Se, hvad kunderne siger
Beste Golden Sound medewerkers, ik ben waarschijnlijk geen as usual klant van jullie gezien mijn leeftijd van 67 en door meer dan 45 jaar reuma. Ik kan liggend geen leesboek meer vasthouden vandaar... Se mere
Ik heb 3 jaar geleden de golden sound buds gekocht en heel tevreden van. Ondertussen één vd rubber dopjes kwijt geraakt, na het vlotte contact met golden sound worden deze zonder probleem opgestuurd.
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!
Kontaktoplysninger
de Marowijne 49-C, 1689AR, Zwaag, Holland
- info@goldensound.nl
- goldensound.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 41 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb de Golden Sound Run gekocht
Ik heb de Golden Sound Run gekocht, na deze 4x te gebruiken bij m'n lange loopjes, bleef deze plots in een eindeloze 'power on - connecting - power off' loop hangen. Golden Sound heeft me hierbij vlot en vriendelijk te hulp gestaan en direct een nieuwe opgestuurd! Dank, want ik ben erg blij met het product!
Product redelijk, klantenservice kan beter
Oortjes besteld voor de nacht. Helaas was de geluidskwaliteit echt niet voldoende en zaten ze in een case die fel en lang knipperde als je ze erin stopt. Niet ideaal als je ze snachts gebruikt (waar ze immers voor gemaakt zijn). Gebruik gemaakt van de 30 dagen probeertermijn maar helaas 2 weken na aankomst in hun magazijn nog geen enkel bericht gehad over de terugbetaling en er wordt niet gereageerd op de mails. Ondertussen wel talloze reclamemails van ze ontvangen die zelfs na afmelden nog een tijd doorliepen, nu gelukkig eindelijk gestopt.
Edit: ik heb ondertussen mijn geld teruggekregen dus de review aangepast van 1 naar 3 sterren.
Golden sound buds
Geen reactie op mails/telefoon, bestelling #GS11174 blijft steken
Op 14 september een GPS Smartwatch besteld die binnen 1-2 werkdagen verzonden zou worden. De status staat nog steeds op 'wordt klaargemaakt' en de klantenservice reageert niet op mail en neemt de telefoon niet op
Kan nog geen oordeel vellen want ben…
Kan nog geen oordeel vellen want ben nog in dialoog met de klantenservice omwille van wat onvolkomenheden.

Besvarelse fra Golden Sound
Goede service , horloge werkt niet meer na behoren en ze sturen mij na het zien van een video een nieuw horloge.
Erg blij met de golden sound buds
Erg blij met de golden sound buds! En ook de klantenservice is fijn, reageren snel en denken mee!
quality ear buds
The ear buds were comfortable and very good at noise cancellation. They delivered on schedule.
Perfect artikel én fijn bedrijf.
Ik ben heel blij met mijn Golden Sound Buds. Ze zitten lekker, hebben heel goed geluid (bijvoorbeeld veel beter dan mijn JVC), goede demping van andere geluiden. En, niet onbelangrijk, snelle en persoonlijke klantenservice. Een verademing :-)
Probleem netjes opgelost
Ik had een probleem met mijn oortjes (golden sound sleep). De medewerker van de klantenservice dacht goed mee, maar we konden het probleem niet oplossen, de accu bleef snel leeglopen. Ze heeft mij daarna een vervangend doosje toe laten komen, alles werkt naar behoren.

Besvarelse fra Golden Sound
Geen reactie op retouraanvraag.
Ik kreeg een dubbele bestelling, wat achteraf ook niet de goede bleek te zijn. Nu na 1,5 week nog steeds aan het wachten op een retourformulier, krijg geen reactie meer.

Toch maar aangeschaft
Ik gebruik de oortjes vnl om in 's avonds in bed luisterboeken te luisteren. Erg prettig. Helaas deden mijn eerste paar oortjes het (al) na anderhalf jaar niet meer (batterij liep snel leeg). Vind ik wel snel. Hierover paar keer gemaild met GS, maar op een gegeven moment kreeg ik geen reactie meer op mijn mail. Jammer. Nu nieuwe aangeschaft (wel prijzig), want het blijven prettige oortjes om te gebruiken bij het in slaap vallen. Aanvulling 21/9/26. Na plaatsen van deze review een reactie gehad van Golden Sound. Mijn mails waren over het hoofd gezien. Vervolgens nette oplossing aangeboden door Golden Sound.

Zeer goede service
Zeer goede service, in de garantie periode nieuw apparaat ontvangen
Zeer goed product ontvangen
Zeer goed product ontvangen, erg snel geleverd. Ook de klantenservice is erg vriendelijk.
Ik gebruik al een tijd de sleepbuds van…
Ik gebruik al een tijd de sleepbuds van golden sound. Deze bevallen erg goed. Na slijtage van de rubbertjes ben ik netjes geholpen door de klantenservice. Dus tevreden over het product en service!
Product is niet geleverd!!
Best service and great product
I bought a bone conduction headset. Lisa was very helpful in explaining how to adjust the fit using the rubber band. She provide super-fast, clear responses. And the sound quality is excellent! I’m extremely satisfied!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.