Man kan jo ikke bruge det til noget, medmindre man selv lægger en masse penge udover. Det er en glorificeret kuponbiks. Tog mig også omkring en måned og utallige mails at få 299 kr. refunderet (har st... Se mere
Det er det største svindel foretagender de hjælper ikke de svare ikke på mail de kan ikke hjælpe så kan jeg kun se de er kriminelle for de stjæler jo penge fra folk for de udløber jo og hvis det skal... Se mere
Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Se mere
Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.
Sortedam Dossering 55, 2100, København Ø, Danmark
- +47 219 84 606
- info@godream.no
- godream.no
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi havde 2 gavekort til GO DREAM
Vi havde 2 gavekort til GO DREAM, som vi har fået i gave. Desværre var de udløbet 20 dage før vi ville bruge dem. Ved opringning til GO DREAM, fik vi fortalt, at det kunne de ikke hjælpe os med. Det er rigtig ærgerligt og naturligvis har vi selv et ansvar for at tjekke udløbsdatoen, men det er sørme dårlig kundeservice, at vi blot får af vide, at de 1000 kr. er spildt!
Giv penge i gave i stedet for gavekort til GO DREAM... De udløber trods alt ikke!
NB. Vi havde samme problem med et gavekort fra GOODTIMES. De ombyttede gavekortet til et GOGIFT gavekort uden problemer 👍

Total fusk
Total fusk
Købte et gavekort til min datter - 2xbiografbilletter samt 2 store sodavand og 2 store popkorn.
Bag på æsken - det eneste man kan se når man køber æsken - står der hvilke byer gavekortet kan bruges i, vores by er nævnt.
Men når man logger ind for at indløse gavekortet viser det sig så at man ikke kan bruge gavekortet i nogen af byens almindelige biografer - kun i en lille bio der viser special film, ingen af de nye eller gængse, i øvrigt er det også noteret ud for denne "biffen" at de ikke har popkorn.
Total snyd - og så ærgerligt at give sådan en gave til nogen.

Først gav jeg 5 stjerner
Først gav jeg 5 stjerner, da det gik fint med at købt online og få tilsendt gavekortet via mail.
(Vi skulle til Zoo)
Men på Valby bakke opstår problemerne.
På min mobil aktivere jeg de to gavekort og på GoDreams hjemmeside, alt forløber som det skal, der kommer et, ok for at alt er gjort korrekt.
Via Zoo hjemmeside bliver gavekortende også accepteret. Men Stregkoderne vil ikke virke.
En medarbejder fra Zoo, siger at det har de før været ude for.
Jeg får lov til at låne en computer for at aktiverer gavekortene en gang til. NU skulle det virke - niks. kunne ikke komme ind.
Zoo og jeg bruger i alt 30 min. men det virker ikke.
Det ender med at jeg må købe to nye billetter i billetlugen for at komme ind og se dyr. Og beskeden fra zoo lyder- du må tage slåskampen med GoDream. Det var lige dobbelt op i entré.
ØV

Meget dårlig oplevelse!!
Meget dårlig oplevelse i kundeservice, der er ingen hælp at hente selv om du har fået en boks.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Fået et gavekort af min far på skøn…
Fået et gavekort af min far på skøn massage, da jeg skulle indløse det fortalte de mig at det ikke var aktiveret, kontaktede derfor butikken hvor det var købt, de kunne ikke hjælpe mig når jeg ingen kvittering havde, ringende derefter til Godream og fortalte problemet, der gik 5.minutter så havde jeg et nyt gavekort, super flot service.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Køb aldrig disse gavekort.
Køb aldrig disse gavekort.
I kan finde tilbuddene bedre på nettet selv.
Derfor er det svært at få brugt disse gavekort. Når de er udløbet har i mistet pengene.
Gem hellere pengene på jeres konto og brug dem når I har lyst. Så er i sikker på i får noget for pengene.

Gavekort
Glemt et gavekort på 599,- til overnatning. Det er så udløbet. Egen fejl - men intet at gøre . ingen form for "kulance" på det område.
Ja der star det udløber efter 2 år. Og var det et mindre beløb ok.
men 599,-. Kanske kold og afvisende i kundeservice
Har læst i dagspressen, at det er her pengene tjenes på glemte gavekort. Og jeg kan så tilslutte mig koret 599,- fattigere :-).

2 stk skuffede børn
2 stk skuffede børn, som har en gavekort liggende til Bio og Burger, men er udløbet. Har købt en vare, man aldrig har fået, det er altså dårlig stil. Køber aldrig gavekort ved Go Dream igen.

Køb ikke oplevelsesgaver på GODREAM
Da man ville indløse gavekortet får man den kedelige besked at det er udløbet.
lad være med at købe deres oplevelsesbokse, køb direkte ved forhandler.

Besvarelse fra GO DREAM NO - Opplevelsesgaver
Jeg kan ikke se ideen med at købe disse …
Jeg kan ikke se ideen med at købe disse gavekort.
Troede at meningen ville være, at man kunne få et godt tilbud eller en god pris.
Jeg var f.eks. ude og spise brunch med "luksus brunch" i dag til en værdi af 299kr." Alle de brunch steder, som man kunne vælge i mellem var prisen 119-139kr. for deres brunch.
Jeg spurgte på cafeen, om man kunne få noget for de resterende penge, men det kunne man ikke.
Hvad er så meningen med at købe sådan en gaveboks, hvis det er billigere selv at gå ud og købe sin brunch?