Foto Elgiganten Anmeldelser

2,8

Jeg fik en meget fin service af en ung mand, som hed Magnus, han hjalp mig på en meget fin måde, så jeg selv kunne tage hjem og ordne min støvsuger, efter han havde vist mig hvordan, jeg skulle gøre d... Se mere

Advarsel til andre kunder: På trods af en forsikring har vi nu efter over en måned stadig ikke fået en ny vaskemasking. Kundeservice henviser til, vi måske får svar om en uge... Bare ikke godt nok @E... Se mere

Dårlig service i SILKEBORG elgiganten Køber en Iphone XR, der viser sig at den oplader sig fuldt på min. 4-5 timer. Enten produktionsfejl eller defekt, hvilket de ikke acceptere. Normalt vil en XR... Se mere

har købt en tørretumbler hos elgiganten da den ankommer er den skadet inden under indpakningen. forsøgte at ringe til elgiganten under vente tiden siger de at de er ansvarligt for mit produkt men send... Se mere

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Meget dårlig service

Jeg har købt et TV med tilhørende bordstander.
Ekspedienten blev spicifikt spurgt, om standeren passede til TV'et, da det ikke umiddelbart fremgik af specifikationen på deres hjemmeside. Det bekræftede ekspedienten efter have været lang tid ude bagved, hvor jeg formoder, at han undersøgte sagen.
Efter et større arbejde med at samle standeren efter en dårlig vejledning viste det sig, at standeren alligevel ikke passede.
Jeg forsøgte derfor at kontakte Elgiganten for at aftale, hvad vi skulle gøre, men det er tilsyneladende umuligt at komme i kontakt med nogen.
De har et supportnummer, man kan ringe til. Her skal man først høre på en lang gang selvros om, hvor godt de behandler deres kunder. Derefter skal man igennem en tastelabyrint, hvor man bl.a. skal indtaste hvilke produkt, det drejer sig om. Jeg ved ikke lige, hvordan de forestiller sig, at man skriver produktnavn v.h.a. nummertasterne på en fastnettelefon.
Efter meget lang tid og mange tast, kom der endelig en mulighed for at taste 1 for at tale med en person.
Personen, jeg fik fat på, sad i København og kunne ikke gøre noget, da standeren var købt i Silkeborg. Han ville dog få Silkeborg til at ringe mig op hurtigt.
De har aldrig ringet!

27. marts 2020

Elgiganten synes det er i orden at en…

Elgiganten synes det er i orden at en ny ipad går i stykker efter 2,5 måned. Vi får at vide at det er vores egen skyld, og at vi har overbelastet den. De tilbyder os så at vi kan købe en ny ipad til 200kr under nypris, og så vil de destruere den gamle. Sikke en service! Så kan vi så betale for 2 ipads, men kun stå tilbage med en! Desuden kan man købe en ny ipad i power, som er til samme pris, som deres virkelig gode tilbud! Elgiganten synes selv at de har opfundet den dybe tallerken, og det forstår jeg sgu godt, når man lige tror man kan få dobbelt betaling for 1 produkt!
Brug aldrig elgiganten hvis du kan undgå det, de snyder og bedrager!

23. marts 2020

Produkt er det forkerte

Jeg køber et produkt, der ikke virker. Tak for det :( Jeg står med en TV fjernbetjening I hånden til et bestemt mærke og beder om en ny fjernbetjening. Jeg får stukket en fjernbetjening i hånden, som I siger, virker til alle mærker. Da jeg kommer hjem finder jeg ud af, at den ikke virker til mit TV. Hvad .... er det for en kundeservice???

22. marts 2020

Købte i dag en udstillings model af en…

Købte i dag en udstillings model af en støvsuger. Ingen rabat , ingen kasse til. Men accepterede. I bilen udenfor opdager jeg der manglede støvsuger poser SAMT det der ligger normalt i støvsugeren. Jeg går tilbage i butikken (der er højst gået 3 min) får fat på samme ekspedient og vil købe en pakke poser. Anfægter at der rent faktisk mangler noget til støvsugeren og får da nok det mest ubehøvlede og arrogante svar tilbage med en bemærkning om, at jeg selvfølgelig ikke får et nedslag for hverken poserne eller støvsuger. Afdeling i Big, skod behandling!!

20. marts 2020

Levering er virkelig dårlig fra…

Levering er virkelig dårlig fra Elgiganten -

bestilte et fjernsyn i forbindelse med flytning som jeg bad leveret til min nye adresse, gjorde meget ud af at pointerer dette,

nu viste det sig så at de alligevel leverer til den forkerte adresse (hvor jeg kender ny ejer) der fortæller dem at jeg bor ca. 400 meter nede af vejen og er hjemme og venter på de kommer, Chaufføren for adressen og giver "thumbs up" med et smil og siger "super fint tak" -

han kom dog ikke og jeg ventede yderligere 20 min og ringede derefter til elgiganten der oplyste at han var kørt hjem i stedet kunne de se og ikke kunne tage kontakt til ham, da han bare havde logget sig ud med "kunne ikke leveres" -

der var ikke meget service eller interesse i at afhjælpe problemet - øv oplevelse.

Opfølgning og tilrettelse til 1 stjerne:
Nu ville de så sørge for levering dagen efter mellem 16-22 - bliver så kontaktet denne dag et par timer før de skulle have genleveret og jeg sidder hjemme herefter, at varen ikke leveres før næste uge da de igen havde lavet fejl i deres levering og derfor ikke kan leverer

12. marts 2020

Fejl information og doven service

Normalt er jeg rigtigt glad for at handle hos Elgiganten. Det er er mest en personlig klage til en mikkel Winther i Elgiganten i Randers

Jeg kommer ind og skal have mig en i smartphone og han prøver ihærdigt at sælge mig en iPhone 11 pro men beslutter mig for en iPhone xs, og så skal jeg have et cover der siger han så at de kun har covers til iPhone 11 men jeg som kunde fandt et cover til iPhones xs

Til sidst når vi så til finaseringen hvor jeg spørger om for skællige låne muligheder og jeg ender så med at vælge en betaling på 9 måneder og 0%renter og jeg spørger hvad den endelig priser bliver hvor han så svare 5798 ,- Okay det fint nok så
Men så skal jeg ligepludselig ikke læse det med småt for han vil gerne hjem
Da jeg så går ind og tjekker min Santander profil skal jeg pludselig 6400kr

Mikkel bør fyres for udsædvanlig dårlig service

12. marts 2020

Meget futilfredstilende service.

Meget futilfredstilende service.
Betilte en Bosch opvaskemaskine den 17-01-20 med levering den 13-02-20. Elgiganten ringe nogle dage før og siger at den ikke kan komme til den aftalte leverings dato. Jeg kan nu først modtage opvaskemaskinen den 21-02-20. De ringer og rykker den igen igen og nu kan jeg først få opvaskemaskinen den 05-03-20, hvor jeg bliver lovet at den nu skal bæres ind i huset efter den uacceptable vente til.
Da den så kom i dag ville fragtmanden ikke tage den ind i huset, da Elgiganten ikke havde bestilt det.
Jeg ringede til kundeservice med det samme og fortæller at jeg nu har produktet ståegne på min kantsten uden nogen til at tage den ind. Kundeservice siger at det eneste de kan gøre er at sende en vogn i morgen til at returnere den. (så den skulle stå udendørs i regnvejr natten over) Jeg har nu båret den ind med dårlig ryg og fået 500 kr i kompensation, langt fra en fair kompensation, og en virkelig dårlig service.

5. marts 2020

Dårlig service

Normalt ville jeg give Elgiganten 5 stjerner, men en oplevelse i dag har ødelagt det hele. Jeg har inden for den sidste måned købt en computer Lenovo Yoga, en HP skærm og for ikke så længe siden en Ipad. I dag skulle jeg så have en printer, og den unge mand påstod at de ikke havde nogen HP printere, som imidlertid bare stod på den anden side af skærmvæggen. Jeg valgte en Epson printer, men da der var 2 bad jeg om forskellen på disse to. Det kunne den unge mand ikke svare på - selvom der var 1000 kroners forskel. Jeg valgte den ene og ville så gerne forsikre mig om at det var den rigtige pris. Det ville den unge mand ikke hjælpe med, det var ikke hans job. Jeg kunne heller ikke gå hjem og checke det, for når først købet var afsluttet var der intet at gøre. Han har sikkert handlet nøjagtigt efter reglerne. Men andre kunder har fortalt mig, at de altid er behjælpelige i Elgiganten med at finde rette pris.
Da jeg kom hjem fandt jeg ud af, at jeg kunne have fået den samme printer hos andre firmaer til en pris der lå 200-300 kroner billigere. Ok, jeg overlever nok, men det bliver ikke Elgiganten jeg handler i næste gang

25. februar 2020

God service!

Købte vaskemaskine til levering og opsætning i sommerhus. Desværre kunne der mod forventning ikke ske en opsætning af maskinen, og de flinke teknikere tog maskinen med og kørte deres vej.
Jeg kontaktede kundeservice for at få aftalt, hvad der så skulle ske, og da jeg af praktiske grunde ønskede at ophæve købet, sker det helt uden problemer. Jeg får mine penge tilbageført til min konto, og den forgæves transport og levering af vaskemaskine, kommer jeg ikke til at betale for.
Flot service!

23. februar 2020

Dårlig wifi

Dårlig wifi
Var i tirsdags i elgiganten sønderborg.. Manglede rådgivning om stærkere wifi i hele huset. Blev henvist til en ung mand ved navn Mads... Han tog sig go tid til at fortælle og lytte, så jeg fik det rette produkt med hjem. Alt køre fint nu i hele huset.. Det takker jeg mads for.flink og behagelig ung mand. Kommer bestemt i elginten igen

22. februar 2020

Sønderborg

Vi får altid en god behandling og når der bliver lavet fejl gør de hvad de kan for at rette dem!

18. februar 2020

Super god service. Vil gerne give et stor "thumbs-up" til…

Vil gerne give et stort "thumbs-up" til El-Giganten.

Bestilte nogle stumper til min Computer, som var på tilbud, som i virkelig godt tilbud. Købte faktisk to stk, fordi det var så billigt.

Efter nogle dage skete der ikke noget, og jeg måtte rykke nogle gange via deres chat, som i øvrigt virker fint og hurtigt.

Det endte med at de måtte indrømme at den vare jeg havde bestilt var udsolgt, og ikke lige kom hjem inden for 8-10 dage, så jeg fik uden merpris en væsentlig dyrere vare, som erstatning. Nu ved jeg ret præcist hvad erstatningsvaren reelt koster, og det de gav mig har bestemt kostet dem penge, men jeg var glad og det var en super god service.

12. februar 2020

👎🏽 Elgiganten - Fields

Elgiganten - Fields

Jeg er dybt skuffet over kundeservice og de løgner Elgiganten i Fields hælder på en. Driftmanageren er måske den mest inkompetent og uansvarlige af dem alle. Jeg købte et LG oled i dec 2019 og sælgeren i butikken insisterede på at få kalibering, hvilket jeg betalt ekstra 999 kr. for.
Efter 4-5 uger gik skærmen i sort. Jeg skulle endda selv kontakte LG. Da LG tekniker skiftede motherboard så røg alle indstillinger inkl. Kalibering. LG sagde at jeg skal kontakte Elgiganten, hvor jeg købte TVet og betalt for kalibering. Elgigantens manager sagde, vi vil ikke give penge tilbage og hvis fu gerne kalibering igen så skal du selv transportere TVet for vi vil ikke betale for transporten. Da jeg fortalt hende at da jeg købte TVet, betalt jeg også for levering for jeg har ikke selv mulighed for at have en 55 tømre i min bil. Hun blev ved med at sige, jeg kan godt forstå dig men kan ikke hjælpe dig i de rammer vi har... hvad er jeres rammer? At snyde kunden? At være ligeglad med kundens behov, hvilken har allerede betalt for servicen???
Nu handler denne ikke kun om de tabte 999 kr. men også uretfærdig behandling og dårlig service.... Jeg vil melde dem og de vil nok høre fra mig.

6. februar 2020

INGEN MAILADRESSE

GODDAGMANDØKSESKAFT , dette fortæller ALT om dette inkompetente firma !
Jeg har boet i udlandet i ca 30 og aldrig haft kontakt med Elgiganten.dk , prøvede dog at købe en printer i SE for 5-6år siden , men det kunne man ikke da personalet stod og snakke privat med en fager blondine og jeg fik kun et nik som svar da jeg spurgte !
NU har de uden min viden meldt mig ind i deres kundeklub og deres kontaktmuligheder er MEGET begrænsede eller mere lig med nul !

31. januar 2020

HOLD JER LANGT VÆK FRA ELGIGANTEN - DE LYVER

Hold jer langt fra Elgiganten – giganten er blevet en gigant, blevet for stor til at have kunder!
Jeg overvejede om jeg skulle skrive en anmeldelse på trustpilot om mine oplevelser hos Elgiganten i Randers. Men så ser jeg hvor mange negative anmeldelser, som de har i forvejen, hvilket fortæller mig, at de er totalt ligeglade med deres kunder og kundeoplevelser.
Hvis den såkaldte ”kundeservice” skulle læse dette, så har de et sagnummer. Jeg er også sikker på, at jeg vil opleve et standardsvar ala nedenstående:

” Mange tak for at du anmelder os på vores Trustpilot.
Jeg er ked af den oplevelse du har haft hos os, det lader bestemt ikke til at den var optimal.
Derfor vil jeg også meget gerne tage et kig på sagen, og undersøge om ikke vi kan finde en løsning.
Du bedes derfor sende os en mail til XXXXXgiganten.dk med det telefonnummer som købet er registreret under, samt et link til denne anmeldelse"

Det er blevet standardsvar fra Elgiganten.. De holder intet af det de lover.
Min historie og oplevelser med Elgiganten vil fylde mere end to sider, så det er nok bedst at bruge dagbladene til denne anmeldelse.
Elgiganten er fulde af løgn.

31. januar 2020

Godt af kundeservice, men dårligt af butikken

Jeg var tidligere tilbøjelig til at give EN stjerne og en sviner, simpelthen fordi vi følte os snydt, da vi forlod butikken i Hillerød.
I formiddags ringede jeg til Elgiganten, for at høre om, hvor jeg kunne finde et specifikt løbehjul og om de prismatchede. Det var i Hillerød og ja, de prismatchede selvfølgelig - så den pris til 3500 jeg havde fundet, ville vi få det til.
Så ankommer vi til butikken og bliver oplyst om, at det kan de ikke, idet det vi havde fundet ikke var lovligt, der var ikke baglys på og det kørte for hurtigt og derfor havde de det ikke. Så vi skulle give 1000 kroner mere. Vi var meget i tvivl, men endte med, at ville købe det de så havde, det var en gave, så vi skulle bruge det og nu var vi jo kørt turen for at få det.
Sælger besluttede at give os en rabat på knap 400 kroner, og det var vi selvfølgelig glade for, når det ikke kunne være anderledes.

Da vi så skulle have det udleveret, kom de med et andet af samme mærke, men bon sagde at det var forkert, så de skulle lige finde det rigtige. Det tog noget tid, hvor vi stod og talte om, at det da var underligt, når nu de i butikken havde sagt, at de kun havde det ene, som kostede de 1000 kroner mere - så vi gik tilbage i butikken for at høre, hvad det andet var for et.
Denne sælger var noget "forvirret" over hvorfor vi var interesseret i, hvad det andet var, for vi havde jo fået det vi havde købt? Han tjekkede op på det og sagde, at de altså ikke havde andre af det mærke, end det vi havde købt, men vi havde jo set det med egne øjne - kasserne var slet ikke ens, der var ikke noget at tage fejl af, så vi fastholdt at ville vide, hvad det var for et vi IKKE havde købt og ikke vidste at de havde, for HVIS det var billigere og af samme mærke, så ville vi have det i stedet for. Så spurgte han irriteret om hvorfor vi havde fået rabat, om det var fordi den anden sælger ville være sød, for i så tilfælde skulle vi da bare være glade.
Jeg bad ham om alligevel at finde ud af, hvad det andet de havde på lageret var. Han gik, og kort efter kom første sælger og spurgte os, hvad det var vi var usikre på. Han fik forklaringen og sagde: Ja - det andet vi har, det er det I kom for at købe, men det er ikke lovligt. Jeg svarede: Der står altså at det er lovligt på offentlige veje i DK og han svarede: Men der er ikke baglys på og det kører for hurtigt. Jeg sagde, at der, ifølge det jeg kunne læse på nettet, ER baglys på og at det ER lovligt på offentlige veje i DK - han svarede at der måske nok er baglys på, som jeg sagde, men at lovligt var det altså ikke - det VIDSTE han med sikkerhed.
Vi endte med at gå med det vi nu havde købt, men på vejen hjem talte vi meget om, at vi ikke følte os sikre, for han startede med at sige at de slet ikke HAVDE det vi kom for at købe, så havde det det alligevel, men nu var det ikke lovligt. Vi var enige om, at vi nok var blevet "snydt"
Jeg besluttede mig for at ringe til deres kundeservice igen når jeg kom hjem, men inden da googlede jeg det og fandt ud af, at det er nøjagtigt samme løbehjul - det er en indstilling som sælger indstiller så det kun kan køre det lovlige, en indstilling som kan ændres, hvis den tilladte hastighed skulle blive sat op. Udover det er de fuldstændigt ens og der er absolut baglys på.
Jeg ringede til kundeservice og så ændrede servicen sig, hvorfor de får 5 stjerner. De syns ikke vi havde fået en ok service, så de prismatcher og udover det, så vil de kontakte Elgiganten i Hillerød og oplyse dem om, at det ikke er i orden, at manipulere med kunder på den måde. Og mere kan man ikke forlange.
Så 5 stjerner til kundeservice, men personalet i butikken bør absolut ikke udtale sig SÅ sikkert om noget de ikke er sikre på. At vi går derfra med en følelse af usikkerhed og at være blevet snydt, og at det viser sig, at det de er så sikre på er forkert, det er slet ikke i orden.
Men deres kundeservice fortjener 5 stjerner, så det får de

30. januar 2020