Min veninde og jeg tog på Søcafeen for…
Min veninde og jeg tog på Søcafeen for at spise frokost, og da vi gennemgik menukortet blev vi interesseret i platten, dog forhørte vi os hos tjeneren om hvilken ost der var til, og tjeneren fortalte det vist nok var skimmelost. Da ingen at os kan lide skimmelost spurgte vi om man kunne ombytte til en anden slags ost, og der fik vi af vide, at man kunne vælge brie eller gammel ole. Spurgte om det kostede ekstra, det svarede han nej til. Vi valgte derfor platten og med osten "gammel ole".
Da maden kom ind kunne man se, at osten var tør og kedelig grå og hjørnerne var tørre og vendte opad, men kun på den ene skive ud af de to, som vi fik. Vi valgte i første omgang ikke at påtale det selvom osten SLET IKKE SMAGTE AF NOGET SOM HELST!!
Min veninde sagde, at det skulle de have af vide og påtalte det alligevel til en af tjenerne: det må vist være en bytter den ost… hvorpå tjeneren svarede… ja for søren da….Der skete intet….
Senere kom regningen og vi betalte. Jeg ser dog ikke i første omgang at tjeneren har opkrævet 50 kr. for at vælge en anden slags ost (og tjeneren nævner det heller ikke selv, hverken ved bestilling eller, når regningen skal betales)
Dagen efter kigger jeg på regningen og opdager situationen. Jeg ringede derind næste dag og min veninde sendte ene mail for at klage over den betjening.
Svaret på mailen blev: at de beklagede, at vi ikke kunne lide osten "hvad i alverden bilder de sig ind, for den var jo næste uspiselig" samt, at der stod, at tjeneren måtte trække minimum 10 kr. for ombytning (dette skulle vist står i deres menukort).. Hvad pokker sker der og så tager tjeneren 50 kr!! Den person. som svarede mailen skrev til min veninde, at hun var velkommen til at komme forbi og få en genstand, som plaster på såret!!! Hold nu op hvor er det frækt.
Det er jo grotest at tage 50 kr. for at udskifte osten til en anden slags ost før platten bliver serveret og især når minimumsbeløbet er 10 kr... Det bliver sidste gang vi kommer der...
Stedet er ikke som i gamle dage, hvor både betjeningen og mad var i top..
20. oktober 2023
Uopfordret anmeldelse