Bestilte 5 tallerkner, som skulle gives i bryllupsgave i weekenden. Jeg var dog ude i lidt dårlig tid, og ringede derfor for at høre, om de kunne nå frem (4 dage), ellers ville jeg hente dem i Ikast,... Se mere

Jeg modtog min bestilling tilbage i juni måned, hvilket som udgangspunkt gik helt fejlfrit. Der var desværre en fejl/skade på varen, hvortil jeg fik kontakt til kundeservice, som ville eftersende en... Se mere

Bestilte varer søndag aften. Der står at bestiller man inden 13.30 afsendes varerne samme dag.. går derfor ud fra at min pakke sendes mandag. Nu det onsdag aften, og stadig ingen mail om afsendelse!!... Se mere

OPDATERING: Jeg blev kontaktet af Gastrobutikken og de forklarede at der var sendt varer ud af dårlig kvalitet/med fejl på og refunderede mit køb efter jeg selvfølgelig havde sendt billeder som... Se mere

1. Sundhed og medicin

Vi sælger professionelt køkkenudstyr til private. Vi sælger ikke køkkenudstyr der "lader som om", vores køkkenudstyr er skabt professionelt brug - hver dag.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Super god oplevelse :-)

Super god oplevelse :-)

Bestilte 2x8 (flade og dybe) Churchill tallerkner for 2 måneder siden. Dagen efter bestillingen (som jeg lavede om aftenen) blev jeg ringet op, at de kun kunne levere de dybe tallerkner, da de andre var i restordre (håndlaves i England). Det hastede ikke mere end det jagede for mig, så jeg fik de dybe, og har netop i dag modtaget de flade tallerkner. Ved begge forsendelser var hver tallerken pakket særdeles grundigt ind i bobleplast.

Jeg glæder mig til at bestille mere hos Gastrobutikken :-)

16. oktober 2019

Dårlig kundeservice

Bestiller isspand, shaker, og en flødeskumssprøjte
Isspanden er der en lille bule i som jeg opdager 3 dage senere da jeg pakker den ud fordi vi får gæster, spanden er fra Bloomingville og kan overhovedet ikke holde på isterningerne.
Gastrobutikken skriver:
Tak for din henvendelse.
Ang. bulen i spanden, har jeg svært ved at se den på billederne. Skulle det være en evt. fragtskade, skulle dette have været reklameret ved modtagelse.
Ang. funktionen af spanden, burde den virke efter Bloomingvilles standard på produktet. Bloomingville er et livsstilsbrand, som laver gode og moderne produkter. Sammenligner man Bloomingvilles med den vi har fra fx Hendi (et brand der bliver anvendt særligt til professionelt brug), er Hendis fokus nok mere på funktionen, hvor jeg tænker at Bloomingville fokuserer mere på det udtryksmæssige – dermed vil den fra Hendi nok holde længere tid på isterningerne end den fra bloomingville.
Hvis du kan sende mig et nærmere billede af bulen, vil jeg gerne være behjælpelig med en fin løsning J
• der er stadigt en lille bule i spanden om det er en fragtskade eller ej aner jeg intet om!
• Spanden er solgt som en isspand, derfor tror jeg at den kan holde bare lidt på isterningerne, dette er IKKE tilfældet som man kan se på billederne.
Så nu må vi se hvad de kommer med af “fin løsning” ?

10. september 2019

Kære Peter,

Vi beklager du har haft en dårlig oplevelse med Gastrobutikken.dk.

Du klager over kondens på ydersiden af din isspand, samt en lille bule i isspanden. En isspand skal selvfølgelig ikke have buler, og derbederfor vi om et billede af bulen.

Vi fortæller dig at kondens på isspanden helt uundgåeligt, når en stålspåand fyldes op med isterninger, hvorefter vi henviser til et produkt fra den profesionelle verden, som måske er et bedre match til dine behov og ønsker. I samme email beder vi dig sende email sende et billede hvor man kan se bulen, så vi kan behandle fragtskaden.

I din anmeldese henviser du til denne email, og du har redigeret i mailen, og fjernet den sidste del af svaret fra vores kundeservice. Her skriver vi til dig (jeg citerer)

"Hvis du kan sende mig et nærmere billede af bulen, vil jeg selvfølgelig gerne være behjælpelig med en finde løsning"

Jeg er ked af at du undlader denne del, da netop denne sætning, er med til at give et billede af vores kundeserviceniveau, som jeg ikke synes du fremstiller i retvisende.

Vi har endnu ikke fået svar fra dig, med et billede hvor man kan se bulen. Skulle du ville sende det til os, står tilbuddet om at behandle din fragtskade-sag naturligvis stadig ved magt. Billederne sendes blot til info@gastrobutikken.dk.

Vi håber du vil tage imod den hjælp du er blevet tilbudt, og håber at modtage noget fra dig snarest, så du kan få et produkt du bliver glad for.

Anne
Gastrobutikken.dk

Super nem hjemmeside .bestiller og ca 1…

Super nem hjemmeside .bestiller og ca 1 1/2 time efter modtager jeg en mail på at jeg kan afhente i butikken i Ikast .. handler gerne der igen vh Kjeld glenn

21. juni 2019

Hej Lone,
Tusind Tak for din pæne andmelde :-)
Mvh Rasmus
Knivblokken.dk

Jeg har over nettet bestilt et helt…

Jeg har over nettet bestilt et helt spisestel på 20 stk af hver. Desværre er 8 krus rug som sandpapir i kanten, butikken vil dog kun ombytte krusene hvis jeg møder frem i deres fysisk butik. Da jeg afslår vil butikken kun se på krusene, hvis jeg selv betalt for at sende dem retur..
Så mange mail for 8 krus, med ubehagelige sprog valg, (gør hvad jeg kræver), og mangler ansvar, så tør jeg ikke engang sende dem retur.. Jeg ville sikkert aldrig se skykken af krusene igen...
Jeg har ikke en gang brokket mig over at de har sendt anden sorteringen, selv om de ikke er købt som dette... Jeg ville være tilfreds med krus som ikke er som sandpapir i kanten.
Har aldrig oplevet noget lignende, hold jer væk, når de ikke en gang vil ombytte 8 krus.. Så vil jeg nødigt være den kunde der skal have ombytte en større antal, eller helt returnere en bestilling fra nette... Det ville butikken sikkert heller ikke godtage.

I svare nu, flere måneder efter køb..
Nej, det er ikke korrekte, i sælger anden sorterings vare, og fejlen er i den græd fejl.. Ligesom min vare indeholder yderlige anden sorterings fejl.. Men jeg orkede ikke kæmpe med jer om det..

Og igen nej, i nægtede at ombytte, og sende det til mig, selv om jeg havde bestilt det med forsendelse.. Af en årsag.. Og jeg tilbød da også straks jer, nu da i ikke ville sende, og kun ombytte hvis jeg mødet op i jeres butik.. Ja, så tilbød jeg straks at i var velkomne til at møde personligt op på min adresse, nu når i kun ville ombytte ved personlig møde. Dette afslog i, hvilket jo er mærkeligt når i kun bor 20 min fra min bopæl... I sender så langt om længe 8 krus, en oven i købet med en flænge som er fra varmebehandlening.. Lige så dårligt som dem jeg har, jeg må vælge de pænste ud, og sender faktisk nogle af de samme retur til jer.. Men det stoppe ikke der, jeg modtog igen en mail fra jer, hvor i forsøger at få mig til at betale for det krus som er flækket.. Jeg svarer ikke på mailen, og har ikke hørt fra jer, før i skriver i dag..

28. februar 2019

Hej Jonna,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af din oplevelse af vores kundeservice. Jeg har gennemgået din sag, og grundet hoved og hale i hvad der er sket.

Jeg har gennemgået din korrespondance med os, og kan se der er sket følgende;

- Du reklamere over 8 krus, som der er en rug kant på. Billederne du tager til os, viser intet og
fejlen kan kun mærkes, hvis man kører en finger hen over kruset.

- Vores kundeservicemedarbejder mærker selv på flere +12 krus vi har på lager, og kan konstatere at de håndlavede keramik krus, nogle steder er lettere ukurante i overfladen, netop fordi de jo er; håndlavet. Dette er altså ikke en reklamation.

- Vi tilbyder dig i stedet, da det ikke er en reklamation, at du må komme og bytte krusene i vores butik, så du selv kan få lov at udvælge netop dem du vil have (da der jo er forskel i teksturen på krusene).

Vi afslutter sagen hos os, med ovenstående besked, og regner med at du kommer forbi en dag i butikken, da du bor 20 minutters kørsel væk. Et tilbud der i øvrigt stadig er gældende, hvis du en gang er forbi Ikast :-)

Vi håber du trods alt er glade for de mange andre dele i af dit nye spisestel.

Mvh Rasmus
Knivblokken.dk

Dejligt stort udvalg

Dejligt stort udvalg, hvor oven i købet private kan handle. Hurtig levering - lækre produkter - et fint sted at handle.

10. februar 2019

Besvarelse fra Gastrobutikken

Tak for din flotte anmeldelse!
Mvh Anne
Gastrobutikken.dk

Super service!!

Super service!!

Jeg bestilte en gave til juleaften og fik hurtigt en mail med at det ikke var på lager men at det senere kom på lager.
Jeg kontaktede så kundeservice for at vide om det ville nå frem før jul, for ellers ville jeg gerne aflyse bestillingen.
De forsikrede mig om at det kom til tiden og så fik jeg en mail fra en person hos kundeservice, da min pakke var afsendt.
Tak for god og personlig service.

23. december 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (101 anmeldelser)