Grøften Anmeldelser

1,8

Desværre skal man give mindst en stjerne, men hvis jeg kunne havde jeg givet nul. Vi bestilte 2 x wienerschnitzel og fik så tynd en skysauce med grim smag, tørre overstegte kartofler med skræl der va... Se mere

Det der pift over maden, som vi altid har sat pris på, savnede vi de sidste par gange... Sildemaden var OK, men den rørte tatar, som tidligere var en delikatesse, ankom iskold og lige fra køleskab... Se mere

ville bestille 2 helstegte rødspætter d 1/12-2025,men oplystes "det var mest om sommeren" hvilket jo er i strid med "spis ikke fisk i måneder uden R". Jeg fik så en hakkebøf som var uden smag & und... Se mere

Årets åbningsdag i Tivoli...Om aften Grøften glemte vist deres smagsløg, evner til kvalitets indkøb af råvarer og helt alm. Evner i at tilberede maden... Kold skipperlabskovs, uden smag... K... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super lækker andesteg...!

Vi havde stort set en meget fin oplevelse i Grøften en tirsdag aften i december. Eneste anke var faktisk kun den lidt fortravlede velkomst vi fik i døren, hvor så mange mennesker var på vej ud og ind at døren stod åben. Da der ingen stod til at tage imod os (vi havde reserveret) stod vi lige indenfor den åbne dør, og fik ikke lukket den bag os, da vi var lidt usikre på hvor langt vi måtte gå frem uden at være blevet taget imod. Da den travle “dørmand” så kom blev vi spurgt om vi ville være søde at komme helt ind og lukke døren så vi ikke lukkede varmen ud. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg synes det kan virke så nedladende som voksent menneske at blive bedt om at være sød at gøre noget. Det virkede lidt arrogant på os. MEN når det så er sagt (og så var det jo ikke værre), så havde vi en meget fin oplevelse af maden, som vi havde bestilt på forhånd samtidig med bordreservationen. Vi fik and med klassisk juletilbehør, og den sad altså lige i skabet! Et lækkert konfiteret andelår og et STORT rosastegt stykke bryst til hver. Meget gavmild mængde kød! Dertil rigtig god hjemmelavet rødkål og hvide og brune kartofler med sovs. Ikke nok sovs i skålen til vores behov, men vi bad bare om mere og fik det med det samme. Rigtig god madoplevelse. Og rigtig sød, smilende og opmærksom tjener. Synd det lige kom til at fylde det med velkomsten, det tog lige en stjerne, da man ikke kan nøjes med en halv. Men vi har da helt sikkert mod på at komme igen. Tak for meget dejlig mad!

21. december 2017

Skidt mad og service

Var i Grøften igår og spise juleplatte sammen med mine svigerforældre, det har vi gjort nu 8 år i træk d. 4 december, da det er en juletradition ,men det var SÅ dårlig mad og betjeningen var heller ikke noget at råbe hurra for, sidste år da vi var der synes vi det var blevet mere skrabet, MEN igår var det bare så dårligt, så der kommer vi ikke mere.

5. december 2017

Vildt dårlig kvalitet råvarer og alle …

Vildt dårlig kvalitet råvarer og alle dressinger smager af e numre der lige er kommet op sf en spand -'rigtig dårlig mad kvalitet - måtte opgive st spise det - og så til normale redtaurent priser - IKKE OK og akustic forøvrigt slem.
Eneste plus var at tjeneren vist var vant til det og dtraks gav mog ret i slt
Og slettede min mad fra regningen .

4. november 2017

Dyre priser og virkelig billige råvarer. Det kan smages!

Hyggeligt og god stemning. Ganske dyrt, og med den høje kvalitet man får i Kbh nu som næste standard er det virkelig ikke god mad. Vi fik luksus juleplatter, og det var helt igennem billige råvarer. Det kunne smages. Meget ærgerligt. Kommer ikke igen til trods for god stemning. Når Tivoli entréen er betalt og det oven i er relativt dyre priser, skal det smage godt.

11. december 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (131 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto