Bestilte 5 tallerkner, som skulle gives i bryllupsgave i weekenden. Jeg var dog ude i lidt dårlig tid, og ringede derfor for at høre, om de kunne nå frem (4 dage), ellers ville jeg hente dem i Ikast,... Se mere

OPDATERING: Jeg blev kontaktet af Gastrobutikken og de forklarede at der var sendt varer ud af dårlig kvalitet/med fejl på og refunderede mit køb efter jeg selvfølgelig havde sendt billeder som... Se mere

1. Sundhed og medicin

Vi sælger professionelt køkkenudstyr til private. Vi sælger ikke køkkenudstyr der "lader som om", vores køkkenudstyr er skabt professionelt brug - hver dag.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Min hidtil dårligste nethandel-oplevelse :-(

Min ubetinget dårligste oplevelse med nethandel nogensinde..

Mandag d. 14. december bestilte jeg nogle glas på deres hjemmeside til julegave. Ifølge hjemmesiden lovede de 1-3 dages leveringstid.
Jeg fik min ordrebekræftelse med det samme.

Onsdag eftermiddag havde jeg stadig ikke fået besked på, at varerne var afsendt, så jeg sendte en mail, og spurgte til forventet leveringstid.
Fredag morgen d. 18. december havde jeg stadig intet hørt. Ringede til dem, og blev stillet om til et callcenter, der overhovedet ikke kunne hjælpe, men kun kunne "tage imod en besked, og så skulle de nok få nogen til at undersøge sagen".
Midt på dagen fredag bliver jeg så ringet op. Ikke på baggrund af hverken mailen fra om onsdagen eller telefonsamtalen fra om morgenen, men blot fordi jeg "stod på en liste" over folk, de skulle ringe og fortælle den kedelige nyhed, at de altså ikke havde varerne på lager, og derfor ikke kunne levere inden jul.

Det er den dårligste service, og det mest uprofessionelle forløb, jeg nogensinde har oplevet, og jeg kommer aldrig til at handle der igen!!

18. december 2020

Ingen svar på telefon og chat

Jeg er bekymret for om Gastrobutikken er en seriøs butik? Har bestilt varer i weekenden og modtaget en ordrebekræftelse. Levering blev opgivet til 1-3 dage. Jeg har i dag forsørg at kontakt Gastrobutikken for at få at vide, hvornår jeg kan forvente levering, da jeg står og skal bruge varen. Telefonen svarer ikke - bliver bedt om at trykke 1, for st tale med Gastrobutikken, men bliver bare sendt i loop. Chat er der ingen respons på? Kan se at flere har rapporteret om fejl på varer og udsolgte varer og deraf manglende levering, er bange for, at jeg må melde mig i koret.

10. november 2020

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på alle henvendelser vi får - bestemt også de negative, da det hjælper os det at blive en smule bedre hver dag.

Det er beklageligt hvis du ikke har kunnet komme igennem på vores kundeservicetelefon. Vi bestræber os på at have en god telefonisk kundeservice i øjenhøjde, da det bla. er dette der skiller os små Danske Webshops, fra de store internationale spillere, som har frasorteret denne del af kunde service for længe siden. Derfor prioritere vi vores telefon, og sidder i dagstimerne 4-5 mand på telefonen. Dog kan det hænde at alle snakker i telefon samtidig. og du vil kunne komme til at sidde i kø. Det beklager vi naturligvis!

Jeg kan ikke se dit fulde navn, og ej heller dit ordrenummer på din anmeldelse, og kan derfor hverken gøre fra eller til. Du må derfor meget gerne sende mig dit ordrenummer direkte til mig på rasmus@gastrobutikken.dk, så skal jeg straks finde din ordre, og give dig en status.

Jeg håber at hører fra dig snarest!

De bedste Hilsner
Rasmus. Kundeservice

Glimrende kundeservice

Jeg bestilte en knivholder hos Gastrobutikken, som desværre var beskadiget, da jeg modtog den. Jeg fik tilsendt en erstatning, som desværre også var transportskadet. Allerede to dage efter havde jeg dog endnu et eksemplar, som ankom uden problemer. Det var selvfølgelig en lidt træls proces, men Gastrobutikkens kundeservice håndterede situationen hurtigt, høfligt og professionelt. Jeg er mindre imponeret af fragtselskabet, men det vil jeg bebrejde Gastrobutikken.

2. november 2020

Er det en 5 årig der har pakket ind?

Jeg har bestilt diverse hos Gastrobutikken.

Varene er fine - men jeg er decideret målløs over indpakningen..

Kassen modtages temmelig skadet (må formodes at være GLS, så det skal Gastrobutikken selvfølgelig ikke klandres for).
MEN, da jeg åbner kassen, er den PROPPET med makuleret papir. ALT er pakket ind i makuleret papir i bittesmå stykker. Det flyver udover gulvet, og jeg har senere måtte konstatere at parkeringspladsen også er fyldt med papir efter at have båret kassen op, så der har jeg ligeledes måtte ned og feje.
Jeg har bl.a. bestilt en fletkurv, hvor jeg har brugt 30 minutter (!!!!!!!!!!) på at få alt papiret ud af. Jeg har brugt 1 TIME på at pakke min bestilling op, og har måtte støvsuge hele stuen efterfølgende og forsigtigt pakke kassen ned i en sort sæk for at undgå at skulle feje gaden igen. Der er anslået 2-3 KILO makuleret papir i størrelsesordenen 1x1 cm.... I er fuldstændig godnat med den indpakning.

Har ALDRIG oplevet lignende indpakning, og handler aldrig hos Gastrobutikken igen når jeg skal bruge 3x så lang tid på at pakke kassen op som jeg skal på rent faktisk at finde hvad jeg skal bruge. Finder et andet sted fremover.

Den ene stjerne opretholdes udelukkende fordi varene er der - trods 1 ting er i restordre. Hvis den sendes på samme vis kan i med det samme annullere ordren - så ønsker jeg den ikke.

29. oktober 2020

Kære Anders,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på alle anmeldelser, især de konstruktive der hjælper os til at blive en smule bedre hver dag!

Til at starte med skal vi beklager den meget uheldige oplevelse du har haft ifbm. medmodtagelsen af din pakke.

Vi bruger i så vidt omfang som muligt papkasser af genbrugspap, og forsøger generelt at genbruge så meget af det emballage vi modtager som muligt. Ligeledes benytter vi vores makulerede papir, som pakkefyld. Mange ordre har slet ikke brug for fyld, da en papkasse er nok til at isolere varen imod GLS's til tider hårdhændede behandling, som du også skriver den papkasse du modtog ordren i, bærer præg af.

En ordre som din, der både indeholder stålskåle, spatler, tænger fletkurve mm. opfordrer vi faktisk altid vores lagerpersonale til hellere at bruge for meget fyld, end for lidt. På den måde undgår vi i de fleste tilfælde fragtskader, når flere ting, både stålprodukter og plasticprodukter, kan ligge og støde imod , og ødelægge hinanden under fragten.

Dermed sagt skal fyldet selvfølgelig ikke være til gene for dig, og vi forsøger så vidt muligt at ligge et stykke pap for oven, således det ikke "sprøjter ud" med makuleret papir, og den oplevelse skal jeg beklage mange gange. Vi har taget din meddelelse videre til vores lager, så der pakkes med mindst muligt papirfyld fremover, dog stadig nok til at undgå fragtskader.

Så vidt vi kan se er der 1 stk. stålskål ud af de de bestilte i rest. Såfremt du ønsker at annullere denne, kan vi naturligvis blot slette din indbetaling. Ellers er den, som nævnt i en email til dig, på lager om ca. en uge, og vil her blive eftersendt uden papirfyld :-)

Derudover vil vi gerne tilbyde dig et gavekort på 150 kr. for ulejligheden, som du kan kræve via. info@gastrobutikken.dk.

Vi håber at hører fra dig en anden gang, og ønsker dig en god dag.

De bedste hilsner
Rasmus
Kundeserivce
Gastrobutikken.dk

Aldrig modtaget reservedel til vinkølskab

Jeg modtog min bestilling tilbage i juni måned, hvilket som udgangspunkt gik helt fejlfrit. Der var desværre en fejl/skade på varen, hvortil jeg fik kontakt til kundeservice, som ville eftersende en ny del, og så ville varen igen kunne fremstå fejlfri.

Jeg har dog aldrig set lyset af denne del (4 mdr. efter), og har dertil skrevet flere efterfølgende mails, som aldrig er blevet besvaret.

28. oktober 2020

Hej Louise Nøbølle,

Jeg beklager meget din ærgerlige oplevelse af vores kundeservice.

Jeg har netop kontaktet vores leverandør som skulle have afsendt det knækkede beslag til lågen for LÆNGE siden. Faktisk fik vi bekræftelse på at den blev afsendt, dagen efter modtagelse af din e-mail. Sagen har været markeret som "løst" hos os, da delen er blevet bekræftet afsendt fra vores leverandør.

Jeg har netop rykket min leverandør, og får denne afsendt med det samme, så du kan få en ny dækplade til beslaget på dit vinkøleskab. Du modtager trackingnummer i løbet af dagen i morgen D.28/10. jeg har netop bekræftet dette pr. e-mail til dig også.

Delen er kosmetisk, så vi håber alligevel du har haft glæde af vinkøleskabet i mellemtiden, men beklager naturligvis den ulejlighed det måtte gave skabt for dig.

Du ønskes en rigtig god dag.

De bedste hilsner
Ramsus
Gastrobutikken.dk

Kludder og langsom levering på trods af…

Kludder og langsom levering på trods af to telefoniske aftaler

Opdatering efter svar fra Gastrobutikken:
Jeg aftalte efterleveing til min privatadresse. Herefter fik jeg sendt en ordrebekræftelse på efterleveringen - som jeg heldigvis åbnede og så at ordrebekræftelsen fejlagtigt var med leveringsadresse til mit sommerhus - på trods af aftalen. Jeg måtte derfor ringe til jer igen og fik så en rettet ordrebekræftelse. Jeg gjorde i løbet af samtalen opmærksom på at jeg ville blive noget knotten hvis leverancen på trods af nu to telefonsamtaler ville gå til sommerhuset. Og hvad skete der: som jeg havde mistænkt - den gik til sommerhuset! Jeg havde i øvrigt ikke planlagt at være i sommerhuset kommende weekend...

Så mine kommentarer skyldes hele forløbet.

God dag i lige måde

29. juli 2020

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.

Din ordre blev opdelt i to og de første 15 Gastrobakker blev afsendt sammen dag som vi modtog bestilling. Denne levering skulle i dit sommerhus.

Der aftales herefter at den sidste manglende Gastrobakke skal sendes til din privat adresse. Denne bliver så sendt til dit sommerhus igen, hvor fejlen opstår. Jeg kan se at du er blevet tilbudt at vi afhenter pakken igen ved dit sommerhus, og kører den direkte til din privat adresse, således du ikke skulle kører unødigt efter den. Det tilbud takkede nej tak til, da du alligevel skulle i sommerhuset i weekenden.

Du ønskes en god dag.

Dårligt køb af vaskemaskine

Køb af vaskemaskine

Jeg køber en vaskemaskine af mærket Hoover, som umiddelbart virker som en fin maskine til prisen. Dagen efter modtager jeg vaskemaskinen og får det installeret umiddelbart efter. Efter 2 vaske, virker displayet ikke og jeg ringer derfor Gastrobutikken op fordi jeg egentlig ikke er særlig interesseret i en maskine der går så hurtigt i stykker.
Gastrobutikken beder mig sende en video og et billede af maskinen. Jeg spørger om jeg ikke kan få ombyttet varen eftersom den kun er 3-4 dage gammel og allerede i stykker. Jeg forsikres efterfølgende om at "selv en Mercedes der går i stykker, kan være en fremragende maskine", og at det meget vel kan ende sådan efter en tekniker har været ude og kigge. Desuden virker fejlen blot som en defekt display der kan skiftes. Efter et par lovninger omkring tilbageopkald og bestilling af servicetekniker, får jeg endelig en tid, - en lille uge senere. Han konkluderer det samme som der blev drøftet i telefonen og nu skal jeg vente yderligere 7 dage på at et display kommer hjem til teknikeren. For en husholdning med 2 små børn er denne ventetid ubærlig. Gastrobutikken har ligeledes nægtet at tage vaskemaskinen retur, hvilket de er i deres gode ret til ifht. lovgivningen, hvilket jeg blev fortalt. Jeg er egentlig ikke vred over maskinen gik i stykker, til gengæld er jeg rasende over mit problem i at vente 14 dage med at få en fuldstændig ny maskine op at køre. Måske har de nogle gode priser her, men deres kundeservice er fuldstændig til grin. Hvem gider måske købe en Mercedes igen når den første går i stykker ud fra forhandleren og man lige skal vente 14 dage yderligere for at få den nye bil?

21. juli 2020

Hej Daniel,

Jeg kan se at der er reageret prompte på din henvendelse samme dag du kontakter os. Der er booket service samme dag, hos ekstern tekniker på vores regning, samme dag du kontaktede os med dit problem.

Jeg beklager du har haft en uheldig oplevelse, og er frygteligt ked af at din maskine er gået i stykker. Jeg henviser til at din maskine altså er blevet lavet uden beregning, ude hos dig selv og komplet uden omkostninger for dig, inde for garanti perioden, som gælder to år. Havde din maskine været defekt ved modtagelse, som ikke var tilfældet, var den blot blevet ombyttet, men da maskinen er brugt, er vi nødsaget til at sende en tekniker ud til dig og tilse maskinen, uden beregning.

Vi står inde for maskinen, og bliver der andet med den, laver vi den naturligvis - hjemme hos dig - uden beregning, som også er sket denne gang.

Du ønskes en rigtig god dag.

produkt kom aldrig

Jeg bestilte en gave til min kærestes fødselsdag 9 dage før dagen. Efter 7 dage (med lovet fragt på 1-3 dage) var den stadig ikke kommet, så jeg ringede. Her fik jeg så at vide at det ville der blive tjekket op på. 30 minutter senere kommer der en mail om at produktet desværre var i restordre de næste 3 uger og det var de da kede af at de ikke lige havde fået sagt, men at jeg kunne få 10% rabat hvis jeg ventede. Altså 37kr. Jeg havde allerede betalt fragt på 45kr.
Alt i alt en dårlig oplevelse. Men dem jeg fik i røret var søde.

2. juni 2020

Hej Sofie,
Jeg er ked af at hører du har haft en dårlig oplevelse vil handel hos os.
Ud fra din anmeldelse kan jeg ikke se hvilken ordre der henvises til. Du må meget gerne sende dit ordrenummer til info@gastrobutikken.dk. Så skal jeg straks undersøge din sag, og vil også gerne tilbyde dig en et gavekort, som kompensation for den uheldige oplevelse.
Du ønskes en god Jeg håber at hører fra dig.

Dårlig håndtering af defekt vare

Dårlig håndtering af defekt vare

D. 9. marts køber jeg en kokkekniv i butikken og ved samme lejlighed et produkt der beskrives: "Proptrækker - Proff. 3-i-en Tjenermodel i topkvalitet". Det sidste produkt var billigt, men allerede første gang jeg brugte produktet på en almindelig korkprop gik den i stykker.

D. 22. marts skriver jeg til Gastro:
Proptrækkeren klarede ikke engang en flaske rødvin med almindelig korkprop, for den blev ustabil i samlingen. Det er nok at stramme den, at beskrive produktet som 'Proptrækker - Proff. 3-i-en. Tjenermodel i topkvalitet'. Løsning?

D 23. marts svarer Gastro-butikken:
Du må afhente en ny på vores adresse – Rømersvej 33, 7430 Ikast. Alternativt kan jeg ”gemme” en til dig, jeg kan sende med din næste ordre UB?

Sammenfatning:
Det er dårlig kundeservice og en skidt forretningsmoral. A. Jeg bor i Aarhus og kører ikke til Ikast for at ombytte et defekt produkt. B. Jeg har ikke planer om at købe mere hos Gastrobutikken (lige nu) C. Det overholder ikke loven om fjernsalg/e-handel.

Jeg kan absolut ikke anbefale denne butik.

UPDATE: Svar til Gastrobutikken: den er løs i samlingerne (med andre ord ubrugelig). Nej, I skal ikke sende endnu en proptrækker af dårlig kvalitet. Af de to oprindelige forslag svarede jeg d. 23. marts: Hold da op. Dårlig kundeservice. Jeg kører ikke til Ikast og jeg har heller ikke planer om, at købe yderligere produkter.
Jeg gider ikke bruge mere tid på dette - jeg vil blot advare andre.

30. april 2020

Hej Else,

Som internet handler er vi nødt til at have fokus på vores omkostninger, for at kunne drive sin forretning. Derfor foreslog vi dig - fordi proptrækkeren jo stadig fungerede - at du må kommer forbi os ved lejlighed, og få en ny proptrækker, uden beregning. Proptrækkeren du købte for 27 kr. du havde virkede jo stadig, og da der er kun en 35 minutters kørsel imellem os tænkte jeg at det kunne være en mulighed at du engang kommer forbi. Vi har også et stort showroom, så det kunne være det var spændende for jer at komme forbi alligevel :)

Siden vi skrev til dig, har vi ikke hørt noget fra dig? Hverken at du skulle være utilfreds, eller at du i stedet ønsker en ny proptrækker til en værdi af 27 kr. tilsendt. Jeg sender naturligvis gerne ny proptrækker til dig, 27 kr. skal vi ikke miste en kunde over - hvis du ikke kommer forbi egnen i den nærmeste fremtid. Det vi bare ikke hørt noget ønske om?

Send venligst ønsket leveringsinfo til info@gastrobutikken.dk så får vi selvfølgelig sendt dig en ny proptrækker :)

Mvh Kundeservice

Man kan desværre ikke give -stjerner...

Man kan desværre ikke give -stjerner...
Jeg kontaktede gastrobutikken mandag den 30. marts, for at høre, om man kunne handle direkte i deres fysiske butik i Ikast, eller om det kun var et Showroom/lager de har der.
Jeg fik besked på, at man godt kunne handle direkte, men at de foretrækker, at man bestiller varerne på deres hjemmeside først, så de er sikre på, at varen er hjemme, så man ikke kører forgæves. Han spurgte, hvilken varer det drejede sig om. Jeg oplyste, at det var Bjørn Teddy Varimixer med ekstra skål og kødhakker. Han oplyste, at de havde maskinen og skålen hjemme, men ikke kødhakkeren, men at den kunne eftersendes. Jeg bestilte derfor varen på hjemmesiden med det samme og bestilte til afhentning i butikken.
Jeg bliver ringet op et par timer efter, hvor jeg får at vide, at der desværre er sket en fejl og at de alligevel ikke har en maskine med udtag til kødhakkeren hjemme, men at de har maskiner uden udtag og at han kunne lavet et tilbud til mig på en separat kødhakker istedet for, hvis jeg var interesseret. Vi aftaler, at jeg vil komme og hente røremaskine og kødhakker.
Da vi ankommer og ser røremaskinen, er der påsat en mærkat, hvor der gøres opmærksom på, at den har en ridse. Medejer Rasmus går derfor ud for at finde en anden. Han kommer tilbage og oplyser, at han faktisk havde haft fat i 2 andre, der også havde ridser, før han fandt en uden.
Vi kører hjem (en tur på 40 min) og pakker den ud og konstaterer med det samme, at der er en mærkat, som gør opmærksom på, at der er en plet Loctite (en blå substans, som ikke kan få af) Den er umulig at overse, hvis man har kontrolleret maskinen, som han efter sigende havde....
Efter lang diskution aftaler vi, at han vil sende en ny, som vil blive leveret i dag torsdag den 2. april direkte fra leverandøren.
Vi modtager pakken kl. 07.40 og pakker den op, kun for at konstatere, at der er flere ridser på maskinen og den tilhørende skål har også både ridser og buler.
Jeg kontakter Rasmus igen og han lover at finde ud af noget og ringe tilbage. Da han ringer tilbage, oplyser han, at han vil få en af sine egne folk til at levere en maskine hjem til mig, lige så snart han modtager leverancen fra leverandøren, men han skal lige have fundet en, der kan køre for ham, så han vil ringe til mig igen, når alt er på plads.
Efter flere timer sender han en sms, hvor han skriver, at han først kan få en man til at køre i morgen og derfor vil tilbyde 1. at manden hanter og bytter maskinerne rundt. 2. manden henter alle varer og lader mig komme helt ud af handlen, så jeg får mine penge igen.
Jeg ringer til ham og spørger, om han overhovedet har maskinen hjemme og han indrømmer, at det har han faktisk ikke, da der er gået noget galt med leveringen. Jeg ber ham overføre mine penge og hente sine varer i dag.
Han får det ordnet, så der kan komme en og hente varerne i dag, men pengene vil han først overføre, når varerne er hentet.
Dette er blot et udsnit af den korrespondance der har været.
Jeg har ALDRIG oplevet en tilnærmelsesvis mere uprofessionel håndtering af et salg. Jeg fraråder alle at handle i denne butik, som også står bag knivblokken.dk og flere andre.

Svar på gastrobutikkens svar..

Med mindre det er Rasmus, der har skrevet nedenstående, så bør skriver få afstemt forløbet med Rasmus, da der er faktuelt ukorrekte oplysninger i svaret.
-Mandag den 30. marts tager jeg telefonisk kontakt, hvor jeg får oplyst, at i har røremaskinen med udtag hjemme. Jeg laver en webordre, som Rasmus bad om og fordi man bestiller for mere end 2.500,- kan man som bonus vælge i mellem forskellige gaver. Jeg valgte en kniv med en oplyst værdi af 500,- Et par timer efter ringer Rasmus og beklager fejlen, men at han i stedet vil give mig et godt tilbud på røremaskinen UDEN udtag, men istedet med en selvstændig kødhakker af andet mærke og en ekstra skål til røremaskinen til 8.000,-
Vi kommer for at hente de aftalte varer om eftermiddagen. Der findes en rids på den maskine, der er stillet klar. Rasmus går ud og finder en anden og oplyser selv, at han har måttet kontrollere to andre maskiner, inden han fandt én, som ikke havde nogen ridser. Min kæreste ville gerne have en skivsliber (pris 189,-) som vi køber. Jeg kan se, at bonus-kniven ikke er fundet frem og spørger, om vi ikke bare kan få knivsliberen med i stedet for kniven. Rasmus siger, at det kan han desværre ikke, da det i forvejen er en specialpris han har lavet til mig, men vi får 10% rabat på knivsliberen ( 18,90 kr.)
Vi kommer hjem og konstaterer fejlen med Loctite.
Vi mister kniven til en værdi på 499,- som bonus for ordre på mere end 2.500,- men får en rabat på 418,90. Fantastisk specialpris?
tirsdag den 31/3 ringer jeg kl. 08.00 og taler med Rasmus om fejlen på maskinen og den knap så fantastiske specialpris. Rasmus er bestemt ikke lydhør. Ja, jeg har ringet MANGE gange, men Rasmus ringede ikke tilbage. Er løbet tør for plads.....

2. april 2020

Hej Heidi,

Tak for din lange anmeldelse. Vi har været i telefonisk dialog MANGE gange, men jeg opridser lige sags forløbet her, så begge sider er repræsenteret. Det er jo desværre ikke endt med en handel os i mellem.

Tirsdag morgen: Du bestiller maskinen online, og bliver ringet op at den ikke er på lager. Vi spørger om du vil vente, men du vil gerne komme og kigge på en model uden udtag.

Tirsdag middag: Du får henter en maskine hos os, som Rasmus tjekker, men overser en rids på. Det er uheldigt og bestemt IKKE OK. Det er vi helt enige om, hvilket også er grundet til vi tydeligt gøropmærksom på at selvfølgelig skal have en ny maskine ud til dig :)

3. Onsdag: Vi sender en ny en maskine afsted (nu i grå, da du havde om-bestemt dit farvevalg- ingen problem :-) ).

4. Torsdag kl.08.00 Du modtager den nye maskine (den grå) som du finder ridser på.

5. Torsdag middag tilbyder vi dig at vi kan have en ny maskine ude hos dig i morgen (fredag) så du kan inspicere røremaskinen, inden i tager imod den, ELLER vi kan sende en mand som afhenter maskinen, så du kan få dine penge tilbage. Altså holde dig helt skadefri, med undtagelse af 3 dages ventetid.

Du vælger at få dine penge tilbage, og vi har nu afhentet maskinen, og udbetalt pengene til dig.

Vi aftaler også at du må beholde den knivsliber du købte sammen med maskinen, pga. det besvær du har haft, så vi udbetaler OGSÅ pengene for knivsliberen, selvom du har beholdt denne, og taget denne i brug.

Din sag har været meget uheldig, og der skal ikke være ridser på en ny maskine, det er vi helt enige om, og jeg ved at vi har været både løsnings orienteret og anderkendt vores fejl, de gange du har kontaktet os, men jeg beklager stadig de fejl der er sket.

Skulle du alligevel have lyst til at besøge os igen, er du altid velkommen på Rømersvej i Ikast.

Jeg købte en beskyttelseshandske

Jeg købte en beskyttelseshandske. I deres beskrivelse står der "uigennemtrængelig for skarpe genstande og knive" Første gang jeg prøver den skærer jeg lige igennem handsken, så der nu er et stort hul i. Jeg har taget billeder og kontaktet deres kundeservice, men jeg har intet hørt. Så jeg kan ikke anbefale at handle hos gastrobutikken.

29. januar 2020

Kære Kristina,

Handsker er skærfaste, men ikke STIK-faste, så hvis du aktivt prøver at lave et hul i dem, kan det godt lade sig gøre. Skære i i en flydende bevægelse, som man ville gøre ved alm. brug af en kniv, kan du ikke kunne trænge igennem dem.

Vi har ændret formuleringen uigennemtrængelig, således der ikke kan herske tvivl om dette :)

Mvh Tina
Gastrobutikken.dk

I siger I ville ringe tilbage til mig

I siger I ville ringe tilbage til mig, men det gør i ikke,
Ang min vare.
Det er der dårlig service.

6. januar 2020

Hej Christensen,

Vi forsøger at ringe eller skrive tilbage til alle der ringer herind. Nogle gange - særligt December/Januar - er der rigtig meget RUN på telefonen, og derfor opfordrer vi alle til at sende os en email i disse perioder. At du SLET ikke bliver kontaktet efter at have ringet herind, hverken på tlf. eller email, er bestemt ikke vores normale procedure, og et beklager jeg.

Har du endnu ikke fået svar må du hjertens gerne skrive til os på info@gastrobutikken.dk eller kontakte os på tlf. 71 99 30 98

Meget hurtig levering

Meget hurtig levering - bestilte på Black Friday og havde allerede varen dagen efter. Rigtig god pris og flink kundeservice, da jeg fik brug for dem.

8. december 2019

Forsinkelse og fejllevering - og ingen kogeplade!

Havde en meget beklagelig oplevelse ved køb af kogeplade hos Gastrobutikken. Det hele startede med, at kogepladen, som butikken havde dette ene eksemplar af, ikke kunne betales via hjemmesiden. Herefter forsikrede jeg mig hos medarbejderen, at kogepladen var reserveret til mig, indtil betalingen kunne gennemføres på anden måde. Og vi aftalte en leveringsdag. Hertil gik det hele fint, og jeg var meget glad for den gode, hurtige service. Da kogepladen ikke blev leveret på den aftalte dag, og track and trace- linket ikke virkede, kontaktede jeg Gastrobutikken efter et par dage, da jeg havde en aftale med håndværkere, der skulle installere forskellige ting i mit køkken. En medarbejder kunne så oplyse, at kogepladen stadig stod på lageret, selvom jeg havde modtaget information om afsendelse. Hun forsikrede mig om, at kogepladen ville blive leveret dagen efter, men kunne ikke oplyse et leveringstidspunkt. Min meget flinke håndværker var så sød at blive - på en fredag - til kogepladen blev leveret, så køkkenet kunne blive færdigt til weekenden. Og da den så ankom- ja, så var det den forkerte kogeplade! Og Gastrobutikken havde lukket!
Det betød, at køkkenet ikke blev færdigt og måtte udskydes på ubestemt tid, da jeg først kunne kontakte butikken igen mandag. Her viste det sig så, at kogepladen var solgt til en anden (måske, de havde den i hvert fald ikke), og de kunne ikke skaffe en anden.
Jeg er helt klar over, at fejl sker, men det har kostet en hel del udgifter til håndværker, et ufærdigt køkken og meget tid på at snakke med butikkens medarbejdere!
Hvis nogen havde tjekket kassens indhold inden afsendelse - eller da jeg helt fra begyndelsen skrev for at forsikre mig, at de stadig havde kogepladen- så kunne det hele være undgået!
Og så kunne jeg i øvrigt ikke få pengene igen, før de havde afhentet fejlleverancen. Hvilket sjovt nok gik meget hurtigere end levering!
Nå - anbefaler Skousen. Fik en ny kogeplade leveret til tiden dagen efter bestilling.
Næste gang - tjek lige indholdet af jeres kasser! Det kan godt være, at det er en lille fejl for jer, men for mig har det altså kostet både penge og virkelig meget tid!

27. november 2019

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager den uheldige oplevelse. Mange af vores varer er DEMO varer, som sælges til en helt ekstraordinært lav pris, netop som den vare du bestilte, og netop derfor har vi kun 1 stk. af mange af modellerne. Desværre er der mange modeller der kun haves 1 stk. af. Dette var også tilfældet her, hvor kogepladen desværre var blevet solgt i vores showroom.

Det er jo altid en risiko at booke håndværkere inden du har varen i huset. Jeg ved at vi har givet dig både pengene du betalte for fragt, samt fuldt beløb retur for kogepladen. Og afhentede da også kogepladen personligt hos dig, således du ikke selv skulle have noget besvær med dette.

Vi har forsøgt at imødekomme dine krav på bedst muligt vis - og beklager hvis dette ikke har været tilstrækkeligt. Omend er vi selvfølgelig glade for at hører at du nu har en god kogeplade.

Meget langsommelig proces

Bestilte varer søndag aften. Der står at bestiller man inden 13.30 afsendes varerne samme dag.. går derfor ud fra at min pakke sendes mandag. Nu det onsdag aften, og stadig ingen mail om afsendelse!! Langsommelig proces uden oplysninger!!

20. november 2019

Hej Denise,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at du har haft en ærgerlig oplevelse.

Vi har desværre haft en lille restordre på dine 7 Irish Coffee Krus. Min kollega har også sendt dig en email, ved siden af denne besvarelse. Vores leveringtid 1-2 hverdage på lagrevare, men nogle gange sker det at en vare bliver udsolgt. Der skal du som kunde naturligvis have besked - og er dette ikke sket, skal jeg beklage! Det er ikke vores normale procedure!

Dine krus er på lager igen i morgen fredag D.22/11 hvor de afsendes til dig.
Vi beklager øget leveringstid, men håber du alligevel bliver glaf for dine 7 Irish Coffee Krus :)