GymOne® Anmeldelser

1.286
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik train bij GymOne (Purmerend)sinds kort maar tot nu toe mag ik niet klagen Leuke personeel leuke sfeer. Ze zijn heel behulpzaam. Goed geholpen vanaf eerste dag onderandere met inloggen ect, top j... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Idrætsskole

Skrevet af virksomheden

Welkom bij GymOne, waar we fitness omarmen als een levensstijl en een community creëren die verder gaat dan de muren van onze sportscholen. Bij ons gaat het niet alleen om het versterken van je lichaam; we bieden een gemeenschap die gebouwd is op respect en positiviteit.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 80 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.286)

400 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Veel mensen die bij gym one trainer…

Veel mensen die bij gym one trainer zijn wat ouder. En hebben moeite om op hun knieën te zitten. Bij sommige apparaten is er geen alternatief. Maar de rotory torso die oudere mensen vaak gebruiken is nu een apparaat waar alleen maar op je knieën op kunt zitten. Ze hadden twee fantastische apparaten waar je op kon zitten en ook je polsen kon ontlasten door met je onderarm kracht te zetten. En nu is alles vervangen door apparaten waar je alleen maar gebruik van kunt maken als je op je knieën zit. Jammer.

24. september 2026

Hi Frans,

Bedankt voor je feedback en voor het delen van je ervaring. We vinden het uiteraard jammer dat je ervaring met de apparatuur heeft geleid tot een 1-sterrenreview, maar we waarderen het dat je de moeite hebt genomen om je feedback met ons te delen.

We begrijpen dat het voor sommige members lastig kan zijn wanneer een oefening alleen op de knieën uitgevoerd kan worden. Omdat we niet kunnen zien om welke vestiging het gaat, zouden we je willen vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Vermeld hierbij om welke vestiging het gaat en, indien mogelijk, om welke apparaten het precies gaat. Dan kunnen we je feedback bij de juiste vestiging neerleggen en bekijken wat we hierin kunnen betekenen.

We hopen dat we op deze manier samen kunnen kijken naar een passende oplossing. 💪

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Gemengde gevoelens

Qua sportschool oke, maar qua prijstechnisch erg duur. Abonnement ook voor 4 weken ipv per maand en dan nog duurder zijn dan de gemiddelde sportschool. Daarbij het ene moment een aanbieding van 4 weken gratis en 6 dagen laten ineens 8 weken gratis. Als je hierover klacht word er gewoon gezegd, ja helaas niets aan te doen. Je moet zelf vragen naar de gratis tas, want die krijg je niet op moment van inschrijving. Minderjarigen betalen hetzelfde als volwassenen. Dus ja qua sport faciliteiten oke, maar qua prijs veel te duur en personeel is ook niet erg vriendelijk en meedenkend. Op mail word niet gereageerd terwijl er in de automatisch bevestigings staat dat je meestal binnen 24 uur een persoonlijke reactie krijgt.

23. september 2026

Beste Sonja,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Jammer om te lezen dat je op een aantal punten een minder positieve ervaring hebt gehad.

Wat betreft onze tarieven: wij zijn geen gemiddelde sportschool en bieden een ander concept en andere faciliteiten. Hierdoor kunnen onze prijzen afwijken van die van andere sportscholen. We begrijpen uiteraard dat je hierin een andere verwachting kunt hebben.

Wat betreft de acties: het kan inderdaad voorkomen dat er op verschillende momenten verschillende acties worden aangeboden. Een actie is altijd tijdelijk en het kan daarom gebeuren dat een nieuwe actie kort na een eerdere actie wordt gelanceerd. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn als je net daarvoor een abonnement hebt afgesloten, maar achteraf kunnen we een eerdere actie helaas niet aanpassen.

De gratis rugtas wordt automatisch aan je account gekoppeld wanneer je hiervoor in aanmerking komt. Er staat dan een blokkade op je account, waardoor je de rugtas bij het inchecken in de vestiging ontvangt. Wanneer je nog niet hebt ingecheckt, kunnen onze medewerkers in de vestiging dit helaas ook niet inzien of uitgeven.

Tot slot: het klopt dat het momenteel erg druk is bij onze klantenservice. We doen ons best om alle berichten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk te beantwoorden. Onze excuses als je hierdoor langer op een reactie hebt moeten wachten dan je van ons gewend bent.

Nogmaals bedankt voor je feedback. We nemen je opmerkingen mee om onze service waar mogelijk verder te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke medewerkers Rick en Ali zeer…

Leuke medewerkers Rick en Ali zeer vriendelijk goed behandelt zeer aanspreekbaar

22. september 2026

Besvarelse fra GymOne®

Wat leuk om te lezen! 😊 Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat je zo goed en vriendelijk bent geholpen en dat je je prettig voelt in onze gym. We waarderen je compliment enorm!
Hopelijk zien we je snel weer!

Top ervaring!

Top ervaring!! Wordt altijd goed geholpen door Rasta Eljero en Micheal. Super vriendelijk en behulpzaam!!!! 💪🏾💪🏾💪🏾

21. september 2026

Hi Jordan,

Bedankt voor je leuke review!
Wat fijn om te lezen dat je onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaart.
Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de gym!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een fijne sportschool

Het is een fijne sportschool, met vriendelijk personeel en ze hebben verstand van zaken! In Emmen zit ie op een goede locatie en de zweer is gezellig.
Wat mij betreft een aanrader om hier te gaan sporten

20. september 2026

Hi Martha,

Bedankt voor je leuke review!
Super om te lezen dat je de gym als een fijn ervaart.

Wij hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de gym!

Top echt een aanrader!

Sinds kort begonnen met fitness. Maar welke sportschool ga je uitzoeken… Keuze genoeg, maar welke ga je voor..? Toen ik de tip kreeg dat Gymone Kerkrade pas geopend was ben ik gaan kijken en was echt verbaasd toen ik binnen liep. Super groot pand, ontzettend veel apparatuur en variatie, Hyrox en nog veel meer. Daarbij komt dat ik als leek en eigenlijk niet zoveel met sportscholen heb maar me hier meteen op mijn plek voelde. Mede dankzij Aaron en zijn deskundige ondersteuning en advies. Hier kom ik nu 2x op een dag. Voor mij is GymOne next level! En als iemand mij vraagt welke sportschool ik zit dan zeg ik vol trots GymOne Kerkrade 👍💪😎

16. september 2026

Hi Roy,

Wat een geweldige review! 💪
Super om te horen dat je je vanaf het eerste moment zo thuis voelt bij GymOne Kerkrade.

Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme.
Tot snel in de gym!

Goed en veel apparatuur

Goed en veel apparatuur, leuk personeel en top locatie!!

15. september 2026

Hi Serena,

Bedankt voor je enthousiaste review! 😊
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze apparatuur, ons team én de locatie! 💪 We zien je graag weer bij ons in de gym!

Grote gym schoon

13. september 2026

Hi Kaito,

Bedankt voor je positieve review! 💪
Fijn om te horen dat je onze gym groot en schoon vindt.
We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gym One is een rustige en…

Gym One is een rustige en overzichtelijke sportschool waar je fijn kunt trainen zonder drukte. De ruimte is schoon, de sfeer is ontspannen en je kunt er goed je eigen tempo aanhouden. De apparatuur is modern en praktisch, precies genoeg zonder overdaad. Het is een plek waar je zonder gedoe kunt binnenlopen en direct aan de slag kunt. Voor wie houdt van rust, duidelijkheid en een nuchtere omgeving is Gym One een fijne keuze.

10. september 2026

Beste Gea,

Bedankt voor deze mooie review! 🙌

Wat fijn om te horen dat je de rust, ruimte en ontspannen sfeer bij GymOne zo waardeert. Dat je de gym als schoon, overzichtelijk en prettig ervaart, vinden we super om te lezen💪

Ook mooi dat de apparatuur en de mogelijkheid om lekker in je eigen tempo te trainen goed bevallen.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot snel in de gym! 😊

Team GymOne

Slechte communicatie en klantonvriendelijke service Gymone Heemskerk

Via Bedrijfsfitness een abonnement afgesloten per 1 oktober. Vrijwel direct ontving ik een officiële mail van GymOne dat ik "meteen kon beginnen". Hier ben ik op ingegaan en ik sport inmiddels al een week bij ze.
​Nu krijg ik ineens een bericht dat het een "systeemfout" was en dat het niet de bedoeling was dat ik al sportte. Dat een fout in hun eigen systeem en aan de balie achteraf op de klant wordt afgewenteld — zonder enige vorm van coulance of een normale oplossing — geeft een heel slechte eerste indruk van de service van gymone.

GymOne noemt dit in hun reactie "verwarring door een bericht", maar slaat de plank volledig mis. Ik kwam voor de 5e keer sporten toen mij bij binnenkomst aan de balie werd gevraagd om de bewijsmail naar de klantenservice te sturen. Dat heb ik ter plekke gedaan, om vervolgens binnen enkele minuten een e-mail te krijgen dat ik pas per 1 oktober welkom ben.
​Dat een fout in jullie eigen systeem én de gebrekkige afstemming aan de balie zo op de klant wordt afgewenteld — zonder enige vorm van coulance na 4 keer al probleemloos sporten — zegt genoeg. Dit was voor mij de druppel: ik annuleer mijn inschrijving per direct en zoek een sportschool met betere service.

10. september 2026

Beste,

Bedankt voor je review. We vinden het erg vervelend dat je dit zo hebt ervaren en begrijpen dat dit voor verwarring en een vervelende eerste indruk heeft gezorgd.

Het membership is via Bedrijfsfitness aangevraagd, waarbij bij het aanmelden een startdatum wordt aangegeven.
Wij hebben vanuit Bedrijfsfitness een startdatum van 1 oktober doorgekregen.
Hierdoor is het helaas niet mogelijk om tot 1 oktober kosteloos gebruik te maken van de gym.

Dat je van ons vervolgens een bericht hebt ontvangen dat je meteen kon beginnen, heeft begrijpelijkerwijs voor verwarring gezorgd.
We vinden het jammer dat dit zo is gelopen en hopen dat we de ontstane verwarring hiermee kunnen verduidelijken.

We wensen je in ieder geval veel sportplezier bij GymOne! 💪

Team GymOne

Sporten

Ik ben erg positief over de kennis en deskundigheid van de medewerkers bij gymone. Toen ik door een fysieke beperking begeleiding nodig had bij het sporten, voelde ik me serieus genomen en was er aandacht voor mijn herstel. Ik kan Gymone bij iedereen aanraden.

Hi Sanne,

Wat ontzettend fijn om te lezen!
Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons team. We vinden het belangrijk dat iedereen zich bij GymOne gezien en serieus genomen voelt, zeker wanneer sporten door een fysieke beperking even wat extra aandacht vraagt.

Mooi om te horen dat onze begeleiding heeft kunnen bijdragen aan jouw herstel en sportplezier. We wensen je nog veel succes met je verdere herstel en natuurlijk heel veel sportieve momenten bij GymOne! 💪

Top sportschool

Medewerkers vriendelijk en ze helpen je graag en de machines zijn top

Besvarelse fra GymOne®

Bedankt voor jullie mooie review! 😊
Fijn om te horen dat jullie onze medewerkers als vriendelijk en behulpzaam ervaren. En natuurlijk geweldig dat de machines zo goed bevallen! 💪
We zien jullie graag weer terug!

Guide lines

It’s my first day ! Here in emmen ! Well Manger she’s very nice ! She’s explained very well! Atmosphere also nice

Hi Ameer,

Thank you so much for your lovely review! 😊

We’re so happy to hear that you had a great first day in Emmen. It’s wonderful to know that you felt welcomed, enjoyed the atmosphere, and found the manager’s explanation helpful.

Kind regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Brede keuze, fijn voor vrouwen

In Rotterdam zit een hele fijne Gym One met veel equipment, waar je ook je gang kan gaan als je van hyrox en crossfit houdt. In tegenstelling tot andere reguliere gyms, sport ik hier als vrouw fijn en heerst er een goede sfeer.

31. august 2026

Hi Zoe,

Wat een mooie review, bedankt! 🙌 Super om te horen dat je zo enthousiast bent over onze equipment en dat je bij GymOne helemaal je gang kunt gaan met HYROX en CrossFit. 💪

En misschien nog wel het belangrijkste: heel fijn om te horen dat je je als vrouw prettig voelt bij ons en de sfeer als positief ervaart. Dat is precies de vibe die we samen willen creëren!

Tot snel weer in de gym! 🔥

Super sportschool

Super sportschool! Vooral erg tevreden met fitnessmedewerker Huseyin die je helpt met alle vragen en daarin goed begeleid! Daarnaast geeft hij hele leuke groepslessen.

28. august 2026

Besvarelse fra GymOne®

Bedankt voor deze mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze sportschool en de begeleiding. Geweldig dat je ook de groepslessen zo leuk vindt! We waarderen je complimenten enorm en zien je graag weer in de sportschool. 💪😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Echt rustig geen geluid en ik heb meer…

Echt rustig geen geluid en ik heb meer verchiel gezien dan basic fit rn personeelen zijn echt aardig

21. august 2026

Hi Deniz,

Wat fijn om te horen! 😊
Bedankt voor je mooie review! Super dat je bij ons zoveel verschil merkt en dat je de rust én ons team zo waardeert. 💪
We zien je graag weer terug!

Peak

Is een heele leuke en sportieve gym, de mensen zijn erg aardig en behulpzaam en het personeel is ook heel erg lief. En de gym word de heele tijd geüpgraded en ik vind t top

Hi Samantha,

Wat een ontzettend leuke review, bedankt!
Super om te horen dat je de sfeer zo gezellig vindt en dat ons team je goed en met plezier helpt. 😊💪

En mooi dat je de upgrades in de gym zo waardeert!

Tot snel weer in de gym en bedankt voor je enthousiasme! 💪

Heb hele goede ervaring

Heb hele goede ervaring, gym op mijn gemak

Hi Ali,

Wat fijn om te horen!
Super dat je je zo op je gemak voelt bij ons en een goede ervaring hebt.

Bedankt voor je review en tot snel weer in de gym! 🔥

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een topsportschool met een fantastische sfeer!

Inmiddels ben ik een paar maanden lid bij GymOne en ik ga er met erg veel plezier naartoe! De sfeer is fijn en laagdrempelig, het apparatuur is modern en goed onderhouden.

Hi Menno,

Wat leuk om te lezen!
Fijn dat je inmiddels al een paar maanden met zoveel plezier bij GymOne komt. Super dat je de sfeer als fijn en laagdrempelig ervaart en tevreden bent over onze moderne en goed onderhouden apparatuur. 💪🔥

Bedankt voor je mooie review en op naar nog heel veel fijne trainingen!

GymOne Hoorn

By far de allerbeste gymone van Nederland (GymOne Hoorn)! Leuk personeel. Veel verschillende apparaten en een boksring! Wat wil je nog meer

Hi Nelis,

Wat een geweldig compliment!

Super om te horen dat je zo enthousiast bent over ons team, de variatie in apparatuur én natuurlijk de boksring! 🥊

Bedankt voor deze topreview en tot snel weer bij GymOne Hoorn! 💪🔥

Team - GymOne

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.