Giftcardstore Anmeldelser 313

TrustScore 1.5 ud af 5

1,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het verdienmodel is mij inmiddels wel duidelijk. Ik had een kadobon van 20 euro gekregen. Probeerde deze in te wisselen, kan alleen voor een andere kadobon, en tijdens het afronden van het betaalproce... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Door een storing is het geld van mijn giftcard afgehaald. Bij telefonisch contact werd aangegeven dat ik een e-mail moest sturen om het op te lossen. Dat heb ik gedaan. Anderhalve week later nog stee... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb via Euroclix 2 cadeaukaarten van Kado+kaart (1x € 150 en 1x €65) aangeschaft op 23-5-2026. Bij het inwisselen voor een andere cadeaukaart komt er een melding dat de site een storing heeft en h... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kado+Kaart gekregen met 50,00 erop Ondanks uiterste voorzichtigheid pincode niet geheel leesbaar na weg trekken plaksel, mist 2 cijfers. 4 cijfers zou voldoende moeten wezen om vanuit het bedrijf... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Giftcards online kopen? Kies dan uit onze diverse producten. Geschikt voor een verjaardag, bruiloft of de laatste werkdag van een collega.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een cadeaukaart of "mens erger je niet"

Ben het helemaal eens met vorige reviews.
Beperkt aantal aanbieders (mis b.v. Bol.com).
Geen gebruikersvriendelijke website.
Niet mogelijk om met de K+K code een fysieke cadeaukaart te bestellen van b.v. Hema of Decathlon in verband met verzendkosten.
Kortom, zonde van het geld dat de gulle gever voor deze kaart heeft betaald

1. april 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Daan! Mbt jouw KADO+KAART kun je alleen in deze categorie https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart een andere egift/fysieke kaart uitzoeken en dit wordt ook aldaar aangegeven. Wij zijn een algemene cadeaukaarten webshop die in categorieen is verdeeld, waaronder dus ook de categorie 'KADO+KAART'. Veel plezier toegwenst met jouw aankopen!

This is waste of money

This is waste of money. When my friends bought this card they was told that it's possible to exchange it for bijenkorf but it's not true. Moreover when i try to choose other options it's also not possible to pay with Kado+Kaart.
Highly not recommended !!!!!

14. marts 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hi Tatjana! Het klopt dat Bijenkorf per 1 september jl. geen partner meer is: dit hebben wij toen op de website gecommuniceerd. Kaarten die het logo bevatten en reeds zijn verkocht, kunnen wij helaas niet terughalen. De klantenservice van GiftCardstore kan je altijd even helpen als je er niet uitkomt? Bel je ons anders even op 020-2299171? PS. je kaart is 2 jaar geldig en wij zijn elke maand wel bezig om nieuwe partners toe te voegen houd je anders www.giftcardstore.nl in de gaten? Mbt jouw KADO+KAART kun je alleen in deze categorie https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart een andere egift/fysieke kaart uitzoeken en dit wordt ook aldaar aangegeven. Wij zijn een algemene cadeaukaarten webshop die in categorieen is verdeeld, waaronder dus ook de categorie 'KADO+KAART'. Veel plezier toegwenst met jouw aankopen!

Kaarten niet bruikbaar

We hebben meerdere kaarten aangekocht die niet verzilverd konden worden. Wanneer daarover gebeld wordt moet je vreselijk veel moeite doen om iemand aan de lijn te krijgen. Ze blijven je verwijzen naar de verkoper. Slim, want als de kaart niet geactiveerd wordt houden zij het geld..... Als je een kaart gekregen hebt, weet je toch niet altijd waar deze vandaan komt!? Niet kopen deze, GEDOE!!! Je wilt dat een kaart direct gebruikt kan worden.

26. marts 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Ciska! Wij weten even niet waar je dit op baseert noch hebben wij dit gezegd? Wij denken dat je met betrekking tot inactivatie misschien niet goed begrepen hebt? Graag leggen wij het nogmaals uit: wij kunnen INACTIEVE kaarten niet activeren; het geld is immers bij het verkoopkanaal ingeleverd en deze is verantwoordelijk voor de activatie? Met het aankoopbewijs van jouw cadeaukaarten kun je teruggaan naar de winkel/webshop om deze alsnog te laten activeren. Succes!

Waardeloze service

Waardeloze service, krijg je een kadokaart met goede intenties, kan je er vervolgens helemaal niks mee. van all die reclame op de kaart zelf over dat er zogenaamd veel merken mee doen is niks van waar. Alsjeblieft doe jezelf en de ander een plezier, koop een normale giftcard.

19. marts 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Niki! Mbt jouw KADO+KAART kun je alleen in deze categorie https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart een andere egift/fysieke kaart uitzoeken en dit wordt ook aldaar aangegeven. Wij zijn een algemene cadeaukaarten webshop die in categorieen is verdeeld, waaronder dus ook de categorie 'KADO+KAART'. Veel plezier toegewenst met jouw aankopen!

Drama

Drama, niks werkt, klantenservice doet eerst alsof ik gek ben, geeft daarna de schuld aan de website. Ik ben al een uur bezig om met twee giftcards ANDERE giftcards te kopen > geef dit alsjeblieft aan niemand cadeau

13. marts 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Lotte! Wat vervelend dat het niet lijkt te werken! Heb je hier https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart al gekeken? Houd je rekening dat je tot 100,00 kunt omwisselen en hierbij 1 emailadres kunt gebruiken? Wij hopen dat het lukt!

Oplichterij

Kaart is niet in te wisselen bij heel veel winkels wat er wel bij staan!

Wat een oplichterij, dit kan toch niet de bedoeling zijn.

18. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Petra! Mbt jouw KADO+KAART kun je alleen in deze categorie https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart een andere egift/fysieke kaart uitzoeken en dit wordt ook aldaar aangegeven. Wij zijn een algemen cadeaukaarten webshop die in categorieen is verdeeld, waaronder dus ook de categorie 'KADO+KAART'. Veel plezier toegwenst met jouw aankopen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En weer 30,-- euro in de pocket van…

Bedankt voor uw reactie maar zo simpel gaat het meestal niet en bij bellen gisteren half uur in de wacht gestaan. Is dat ik op het moment aan huis gekluisterd zit maar deze tijd stoppen de meeste mensen er niet in hoor. En euh niet alleen bij jullie hoor maar nu tijd en dus een heel stapeltje na gelopen. Zojuist in totaal 200,- betaalde euro's in de kliko gegooid. Een enkeling geeft soms verlenging uit coulance.

En weer 30,-- euro in de pocket van zo'n giftcard bedrijf. 2 x poging gewaagd om te innen moedeloos weer in de la gegooid en tja nu weer een middag (want kutweer) la opengetrokken en natuurlijk verlopen. Hier is wel voor betaald he. Mooi verdienmodel want ben vast de enige niet hi hi. Mensen geef die dingen aub niet meer kado. Kunt je geld beter gelijk weggooien!

15. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Ingrid! Wat vinden wij het jammer dat je jouw kaart niet hebt kunnen gebruiken! Het is een online omwisselproduct waar je in principe binnen 5 minuten een ander product voor kunt kopen dat ook weer een nieuwe looptijd bevat. De klantenservice van GiftCardstore kon je altijd even helpen als je er niet uitkwam? Superzonde!

Nooit aan iemand geven.

Krijg je een kaart kado…leuk! Althans zou je denken…wat een waardeloze website! Op de kaart staat dat je hem kan gebruiken bij veel goeie winkels maar die kleine lettertjes hè!! Kortom: geen enkele leuke winkel te vinden, veel te omslachtig, overal je gegevens invullen, vervelende pop-ups die moet je activeren, bij fysiek €1,95 verzendkosten (!), geen optie “betalen met vreselijke giftcardstore kaart” te vinden..
Tip: geef iemand een goede kadokaart die je wel ergens kan besteden en geen stresskaart!!
Het is trouwens ook vervelend om tegen degene van wie je hem hebt gekregen te zeggen dat ze zo’n kaart absoluut aan niemand anders meer moeten geven…
Kleine aanvulling; bij navraag bij de Bijenkorf blijkt dat er al een jaar geen samenwerking meer is met deze oplichters.

11. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Lennaert! Mbt jouw KADO+KAART kun je alleen in deze categorie https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart een andere egift/fysieke kaart uitzoeken en dit wordt ook aldaar aangegeven. Kies je voor het laatste, dan dien je idd verzendkosten te betalen. Het klopt dat Bijenkorf per 1 september jl. geen partner meer is: dit hebben wij toen op de websites gecommuniceerd. Kaarten die het logi bevatten en reeds zijn verkocht, kunnen wij natuurlijk niet terughalen. De klantenservice van GiftCardstore kan je altijd even helpen als je er niet uitkomt? Bel je ons anders even op 020-2299171? PS. je kaart is 2 jaar geldig en wij zijn elke maand wel bezig om nieuwe partners toe te voegen houd je anders www.giftcardstore.nl in de gaten? Wij wensen je in ieder geval veel plezier toe met jouw aankopen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

B2B, kijk verder dan giftstore!

Dit is het bedrijf dat zaken doet (of onder dezelfde naam valt) met Absoluta.

Leuk om een giftcard te kopen voor je medewerkers, maar doe het NIET HIER!

Het proces is erg onduidelijk en je moet erg lang wachten voordat je de kaart kan omwisselen; de keuze voor omwisselen is tevens erg beperkt en bol.com zit er niet eens tussen!

Eerst moet je een mail sturen naar absoluta met je kaartnummer en al je info. Vervolgens gaan ze je een persoonlijke mail sturen (dit duurt overigens meer dan 24 uur!!).

Hierna kan je dus via deze website een nieuwe kaart kopen (weer al je info delen, adres, contact etc) en dan kan je betalen met de gift card.

Gevolg is dat veel mensen tijdens dit proces denken: 'laat maar, al die moeite voor €10-20 voor een Wehkamp giftcard'. Dit komt het bedrijf mooi uit natuurlijk.

Conclusie
Omslachtig, veel te veel werk, teveel persoonlijke info delen (wat wordt hier mee gedaan....?, proces duurt te lang, weinig keuze in giftcards en een irritatie voor je medewerkers.

Doe je medewerkers een plezier en koop een vvv-kaart.

8. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi James! Zo te zien lijkt het te gaan om Absoluta en het feit dat je van hen een multikeuzekaart hebt gekregen. Dit houdt natuurlijk in dat men de keuze aan jou overlaat als het gaat om een cadeau uitkiezen. Dat je hiervoor persoonlijke geevens dient achter te laten is verplicht, want anders ontvang je je (digitale) product niet? Uiteraard kun je altijd een verzoek doen om deze te laten verwijderen. Heb je ons privacybeleid gelezen? Zo nee, dan vind je deze hier https://blackhawknetwork.com/nl-nl/privacyverklaring. Dat de instructies niet duidelijk zijn, kunnen wij zeer zeker meenemen als feedback. Graag wil ik je als laatste aangeven dat niet alleen de klantenservice van Absoluta er is om je te helpen, ook wij van Gifcardstore kunnen jou instrueren als het even niet lukt?

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

werkt

Was wat uitzoeken, maar het werkt

3. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Dank je wel voor je rating Antonio! Geniet van je aankopen!

Hele stomme onhandige website

Hele onhandige en onduidelijke website. Weinig aanbod en als je wat leuks hebt gevonden kan je het weer niet op artikelen gebruiken die je wilt bestellen (maar hiervan ligt de schuld bij het bedrijf waar je je cadeaukaart voor hebt ingewisseld natuurlijk).

Maar ik lees hier ook de reacties van de cadeaukaart website op mensen hun reviews en WAT belachelijk en bijdehand. Sorry maar als ik nog minder dan 1 ster kon geven had ik het gedaan zeg.
Ik raad het iedereen af 😂 wat een ongelooflijk grote grap is dit bedrijf.

1. februar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Naomi! Wat vervelend dat jij dat zo ervaart? Wij proberen ook via deze weg - naast onze website en FAQ - zoveel mogelijk info te verschaffen en de toon hiervan is zeer zeker niet bijdebehand, maar behulpzaam. Wij hopen op die manier ook andere mensen te helpen. De klantenservice van GiftCardstore kan je altijd even helpen als je er niet uitkomt? Bel je ons anders even op 020-2299171? PS. je kaart is 2 jaar geldig en wij zijn elke maand wel bezig om nieuwe partners toe te voegen houd je anders www.giftcardstore.nl in de gaten?

Ben zo gefrustreerd

Ben zo gefrustreerd! December bon van Pathé via gift card store. Nooit ontvangen!
Al 10 mails aan gewijd maar geen serieus antwoord! Alleen dat de bon verzilverd is! Maar nogmaals antwoord gestuurd niet te hebben ontvangen! Weer geen antwoord! Aan telefoon wordt ik ook niet geholpen en verwijzen ze mij door naar Pathé! Pathé geeft aan dat zij niks kunnen doen!
Het ligt dus aan Gift card store!

28. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Marielle! Wij snappen jouw frustratie en raden je aan om aangifte te doen daar je de kaart nooit hebt ontvangen. Wij kunnen helaas niets voor jou betekenen, omdat de giftcard reeds is verzilverd. WIj hopen op jouw begrip.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer beperkt assortiment en een zeer…

Zeer beperkt assortiment en een zeer omslachtige website. Je kunt veel beter direct iemand een cadeau geven of contant.

27. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Tijltje! Wij van de klantenservice kunnen je altijd even telefonisch helpen - 020-2299171 - als het niet lukt? Daar zijn we nl voor! Ook hebben wij een uitgebreide FAQ-pagina? Met betrekking tot de laatste opmerking: je hebt juist van de gever de vrijheid gekregen om zelf een kaart uit te kiezen? Je hebt immers een keuzekaart in handen? Wij hopen in ieder geval dat je kunt genieten van jouw aankopen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

28 december een fysieke kaart besteld…

28 december een fysieke kaart besteld en nog steeds niks ontvangen. Wordt niet meer op mijn mails gereageerd en als ik bel moet ik mailen..

29-1 reactie; Nee! Ik heb nog geen mail terug en ook geen kaart gehad

24. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Levi! Wat vervelend! Wij gaan ervanuit dat je begrijpt dat wij meer informatie - ter verificatie- moeten hebben als een kaart in een drukste tijd van het jaar niet aankomt en dat kan dus niet telefonisch afgehandeld worden. Wij hopen dat je hem inmiddels hebt ontvangen en ervan kunt genieten!

Geen compensatie en service

Het bedrijf wil niet compenseren bij een een verlopen kaart van 3 weken. Geven aan dat dat bij alle andere kaarten wel het geval is behalve KADO + KAART. Ik snap dat dit de voorwaarden zijn maar eventueel een oplossing zoeken kan niet en willen ze niet. Erg jammer. €100,- weg en het bedrijf €100,- rijker. Geen service. Stoppen met cadeaukaarten en gewoon cash zonder verval datums en bedrijven die er tussen zitten.

15. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Eline! Wat vinden wij het jammer dat je jouw kaart niet hebt kunnen gebruiken! Wij bieden idd geen coulance aan; het is nl een online omwisselproduct waar je in principe binnen 5 minuten een ander product voor kunt kopen dat ook weer een nieuwe looptijd bevat. Een vervaldatum op een cadeaukaart kan ook vanaf een andere kant bekeken worden: het kan een trigger zijn om hem juist zsm uit te geven, daar de gever daar tijd en geld in heeft gestopt. :)

1 ster is er nog 1 teveel

1 ster is er nog 1 teveel. 2 bonnen van €100 gekregen en ze zijn op geen enkele manier te activeren.
Te slecht voor woorden!

15. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Julia! Wij van de klantenservice kunnen je altijd even telefonisch helpen - 020-2299171 - als het niet lukt? Daar zijn we nl voor! Ook hebben wij een uitgebreide FAQ-pagina? Graag horen wij van je!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De kaart wordt verkocht met logo van…

De kaart wordt verkocht met logo van bedrijven erop, die zich teruggetrokken hebben. Hier de beijenkorf.
Mailtje gestuurd, krijg ik als antwoord dat ze cf de algemene voorwaarden kaarten mogen verkopen waarop het logo staat van teruggetrokken partners, als die nog in omloop zijn.
Die algemene voorwaarden zijn niet ter hand gesteld op het moment dat ik de kaart kocht. Ook mag je redelijkerwijs niet ervan uitgaan dat een klant de algemene voorwaarden in de (bv) appie leest, alvorens de aankoop van de kaart.
Vraag me af of ze in hun recht staan. Dit laat ik uitzoeken. Dit heb ik ook als antwoord gemaild, maar ze reageren niet meer.

Maar mensen koop deze kaart niet, want je wordt misleid. Ik lees al veel meer van dit soort klachten. Zie ook dat ze niet reageren. Triest.

Oftewel, ze zijn een ster om van een cadeau een grote flop te maken voor de ontvanger.

6. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi SB! Helaas kan het zo zijn dat partners niet meer deelnemend zijn aan Giftcardstore en zich terug trekken ondanks dat het logo vermeld staat op de kaart.

In dit geval heeft Bijenkorf zich terug getrokken en is men geen partner meer. Heb je al gekeken bij Zalando? Zij hebben hetzelfde assortiment als Bijenkorf? Je kunt ook meerdere cadeaukaarten met verschillende kopen he? Houd anders even onze website in de gaten, wij voegen maandelijks nieuwe partners toe. Houd wel rekening met de verloopdatum op jouw kaart. Wij hopen dat jij jouw KADO+KAART snel kunt uitgeven aan iets anders. :)

Wat een slechte kaart

Wat een slechte kaart! Wil je met je kaart een one4all cadeaukaart kopen mag dat voor die kaart niet en moet je gewoon via de bank betalen. Je kunt dus niets met je kado +kaart!
Riekt naar oplichting!!

5. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Hans! Ik denk dat je in de verkeerde categorie zit te kijken? Graag even https://www.giftcardstore.nl/kado%2Bkaart bezoeken; dit zijn de cadeaukaaryen die onder 'KADO=KAART' vallen. Voor de andere cadeaukaarten dien je inderdaad 'normaal' te betalen. Succes!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mensen Kijk aub uit voor dit bedrijf het zijn oplichters

Mensen Kijk aub uit voor dit bedrijf ze hebben mijn tegoed bon die ik van het bedrijf heb gekregen van 250 euro ingenomen omdat ik een paar dagen te laat ben is het helaas verlopen zeggen ze op mails reageren ze niet meer ondanks mijn protest en vertelde dat dit een kado was voor me kinderen die ik het goed kan gebruiken aangezien ik financieel heel slecht ervoor sta en nota bene kleren voor me kinderen met de bon die ik van het bedrijf heb gekocht wilden kopen ze hebben me gewoon letterlijk van een groot bedrag in dit geval 250 bestolen ook door de telefoon zijn ze niet vriendelijk en zeggen ze letterlijk pech je bent het kwijt aub mensen ik waarschuw jullie voor dit bedrijf want ze hebben me echt voor mij is het een hele grote bedrag bestolen en je kan er naar fluiten zo zeggen ze letterlijk verlopen is verlopen pech.. dit is toch niet normaal dat een bedrijf dit zo doet koop je kaarten en wordt je nog bestolen door dit bedrijf ik wil gewoon me tegoed terug zodat ik kleding voor me kinderen kan kopen die het nodig hebben waarom is dit bedrijf zo vreselijk en hard terwijl ik met die bon me kinderen kan blij maken.. dit is een harteloze bedrijf die geen grenzen kent en gewoon je bon inneemt ondanks je protest reageren ze echt niet gewoon.. wees een bedrijf en klantvriendelijk weet dat je er voor je klant bent en wees fair en geef me gewoon me tegoed terug aub.

29. december 2023

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Nordin! Inmiddels hebben wij jouw email verwerkt en ben je door ons geholpen. :)

Zo slecht

Zo slecht, dit hoef ik nooit meer te krijgen. Wilde bij Bijenkorf bestellen maar die zijn geen partner meer. Toen kaart omgewisseld voor footlocker, eenmaal omgewisseld( ook zeer omslachtig) blijkt dat die dan weer niet online kunnen worden verzilverd. Pfff wat een ongelofelijk stom systeem met zeer onduidelijke communicatie, nooit meer deze bonnen,doodzonde van je geld

4. januar 2024

Besvarelse fra Giftcardstore

Hoi Rachel! Helaas kan het zo zijn dat partners niet meer deelnemend zijn aan Giftcardstore en zich terug trekken ondanks dat het logo vermeld staat op de kaart.

In dit geval heeft Bijenkorf zich terug getrokken en is men geen partner meer. Mbt Footlocker wordt er hier https://www.giftcardstore.nl/deal/default/footlocker-egift onderaan echt aangegeven wat je ermee kunt doen he? We proberen hier zo helder mogelijk in te zijn in de hoop dat men dit oppikt. Wij hopen in ieder geval dat je er in de winkel wat leuks mee kunt kopen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.