jeg bestilte et brætspil men fortrød da jeg var kommet til at købe 2 så jeg skrev at jeg ville annullere ordren. dette blev bekræftet af hjemmesiden. 2 dage efter havde de trukket pengene alligevel. v... Se mere
Simpelt, billigt og langt hurtigere end jeg havde regnet med! Efter at have læst mange negative 1-2 stjerners anmeldelser var jeg en smule bekymret, men det viste sig at være en unødvendig bekymring... Se mere
Modtager min pakke og bliver glad for hurtig levering,, dog forsvinder glæden meget hurtigt da jeg åbner og ser at den vare jeg har modtager er i stykker, total slidt og bestemt meget brugt, det er... Se mere
Et være FUP-firma varen bliver ikke leveret. De kommer med undskyldninger og siger at nu skal de nok få den sendt. Det sker bare ikke. Hold jeg langt fra dem.
Fruugo is a global marketplace that makes cross border shopping easy! At Fruugo you can buy from retailers across the world in your own language and currency, using recognised payment methods without needing to calculate exchange rates or shipping costs. We have millions of products available from hundreds of retailers all over the world. Like all marketplaces we act as the platform provider and commercial agent of our retailers who have authorised us to conclude agreements for the sale of products on their behalf. We're continuously expanding the products available to customers and hope you find what you’re looking for!
Storbritannien
Det har ikke været muligt at retunere en helt ubrugt vare, som jeg lige har modtaget. Det e umuligt at finde brugbare kontakt oplysninger og man bliver hendvist til england, hvor de hævder de ikke kender til sagen.
PS der gik også 3 uger før jeg fik min bestilling
Varen kom som lovet og alt i fineste orden.
1.Jeg har bestilt mørkeblå T-shirt tilgængeld fik jeg en hel anden farve
2.retur sedlen er revet ude af ordreordresedel hvilket gør at jeg ikke kan returnere varen
3.er du klog så aldrig bestil noget på fruugo
Jeg har ikke fået mine vare ennu så jeg kan ikke skrive noget godt om firmaet det skulle være afsendt og jeg burde ha modtaget mine vare allerede nu derfor ikke nogen gode anbefalinger fra mig denne gang. Venligst Leif Fra Denmark
Jeg har bestil tapet og betalt d30/4 og pengene er trukket 😡og prøvet at kontakte dem flere gange men får ikke noget respons så lad vær med at handel der siger jeg😡😡😡😡😡
De besvarer ikke spørgsmål i kundeservice eks. vedr. ordren. og hævder der er track/trace, hvilket de ikke opgiver nummer til, så ordren kan ikke følges alligevel.
Ikke særlig brugervenlig side, mange oplysninger mangler.
Jeg bestilte et par solbriller, der stod godt nok at det var one size.. Men ikke noget om at det var børnesolbriller..! Bestil ikke noget fra fruugo.
Jeg bestilte en oplader samt kabel. Fik først en mail med bekræftelse og 2 dage efter en anden mail med oplysning om at varen var afsendt. Derefter skete der intet! Heldigvis er pengene heller ikke trukket. Det er da altid noget. Det ser ud til at Fruugo er en slags portal, hvorigennem forskellige leverandører handler - eller ikke handler! Spild af tid at handle her.
Har bestilt og betalt for 4 stk juletæpper den 1 november 2017. Har henvendt mig flere gange pr mail men intet hørt retur..har dags dato sendt atter en mail med kvitteting på at jeg har betalt. Tror at det er et svindel firma
Hurtig forsendelse. Jeg kom p.g.a. en misforståelse (min) til at lave en fejlagtig reklamation på et mindre pænt sprog og fik alligevel hurtigt svar i en professionel tone. Vil afgjort ikke have problemer med at handle her igen.
Jeg var skeptisk efter at have læst anmeldelser herinde, men jeg havde ingen problemer. Blev varslet 10-15 hverdage og der gik 10.
Jeg bestilte 1/12-2017 et par ørevarmere fra deres webshop (ordrenr. 5534201).
4/12-2017 fik jeg mail om at de var afsendt og 5/12-2017 blev 260,44 kr trukket fra min konto.
Jeg har skrevet til kundeservice via formularen på deres hjemmeside da varen ikke var modtaget 7/1-2018, men har ikke fået svar.
Jeg har idag 13/1-2018 skrevet til deres kundeservice via mail, da varen fortsat ikke er modtaget.
Jeg har nu valgt at bestille nogle andre fra en dansk side og bedt dem annullere ordren og tilbageføre beløbet til min konto - så må vi se om de reagerer på min mail.
Har lige fået hævet 10000 kr på mit kort i england , har aldrig handlet hos firmaet...
Jeg skrev en besked til firmaet og Hannah kontaktede mig og hun fik stoppet handlen, det er vel nok godt der findes firmaer der har en risikoafdeling der opdager når der foregår svindel handel. Pengene kom i dag, den 17 . mange tak for hjælpen !!
Jeg bestilte d. 19/12-17 2 par morgensko. Beløbet blev hævet d. 20/12-17.
Efter 3 uger har jeg stadig intet hørt. Efter at have læst anmeldelser på trustpilot bliver jeg bange for jeg aldrig hører noget. Har forgæves forsøgt at skrive til dem, men intet svar. Jeg vil kontakte min bank og se og de kan gøre noget. Denne virksomhed er særdeles useriøs og burde lukkes. Advarsel køb aldrig noget der.
Har bestilt DVD den 07.12 med forventet levering mellen 5- 14 hverdage, senest 28.12. Pengene for DVD blev trukket ved forsendelsen som allerede var dagen efter.
Har forsat ikke fået varen og på trods af 2 beskeder til firma senest den 04.01 via hjemmesiden/konto har jeg intet hørt. Selvfølgelig kan pakker blive væk... eller extra forsinket pga julen, men firma kunne i det mindste skrive at beskeder er modtaget, og at de undersøger sagen. Firmaet annoncerer med " Hurtig forsendelse" og " svarer normalt indenfor få timer".
Man skal være opmærksom på ved bestilling, at varen kan komme fra mange andre lande. Min DVD er åbenbart fra USA så told kan være en extra udgift. Jeg handler kun med dansk firma med E- mærke for eftertiden.
Min mor har bestilt en vare fra snart 4 uger siden, og den er stadig ikke kommet. Der står den er blevet leveret, men hverken posthuset eller post Danmark har den. Det kan HELT KLART IKKKE anbefaledes
Jeg bestilte en varer i november, den er ikke modtager endnu trods mange henvendelser, de sender en formular jeg skal udfylde, men jeg kan ikke åbne den. så har stadig ikke fået min varer, gad vide om den nogensinde kommer. rigtig dårlig kundeservice!
Bestilte en vare for over 1 måned siden og den er stadig ikke dukket op.
Skulle have været til julegave.
Deres kundeservice er ikke til meget hjælp !
Fin forretning,hurtig fragt god info,meget fin pris,vil helt sikkert handle der igen.