Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Hogeweg 8, 1521 AZ Wormerveer, Noord-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkopers lieten mij zelf op m’n gemak rondlopen en een keuze maken zonder mij iets op te dringen . Vriendelijke medewerkers .

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bijna alle mankementen zijn nog aanwezig. Alleen de ruitensproeiers zijn vervangen. Jammer. 28ste moet die weer terug, voor dezelfde problemen. Het fluitgeluid is nog steeds aanwezig. Ik ri... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en vlotte uitleg van degene achter de receptie. Fijn ook dat ik een fiets kon lenen. Duidelijke prijsopgave, geen verrassingen.

Virksomhedsoplysninger

1. Opel-forhandler
  2. Autoværksted
  3. Bilforhandler
  4. Privatchauffør

Om Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Skrevet af virksomheden

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

780 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ben goed geholpen,maar blijf het gebrek aan goede service vinden dat mijn auto niet gewassen kon worden.

Ik ben goed geholpen. De onderhoudsbeurt is goed gedaan. Op mijn verzoek om de auto,uiteraard tegen betaling, voor mij te wassen in de wasstraat kon, jammer genoeg, niet worden ingegaan. De wasbeurt moest ikzelf regelen.

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was verrast dat er nadat ik de …

Ik was verrast dat er nadat ik de auto had gebracht er geen onderhoud werd gedaan? Ook geen Keuring
Het is wel zo dat ik de auto inlever! Dit op 12 08 A.S dus het was eigenlijk een vergeefse reis naar Wormerveer geweest!

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en vlotte uitleg van degene…

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bijna alle mankementen zijn nog…

Bijna alle mankementen zijn nog aanwezig.
Alleen de ruitensproeiers zijn vervangen.
Jammer.
Ik rij al een jaar met geluide en bellen die blijven hangen, die pas later weggaan, nadat ik een aantal minuten heb gereden.
Hopelijk wordt het deze keer wel serieus genomen, want het is allemaal tijdens de garantie vermeld.
Ik hoop, dat we dit goed kunnen afsluiten.
Ik wil hem ook graag bij de dealer zelf blijven onderhouden in de toekomst na het verlopen van de garantie.
Ik heb hem van de eerste eigenaar.

Reza Hassan Tehrani

22. juli 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsbezoek niet naar volle tevredenheid is geweest. Met je afgesproken werkplaatsbezoek op 28 augustus gaan we in ieder geval voor de 5* beoordeling. Fijne week gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima voorlichting en afwikkeling.

Prima voorlichting en afwikkeling.

1 opmerking: ik kon bij de bevestiging aangeven dat er een persoon naar mijn auto kwam voor de waarde voor een inruil.
Dit is niet gebeurd..

3. august 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Ik zet het door naar mijn collega van de vestiging voor een verder opvolging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer. We gaan dan voor de 5*.

Reparatie is netjes uitgevoerd

Reparatie is netjes uitgevoerd!
Communicatie kan beter , moest zelf contact opnemen over de stand van zaken .

3. august 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Ik zet het als verbeterpunt door naar de vestiging. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alles is voor een NIET verstandelijk beperkt persoon onbegrijpelijk !!

Vreselijk en ik ben opgelucht dat ik alsnog mijn auto gerepareerd op heb kunnen halen. Dit nadat hij vanaf 22 juni tot 27 juli bij Hedin geparkeerd, binnen en buiten de garage aan de Hogeweg heeft gestaan.

1. august 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling. Ik zet het door naar mijn collega van de vestiging om het verder op te pakken. Een fijne dag gewent.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Online afspraak maken vond ik prettig…

Online afspraak maken vond ik prettig maar nadeel is wel dat je geen bevestiging krijgt van je gemaakte afspraak en de servicebeurt was heel snel

1. august 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Een bevestiging van de afspraak wordt wel verstuurd, wellicht in de SPAM box terecht gekomen. Een fijne dag gewenst en we zien je graag weer.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik werd eerder gebeld omdat een…

Ik werd eerder gebeld omdat een document van mijn auto niet correspondeerde met de fabrieks gegevens en dat wilde de garage in orde maken. Ik kon langskomen en na het afgeven van de sleutel en een kwartiertje wachten was alles in orde. Ochtends zag ik in het dashdat ene band niet de juiste druk had en wilde dat zelf oplossen maar dat probleem was ook verholpen zag ik toen ik wegreed

29. juli 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Perfect dat alles weer voor je is geregeld. Een fijne zonnige dag gewenst en we zien je graag weer.

vakkundig personeel

vakkundig personeel

13. juli 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne week gewenst en we zien je graag weer!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Sinds 1988 tevreden klant, echter…

Sinds 1988 tevreden klant van Garage Zwart Wormerveer (en volgende namen, nu dus Hedin) ik heb het onderhoud van 4 daar gekochte Opel Omega’s en mijn huidige Insignia aan hen altijd toevertrouwd.
Echter bij de apk en onderhoudsbeurt in juni 2025 heeft men verzuimd mij te melden dat alle remblokken spoedig aan vervanging toe waren, cq eigenlijk vervangen moesten worden.
Vandaar de onprettige verrassing dat bij de apk keuring van juni 2026 bleek dat door te lang doorrijden met versleten remblokken nu ook alle 4 remschijven vervangen moesten worden.
Een dure en voorkombare reparatie. Ik had sinds de vorige keuring slechts 11000 km gereden.
Mijn klacht hierover resulteerde weliswaar in een korting op de rekening, maar het bleef een dure evaring. Bovendien was ik hierdoor mijn auto ruim een week kwijt.
Kortom, een kleine deuk in mijn vertrouwen in deze verder prettige garage.

2. juli 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je beoordeling en toelichting. Heel vervelend dat je werkplaatsverzoek dit keer niet naar volle tevredenheid is geweest. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer! We gaan dan weer voor de 5*!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kon wachten tijdens de afspraak en…

Ik kon wachten tijdens de afspraak en ik werd vriendelijk geholpen en geadviseerd.

13. juli 2026

Besvarelse fra Opel-dealer Hedin Automotive - Wormerveer

Bedankt voor je 5* beoordeling en toelichting. Fijne dag gewenst en we zien je graag weer!