Man kan jo ikke bruge det til noget, medmindre man selv lægger en masse penge udover. Det er en glorificeret kuponbiks. Tog mig også omkring en måned og utallige mails at få 299 kr. refunderet (har st... Se mere
Det er det største svindel foretagender de hjælper ikke de svare ikke på mail de kan ikke hjælpe så kan jeg kun se de er kriminelle for de stjæler jo penge fra folk for de udløber jo og hvis det skal... Se mere
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Se mere
Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Danmark
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hvordan kan man give en udløbsdato der…
Hvordan kan man give en udløbsdato der hedder 1-2 år på biografbilletter? Jeg vil gerne have det først udløber om 2 år så.

Go Dream. En pengemaskine
Go Dream formår virkelig at lave penge på at folk ikke har mulighed for at få benyttet deres produkt, som reelt bare er et stykke pap. Der er ingen forståelse eller imødekommenhed i forbindelse med udløb af dato.
Don't go there.
Go dream somewhere else.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Dyrt at tabe penge i Corona tid
Når man ønsker pengene retur på en ydelse som ikke lever op til forventningerne og som har for få afgange + adskillige aflysninger så er det ikke i orden ikke at ville returnere pengene. Man får blot at vide de kan bruges på deres øvrige oplevelser. Ingen kundeservice what so ever og slet ikke i denne corona tid. Dato udløb er fortsat det samme og man tvinges derfor. sikre jer i ved hvad det er inden i køber katten i sækken.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Manglende samfundssind fra Go Dream!
Biografgavekortet er kun gyldigt et år, men eftersom der har været corona-nedlukning i biograferne i 3 måneder i foråret 2020, så forventede jeg som en selvfølgelighed, at gavekortet blev forlænget med 3 måneder!
Men ak, det eneste, der blev forlænget, var min tud!
SNYDT, og desværre kan jeg se, at det gælder for rigtig mange af jer andre også. Usmageligt at man laver forretning på den måde :-(
*****
Som opfølgning på Go Dream's svar må jeg bare konstatere, at hvis gyldigheden ikke var udløbet, så var der jo ikke noget problem!
Jeg opdagede 8 dage for sent, at kortet skulle aktiveres indenfor 1 år (laveste gyldighedsperiode som Forbrugerrådet godkender). Hvis jeg havde nået at aktive gavekortet, så var det gyldigt et år mere!!!
Jeg var 8 dage for sent på den - det erkender jeg - men biograferne var lukket i 3 måneder pga. corona, hvor det ikke just var aktivering af mit biografgavekort, jeg tænkte på!
Jeg er i dag blevet informeret om, at konkurrenten, Smartbox. tilbyder (mod et lille gebyr) at forlænge gavekort 6 måneder EFTER gyldighedens udløb pga. corona. Se det er service og samfundssind!

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Ikke muligt at forny gavekort!
Simpelthen for dårligt med kun ét års udløbsdato, uden mulighed for at forny set! Man forventer at Go Dream gavekortet kan fornyes, ligesom de fleste andre gavekort kan, men det er ikke tilfældet! Så vær obs på det!!
Det er ikke et gavekort vi køber igen.

Go Dream - værdiløst
Opdateret igen!
Dejligt at modtage en gave.
Trals at den efterfølgebde taber voldsomt i værdi, med henvisning til urimelige høje administrationsomkostninger hos Go Dream - tabte tæt på 50% i værdi da det skulle indløses.
Usmageligt.
Lidt yderlige til eftertanke - fødekæden er lang:
1 Go Dream
2 Forhandler
3 Underleverandør
4 Leverandør
De skal alle sammen lave forretning, og på hvad?
Gavekortes pålydende var 1199 kr
Leverandøren har skrevet følgende:
“ Hej
Ja, på alle gavekort fra Go Dream er der et ankomst tillæg på kr. 500,-
Venlig hilsen/kind regards“
ANBEFALING:
Returner gavekortet omgående og få pengene, og bestil dit ophold direkte.
Der er absolut ingen værdi i at alle de nævnte led skal leve af det andre har tiltænkt dig - !
HÅBLØST KONCEPT - BRUG DET ALDRIG
“kan komme tillæg ...”
Skal forståes: værdiforringelse må påregnes .... SVINDEL

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Vi har fået gavekortet som gave og…
Vi har fået gavekortet som gave og troede, ligesom med smartbox at gyldigheden var uendelig. Er virkelig skuffet over det ikke kan fornyes, føler det er tyveri fra jeres side, føj i tjener mange penge på det uden folk får hvad de har betalt for. Vil ALDRIG anbefale eller købe til mig selv eller andre!!

Meget skuffende
Meget skuffende, at man ikke kan forny en oplevelse, når den er udløbet.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Umuligt at finde ud af hvor gavekort kan bruges
Det er umuligt at finde ud af hvor man kan bruge sit biografgavekort.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Aldrig mere noget derfra..
Aldrig mere noget derfra... så dårlig kundeservice, kan man jo også se på Jeres anmeldelser slut med det.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Man kan desværre ikke give minus-point
Man kan desværre ikke give minus- stjerner.
Sjældent dårligt web-site. Brugervenlighed er vist "en by i Rusland" for jer.
Og når man så endelig har fundet det man søger efter, og har fået brugt en del af gavekortet - Ja, så får man ikke mindre end 3 ligegyldige mail fra jer - dog ikke det, man har brug for - nemlig den kupon, man skal bruge til reservation og dokumentation. Vælger man så at følge anvisningen vedr. booking - ja så går det da helt galt. Man kommer ikke videre - man bliver ganske enkelt "hængende" på siden.
Virkelig dårligt. Måske skulle I forbi et web-bureau, og lære noget om UX.
Og så er det i øvrigt alt for dyrt at benytte jer.
Man kan jo sagtens købe samme vare / ydelse billigere direkte hos leverandørerne.
I alle tilfælde kan man ikke anbefale jer overhovedet.
Samme historie som så mange andre
Samme historie som så mange andre - udløbet gavekort og intet at stille op. Det er sgu ikke god kundepleje. Og yderst skuffende!!!

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Tænk at man ikke kan gøre noget fordi…
Tænk at man ikke kan gøre noget fordi et gavekort er 3 uger for gammelt. Det er dårlig stil.

Gyldighedsperioden er for kort
Gyldighedsperioden er for kort. Begge gange jeg har fået biograf-gavekort fra GoDream, er de udløbet.
Jeg fik et til sidste jul, som jeg ville bruge i dag d. 4. januar. Det var 14 dage for sent.
Hvis man køber et gavekort af Nordisk Film er fristen på 3 år, modsat 1 år hos GoDream. Det vil jeg altså anbefale folk at gøre i stedet.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Der er ganske enkelt for kort…
Der er ganske enkelt for kort holdbarhed på jeres oplelsesgaver.

Kunne jeg give 0 stjerner
Kunne jeg give 0 stjerner, gjorde jeg det. Jeg sidder med et gavekort, der ikke kan aktiveres. Vi fik det i julegave sidste år, men da butikken ikke har aktiveret det ved salg, kan det ikke anvendes. Svaret fra Go-dream er, at vi skal fremskaffe kvittering. Det kan vi ikke - og gavekortet er derfor ubrugeligt. ØV. Jeg vil anbefale at man i stedet for disse boxe køber direkte gavekort eller giver penge, så man ikke ender med ubrugelige gavekort!

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Jeg havde lavet en fejl i adressen og blev kontakt, inden de fik sendt det til den forkerte modtager - super service

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Gavekort udløbet for 3 uger siden.
Gavekort udløbet for 3 uger siden.. kundeservice = Det er bare ærgerligt. Sikke en service!

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Jeg fik en oplevelsesgave i…
Jeg fik en oplevelsesgave i fødselsdagsgave til min fødselsdag, og valgte at reservere et Kroophold i Sønderjylland for at se sort sol.
Vi havde en dejlig tur, og der var ingen problemer med hensyn til gavebeviser.
Vi har så nu igen fået to nye gavekort, og har bestilt frokost på en kro, der var heller ikke nogen problemer, sålegænger har ikke noget at klage over, kun gode oplevelser.

redigeret
Har efterfølgende været i dialog med go dream og er betaget af den måde problemstillingen blev klaret, tilbage står så forhandleren, som ikke har håndteret salget af oplevelsen korrekt og ikke efterfølgende rettet problemet, men givet en afvisning af behandling og rettelse af pakken