Golden Sound Anmeldelser

4,4

Ik heb de Golden Sound Run gekocht, na deze 4x te gebruiken bij m'n lange loopjes, bleef deze plots in een eindeloze 'power on - connecting - power off' loop hangen. Golden Sound heeft me hierbij vlot... Se mere

Oortjes besteld voor de nacht. Helaas was de geluidskwaliteit echt niet voldoende en zaten ze in een case die fel en lang knipperde als je ze erin stopt. Niet ideaal als je ze snachts gebruikt (waar... Se mere

Beste Golden Sound medewerkers, ik ben waarschijnlijk geen as usual klant van jullie gezien mijn leeftijd van 67 en door meer dan 45 jaar reuma. Ik kan liggend geen leesboek meer vasthouden vandaar... Se mere

Ik heb 3 jaar geleden de golden sound buds gekocht en heel tevreden van. Ondertussen één vd rubber dopjes kwijt geraakt, na het vlotte contact met golden sound worden deze zonder probleem opgestuurd.

1. Elektronikbutik

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Solar Powerbank 30.000 mAh

Ik kocht de Solar Powerbank 30.000 mAh. Prima powerbank. Alleen van de opbrengst van het zonnepaneel moet je je niet teveel voorstellen. Voor zonneladen heb je wel een paar dagen zon voor nodig. Vlotte probleemloze bezorging. Vanaf de aankoop wordt je overstelpt met mails. Dat is wel irritant.

9. juli 2026

Hele slechte service

Wij hebben een camera gekocht bij Golden Sound, maar deze voldeed helaas niet aan onze verwachtingen. Na contact met de klantenservice via e-mail kregen wij toestemming om het product retour te sturen. Daarbij werd aangegeven dat het aankoopbedrag zou worden teruggestort zodra de retourzending was ontvangen, wat ik volledig begrijp.

De retourzending is inmiddels ruim drie weken geleden door Golden Sound ontvangen. Sindsdien heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via zowel e-mail als telefoon om de status van de terugbetaling te achterhalen. Op telefoontjes wordt niet gereageerd en antwoorden op e-mails laten zeer lang op zich wachten.

Al met al vind ik de service teleurstellend. Het gebrek aan communicatie en de lange afhandelingstijd zorgen voor een negatieve ervaring.

17. juni 2026

Golden sound wave

Wat een fijn apparaat echt boven verwachting. Gebruik het bij het zwemmen maar ook tijdens wandelen of hardlopen! Werkt prima met spotify, koppeld makkelijk. Werkt ook met sd kaart maar heb ik nog niet gebruikt!
Nu was ik de oplader kwijt via klantenservice meteen een goede en snelle oplossingen aangeboden! Echt top!

10. juni 2026

Slaap weer heerlijk zonder wakker te worden.

Voornaamste reden dat ik deze oortjes heb gekocht is omdat mijn vriend elke avond snurkt en best wel hard ook. Hiervoorheen had ik oortjes van beats alleen werkte de noisecanceling hiervan niet meer en het linkeroortje ging stuk.

Dus dan maar naar een nieuw ''goedkoper'' alternatief. Eerlijk had ik een hard hoofd of dit echt zou werken, maar ik slaap weer elke avond aan één stuk door. Mijn vriend is niet te horen (ik heb wel rustige muziek aan in combinatie met de sleep setting).

Heel fijn ook is dat de oortjes werken met vingertikjes, maar als je op je zij slaapt dan verander je de functies niet. Dit was met de beats wel, waardoor ik niet op mijn zij kon liggen. Deze oortjes zijn echt gemaakt om mee te slapen en zitten comfortabel doen geen gekke dingen als je op je zij ligt en werken gewoon echt prima. :)

Heel blij mee en dat voor een hele redelijke prijs.

2. juni 2026

Geweldig product en top service!

Ik heb ontzettend genoten van mijn Golden Sound Wave tijdens mijn vluchten van en naar Indonesië. Ook bij het zwemmen in de zee en in de zwembaden op de resorts heb ik hem veel gebruikt. Hij is perfect waterdicht!
Omdat ik de koptelefoon zo intensief gebruikte, ben ik per ongeluk iets te onvoorzichtig geweest met de oplaadkabel. Ik trok de USB-A kop kapot. Dit is een speciale magnetische kabel met pinnetjes, dus ik baalde flink. Gelukkig reageerde de klantenservice super snel. Ik kan nu gewoon een nieuwe kabel met korting bestellen. Joepie! Heel blij met deze service en het product.

8. juni 2026

Forget airpods ... this is cheaper, works better, battery lasts longer

I had Apple airpods before these which gave me nothing but trouble with malfunctioning noise cancelling, an annoying buzz sound on the bass, ... Then I got these at a fraction of the price of the airpods and the sound is really great, so full. And the noise cancelling works spotless, no more background sounds coming through. Plus the battery last an eternity compared to the airpods. So much value for money!

4. juni 2026