Grøften Anmeldelser

1,8

Desværre skal man give mindst en stjerne, men hvis jeg kunne havde jeg givet nul. Vi bestilte 2 x wienerschnitzel og fik så tynd en skysauce med grim smag, tørre overstegte kartofler med skræl der va... Se mere

Det der pift over maden, som vi altid har sat pris på, savnede vi de sidste par gange... Sildemaden var OK, men den rørte tatar, som tidligere var en delikatesse, ankom iskold og lige fra køleskab... Se mere

ville bestille 2 helstegte rødspætter d 1/12-2025,men oplystes "det var mest om sommeren" hvilket jo er i strid med "spis ikke fisk i måneder uden R". Jeg fik så en hakkebøf som var uden smag & und... Se mere

Årets åbningsdag i Tivoli...Om aften Grøften glemte vist deres smagsløg, evner til kvalitets indkøb af råvarer og helt alm. Evner i at tilberede maden... Kold skipperlabskovs, uden smag... K... Se mere

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

15 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig oplevelse

Var med familien i grøften i går, d. 8/8. Sikke en skuffelse. Aldrig jeg vi oplevet så ringe service. Det var ikke muligt at få fat i en tjener efter maden var serveret. Madoplevelse langt under middel, snavsede menukort, arrogant personale. Da vi konfronterede tjener med at vi var blevet fuldkommen overset, var der ikke så meget som et undskyld eller god aften. Det er sidste gang vi sætter vores ben hos grøften.

9. august 2020

Var i Grøften 22. juni

Var i Grøften 22. juni 2020 med to veninder. Veninderne fik en platte og jeg laks. Det er det dårligste måltid, jeg længe har fået. Alt var tørt og kedeligt. Tydeligvis genopvarmet i Microbølgeovn at dømme efter den hastighed maden kom på bordet. Der sætter jeg aldrig mine ben igen.
Jette

22. juni 2020

Var i tivoli med 10 personer i går

Var i tivoli med 10 personer i går, hvor vi købte den store juleplatte til 439 kr. Jeg klagede over at min marinerede sild smagte dårligt. Tjeneren tog den ud til kokken!? Som mente den var ok. Der havde jeg desværre spist et kvart rugbrød med silden. I dag har jeg været syg i maven og haft det dårligt. Jeg har spist sild i 45 år og fanger også selv denne fremragende spise. Så jeg ved godt hvordan marinerede sild skal smage. Er meget skuffet over at stedet åbenbart har en dårlig køkkenhygiejne. Tænker meget over at komme igen hvis det ikke bliver bedre.
Kh Preben Steenholdt Pedersen

11. december 2019

Besøg i Grøften med 12 gæster.

Jeg var i Grøften med 12 gæster tidligere på måneden, og havde en hyggelig aften omend betjeningen var temmelig glemsom, og i lange perioder helt væk. Tjenerne betjener kun udvalgte borde, og så er det jo ligegyldigt, at der faktisk er mange af dem, hvis "bordets tjener" er usynlig. De fleste af os spiste den på stedet berømte skipperlabskovs, som blev serveret i rigelige mængder og - trods beskedent kødindhold - smagte udmærket. Jeg/vi har været i Grøften mange gange før, men det er som om det går ned af bakke for dem i forhold til et langt bedre serviceniveau tilbage i tiden. At entreen en fredag aften tillige er skruet op til 200kroner grundet fredagsrock gjorde besøget ret dyrt i forhold til bedre alternativer udenfor haven.

29. maj 2019

Gæstede jer i mandags den 18 februar 2019

Gæstede jer i mandags.
Bestilte Stjerneskud til kr 179,00
To fiskefile som var tørre som pap
Rejerne var fra rejer i vand.
Små asparges kom fra en dåse
Den kogte fiskefile havde en underlig bismag.
INTET VAR FRISKT

Rigtig ærgelig. Det eneste gode ved oplevelsen, var den behagelige tjener og grøftens omgivelser.

I bør stramme jer op.

21. februar 2019

Meget ubehagelig tjener der tog i mod…

Meget ubehagelig tjener der tog i mod os. Vi kom 15 min før tid til julefrokost vi skulle holde. Der var bordet ikke klart og det er jo helt i orden, men så ser han bare håbløst på mig og laver et lille viftetegn med hånden for jeg skulle komme tilbage til rette tid. Idiot af en anden verden. Kan også se de har fået rigtige dårlige anmeldelser. Det er kun fordi de ligger i tivoli de er så booket.

19. december 2018

2 stjerner alene på grund af hyggelige…

2 stjerner alene på grund af hyggelige omgivelser, vi var 45 personer til "julebord" den 12/12-18, men der var meget få retter, af ringe kvalitet, og værst der var slet ikke nok til at alle kunne smage nær en af hver, + af fadene var det rene rod, på samme fad var laks sammen med medister og brie ost ??
Uden sammen ligning den ringeste servering af smørrebrød/julebord jeg har opleveret i København, og jeg har været gennem samtlige frokost restauranter i byen.

13. december 2018

Elendig juleplatte

Havde booket bord d. 23.11.2018 til 4 personer, og bestilt Grøftens juleplatte.
Har aldrig fået så elendig mad. Alt var serveret på hver vores tallerken, som det var var rent tilfældigt.
Rødløg var skrællen ikke fjernet, Brieosten var placeret stort set oveni rødkålen. Plattens eneste stykke flæskesteg, var max 2 mm tyk.Der var kun en lille frikadelle pr. tallerken, som i den grad mindede om købefrikadelle.
Har besøgt Grøften gennem mange år, og kan desværre nikke genkendende til de mange dårlige anmeldelser, at niveauet er stærkt dalende og på vej i afgrunden.
Lennart Nordstedt

24. november 2018

Fast gæst gennem mange år

Fast gæst gennem mange år, men nyt "koncept" har da gjort at jeg finder et andet sted i fremtiden.

Vi er et selskab på 16 personer, og normalt er det muligt at bestille ala carte, men nej

Vi kunne vælge mellem 2 hovedretter, med den begrundelse at de øvrige gæster ikke skulle vente????

Det ville være OK, hvis maden så bare vær super førsteklasses, men heller ikke her kan Grøften følge med mere - desværre

Smagløst, intetsigende og i bedste fald bare en smule mættende.

Beklager Grøften - ikke igen

På plussiden skal nævnes den meget behagelige tjener der kæmpede en meget svær kamp

20. november 2018

Sidste gang i grøften

For det første var vi er selskab som har kommet her i mange år, vi plejer at være ca.16, det var vi også i år, det plejer aldrig st være er problem at bestille individuelt......
Men i år kunne vi kun få lov til at bestille to forskellige retter.... godt så...
Jeg bestilte så skibbelabskovs, ret sikker på at kokken føler sig så sikker i sit arbejde, at man ikke har behov for at smage sin ret til.... meget dårlig stil, når man ikke har krydret overhovedet, totalt smagsløst..
Det var så sidste gang i grøften...
Tak for ellers mange gode år..

20. november 2018

Skuffende oplevelse!

Skuffende oplevelse. Vi fik en cæsar salat (175kr), hvor kyllingen var gunmiagtig og med et bundt salatblade under, som man selv skulle sidde og bakse med. Græskarsuppen (100kr) var der ikke meget af (kom i en lille bitte skål), og den var meget olieret. Brødet som vi bestilte ved siden af var tørt!
Det der var positivt var en sød tjener og gode fiskefileter til børnene.
Vi tager ikke i Grøften en anden gang. Har tidligere besøgt stedet og været tilfredse, men jeg må sige, at det overhovedet ikke var det værd nu! Desværre!

18. oktober 2018

Ikke godt nok

De ellers skaffet sig et godt ry men det har de desværre ikke fortjent deres kartofler til en weiner er friturestegte og smager overhovedet Ikke godt prisen er meget dyre end hvad den burde i forhold til madkvaliteten

7. september 2018

Sur overtjener

Vi var inde i Grøften og spise, da vi bliver mødt af den mest ubehøvlede overtjener. Ikke nok med, at han satte alle andre tjenere på plads, så kastede han med en stol og starte sin samtale med os, som om vi var børn der skulle skældes ud. Det er en skam at et godt sted, skal styres af en skaldet midelaldrende mand med briller, som opfører sig som om, at han helst ville være uden kunder.

13. august 2018

Vi har gennem 12 år kommer på Grøften…

Vi har gennem 12 år kommer på Grøften 8-12 personer til en fredagsrock og smørbrød i Grøften. bemærkede sidste år at deres kvalitet var faldet, vi var der igen i går til A-ha.. vi fik smørbrød desværre virkelig skuffet der manglede smag i deres mad, noget blev sendt ud desværre, vi var 6 ud af de 8 som synes det var en øv oplevelse og prisen er dyr for den kvalitet man får, jeg håber virkelig at de kommer tilbage til det gamle spor som jeg og andre husker det, med gode råvare og smagsfyld mad..
Vi måtte rykke for noget af det mad vi havde bestilt som de havde glemt, og nogle af vores drikkevarer måtte vi vente på i længere tid... der blev også lige spildt på 2 af os af tjener, heldigvis kun vand..
2 stjerne pga. god atmosfære.

28. juli 2018

Jeg havde bestilt bord i grøften i…

Jeg havde bestilt bord i grøften i lørdags, og fik anvist et bord lige foran dørene til festlokalet. Hvilket resulterede i, når døren til lokalet blev åbnet bankede døren op i ryggen på min kones stol.
Tjenerne kunne godt se, at det ikke var optimalt, og drejede vores bord ca. 45 grader. Det gjorde så, at hver gang en tjener gik bag mig blev der skubbet til min stol.
Virkelig en dårlig oplevelse, hvor man virkelig var i vejen :(

25. april 2018

Jeg havde bestilt bord i Grøften i går…

Jeg havde bestilt bord i Grøften i går til kl. 17.30 til 2. personer. Vi blev placeret nede i et hjørne hvor jeg sad med udsigt til et grønt plankeværk, og et støjende men hyggeligt selskab lige ved siden af, som var meget livlige at høre på. Jeg spurgte om ikke det var muligt at få et andet bord i restauranten, det var det ikke med mindre vi ville sidde ovre på en gang, den modsatte side af plankeværket, dette bord var på gangen som gik lige ud til toiletterne. Jeg sagde til herren i døren som tog imod os ( som for øvrigt var utrolig arrogant og ucharmerende at tale med) om ikke det var muligt at få et af de andre borde der var ledige. Han sagde de alle var reserveret, hvor jeg mente at der da måtte være et bord som vi kunne spise ved i måske 1-1/2 time, det kan jo ikke være hele restauranten som er optaget kl. 17.30. Han sagde nej, for så var der jo en anden som skulle sidde ved det dårlige bord. Jeg sagde det måtte da være først til mølle når man ankommer, men nej det var computeren der bestemte hvor gæsterne skulle sidde. En ret kedelig oplevelse for os. Vi valgte at forlade stedet, hvorefter vi fik et dejligt bord på Færgekroen, med en meget hyggelig betjening og atmosfære, samt billigere priser.
For øvrigt havde jeg den samme oplevelse med denne dørmand, da jeg var der med min familie til Halloween. Frygtelig arrogant. Betjeningen i restauranten var i orden. Men kommer der ikke mere.

22. april 2018

Køkkenet virker træt og uinspireret

Har altid elsket Grøften og kommet der regelmæssigt grundet den gode mad, service og hyggelig atmosfære. Desværre virker køkkenet mere træt og uinspireret end nogensinde. Dagens måltider var under middel bar præg af sløv rutine. Vil inderligt håbe at Grøften får strammet op så man igen kan indtaget et godt måltid på stedet.

14. februar 2018

Er dette din virksomhed?