Banky Anmeldelser

4,4

5 power Banks gekocht 1 terug gestuurd omdat het niet na verwachting was heel dun plastic wat zo kapot knapt veel gezeur kon het terug worden verstuurd op de website staat 14 dagen be... Se mere

Deze powerbank is echt een gamechanger! Hij is supercompact, maar levert enorm veel power. Ik kan mijn telefoon denk ik wel 10 keer opladen zonder dat de powerbank leeg raakt. Mijn laptop (16inch MacB... Se mere

1. Elektronikbutik

Banky, de winkel voor al uw stroomoplossingen op reis.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Det tager typisk over 1 måned at svare

4,4

Er was initieel een klein issue met…

Er was initieel een klein issue met mijn aangekocht product. Na duidelijke melding via email met uitleg en foto's te hebben gemaakt, ben ik zeer snel en vriendelijk geholpen geweest. Ik heb zonder enig probleem en binnen 2 dagen een nieuw toestel toegestuurd gekregen. Shit happens everywhere, maar deze jongens hebben het zonder miserie snel opgelost. Voorbeeldige firma, top bedankt jongens en meisjes van Banky.nl! Blijven gaan zo

14. september 2026

Besvarelse fra Banky

Dank je wel voor deze review, en vooral voor de tijd die je ervoor hebt genomen. Daar zijn we echt blij mee. Fijne avond! Team Banky

Nadat eerst mijn bestelling via bol…

Nadat eerst mijn bestelling via bol kwijt leek te zijn heeft de klantenservice mijn hulpvraag opgepakt en goed afgehandeld. Ik werd gewezen op de mogelijkheden en ook kreeg ik hulp met een hulpvraag richting Bol.
Ik had een powerbank besteld en deze werkt super! Vanaf nu zit ik niet meer zonder power.

Kortom goede service en meedenken klantenservice plus natuurlijk een goed product waar je op kan vertrouwen!

2. juni 2026

5 power Banks gekocht

5 power Banks gekocht
1 terug gestuurd omdat het niet na verwachting was
heel dun plastic wat zo kapot knapt
veel gezeur kon het terug worden verstuurd
op de website staat

14 dagen bedenktijd: Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden je product(en) te retourneren.
Na aanmelding ontvang je de retourinstructies en eventueel een retourlabel.

ze werken niet met retourlabel dus heb zelf de verzending betaald wat niet correct is

ik doe geen zaken meer met hun het is goedkope alibaba met hun eigen naam

30. december 2025

Besvarelse fra Banky

Dit verhaal komt niet overeen met onze correspondentie.

Je meldde de retour op 5 januari en had binnen no-time onze volledige retourinstructies, en je vervolgvraag was de volgende ochtend beantwoord. Van gezeur was geen sprake.

In diezelfde mail schreef je zelf dat de seal er nog op zat en alle folie er nog om zat. Het apparaat was ongebruikt, dus de bewering dat de behuizing kapot knapt kan niet op ervaring berusten.

En in dezelfde mailwissel vroeg je of je kon bijleggen voor een groter model uit ons assortiment. Dat valt moeilijk te rijmen met "ik doe geen zaken meer met hun".

De retourzending is bij ons nooit aangekomen en er is daarom nooit terugbetaald. Je hebt daar sindsdien ook nooit meer naar gevraagd.

Je mag hier altijd op terugkomen. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid, dus je kunt ons altijd bereiken.

Met vriendelijke groet,
Team Banky

Helaas niet wat ik zocht.

Ik was op zoek naar een batterij die mijn laptop kon opladen terwijl ik werk. Helaas was deze niet geschikt. Heb nog nieuwe usb-c gekocht (1x 100W en 1x 240W), maar het mocht niet baten, was wel mijn belangrijkste reden dat ik hier op ben uitgekomen.

9. januar 2026

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop…

Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Banky.nl. Het product is van prima kwaliteit en precies zoals verwacht. Daarnaast was de levering ontzettend snel en verliep het contact met de klantenservice heel vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

14. januar 2026

Super

Super - client oriented, quick and competent. The batteries are excellent stanards and powerful.

6. januar 2026

Vreselijke verkoper!!!!!

Ben nog steeds aan het wachten op een factuur na herhaaldelijke vraag !!!
Geen enkele reactie gekregen.
Vreselijke verkoper!!!

2. januar 2026

Besvarelse fra Banky

Beste Fernando, onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Het factuur is inmiddels uitgestuurd, we hopen dat u veel plezier heeft met uw Banky aankoop!