Wij werden superfijn geholpen omdat wij onze vorige Dacia ook hier hadden gekocht en het tijd werd voor een nieuwe, maar er werd niks opgedrongen of gepushed omdat we eerst nog het een en ander moeste... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Na 3 maanden zelf weer gebeld of onderdeel binnen was. Was binnen maar werkbon kwijt. Ook 3 maanden op een ander onderdeel gewacht. Gelukkig kreeg ik uit coulance een leenauto
Virksomheden har svaret
Voor het eerst een auto via internet gekocht zonder proefrijden. In contact gekomen met Maarten Goossens van Hedin in Veghel voor een Dacia Jogger voor mijn vrouw die op website werd aangeboden. Auto... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Dacia-dealer Hedin Automotive
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktoplysninger
Eindhoven, Den Bosch, Oss, Tilburg, Valkenswaard, Veghel, Holland
- 088 292 89 89
- info.dacia@hedinautomotive.nl
- hedinautomotive.nl/dacia
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
de ontmoeting bij de receptie is altijd…
de ontmoeting bij de receptie is altijd heel vriendelijk en de monteurs eveneens en als je vragen hebt over de auto namen ze alle tijd om je te helpen.
meestal is er een leenauto indien nodig ook al was gezegd dat er geen beschikbaar was.

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
de afstand naar de garage is veel te…
de afstand naar de garage is veel te ver. bij jullie garage in kerkrade heb ik veel nieuwe autos gekocht, maar in jullie vestiging in Heerlen zal ik dit niet meer doen.

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
We kwamen onaangekondigd met een…
We kwamen onaangekondigd met een brandend oranje lampje op het dashboard en dit werd meteen adequaat nagekeken en verholpen

Klasse service
Superfijne werkplaats goede service en vooral het fijne personeel is ook de reden dat ik daar nieuwe auto's koop

Vriendelijke service!
Ik had een probleem met het losmaken van mijn lpg adapter. Ik werd vrijwel direct geholpen en kreeg een duidelijke uitleg hoe ik dit de volgende keer kan voorkomen. Bedankt!

Alles
Alles, duidelijke afspraken, deze ook nakomen. Auto spik en span terug!!! Zeer tevreden
goede service
snelle afspraak om de klacht te verhelpen.
vriendelijken beleefd personeel.

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Nog niet opgelost, toch tevreden
Hoewel het probleem niet direct verholpen kon worden, ben ik toch zeer tevreden. Er werd gelijk een vervolg afspraak gemaakt, nadat er precies en eerlijk werd uitgelegd wat er aan de hand is. Omdat de auto wel veilig gebruikt kan worden is deze weer in orde gemaakt voor gebruik. Zeer vriendelijke medewerkers, waarvan je de aandacht en service krijgt die je als klant mag verwachten.

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Super vriendelijk en deskundig personeel.
Super vriendelijk personeel.
Deskundig, goede voorbespreking.
Werkzaamheden worden besproken en toegelicht

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Vandaag 30 maart de eerste beurt van…
Vandaag 30 maart de eerste beurt van mijn in april 2025 gekochte Dasia Duster 130 extreme
Vriendelijk personeel en exstra voor de medewerker die mij in de auto geholpen heeft om mijn tel dasia app te configureren met mijn Dasia geweldige auto

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Eenvoudig om de afspraak via internet…
Eenvoudig om de afspraak via internet te plannen en daarna is alles uitgevoerd conform de afspraak.
Zeer tevreden over deze garage die al meerdere jaren deze hoge kwaliteit vasthouden.

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Geen lange wacht tijd vriendelijk…
Geen lange wacht tijd vriendelijk personeel en een goede service

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Eigen auto is niet te parkeren bij garage, alles staat vol.Leenfiets slechte kwaliteit, geen handrem.
Vriendelijk goed geholpen

Besvarelse fra Dacia-dealer Hedin Automotive
Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer…
Ik was nog nooit bij deze Dacia dealer geweest het ging eigenlijk alleen maar om het vervangen van een voorlamp
Maar de mevrouw achter de balie die mij te woord stond zorgde er wel voor dat ik zeker terug kom
Reden hiervoor is haar vriendelijke duidelijke kennis en persoonlijke manier waarop ze mij te woord stond
Het gevoel dat je gehoord wordt
Voor mij een lange tijd geleden dat ik dit soort mensen tegen kom in hun beroep.
Dat gaf bij mij wel een binnenkomer om deze garage uit te proberen
Dus ik kan dan pas 100 procent ervaren hoe deze garage werkzaam is wanneer ik mijn wagen aldaar voor onderhoud terug breng tot de volgende keer
JB

Alles prima gerepareerd.
Alles prima gerepareerd.
Transparant aan de voorkant, zodat je weet wat de rekening uiteindelijk is.
Blij met deze auto garage.

Een heel fijn ontvangst
Duidelijk aangegeven wat ze van mij nodig hebben. Ik heb goed kunnen uitleggen wat ik als probleem ervaar met de auto

Geweldig bedrijf
Netjes ontvangen door baliemedewerker. Is uitgelegd welke werkzaamheden uitgevoerd zouden worden.
Bij bijzonderheden zou men contact opnemen met mij .
Bij ophalen van de auto bleek dat ze de gewassen en gestofzuigd hadden.
Top bedrijf Hedin !