Golden Sound Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb de Golden Sound Run gekocht, na deze 4x te gebruiken bij m'n lange loopjes, bleef deze plots in een eindeloze 'power on - connecting - power off' loop hangen. Golden Sound heeft me hierbij vlot... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Oortjes besteld voor de nacht. Helaas was de geluidskwaliteit echt niet voldoende en zaten ze in een case die fel en lang knipperde als je ze erin stopt. Niet ideaal als je ze snachts gebruikt (waar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beste Golden Sound medewerkers, ik ben waarschijnlijk geen as usual klant van jullie gezien mijn leeftijd van 67 en door meer dan 45 jaar reuma. Ik kan liggend geen leesboek meer vasthouden vandaar... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb 3 jaar geleden de golden sound buds gekocht en heel tevreden van. Ondertussen één vd rubber dopjes kwijt geraakt, na het vlotte contact met golden sound worden deze zonder probleem opgestuurd.

Virksomhedsoplysninger

1. Elektronikbutik

Skrevet af virksomheden

Golden Sound is een internationale retailer en verkoopt hoogwaardige consumentenelectronica. Met onze prijsbewuste producten ervaar jij meer gemak en comfort! Bekijk onze unieke producten snel op onze website en ervaar het zelf!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 41 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

205 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super goed en snel geholpen! Top Service!

De linker bone van mijn bone conduction deed het niet meer.
Contact gelegd met Golden Sound en hebben mij perfect geholpen en heel snel gereageerd.
Ze sturen nu een nieuwe!

24. oktober 2025

Hallo Chris,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons :) Wij waarderen het enorm als onze klanten hun ervaring met ons delen. Veel luisterplezier en een fijne dag gewenst!

Team Golden Sound :)

Super service

Net na m'n jaar garantie blijkt er een defect, en krijg ik als service een nieuw exemplaar omdat ze staan voor hun kwaliteit.
Heel blij mee.

27. oktober 2025

Hallo Eva,
Enorm bedankt voor deze mooie 5-sterren review! Wij waarderen het enorm als de klant de tijd neemt om zijn/haar ervaring met onze producten en service deelt!
Ik wens je een fijne dag!

Team Golden Sound :)

Wat een service!

Wat een service!
Van mijn GOLDENSOUND SLEEP oortjes was het oplaadkabeltje zoek. Ik bestelde een nieuwe, maar tot mijn verrassing stuurde GOLDENSOUND mij gratis een nieuwe op.
Fantastisch toch?!

22. oktober 2025

goede compacte oortjes

goed geluid, heel compact, maar de bose sleepbuds zijn compacter, hebben maskeergeluid ingebouwd en blijven langer werken op één lading. Voordeel van de goldensound: kun je als normale oortjes gebruiken, dus ook muziek etc.

6. oktober 2025

Ideaal tijdens het sporten

Gebruik deze koptelefoon nu een paar maanden en ben er heel blij mee. Tijdens het sporten hoor ik al het verkeer en zelfs onder de douche kan ik de koptelefoon ophouden. Doordat de dopjes niet in je oor zitten zit het ook veel langer comfortabel. Het geluid is ook heel goed. Het is mijn eerste ervaring met deze techniek en ben heel positief. Contact met bedrijf en levering lopen heel soepel.

20. oktober 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geluid niet altijd hard genoeg.

Het geluid gaat soms niet harder. Ook al staat de golden sound op zijn hardst. Als ik dit had geweten had ik een andere merk gekocht.

1. oktober 2025

Hallo,
Vervelend dit te vernemen. Als ik het zo lees gaat het denk ik om een systeemfoutje die met een simpel reset verholpen kan worden. Ik wil u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, die helpen u graag verder!
Ik wens u een fijne dag!
Lisa van Golden Sound :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Wilde alleen een snellader

Wilde alleen een snellader, maar kon een combinatie koop doen door een draadloze oplader erbij te kopen.

Dit gedaan met het idee dat die wel wat kon (snellader ). Wat een teleurstelling…. Laad niet met een superdun hoesje, je krijgt er geen stekker bij, dus je moet er weer een stekker bijkopen…. Jammer, een volledig gemiste kans en daardoor toch echt teleurgesteld.

10. oktober 2025

Buitengewone klantenservice!

De klantenservice is uitmuntend! Na iets meer dan een maand stopte mijn powerbank ermee (de tijd daarvoor werkte hij super). Na een korte e-mail wisseling werd een nieuwe opgestuurd. Hierdoor is het een hele betrouwbare partij gebleken.

10. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht spul

29. september 2025

Hallo Jurgen,
Vervelend om te vernemen dat u schijnbaar geen goede ervaring met ons product heeft gehad. Ik wil u graag vragen om onze klantenservice te contacteren, wij willen uw probleem graag oplossen!
Ik wens u een fijne dag en ik zie graag uw email tegemoet!

Lisa van Golden Sound

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekende klantenservice bij Golden…

Uitstekende klantenservice bij Golden Sound!

Mijn product werkte niet meer goed die ik vorig jaar had aangeschaft, maar dankzij de geweldige klantenservice van Golden Sound werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Alles werd snel en vriendelijk geregeld, en ik ben ontzettend tevreden met hoe ze dit hebben opgelost. Echt een aanrader voor iedereen die betrouwbaarheid en goede service zoekt!

23. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Defecte oortjes geretourneerd, nooit meer iets gehoord, geen geld terug.

Ik heb de golden sound earbuds gekocht. 1 oortje werkte niet. Ik wilde het direct retourneren, nog ruim op tijd daarvoor, en heb dit aangegeven aan de klantenservice, maar moest eerst uiteenzetten wat er precies aan de hand is, vervolgens moest ik de oortjes schoonmaken etc,, wat niet hielp. Vervolgens moet ik een nu video maken van het probleem ( hoe?), terwijl ik gewoon mijn geld terug wil, en retourneren in de advertentie heel gemakkelijk zou moeten zijn. Vervolgens na weken een retour adres gekregen zonder verdere uitleg.
Artikel geretourneerd en niets meer vernomen. Op mail wordt niet meer gereageerd. Telefonisch contact niet mogelijk. Dus geld kwijt en de kosten van het retourneren. Schandalig!

17. september 2025

Hallo Angelique,
Vervelend om uw negatieve ervaring te lezen. De stappen van onze vragen van wat er precies aan de hand is hoort bij onze procedure, misschien kan het namelijk simpel opgelost worden. Verder spijt het mij te vernemen dat u na retourneren van het product niks meer vernomen heeft van ons, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik wil u graag vragen nogmaals een mail te sturen, ik zal deze dan oppakken!
Ik wens u een fijne dag en ik zie uw email tegemoet!

Lisa van Golden Sound