Melding gemaakt via de site Verzendlabel aan gemaakt allemaal gemakkelijk Opgestuurd ik kreeg een melding van ontvangst , dat ging mooi vlot allemaal telefoon wordt beoordeeld ging ook goed , all... Se mere
Virksomheden har svaret
Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Se mere
Virksomheden har svaret
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Se mere
Virksomheden har svaret
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede begeleiding gehad bij schade formulier procedure

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Zonder al te veel heisa is onze schade opgelost

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
De service is gewoon weg top . Meer kan ik er niet over zeggen

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Ik had eerder gemeld dat de monteur van alles had geprobeerd maar het probleem was niet opgelost.
Harmony heeft later contact opgenomen en alles netjes geregeld,ik kon een nieuwe wasmachine kopen , grotendeels op hun kosten.
Supergoed en eigenlijk ook best snel opgelost
Hilde daarvoor.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Lang wachten op reparatie en het retour sturen van het product van +/- €600 was om te huilen kwam in een kapotte doos aan zonder bescherming echt slechte service ,maar gelukkig wel alles gerepareerd

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Ik had problemen met mijn wasdroger,die kon niet meer gemaakt worden.Maar door de extra verzekering mocht ik een nieuwe droger uitzoeken met de oude aanschaf waarde.Bedankt voor de snelle reactie van Harmony

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Mijn claim is goed en netjes afgehandeld door Harmony

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Slechte communicatie, reparatie duurde onnodig lang en batterij lijkt nog steeds niet goed te zijn.
Ik heb dus ook geen overzicht gekregen wat ze precies hebben gedaan.
Amateuristische organisatie.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Super snel en zonder gedoe afgehandeld. Binnen 10 dagen was de schade aan de iPad hersteld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Direct doorgestuurd naar CE repair voor reparatie van mijn koelkast. Prima geregeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Een hele goede verzekeraar !
Wij hadden een bijverzekering van de tv bij hun ,
En helaas ging de tv kapot binnen het aflopende verzekering ,
Alles vergoed gekregen en snelle afwerking 👌
CHAPEAU

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Professionele afhandeling. Geen enkele negatieve commentaar.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
De afhandeling van mijn schadeclaim door Harmony is onnodig traag en erg onprofessioneel. Er is geen duidelijke communicatie of planning. Er wordt zelfs om dingen gevraagd die helemaal niet in mijn polisvoorwaarden staan. Dit veroorzaakt alleen maar extra vertraging.
Ik zit al veel te lang zonder telefoon (9 dagen) en moet alles zelf najagen. Voor een verzekeraar waar ik al jaren premie aan betaal, vind ik dit onacceptabel. Op basis van mijn ervaring kan ik Harmony niet aanraden.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Na het melden van een defect aan een AEG droger, 2,5 jaar geleden gekocht bij BCC met een No Worry aanvullende verzekering, zou een monteur contact opnemen. Uiteindelijk moest ik zelf contact zoeken met de reparateur. In eerste instantie leek ik een eigen risico te moeten betalen, maar na bemiddeling van Harmony is de reparatie als fabrieksgarantie kosteloos afgehandeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
na constatering door monteur dat de wasdroger kapot was kregen we zonder problemen de aankoopwaarde vergoed.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Prima schade afhandeling en heldere/snelle communicatie.