In eerste instantie geschrokken door de kosten. Mijn complimenten voor de werkplaats, ze hebben alles op alles gezet om mijn auto de vrijdag van mijn vakantie gereed te hebben, zodat ik met een Vei... Se mere
Smaragdlaan 5-15, 2132 VX Hoofddorp, NL
Virksomheden har svaret
Vriendelijke medewerker en er wordt samen gekeken naar een goede deal. Probeert mee te denken. De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de aut... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zeer tevreden over de aankoop van een 2e hands Ford Kuga bij Hedin in Hoofddorp. Ik ben een goed geholpen door Alex, een jonge enthousiaste jongeman en bijgestaan door de verkoopleider William.... Se mere
Virksomheden har svaret
service is prima maar wachttijd is lang, en het is vervelend als er geen bekertjes bij het koffieapparaat staan.
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Smaragdlaan 5-15, 2132 VX, Hoofddorp, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg werkzaamheden met geschatte kosten voor standaard onderhoudsbeurt, maar uiteindelijk minder werkzaamheden/kosten dan gepland. Wel zo eerlijk.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
In eerste instantie geschrokken door de kosten.
Veilige auto op reis kon.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Je moet 10 minuten van tevoren aanwezig zijn, 07:50 was ik er en als de auto dan 08:20 de garage wordt ingereden, vindt ik dat best lang

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
De medewerker was helaas niet zo goed op de hoogte van de belangrijke onderhoudspunten etc van de auto. Ook klopte niet alles wat in de advertentie stond (stond dat het all season banden waren, maar waren winterbanden).

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Alles was gewoon goed ze nemen de tijd en dwingen niet tot koop

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Geleverde werk tijdens APK beurt / factuur niet conform afspraken vooraf.
Derhalve is het factuurbedrag te hoog.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Ik werd meteen netjes geholpen en er werd uitgezocht wat het probleem was. Daarna meteen vervangend vervoer geregeld toen het probleem was vastgesteld.

Wiel wissel ging soepel en een update om meer km te rijden op de 80% accu

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Reeds een uitgebreide survey ingevuld voor Ford Services.
Daar staat mijn info duidelijk in.
Ik zou nog steeds teruggebeld worden door Ford Service Nederland n.a.v. een mail in maart jl.
Durft een manager contact met mij te zoeken???
NB. Bij de info digitale onderhoud gegevens staan er 2 grote reparaties niet in.. zeer vreemd.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Prima service, en via de overzichtsfilmpjes van de monteur ook goed inzicht gekregen in de werkzaamheden.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive - Hoofddorp
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.