Maden smagte fin og som altid hyggeligt .denne gang var vi uden børn og børnebørn og valgte derfor at booke et bord oppe med udsigt til haven ,dette blev godkendt ,og man oplyser enda også at man... Se mere
Spiste frokost med en veninde derinde. Øv. Deres platte som min veninde fik var tam og intetsigende. Min kamsteg var ok gennemsnitlig. Vi ville slutte af med en Irish Coffee. Vi ku hverken smage k... Se mere
Har besøgt Grøften mange mange gange.Været tilfreds, både med maden, pris, betjening. De sidste gange, er min begejstring Stærkt dalende. Hvor er den gode kvalitet af maden,blevet af? Kold ikke gennem... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Grøften er en kendt restaurant i Tivoli i København. Restauranten åbnede i 1874 under navnet Teatercafeen, men skiftede hurtigt navn i folkemunde til det jævne Grøften.
Danmark
- www.groeften.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Ringe juleplatte
Ringe juleplatte. Meget skrabet mængde mad, som kunne være på en mellemstor tallerken. Hver af de 5 slags “pålæg” kunne ikke dække et halvt stykke brød. En lille skive laks, 3-4 små stykker sild, en alm frikadelle, et lille stykke flæskesteg og meget små rester af fiskefilét. Virkelig skuffende. Sæt hellere prisen op og levér anstændig kvalitet. Ikke Grøften værdigt!
En dejlig oplevelse.
Allerede inden jeg ankom til Grøften følte jeg mig velkommen med en sms fra Dem. Fik plnt anvist plads vwd ankomsten. Fint service af tjeneren og hurtig servering på trods af fuld hus. Dejlig varm og
velsmagende skipperlapskovs.m.v.h . Marie
Never Again
Vi ville slutte af med en Irish Coffee. Vi ku hverken smage kaffe eller whisky. Det var vand med flødeskum. Da vi klagede var svaret at ingen andre havde klaget over kaffen.
Så alt i alt er det et rungende Never Again.
Tag jer sammen
Elendig service,
Elendig service,
bestilte 2 retters menu - først kom hovedretten før forretten, hvorefter vi fik rejecocktailen (vores forret) men imens vi spiste denne kom den hovedret de prøvede at servere til at starte med. Så her sad vi, med en forret og en halvkold hovedret. Hvis vi ikke ønskede hovedretten nu, skulle vi venter i et par timer da der var travlt (men der var ikke lige så mange som der er når det er RIGTIG travlt.) Ærgerlig oplevelse da det ellers plejer at være rigtig godt.
Undgå at “falde i Grøften”
Vi besøgte grøften i forbindelse med vi skulle til koncert i Tivoli
Som hovedret bestilte vi wienerschnitzel og stjerneskud
Fisken var frisk men på et tørt stykke ristet brød, nærmest uden dressing. Da jeg påtalte det til tjeneren sagde han jeg kunne blot have spurgt om mere dressing! Wienerschnitzlen var tør og ligeledes ansjoserne, de brasede kartofler virkede som om de havde været stegt flere gange.
Der blev ikke spurgt ind til måltidet undervejs, så man kunne ikke klage over betjeningen, den var nærmest fraværende. Vi bestilte blot et glas vin hver især, måske begik vi en fejl ikke at nævne det skulle være husets , men et glas rødvin kostede 179 kr. det må det siges at være betalt
Det skal vare et stykke tid inden vi besøger grøften igen
Hilsen Bente
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten
Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Helt ærligt. Et halvt stykke rugbrød med lidt avocado mos, lidt rugbrøds krømmel og et koldt spejlæg på toppen for 149 kr !
De lever på et navn og mener selv de er nord europas mest kendte og besøgte restaurant i Tivoli. Ikke pengene værd. Akustikken er forfærdelig også. Et stor misk mask af stemmer. Og stressede tjenere
Dyrt men generelt dårligt
To der var okay tilfredse
To der var liglade
To der fik kartoffelmos med spor af kød (kaldet skipperlapskovs!?)
Én der fik laks, som heldigvis blev refunderet.
Havde bestil bord den 30 aug men der…
Havde bestil bord den 30 aug men der står ikke noget om at det koster 200 kr pr mand at komme igennem Tivoli . Det er bare ikke i orden. /så finder et andet sted at spise.
Jeanette Hansen
Dårlig modtagelse
Dårlig modtagelse. Vi går to børnefamilier rundt i Tivoli og leder efter et sted at sidde at spise, da vi ser det perfekte sted der kan rumme os alle. Der er tomt, men endnu ikke ryddet af. Vi beslutter os for at gå hen og spørge værten, om vi må sidde der, hvortil værten udbryder at “vi må jo LIGE lade tjenerne få lov at rydde af” med tilhørende fakter og anstrengt gestikulation. Som om vi havde drømt om andet. En tydeligvis presset mand på arbejde, der indirekte lod os forstå, at vi var ubehøvlede for overhovedet at have den frækhed at spørge om et specifikt bord. Han var også hurtig til at regne ud, at vi ikke kunne sidde der, da vi var otte. Vi følte ikke rigtig at vi fik tid til at forklare, at der kun var behov for seks pladser, da to af børnene var i klapvogn og hverken havde behov for stole eller service. Vi følte os dårligt taget imod, på ingen måde velkomne og gik igen.
Fantastisk tjener, skuffende mad
Fantastisk tjener, god rejecocktail- som i 80’erne. Men oksefilebøffen som vi alle seks fik, ja dem havde kokken på ingen måde styr på! To var nærmeste ikke steget, en var så sej og ikke til at spise, to var medium men alt for sorte. Så en ud af seks var perfekt, ikke hvad vi havde forventet af en bøf til den pris.
Ved godt det var fredag og der var fuldt hus men, så meld det ud.
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse - virkelig godt smørrebrød, og meget fin og venlig betjening. Kan klart anbefales.
Rigtigt dejlig mad og betjening
Til Restaurant Grøften
Tusinde tak fordi i gjorde min dag med min familie så hyggelig. Maden var super dejlig: Herregårdsbøf, Wienersnitzel, Stjerneskud og Boller i karry. Vores tjener, han var meget proffessionel og rar, også ved vores barnebarn på 3 år Tak for en meget dejlig oplevelse🤩
Ja Tak.
Vi har været på besøg i Grøften her fredag den. 9. Maj og hertil vores bemærkninger.
Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse, iskolde hvid vine, skøn mad, og hertil en service og betjening, som var lyn hurtigt. Vi kunne ikke ønske os mere.
Vi kommer igen og kan varmt anbefales.
så herfra 5-Stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
En open oplevelse løftet af sjældent god service
Vi havde ærligt talt ikke de største forventninger. Grøften har lidt ry for at være en turistfælde med wienerschnitzler på autopilot og tjener-stil fra en anden tid. Men hold nu op, hvor blev vi positivt overraskede. Maden var ikke bare god, den var rigtig god. Klassisk dansk, ja, men med finesse. Hver ret sad lige i skabet. Råvarerne var i orden, og køkkenet havde tydeligvis styr på både timing og smag. Det, der virkelig fik os til at sende de mentale stik hjem igen, var vores tjener. Han var skarp, nærværende, ægte og professionel hele vejen igennem. Ikke noget påtaget eller opstyltet, bare god gammeldags service leveret med overskud og et glimt i øjet. Det løftede hele oplevelsen. Vi gik fra Grøften med et smil på læben og et par fordomme mindre. 4 ud af 5 stjerner og vi kommer helt sikkert igen.
hyggeligt og god mad
Traditionen tro var vi på Grøften d.5 april til åbningen, og det var så hyggeligt og lækkert. God betjening, dejlig mad og vi hyggede os. Glæder mig til næste besøg
Kedeligt og dyrt mad
Var til min datters fødselsdag den 4. december, fik et meget hyggeligt bord for os selv og forventningerne var store.
Så kom maden, som var både kedelig og dyrt - vi fik herregårdsbøf - flot navn for en hakkebøf, laks og and. Alt var kedeligt og halvkoldt, så der kommer vi bestemt ikke igen!
Vi var for 14 år i træk i grøften og…
Vi var for 14 år i træk i grøften og spise igår d 29/12-2014, bord nr 401, vi valgte efter en uheldig oplevelse hos jer sidste år, at komme igen i år. Men det må vi så erkende at det skulle vi ikke have valgt. Efter den servering vi fik igår, som var så meget under middel( ja nærmest dårlig), det startede meget godt med vi fik anvist vores bord og kiggede menuekort, herefter gik det galt....! Tjeneren kom hurtigt og fortalte vi har ikke mere laks eller herregårdsbøf... okay det indsnævret vores valgmuligheder en del men pyt 6 ud af 7 bestildte så oksemørbrad med pomfritter bearnaisesauce og bønner, og forventede et lækkert måltid til 449,-...... MEN... Så blev maden serveret :( ...Bearnaisesauce vi fik var kold og smagte mere af creme fraise end noget andet, pomfritterne var et sted i mellem kold og lunken og svigerfars oksemørbrad var ikke til at skære igennem pga. sener. Svaret vi fik fra overtjeneren var som følger: ægte bearnaise er kold og kan ikke serveres varm.....og enten så skal i få ændret historien om hvad bearnaisesauce er eller også skal i uddanne jeres personale til at fortælle sandheden, eller skrive på jeres menuekort at det er en kold bearnaise lignende sauce der serveres til!!!...
I følge dansk leksikon er definition på bearnaise således: Bearnaise er varm sauce af smør og indkogt vineddike samt suppe, smagt til med skalotteløg og krydderurter (hovedsagelig estragon), tyknet og emulgeret med æggeblomme
Der er mange ting man kan rette med god service, men følelsen var at vi blev mødt med opfattelsen at de fejl vi følte der var ved et ret bekosteligt måltid, det er hvad man kan forvente. Dette er bare super ærgerligt at man sidder tilbage med den følelse af hvad der kunne have været en god oplevelse, blev en dyr bekræftelse af at vi vælger en anden restaurant for fremtiden.
Vi er kede af at vores mange års erfaring med jer skal afsluttes på denne kedelige måde.
Venligst på vegne af 8 personer ved bord 401
Ærgelig oplevelse
Fik det store julebord
Maden var klart under middel og bar præg af samlebånds menu.
En kedelig oplevelse der langt fra svarede til prisen.
Personalet var søde, hyggelige og opmærksomme.