelijk kwam die klacht juist bij dezelfde vestiging terecht. Ze beloofden mij dat ze mijn bedrijfswagen eindelijk zouden repareren.
Het probleem was een storing in de airbagmodule. Sinds maart ben ik bezig met afspraken maken, mijn bedrijfswagen telkens achterlaten, tijd verliezen en inkomsten mislopen. Ondanks al die maanden is het probleem nog steeds niet opgelost.
De laatste keer heb ik mijn bedrijfswagen zelfs tijdens mijn vakantie achtergelaten, zodat ze alle tijd hadden om de reparatie uit te voeren. Toen ik terugkwam van vakantie, dacht ik dat alles eindelijk in orde zou zijn. Helaas was de wagen opnieuw niet gerepareerd.
Dit is absoluut onacceptabel. Maandenlang word je aan het lijntje gehouden zonder enig resultaat. De communicatie is slecht, afspraken worden niet nagekomen en de service is ver beneden de maat.
Mijn bedrijf zal nooit meer gebruikmaken van Hedin Automotive. Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat ook mijn zakenpartners er niet naartoe gaan. Wij hebben een groot aantal Opel-bestelwagens en zijn afhankelijk van een betrouwbare en snelle service. Hedin Automotive heeft bewezen dat zij die niet kunnen bieden.
Mijn conclusie is duidelijk: Hedin Automotive is een enorme teleurstelling. Ik kan dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Snel en behulpzaam en vriendelijke personeel. Goede uitleg van reparatie.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Altijd oplossingsgericht en super klantvriendelijke dienstverlening van zeer bekwame en professionele medewerkers, zowel aan de balie als op de werkplaats. Dank jullie wel!

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Na aanvankelijk wat problemen is de auto perfect afgeleverd met daarbij persoonlijke service. Top.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Heel vriendelijk en behulpzaam baliepersoneel. Ik ervaarde persoonlijke aandacht en kundige informatie.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Vooraf duidelijk informatie over de kosten .
Netjes geholpen

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
De faciliteiten van de wachtruimte waren prima.
De klantvriendelijkheid door open communicatie en het te vriendelijk te woord staan van binnenkomende kan zeker wel beter; ipv schaapachtig naar het computerscherm te blijven kijken.
"Goedemiddag, ik kom zo bij u. Nog een klein moment geduld alstublieft" is toch wel het meest minimale wat er gecommuniceerd kan worden.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
De ontvangst was vriendelijk en netjes en er werd vooraf duidelijk verteld wat de kosten waren. Ook nadat de onderhoudsbeurt klaar was werd ik netjes geholpen. Ik had aangegeven dat er een probleem was met de speaker in het voorportier. Na afloop werd mij verteld dat deze zou worden vervangen onder garantie. Er werd ook gelijk een vervolg afspraak ingepland

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer
Goed geholpen gratis koffie thee soep
Wachten tot de auto klaar was duurde niet te lang
Jammer dat garage verdween uit Alkmaar