Bestilte 5 tallerkner, som skulle gives i bryllupsgave i weekenden. Jeg var dog ude i lidt dårlig tid, og ringede derfor for at høre, om de kunne nå frem (4 dage), ellers ville jeg hente dem i Ikast,... Se mere

Jeg modtog min bestilling tilbage i juni måned, hvilket som udgangspunkt gik helt fejlfrit. Der var desværre en fejl/skade på varen, hvortil jeg fik kontakt til kundeservice, som ville eftersende en... Se mere

Bestilte varer søndag aften. Der står at bestiller man inden 13.30 afsendes varerne samme dag.. går derfor ud fra at min pakke sendes mandag. Nu det onsdag aften, og stadig ingen mail om afsendelse!!... Se mere

OPDATERING: Jeg blev kontaktet af Gastrobutikken og de forklarede at der var sendt varer ud af dårlig kvalitet/med fejl på og refunderede mit køb efter jeg selvfølgelig havde sendt billeder som... Se mere

1. Sundhed og medicin

Vi sælger professionelt køkkenudstyr til private. Vi sælger ikke køkkenudstyr der "lader som om", vores køkkenudstyr er skabt professionelt brug - hver dag.

3,4

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Jeg købte en vare for snart et år siden…

Jeg købte en vare for snart et år siden - først modtog jeg ikke min vare og måtte selv henvende mig og finde ud af den lige pludselig var i restordre.
Nu næsten et år efter henvender de sig at de ikke har modtaget pengene (selvom de har afsendt varen og faktura, som viser der er betalt) Sune fra deres rådgivning er meget provokerende i sin korrespondance med mig.
Ikke om jeg handler der igen med den behandling af sine kunder.

16. september 2021

Hurtig og sikker levering

Bestilte søndag og fik leveret onsdag. Da det var porcelæn blev jeg kontaktet om det var ok at få dem leveret direkte med fragtmænd (da de havde dårlig erfaring med GLS omkring skrøbelige varer) - hvilket jeg syntes var en rigtig fin service.
Kan kun anbefale at købe hos Gastrobutikken.dk

1. september 2021

Kanon god service

Kanon god service. Dagen efter jeg havde bestilt min vare fik jeg en mail om, at firmaet havde valget et andet fragtfirma og min vare i stedet for, vil blive leveret lige til døren uden ekstra omkostninger.
Dagen efter kom min vare, der var en skade på det ene billede. Jeg skrev en mail og fik svar med det samme. Vi fandt en god løsning på det.
Kan kun sige, at hende jeg maile med fra firmaet, var hurtig til at svare tilbage og komme med et løsningsforslag. Alt i alt er jeg en yderst tilfreds kunde. Tak for god service Tania 🤗

30. juli 2021

Hold jer væk....

Havde bestilt en "Hendi" ice crusher - og modtog varen kun få dage efter bestillingen, så langt så godt...
Problemet er dog, at det jeg modtog ikke var en Hendi, men en lignende isknuser i et andet mærke. Den kører som noget, der er lavet i Kina, og der kommer små plastikstykker med ud i den knuste is, så isen er fuldstændig ubrugelig.

Det fremgår tydeligt på billedet på hjemmesiden, at maskinen er brandet "Hendi", hvilket den modtaget vare ikke er.

Hvis det er noget billigt møg jeg vil have, kunne jeg lige så godt finde det på kinesiske hjemmesider til 1/5 pris, hvilket vil være at foretrække ift. at handle hos gastrobutikken.

16. juni 2021

Lidt uoverskuelig webshop som kræver lidt tid finde rundt på.
Bestilte 2 borde og 1 reol som begge lever op til forventningerne.
Levering i løbet af en lille uge, så alt ialt en god oplevelse.

3. juni 2021

Det ser så professionelt ud,men ak det…

Det ser så professionelt ud,men ak det er det ikke.
Man skal ikke regne med at de har hvad de reklamerer med.
Bestilte Berkel pållægsmaskine +
Vacummaskine.
Men det viser sig at de ikke har dem,og heller ej kan skaffe dem.
Spild af min tid🤔
Eva Holst Ballerup

4. marts 2021
Gastrobutikken-logo

Besvarelse fra Gastrobutikken

Hej Eva.
Ja vi beklager mange gange at vores engros forhandler, som vi køber dem af, har mistet agenturet på Berkel. Dette er vi ikke blevet informeret om før vi bestiller den til dig.
Vi vil altid gerne kompensere og tilbyde en af vores andre maskiner i samme kvalitet, men det var du ikke interesseret i. Det også helt iorden, men vi blev så nød til og annullere handlen. Vi beklager for denne uheldige oplevelse.
Vh. Kundeservice

Første og sidste gang

Utrolig ringe service. Bestilte en håndfuld varer tilbage i starten af januar. Fik min T&T et par uger efter, men manglede stadig halvdelen af bestillingen. Jeg kontaktede dem herefter og fik af vide, at det var i restordre, men jeg kunne forvente leveringen ugen efter. Der gik så to uger før jeg modtog noget, igen uden at få nogle besked heromkring, men jeg fik T&T nr. et par timer før levering. Endnu en gang mangler jeg så noget fra bestillingen og venter på at høre fra dem, men venter forgæves. Til gengæld sender de en mail om at de er glade for mit køb, tak for handlen osv..
Til trods for at halvdelen af mine bestilte varer var i restordre, så har jeg i over 5 uger nu kunne bestille varerne på siden, som ikke er blevet rettet til på noget tidspunkt.

Jeg har nu henvendt mig til dem vedrørende den sidste varer, som jeg mangler, men jeg kan slet ikke anbefale at man bestiller noget fra dem.
Det burde ikke være svært at sende en mail eller skrive i ordren i pakken, at den sidste varer er i restordre. Det her er første gang at jeg oplever, at jeg intet får af vide før jeg selv henvender mig. Simpelthen for ringe "service".

De har mange gode varernumre, men jeg vil aldrig handle der igen efter dette forløb.

*Redigeret*
Jeg har fået et svar på mail fra dem om, at jeg skulle have modtaget den sidste vare med GLS, hvilket ikke er tilfældet. Jeg har ikke fået Track & Trace eller besked om, at der skulle være leveret en pakke til mig. Snyd og bedrag er vist hvad de står for.

Modtog den sidste del med posten den 5 marts og fik et par grydelapper "som plaster på såret", men må sige at der desværre ikke er noget materiel eller andet der kan gøre godt for den ringe service, blot ville jeg ønske det var bare lidt professionelt når med generel info mv. Det har efterladt mig med ovenstående anmeldelse og jeg handler der ikke igen.

13. februar 2021
Gastrobutikken-logo

Besvarelse fra Gastrobutikken

Hej Michael.
Vi har været din sag igennem og der har helt sikkert været for meget ventetiden. Vi har forsøgt og levere så meget af din ordre så hurtig som muligt, men har haft lidt leverance udfordringer på nogen af tingene fra din ordre. Dette skulle du helt sikkert have haft mere info om, og vi plejer ALTID og tage kontakt til kunden, hvis der skulle være en mangel eller på anden måde mere leveringstid end angivet online.
Jeg har sendt dig en mail d.d. da dette bestemt ikke lyder til og være vores standard service niveau - på nogen måde. Så lad os se om vi kan få løst din sag med et bedre slutning end først angivet.

Vh. Kundeservice
Gastro

Rigtig god garantiservice

Vi har købt en Teddy rørermaskine.
Den havde efter et års brug, brug for service da den var begyndt at larme.
Da vi ikke havde gemt kassen fik vi lov til at indlevere den i en butik i København.
Den blev sendt til service og derefter modtog vi den i en original kasse med posten få dage efter.
Super god og venlig service. Lavet på garanti 👍

27. januar 2021

Uovertruffen service

Uovertruffen service!
Jeg havde en udfordring med et produkt fra Gastrobutikken, men blev guidet godt igennem det hele, og vi fandt en løsning. Jeg er yderst tilfreds med servicen jeg fik!
Jeg ville helt sikkert anbefale denne shop!

27. januar 2021

Nemt og hurtigt

Hurtig, god og professionel service. Fine varer til særdeles konkurrence-dygtige priser. Handler meget gerne i Gastro-butikken igen.

16. januar 2021

Perfekt

Kan ikke genkende de dårlige anmeldelser de historisk har fået.

Bestilte søndag aften og modtog torsdag.

31. december 2020