Restaurant Paafuglen - Tivoli Anmeldelser 224

3,2

Sidder i en af mine yndlingsrestauranter i Tivoli. Har haft endnu en hyggelig eftermiddag med god mad og super service 👍🏻 Kommer snart igen.

Julefrokost 23 ventede 1 time på mad. Lidt små stk. sild til deling. En tallerken med små medister, tørre små stk and, tynd Skive flæskesteg, dårligt anrettet manglede finesse.. glemte kartoflerne. Ri... Se mere

Vi skulle en tur i Glassalen. Inden da havde vi booke bord på Paafuglen. Vi valgte deres Forårsmenu. Forret : havtasketater, hovedret : lammeculotte og til dessert rabarbertrifli og hertil deres vinme... Se mere

MEGA skuffende oplevelse Vi var 4 veninder , der så frem til en lækker wienersnitzel på restaurant Paafuglen. Total smagløst oplevelse .. som at stikke tungen ud af vinduet. Prisen svarede som i... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Paafuglen åbner sig helt ud mod Tivoli med sin store opvarmede og lukkede Terrasse. Havesalen er bragt tilbage som den stod i 1890'erne med sine enestående spejlmalerier, der forestiller alle de kendte figurer fra bl.a. Pantomimeteatret. Tivoli Salonen har foldedøre så salonen ligesom Havesalen kan åbnes op ud mod haven. Den Runde Salon står som altid som den ideelle, lyse glasindrammede salon. Book jeres arrangement til Jul, Nytår og Sommer 2014 allerede nu.

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mærkelige løgsuppe

Vi holder julefrokost med mine venner hvert år. I år blev vi allesammen skuffet over deres løgsuppe. Vi glædede også så meget at vi spiser 3 retters menu som før og vi vil få lækkert løgsuppe, men det var helt anderledes end andre år. Vi har besluttet at til næste år vælger vi andet restaurant.

29. november 2025

Skuffende oplevelse!

Virkelig skuffende oplevelse! Vi fik Andesteg og Entrecote. Både Ande sovs og peber sovs var ligeså tynd og smagløs som vand med farvestof i. Anden var nogenlunde mør, men skindet slattent og gummiagtigt og på ingen måde sprødt!
De hvide kartofler var også tørre i kanten som om de var kogt på forhånd og så lige opvarmet igen. Vi sagde det til tjeneren, og han ville sige det i køkkenet og så skete der IKKE mere ved det.
Regningen lød på 959,- kr og på ingen måde pengene og servicen værd.

26. november 2025

Bestilte andesteg

Bestilte andesteg. Meget lidt and på tall.lår var meget lille men ok. Bryst mikroskopisk og bestod af en fedtklump og 1/2 delen var stegt for meget og kunne ikke skæres over. Brune kartofler 4 meget dmå var ikke brunet nok. Sovsen tyk og uden smag
Klagede og fik nyt stykke som kunne spises men var ikke lækkert.
Min mands bøf var god. Men dårlig oplevelse fir mig

15. november 2025

Kedelig mad oplevelse

Vi fik en frokostanretning. Smagløst og kedeligt med bacon der var blød, flæskestegen var tør og sværen var blød. En kedelig oplevelse, vi ikke ønsker at gentage.

15. september 2025

Kedeligt og smagsløs

Et lille stykke ristet toastbrød med rejer der bare var kastet på tallerken ligesom dilden,så brug dog frisk købt franskbrød, i stedet for tort toastbrød, wienerschnitzel tør som skosål var banket helt flad og tør og panering der var blød,og det smagte sødt skysovs var bare knorbouilion smags løs og hvordan kan de glenne reven peberrod,,de var ligeglad med os da de stod og skulle modtage 100 gæster,,det var ikke pengene værd så bliv væk derfra vh Inge vester

11. september 2025

Spiste der i går aftes med mine…

Spiste der i går aftes med mine forældre. Jeg bestilte en fiskeret med hummersauce, den var vidunderlig, virkelig lækker. Vores tjener var kvik og nærværende. Mine forældres wienerschnitzel var lidt skuffende, størrelsen fejlede ikke noget, men smagen var ikke i top.
Alt i alt en god oplevelse 👌

31. august 2025

Jeg har forsøgt at finde frem til en…

Jeg har forsøgt at finde frem til en måde at kontakte jer direkte på, men forgæves, da I har valgt at linke jeres hjemmeside direkte til Tivolis.
Var igår inde og få frokost hos jer med kæresten og 2 børn.
En kartoffelmad, der ikke smagte af noget, fiskefilet, som var tør og ej heller smagte af noget (kan findes bedre i REMA1000!) en frokostanretning som selvsamme intet var indbydende og børnefrikadeller der faktisk overgik forventningen..

826kr. for det hele.

Har oplevet langt bedre andre steder for mindre! Jeg vil på det skarpeste anbefale personalet om selv, at lave smagstest på sine produkter, for der er klart plads til forbedring! Trods I har mange år på bagen, så blev jeg fuldstændig chokeret over, at der ikke kunne præsenteres bedre.

Iøvrigt, så glemte I vinen til maden.

17. august 2025

Er det ikke muligt at give 6 ******

Er det ikke muligt at give 6 ******

Kære Restaurant Påfuglen i Tivoli.
Det var vores 10 års bryllupsdag og jeg havde været på arbejdet siden kl.03 natten til fredag (4 juli vores bryllupsdag) og vi skulle efter arbejde ind og se Tivolirevyen (Den var ikke så god) og efterfølgende skulle vi finde et sted at spise.

Vi kom forbi Påfuglen og vi fik et bord udenfor (skal lige siges at det regnede meget) under en markise og kunne se plænen /scenen hvor AGUA skulle spille fra 22-23.

Jeg var træt, men jeg må indrømme at vi ente med at sidde der i 4 timer, og blive betjent af den sødeste og opmærksomme tjener, Sophie, hun gjorte alt hvad hun kunne for at hygge om os (og alle andre gæster) med sådan en hyggeligt og kærlig betjening. Tak Sophie for du var der den dag, for du sørgede for os og du var helt sikkert en del af grunden til vi blev så længe, for jeg/vi nyd virkelig aftenen og din betjening og dejlige humør.

Maden og efterfølgende drink, skal vi bestemt heller ikke klage over.

Restaurant Påfuglen, I er så heldige at have en masse dejlige ansatte, og jeg håber I tager jer godt af dem, for ingen tvivl om de virkelig giver sig, når de er på arbejdet.

TAK, min aften blev "reddet" og jeg havde en skøn 10 års bryllupsdag.

Knus og kram og hils Sophie mange gange.

Peter & Søren.

4. juli 2025

Hvis man kunne give 0 stjerner havde i…

Hvis man kunne give 0 stjerner havde i ikke fået denne ene og meget lille stjerne fra mig og min familie.

16 personer ankommer vi med bestilt bord. Vi bliver sat ved 2 borde, selv om vi har bestilt og der er masser af plads i restauranten , nægter de at sætte os sammen. Det ender med at vi sidder med ryggen til den anden del af familien og selvom vi spørger flere gange bliver der sagt nej, de mener det er det sammen for os lige meget hvordan vi sidder, og vi alligevel ikke kan tale med den anden ende af bordet.
Virkelig ærgerligt når mange af os kun ses en gang om året.

Til maden 🤮
Aldrig har jeg fået så elendighed og samtidig dyr mad. Et stjerneskud hvor de ønsker at putte rejesalat på, glemmer lansen, som derefter bliver delt ud på vores tallerkener, og hvor vi må skærer halvdelen af fiskefileten fra da det kun er rasp, tør som Sahara. ØV en ærgerlig oplevelse.

27. december 2024

God mad

God mad, god service super smilend og hyggelig tjener og nissen var forbi med lidt ekstra.
Her kommer vi gerne igen

16. december 2024