GO DREAM NO - Opplevelsesgaver Anmeldelser 247

1,1

Man kan jo ikke bruge det til noget, medmindre man selv lægger en masse penge udover. Det er en glorificeret kuponbiks. Tog mig også omkring en måned og utallige mails at få 299 kr. refunderet (har st... Se mere

Det er det største svindel foretagender de hjælper ikke de svare ikke på mail de kan ikke hjælpe så kan jeg kun se de er kriminelle for de stjæler jo penge fra folk for de udløber jo og hvis det skal... Se mere

Hold jer langt væk fra det firma. Gavekortene er ekstremt besværlige at indløse. Først skal man oprettes på go Dream og aktiverer gavekort med en masse koder, så skal på deres side downloade vochers e... Se mere

Ingen stjerner til GoDream, fik en julegave til et luksus spaophold og det er mega besværligt at få indløst meget rodet hjemmeside og ekstra betaling opkræves for nogle virkelig dårlige hoteller. Meg... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos GO DREAM lever og ånder vi for opplevelser. Vi tenker i opplevelser, drømmer om oplevelser og lever ut dem. Vi har gjort det til vår missjon å samle et stort sortiment av forskjellige opplevelser, det vi håper kan gi deg inspirasjon og mulighet, at du også kan krydre tilværelsen din og leve ut drømmen.

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

NO GO DREAM

Vi har nu prøvet i over en måned at komme i kontakt med Go Dream fordi vi ikke kan indløse vores gavekort, ingen svar retur, telefonen kan der ikke oprettes forbindelse til og beskeden på hjemmesiden er at de har tekniske problemer?
De burde anmeldes for bedrageri, da firmaet stadigt er aktivt, men at du som forbruger ikke kan få den vare du har betalt for
Men for mig er det sidste gang at jeg skal have et gavekort til noget som helst.
NO GO DREAM

30. maj 2021

Jeg skulle bruge mit gavekort på…

Jeg skulle bruge mit gavekort på vivaldi men fik afvide af medarbejderen at hun ikk kunne aktivere det selvom jeg havde fået mit e gavekort på mail og i øvrigt var jeg ikk den første kunde den dag hun ikk kunne hjælpe med gavekort.... Jeg endte med selv at måtte betale de 300 kr for mad som mit gavekort lød på det er virkelig virkelig dårlig service... Jeg håber på at få pengene retur for det er ikk okay, i forvejen har jeg også to andre gavekort som jeg også skal ha brugt men ved ikk hvad jeg skal stille op det er bare en evig kamp...

28. maj 2021

Elendig kundeservice. Go dream har den mest elendige…

Go dream har den mest elendige kundeservice, man kan udsættes for.
Har gavekort der ikke kan printes, jeg har forsøgt at ringe til kundeservice, men de har valgt at lukke telefonerne, skrev en mail, om at jeg vil have mine penge retur, får et automat svar tilbage, om at de vil svare inden for 10 dag, jeg køber aldrig et produkt hos Go Dream mere

Heidi Enoch

26. maj 2021

Undgå i videst mulige omfang

Vi får jævnligt gavekort fra venner og familie til fx Zoo. Jeg har endnu ikke prøvet at tingene bare virker. Der er altid problemer, hvor de ikke kan indløses og man ender med at hænge i en telefonkø eller måtte udskyde at bruge kortene til næste gang og til sidst ryger de ud fordi man ikke får dem brugt. Man kan ikke lade være med at få følelsen at det er helt bevidst da de så kan skovle alle pengene ind selv. Giv meget hellere dine kære et sødt kort og nogle kontanter, så sparer du dem for en masse besvær/frustrationer.

22. maj 2021

Har fået gavekort til kro ophold men…

Har fået gavekort til kro ophold men kan ikkeindløse det ,har før været inde og kigge det gik fint ,men nu kan jeg ikke gøre det der bliver ved med at stå det ikke er aktiveret ved køb . Har prøvet at kontakte go Dream men uden held ,jeg ved det snart er udløbet ,men hvad hjælper det når man ikke kan ringe eller få kontakt på andre måder

21. maj 2021

Firmaet er gået konkurs

Firmaet er gået konkurs. Totalt fup og svindel. Utroligt at Godream udnytter covid 19 til at få firmaer til at købe medarbejder gavekort og så putte penge i egen lomme og så lukke firmaet. Føj for en moral!

19. maj 2021

Udløbet gavekort til go Dream

Vi har fået et gavekort til go Dream i gave. Det fik vi forlænget 3 måneder og så blev Danmark lukket ned for barer og restauranter. Nu er det desværre udløbet og vi har ikke kunnet komme igennem til go Dream hverken pr telefon eller mail.
Tænker at mange er i sammen båd.
Håber snart vi hører noget.

13. maj 2021

Pengemaskine - dårligste kundeservice

Har flere gavekort, som nu er udløbet. Corona gør desværre ikke man kan forlænge det.
Så spred budskabet på alle medier og alt, og del trustpilot at det er den dårligste kundeservice ever. Og så kan I komme med jeres auto svar “du kan kontakte kundeservice” og “det er desværre udløbet så vi kan ikke gøre noget”...

27. marts 2021

Virkelig uoverskueligt og besværligt at…

Virkelig uoverskueligt og besværligt at indløse gavekort.
Har prøvet flere forskellige gavekort og det er det samme hver gang.
Man bliver kastet frem og tilbage på hjemmesiden og det er uklart hvad man præcist kan bruge sit gavekort til.
Har også flere gange oplevet at de steder man kommer for at benytte kortet, ved personalet ikke helt hvad de skal stille op med det.
Kan virkelig ikke anbefales.

2. marts 2021

Hej Lisa

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at læse at du har fundet det besværligt og uoverskueligt at indløse dine gavekort
Det er bestemt ikke meningen!

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, og så er vi klar til at hjælpe :-)

Frederikke

Forlængelse

Super god service. Fik gavekort forlænget da vi ikke kunne nå at bruge det på grund af Corona. Kan kun anbefales 👍👍 Birgit Christensen

11. januar 2021

Hej Birgit

Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse :-D

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe dig med en forlængelse så du har mulighed for at bruge gavekortet når det igen er tid til det :-)

Køb smartboks

Hvis man skal give bokse i gave, så køb dem hos smartboks....De har en god service og kan forlænge efter udløbsdato, kan kun anbefale dem ;-)

4. januar 2021

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at læse at dit gavekort er udløbet.

Såfremt du ikke allerede har kontaktet os, må du meget gerne gøre det, så ser vi hvordan vi kan hjælpe :-)

Rigtig god service hos 'kundeomsorgen'

Vi havde fået glemt at aktivere min søns gavekort i tide, og skrev til GoDreams kundeomsorg, om vi mon kunne få lov at få det aktiveret alligevel.
Kundeomsorgern svarede hurtigt, og kvitterede ikke blot ved at åbne det, men sendte et nyt med yderligere et år.
Virkelig god service, og langt ud over det forventede.
Det sætter vi rigtig stor pris på!

14. december 2020

Hej Mie

Tusinde tak for din anmeldelse og at dele din oplevelse :-)

Jeg er utrolig glad for vi kunne hjælpe, så din søn kan komme ud og bruge sit gavekort, når det igen er muligt!

Du ønskes en vidunderlig dag!

Tak til IT eksperterne hos Go Dream

Jeg kom til at smide mit gavekort ud og skrev ind til Go Dream, hvor jeg ikke blev garanteret noget i første omgang, men at deres it-team villle tage sig af det. Det lykkedes heldigvis og jeg fik pr mail sendt et nyt elektronisk gavekort. Nu har jeg benyttet det med god tilfredshed, dog kunne jeg ønske at deres hjemmeside var mere brugervenlig, så der i mindre grad opstår misforståelser. Men tak til den IT mand som løste mit problem. Det er jeg glad for.

11. december 2020

Hej Anni

Tusinde tak for din anmeldelse og for at dele din gode oplevelse :-)

Jeg er glad for vi kunne hjælpe med at finde dit gavekort frem, så du alligevel kunne komme ud på din oplevelse !

Jeg er ked af at hører at du finder vores hjemmeside forvirrende, men hvis du har nogen forslag til hvordan den kunne blive bedre, hører vi meget gerne fra dig :-D

Gavekort = penge med udløbsdato

Gavekort = penge med udløbsdato
Får man ikke brugt gavekortet inden udløbsdatoen, eks. fordi det er for bøvlet at finde den rigtige "oplevelse" (pris, geografi etc), så har man reelt set smidt pengene i skraldespanden.
Gavekort er sq noget at det dummeste der er opfundet (undtagen for de bondefangere der udsteder dem)

10. december 2020

Hej Martin

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at høre at dit gavekort er udløbet.

Du må meget gerne kontakte os på info@godream.com, så skal vi se hvad vi kan gøre for at hjælpe dig :-)

Mange hilsner
Kundeomsorg

Løbetid for biograf gavekort på 1 år..

Løbetid for biograf gavekort på 1 år... Køber du i f. Eks i megascope.dk er der 5 år

6. december 2020

Hej Martin

Tak for din anmeldelse

Jeg er ked af at høre at dit gavekort er udløbet.

Husk at hvis du kontakter os indenfor 1 år efter udløb, kan vi hjælpe med et nyt gavekort :-)

Mega dårligt

Mega dårligt. De reklamere med biograf i Viborg, men de er ikke tilknyttet biografen Viborg. Så det er falsk markedsføring

4. december 2020

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse

Vi er desværre ikke partnere med biografen i Viborg længere.

Som der også står på bagsiden af alle vores gavekort, tages der forbehold for ændringer, og den fulde opdaterede liste over partnere kan findes på vores hjemmeside.

Husk at det altid er muligt at ombytte sit gavekort, indenfor gyldighedsperioden, til andre oplevelser :-)

Kundeomsorg

Giv mig nu en god oplevelse tak

Jeg modtog august 2019 5 GoDream gavekort i bryllupsgave og beder om at sende ét retur, da vi ikke kan bruge rejse-gave-kortet. Får at vide af "Kundeomsorg", at det allerede er indløst - selvfølgelig har jeg ikke indløst rejsen. Jeg tænker, det på være hårdt at være medarbejder hos GoDream og endda kalde det kundeomsorg. Det er simpelthen så ringe service. Dbh Hanne

4. december 2020

Hej Hanne

Jeg er ked af at vi ikke har kunne hjælpe med dit gavekort, da det allerede er blevet indløst, og aftale parten derfor er skiftet fra GO DREAM til partneren.

Louise